تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 90 اولاول ... 289101112131415162262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

7

پیشنهاد آرسنال برای جذب داگلاس کاستا مهاجم شاختار رد شد!

سایت گل – به گفته مدیر برنامه های داگلاس کاستا باشگاه آرسنال برای جذب این بازیکن اقدام کرده که با مخالفت مسئولان باشگاه شاختار دونتسک روبرو شده است.
    سسار بوتگا مدیر برنامه های کاستا اعلام کرد آرسنال برای جذب این بازیکن رقم قابل توجهی بعلاوه دنیلسون هافبک برزیلی خود را پیشنهاد کرده که با مخالفت سران شاختار که تنها به معامله پولی علاقه دارند روبرو شده است.
    بوتگا گفت:" مسئولان شاختار علاقه ای به جذب دنیلسون ندارند و ترجیح می دهند تنها پول فروش داگلاس کاستا را دریافت کنند."
    آرسنال مدتهاست خواهان جذب این مهاجم 20 ساله و آینده دار شاختار است، گفتنی است آرسنال تنها مشتری این بازیکن نیست و منچستریونایتد نیز شرایط او را زیر نظر دارد اما تا به حال پیشنهادی برای جذب او ارائه نکرده است.
    کاستا که دو فصل گذشته را در شاختار گذرانده در ژانویه 2010 از گرمیو به این تیم پیوست و بسیاری از کارشناسان استایل بازی او را همانند رونالدینیو ستاره اسبق بارسلونا می دانند.
    این بازیکن برزیلی در 18 ماه حضورش در شاختار 40 بازی برای این تیم انجام داده و 10 گل نیز به ثمر رسانده و نقش موثری در دو قهرمانی شاختار در این دو سال داشته است.

منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

فابرگاس: هرگز به آرسنال بی احترامی نخواهم کرد

پایگاه خبری GunnersTrust: چهارشنبه هفته گذشته سسک فابرگاس در شهر مادرید اسپانیا حاضر شد تا در مراسم رونمایی از عطر Angel Schlesser شرکت کند.

در حاشیه این برنامه، سسک به سوالات خبرنگارات جواب داد که بیشتر پیرامون آینده او بود و کاپیتان 24 ساله توپچی ها نیز اذعان کرد که قصد ندارد اجازه دهد اتفاقات تابستان گذشته را تکرار شوند و برای جلوگیری از گمانه زنی ها، موضع خود را آشکارا اعلام کرد.

" در موقعیت پیچیده ای هستم. کسی نیستم که خیلی در مورد نقل و انتقالات و اتفاقات احتمالی درون آن حرف بزنم.

سال گذشته اشتباه کردم، به دلیل اتفاقاتی که بعد از آن افتاد. برایم بسیار دشوار بود و من نمی خواهم که این داستان دوباره به خودی خود تکرار شود. اشتباه کردم که موقعت خود را عمومی اعلام کردم اما شما از اشتباهات خود درس می گیرید.

نمی خواهم در مورد هیچ تیم دیگری صحبت کنم اما در زندگی هیچوقت نمی توانید بگویید "هرگز" به این دلیل که خیلی چیزها اتفاق می افتند که شما نمی توانید هرگز پیش بینی کنید.

هر یک از ما روش خاص خود برای تفسیر مسائل داریم اما در این مورد همواره بازیکنان تصمیم گیرنده نیستند. گفتن چیزهای بیشتر تنها دروغ و حدس و گمان است و حقیقت ندارد.

از وقتی 11 ساله بودم رویای بازی برای بارسلونا را داشتم. اینکه آیا این اتفاق خواهد افتاد یا نه را نمی دانم.

در هر کفرانس خبری نمی آیم و نمی گویم که می خواهم به بارسلونا برم. در این مرحله با گفتن رویاهایم چه کسی را می توانم گول بزنم؟؟

اگر یک روز آرسنال را ترک کنم، چه امروز، چه فردا، 5 سال دیگر و یا هرگز، همان روز به شما خواهم گفت، نه قبل از آن. من به این باشگاه که چیزهای زیادی به من داده بی احترامی نمی کنم.

یک بازیکن آرسنال هستم. جلو نمی روم و نمی گویم که می خواهم به بارسلونا بروم. بعد از 8 سال حضور در آرسنال، به باشگاه صدمه نمی زنم. این روشی نیست که بخواهم انجام دهم.

برای 8 سال در اینجا بسیار خوشحال بوده ام و اکنون هم خوشحال هستم. اکنون به هیچ وجه در مورد فوتبال فکر نمی کنم، تنها به تعطیلاتم فکر می کنم.

آرسن ونگر رئیس من است، کسی که تصمیمات را می گیرد. می بایست از او بپرسید. من در پایان فصل مصدوم بودم و در 6 هفته گذشته او را ندیدم.

او فردی است که بهتر از هر کس دیگر می دانم که آیا می خواهد مرا بفروشد و یا با من ادامه کار دهد، از او در مورد آینده من سوال کنید.

در جایی که هستم بسیار خوشحالم، بقیه چیزها تنها حدس و گمان هایی هستند که نارست است.

هر شخص برای خود ارزش هایی دارد. بعد از 8 سال، بعد از تمام کارهایی که انجام داده ام و احساسی که در این باشگاه دارم، نمی خواهم که با گفتن یک کلمه همه چیز را خراب کنم.

نمی خواهم بعد از تمام چیزهایی که این باشگاه به من داده، آنها را از بین ببرم. من همیشه با احتیاط عمل کرده ام.

آرسنال یک تیم خوب با یک مربی خوب است و یکی از وفادار ترین هواداران در سراسر اروپا را در اختیار دارد. با وجود داشتن این چیزها من باور دارم که ما می توانیم پیشرفت کنیم و یک روز جام مهمی را پیروز شویم."

4. 6 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

اینم برنامه بازیها. هر سال سخت تر از پارسال. اوایل فصل خیلی سخته. مصدوم ندیم خوبه ...

برنامه بازی های آرسنال در لیگ برتر فصل 2011/12

پایگاه خبری GunnersTrust: آرسنال فصل جدید را باید روز 13 آگوست با بازی خارج از خانه مقابل نیوکاسل آغاز کند. شاگردان ونگر یک هفته بعد باید میزبان لیورپول در استادیوم امارات باشند.

این شروع سخت برای آرسنالی ها، با سفر به منچستر در روز 27 آگوست ادامه پیدا می کند. این در حالی است که این دیدار دقیقا پس از دور برگشت مرحله انتخابی لیگ قهرمانان اروپا است!

همچنین توپچی ها باید تا قبل از ماه اکتبر با تاتنهام و چلسی نیز دیداری داشته باشند!! دومین دربی شمال لندن روز 25 فرویه در ورزشگاه امارات خواهد بود. آرسنال در 21 آپریل میزبان چلسی خواهد بود و قبل از آن باید با استوک، نورویچ و وست برومویچ بازی کرده باشند.

برنامه بازی های ماه به ماه آرسنال به شرح زیر است :

6. 5 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آرسنال در تكاپوي شكار آقاي گل مسابقات زير 17 ساله اروپا

منابع رسانه‌اي انگليس از تلاش گسترده آرسنال براي شکار پديده تازه فوتبال آلمان خبر دادند.

روزنامه سان در گزارشي کوتاه نوشت لندني‌ها که همواره در تکاپوي شکار استعدادهاي کم سن‌وسال بوده‌اند،‌ صمد يسيل، مهاجم تحت قرارداد با بايرلورکوزن را نشانه گرفته‌اند.
    اين بازيکن 17 ساله که بازي‌هاي بسيار درخشاني در رقابت‌هاي زير 17 ساله‌هاي اروپا، بازي‌هاي درخشاني ارائه کرده، موفق شد با زدن 6 گل براي آلمان‌ها چشم‌ها را به خود خيره‌ کند.
    يسيل که در پيکارهاي ماه گذشته حتي عنوان آقاي گل را کسب کرد، ‌اکنون سخت مورد توجه آرسن ونگر قرار گرفته است.
    گفته مي شود نمايندگاني از طرف وي براي مذاکره با بايري‌ها به آلمان سفر کرده‌اند.

منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ.ن:تو آرسنال چیزی که زیاده بازیکنان جوان
    به نظر من این ونگر یکی از لجباز ترین مربی های دنیاست هر بلایی که هم که سر آرسنال بیاد بازم نمیخواد دست از سیاست جوانگرایی خودش برداره.

8. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

خب مثل اینکه لیورپول پیشنهاد 5 میلیونیش واسه کلیچی رو به 8 میلیون افزایش داده.

اینم در مورد کیهیل که تو گانرزتراست گزاشتن بچه ها:

اوون کویل مربی بولتون اعلام کرد در صورت پیشنهاد مبلغ مورد نظرشون، کیهیل میتونه فروخته بشه! میرور نوشته احتمالا رقم درخواستی اینا بیش از 15 میلیونه و مثل اینکه آرسنال هم 17 میلیون میخواد بده!

نصری: به شایعات گوش ندهید

پایگاه خبری GunnersTrust: ستاره فرانسوی باشگاه آرسنال یک سال دیگر به پایان قراردادش باقی مانده اما شایعات پیرامون انتقال او به تیم های دیگر به گوش میرسد./

با این وجود نصری در گفتگو با مجله رسمی ماه جولای باشگاه، به هواداران هشدار داد که شایعات را باور نکنند و او قرار است طبق قرار قبلی با آرسن ونگر مذاکره کند.

" چیز زیادی برای گفتن وجود ندارد بجز اینکه به هیچ کدام از شایعات، نوشته ها و یا گفته ها گوش ندهید.

در اوایل فصل من ما رئیس صحبت کردم و ما گفتیم که در طول تابستان در مورد تمدید قرارداد صحبت می کنیم که همان کاری است که می خواهیم انجام دهیم."

نصری می داند انتظارات از او بالاست و می خواهد همانند نیم فصل اول فصل گذشته عملکردی با ثبات در بالاترین سطح ارائه دهد.

" بعنوان یک بازیکن سخت است که در بالاترین سطح بازی خود باقی بمانید.

نمی خواهم فصل گذشته چیزی باشد که تنها یک بار اتفاق افتاده. می خواهم به بازی در بهترین سطح خود ادامه دهم و ثباتی را که در ابتدای فصل گذشته داشتم حفظ کنم.

این تفاوت میان یک بازیکن خوب و یک بازیکن فوق العاده است و من می دانم انتظارات از من بیشتر خواهد بود.

نصری: آنقدر مشتاق پیروزی هستیم که گاهی اشتباه می کنیم

پایگاه خبری GunnersTrust: آرسنال که در پایان ماه فوریه در 4 جام مبارزه می کرد، به یکباره در طوب 3 هفته 3 تای آن را از دست داد و در نهایت نتوانست در لیگ نیز موفق باشد.

سمیر نصری، هافبک فرانسوی باشگاه آرسنال باور دارد آنها تیم قدرتمندی برای کسب موفقیت بودند اما اشتیاق زیاد آنها برای رسیدن به پیروزی به ضرر آنها تمام شد. سمیر باور دارد تقویت تیم می تواند موفقیت آنها در فصل آینده را تضمین کند.

" از برخی جهات ما خیلی به دنبال پیروزی هستیم، اشتیاق و تمایل ما انقدر زیاد است که با عجله رفتار می کنیم و اشتباهاتی انجام می دهیم. اما این به این خاطر نیست که ما ترسیده ایم بلکه به این خاطر است که به شدت می خواهیم پیروز باشیم و به حد کافی فکر نمی کنیم.

یه عنوان یک تیم همه ما درک می کنیم اکنون چه چیزی نیاز است انجام دهیم تا یک جام برنده شویم.

ما همه چیز داشتیم تا قهرمان شویم اما اگر اوضاع را مورد بررسی قرار دهید، هر زمان برای این بازی کردیم تا به صدر جدول برسیم، در انجام آن نا موفق بودیم.

از نظر استعداد احساس می کنم که بهترین ترکیب در کل لیگ را در اختیار داشتیم. ما بهترین فوتبال را بازی کردیم، ما بهترین تیم بودیم حتی اگر منچستر یونایتد هم یک فصل خوب داشت.

ما خیلی پیشرفت کرده ایم. اگر رئیس چندین بازیکن خوب به تیم اضافه کند، واقعا باور دارم که جامی را برنده خواهیم شد."

10. 4 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

به نظر من این ونگر یکی از لجباز ترین مربی های دنیاست هر بلایی که هم که سر آرسنال بیاد بازم نمیخواد دست از سیاست جوانگرایی خودش برداره.
    همینکه امسال شایعات دور و بر آرسنال نسبت به سالهای پیش عوض شده نشون میده که آنچنان دیگه دنبال جوون نیست.
    اینارم واسه آینده باشگاه میخواد.

البته به نظر من استعدادهای خوبی تو خط حمله داریم مثل سانچز وات، امانوئل توماس و ویلینگتون سیلوا دیگه نمیدونم اینو واسه چی میخواد رئیس ...

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

آرسنال داره فکره 3 - 4 سال دیگه میکنه
    که اون قانونه یوفا هست چی هست به مرحله اجرا برسه دیگه خرید و فروش ستاره ها بسیار سخت میشه
    آرسنال اون موقع دیگه نیازی به خرید نداره و ستاره ها هر سال به تیم اضافه میشن
    مثله خیلی از بازیکن هایی که الان توی تیم تبدیل به ستاره شدن!

13. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

جذب جوانان خیلی خوبه و ونگر هم نشون داده که ازشون بازیکنی می سازه که در عین جوانی بسیار با تجربه عمل می کنند.
    خصوصیات اکثر بازیکنای جوانی که توی ارسنال هستند خونسردی و اعتماد به نفسشون هست . مثل جک و فلامینی سابق ! وچند تای دیگه .
    اما به نظرم این زمانی منجر به کسب جام میشه که حداقل یکی دو تا بازیکن با سن بالاتر و به قولی اسمی هم به تیم اضافه بشه و مهمتر اینکه این جوانان تا مشهور شدن فروخته نشن .
    امسال به نظرم اگه بازیکنی رو از دست ندیم و توی چند پست مثل گلر تقویت بشیم دیگه انتظار جام به پایان می رسه.

15. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

جذب جوانان خیلی خوبه و ونگر هم نشون داده که ازشون بازیکنی می سازه که در عین جوانی بسیار با تجربه عمل می کنند.
    خصوصیات اکثر بازیکنای جوانی که توی ارسنال هستند خونسردی و اعتماد به نفسشون هست . مثل جک و فلامینی سابق ! وچند تای دیگه .
    اما به نظرم این زمانی منجر به کسب جام میشه که حداقل یکی دو تا بازیکن با سن بالاتر و به قولی اسمی هم به تیم اضافه بشه و مهمتر اینکه این جوانان تا مشهور شدن فروخته نشن .
    امسال به نظرم اگه بازیکنی رو از دست ندیم و توی چند پست مثل گلر تقویت بشیم دیگه انتظار جام به پایان می رسه.
    فعلا که خبرهای خوبی دور و بر آرسناله بر خلاف سالهای پیش.
    حرفهایی هم از اتوئو شده و خودشم گفته دوست دارم تو انگلیس بازی کنم، پول واسم مهم نیست و فقط یه تصمیم ورزشیه.
    بودجه ونگر هم مثل اینکه با فروش چندتا از خونه های هایبوری به 60 میلیون رسیده.

در مورد گلر هم به نظر من که نیازی نداریم و فکر هم نمیکنم که بخره رئیس. الان فابیانسکی، ژسنی و مانونه رو داریم که همشون فوقالعاده با استعدادن. ژسنی که به نظرم خودش رو این فصل کامل ثابت کرد.
    ونگر به آلمونیا اعتماد کرد گلر نخرید پس با پیشرفتی که این 3تا مخصوصا ژسنی و فابی داشتن عمرا نمیخره گلر.

17. 2 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

در مورد گلر هم به نظر من که نیازی نداریم و فکر هم نمیکنم که بخره رئیس. الان فابیانسکی، ژسنی و مانونه رو داریم که همشون فوقالعاده با استعدادن. ژسنی که به نظرم خودش رو این فصل کامل ثابت کرد.
    ونگر به آلمونیا اعتماد کرد گلر نخرید پس با پیشرفتی که این 3تا مخصوصا ژسنی و فابی داشتن عمرا نمیخره گلر.
    ژسنی از بقیه بهتره به نظرم .
    ولی توی این پست دیگه نمی شه به جوانان زیاد اعتماد کرد . بازی فینال شاید اگه به جای ژسنی یکی مثل لمن چند سل پیش بود الان ما یه جام داشتیم .
    خود ونگر هم گفته بود که دنبال نویر هم بودیم .
    ولی با وضع الان گلر ها توی نقل و انتقالات به نظر من هم خرید گلر خوب کار خیلی سختیه . اما بدون گلر امسال هم امید زیادی نداریم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •