تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 37 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 365

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی سپاهان اصفهان | طوفان زرد آسیا

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

من نظر شخصیم رو گفتم و نیازی نبود این همه منبع ذکر کنید

اما اگه بررسی بشه توسط همین کارشناسها حتما مشخص خواهد شد که سهم مهمی در قهرمانی های سپاهان هم داشته که بازم به نظر من بهتر از بودنش در مس بود

و بازم به نظر من رحمتی در مس شناخته شد اما در سپاهان بزرگ شد

البته مظلومی هم برای اینکه حضور رحمتی در سپاهان رو کوچیک جلوه بده این حرف رو زده مخصوصا که خودش در اون زمان سرمربی مس بوده!!!!!(این مورد دیگه تابلو هست و نیازی نبود بگم به نظر من که منبع معرفی کنید!)
    اگر بیشتر پای حرفهاش هم میشتند حتما میگفت که به من هم مدیونه برای این چیزی که هست

البته بازی حرفه ای باید در وجود یه نفر باشه تا حرفه ای بشه و این تیم و ایون تیمم نداره

ما هم مثل دیگران ادعای مربی سازی و بازیکن سازی و مدیر سازی و اینو ماساخیتیم این مال ما بوده و اون توپ جمع کن ما بوده و ... نداریم مهم فقط تیمه
    Last edited by satttanism; 14-07-2011 at 01:04.

2. این کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض جلال حسینی: سید مهدی وقتی شنید با سپاهان به توافق رسیدم دودل شد!

سایت گل - سید جلال حسینی که در روزهای ابتدای فصل نقل و انتقالات از او به عنوان یکی از بمب‌های فتح‌الله‌زاده برای پیوستن به استقلال نام برده می‌شد، بلاخره با صحبت‌های ساکت راضی شد که برای سومین فصل متوالی در جمع طلایی‌پوشان به میدان برود؛ اگرچه جلال بازیکنی است که کمتر دوست دارد پیراهن تیمش را عوض کند اما شایعات پیرامون توافقش با استقلال آنقدر جدی بود که حتی برخی مسئولان باشگاه سپاهان هم تا پیش از توافق قطعی جلال با سپاهان، باور نمی‌کردند که این بازیکن به اصفهان باز گردد؛ با حسینی در آستانه اردوی تیم ملی برای بازی با ماداگاسكار به گفتگو نشستیم:
    * عجیب بود که به سپاهان بازگشتی.
    اصلا هم عجیب نبود؛ من دو سال با این تیم قهرمان شده بودم و بارها گفتم اولویت اولم سپاهان است.
    * اما اخبار موثقی در مورد توافق تو با تیم استقلال به گوش می‌رسید.
    اگر دقت کرده باشید من پیش از رفتن به اردوی تیم ملی در اتریش در مصاحبه‌ای اعلام کردم که با استقلال به توافق نرسیدم؛ درست است که از این تیم پیشنهاد داشتم اما هیچ توافقی با این تیم نداشتم و راهی اتریش شدم.
    * نگفتی چه شد که به سپاهان بازگشتی؟
    همیشه گفته بودم که اولویت اول من سپاهان است و اگر با این تیم به نتیجه نرسم، با سایر تیم‌ها وارد مذاکره می‌شوم. ابتدای فصل نقل و انتقالات با توجه به اینکه هادی عقیلی، احسان حاج‌صفی، ابراهیم توره، خسرو و رحمتی در آستانه جدایی از سپاهان بودند، صلاح دیدم که از این تیم جدا شوم زیرا با شرایط آن زمان، سپاهان نمی‌توانست نتایج مناسبی در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا ازآن خود کند. من با این تفکرات راهی اتریش شدم اما در روزهای گذشته سپاهان با بسیاری از بازیکنان خوب فوتبال ایران به توافق رسید و با جذب تامینی، رحمان احمدی، اشجاری، سید صالحی و عمادرضا عملکرد خوبی در فصل نقل و انتقالات داشت بنابراین دیدم که اگر به این تیم باز گردم می‌توانم در آن موفق باشم.
    * گفته می‌شد با سید مهدی رحمتی قرار گذاشته بودی که در هر تیمی هستید، با هم باشید.
    من و مهدی با هم رفیقیم. قبول کنید که دوستی من و مهدی یک دوستی دیرینه بود و از زمانی که در تهران بودیم تا دو سالی که در اصفهان حضور داشتیم، با یکدیگر ارتباط نزدیکی داشتیم. ابتدای فصل نقل و انتقالات با هم قرار گذاشتیم که با هم به یک تیم بپیوندیم اما پس از آنکه شرایط کاری ما متفاوت شد، هر کدام تصمیم خودمان را گرفتیم؛ مهدی تصمیم گرفت که در تهران کنار خانواده‌اش باشد و من تصمیم گرفتم در سپاهان بمانم. درست است که نسبت به جدایی از رحمتی و دوستی مشترکمان احساس بدی دارم اما خوشحالم که بلاخره تصمیم درست را گرفتم.
    * سید مهدی بعد از اینکه خبر سپاهانی شدنت را شنید چه واکنشی نشان داد؟
    زمانی که شنید من به سپاهان آمدم دودل شد اما دیگر با استقلال به توافق رسیده بود. به هر حال باید بگویم که جدایی من و مهدی از یکدیگر تاثیری بر روابط خوب ما نخواهد داشت و ما همچنان با هم صمیمی خواهیم بود.
    * حتما می‌دانی که استقلالی‌ها از بدقولی‌ات خیلی ناراحت شدند؟
    مگر من قولی داده بودم؟
    * به امیری قول داده بودی که به استقلال بروی.
    من به اميري و هيچ كس ديگر قول نداده‌ام كه به استقلال بروم و اين آقا اشتباه مي‌كند. من قرار بود با فتح‌الله‌زاده مذاكره كنم ولي او را نديدم و با تيم ملي به اتريش رفتم. اگر به استقلال قول داده بودم شك نكنيد كه زيرقولم نمي‌زدم. همانطور که به سپاهان قولی ندادم.
    * اما در هر حال هواداران استقلال و مسئولان این باشگاه به شدت از دست تو ناراحت بودند.
    به هر حال شرایط اینگونه رقم خورد که من در سپاهان بمانم. استقلالی‌ها باید قبول کنند که من یک بازیکن حرفه‌ای هستم و ماندنم در سپاهان کاملا حرفه‌ای بود. باید بگویم این نوع برخورد استقلالی‌ها با من اصلا صحیح نبود. البته بحث فتح‌الله‌زاده جداست زیرا او هیچ چیزی در مورد من نگفت و اصلا به من توهین نکرد اما بسیاری حرف‌های ناشایستی علیه من به زبان آوردند. ضمنا فراموش نکنید که استقلال هم در فصل جاری برخی بازیکنان سپاهان را به خدمت گرفت اما هیچ کس به این تیم انگی نزد.
    * با این وجود آنها به دنبال قرارداد تو با سپاهان و مبلغ آن هستند.
    قرارداد من کاملا بر اساس قوانین فدراسیون فوتبال و سقف قراردادها بسته شده است و اگر مسئولان سازمان لیگ تشخیص دهند، می‌توانند آن را منتشر کنند. بسیاری می‌گویند من با مبلغ ۹۰۰ میلیون تومان به سپاهان پیوستم در حالیکه خودشان هم می‌دانند این مبلغ اصلا منطقی نیست.
    * شایعه شد علاوه بر مبلغ قراردادت از شرکت فولاد مبارکه سهام گرفته‌ای.
    سهم؟؟؟ (تعجب) همه مرا می‌شناسند و این وصله‌ها به من نمی‌چسبد. من مثل سایر بازیکنان سپاهان قرارداد امضا کردم و در قرارداد من هیچ مسئله پشت پرده و یا زیر میزی نبود.
    * بگذریم؛ به نظرت امسال می‌توانید نتایج پارسال را تکرار کنید؟
    قبول کنید که با توجه به جدایی چند بازیکن تاثیرگذار سپاهان، در فصل جاری کار سختی در پیش داریم اما با توجه به اینکه سپاهان دارای مدیریت قدرتمندی است، می‌توانیم امیدوار باشیم که امسال هم مثل سال‌های گذشته از مدعیان رسیدن به قهرمانی هستیم و حتی می‌توانیم قهرمان آسیا شویم.
    * قرار است عصر امروز خودت را به مسئولان تیم ملی معرفی کنی. کی‌روش را در اولین رویارویی چگونه ارزیابی کردی؟
    به نظر من در حال حاضر نمی‌توان در مورد عملکرد تاکتیکی کی‌روش نظر داد؛ اگر اين سوال را سه ماه ديگر از من مي‌پرسيديد مي‌توانستم راحت‌تر جواب بدهم ولي الان نمي‌توانم در مورد تفكرات كي‌روش يا نحوه تمرينات او حرف بزنم. ما ۱۲ روز در اتريش بوديم و زمان زيادي نداشتيم تا كار تاكتيكي انجام دهيم. كي‌روش به هر بازيكني اگر نياز بود مسائلي را گوشزد مي‌كرد ولي آنطور كه بايد كار تاكتيكي انجام نداديم با این حال امیدوارم تیم ملی با این مربی نتایج درخشانی را ازآن خود کند.
    * نبودت در اردوی ترکیه به سپاهان ضربه نمی‌زند؟
    من یک بازیکن حرفه‌ای و در اختیار تیم ملی هستم. مطمئن باشید به نحوی تمرین می‌کنم که خللی در کار باشگاهی‌ام ایجاد نشود.

4. این کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نظر شخصیم رو گفتم و نیازی نبود این همه منبع ذکر کنید

اما اگه بررسی بشه توسط همین کارشناسها حتما مشخص خواهد شد که سهم مهمی در قهرمانی های سپاهان هم داشته که بازم به نظر من بهتر از بودنش در مس بود

البته مظلومی هم برای اینکه حضور رحمتی در سپاهان رو کوچیک جلوه بده این حرف رو زده مخصوصا که خودش در اون زمان سرمربی مس بوده!!!!!(این مورد دیگه تابلو هست و نیازی نبود بگم به نظر من که منبع معرفی کنید!)
    اگر بیشتر پای حرفهاش هم میشتند حتما میگفت که به من هم مدیونه برای این چیزی که هست

البته بازی حرفه ای باید در وجود یه نفر باشه تا حرفه ای بشه و این تیم و ایون تیمم نداره

ما هم مثل دیگران ادعای مربی سازی و بازیکن سازی و مدیر سازی و اینو ماساخیتیم این مال ما بوده و اون توپ جمع کن ما بوده و ... نداریم مهم فقط تیمه
    در اينكه سهمه بزرگي تو قهرمانيهاي سپاهان داشته كه شكي نيست ولي شما ميگي اميدوارم يادش نره تو سپاهان شد اين رحمتي(اين حرفتون اين معني رو ميده كه رحمتيه نا اماده اومد سپاهان و در سپاهان به امادگي رسيد)در صورتي كه اون مس بود كه رحمتيه نا امادرو گرفت و باهاش به سهميه اسيا رسيدو خود رحمتي هم تو تيم ملي جا افتاد.

رحمتي بزرگ بود اومد سپاهان فقط سپاهان قيمتشو برد بالا(بالاخره سپاهان گلر تيم مليو گرفته بود)

اون صحبتهاي مظلومي هم برايه ساله 88 بود كه رحمتي به مس قوله تمديد داده بود ولي سر از سپاهان در اورده بود و هنوز تو سپاهان بازي نكرده بود كه بخواد كوچك جلوه بده.برايه اينكه به مس گفته بود تمديد ميكنم ولي نكرده بود مظلومي اون حرفو زد منظورش اين بود كه درست نبود تيميرو كه از اونجا حضورشو به عنوان گلر اول تيم ملي تثبيت كرده بود بپيچونه.مظلومي وقتي اين حرفو زد تويه مس بود و حرفيو زد كه كارشناسا هم تاييدش كرده بودن نظر شخصيش نبود

6. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

در اينكه سهمه بزرگي تو قهرمانيهاي سپاهان داشته كه شكي نيست ولي شما ميگي اميدوارم يادش نره تو سپاهان شد اين رحمتي(اين حرفتون اين معني رو ميده كه رحمتيه نا اماده اومد سپاهان و در سپاهان به امادگي رسيد)در صورتي كه اون مس بود كه رحمتيه نا امادرو گرفت و باهاش به سهميه اسيا رسيدو خود رحمتي هم تو تيم ملي جا افتاد.
    جواب این حرفتون در همون پست قبلیم بود:
    مورد دوم هم حق با شماست من خبر رو کامل نخوندم و متوجه زمانش نشدم

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حسن اشجاری در فولاد مبارکه سپاهان

بازیکن سابق تیم های فوتبال استیل آذین و ذوب آهن به جمع شاگردان لوکا بوناچیچ پیوست .

به گزارش پایگاه خبری سپاهان ، حسن اشجاری پس از انجام توافقات نهایی با عقد قراردادی 2 ساله به قهرمان ایران پیوست .
    اشجاری سابقه حضور در تیم ملی ، قهرمانی با ذوب آهن در رقابت های جام حذفی و نائب قهرمانی در لیگ برتر و شرکت در لیگ قهرمانان آسیا را در کارنامه خود دارد.
    جذب وی با نظر و تاکید لوکا بوناچیچ صورت پذیرفت.
    وی فردا راهی ترکیه می شود و به اردوی سپاهانی ها در این کشور می پیوندد.
    اشجاری در گفتگویی با سایت باشگاه در مورد حضور دوباره اش در فوتبال اصفهان گفت : خوشحالم که بار دیگر به اصفهان بازگشته ام و فوتبال را در این خطه کشور با همه مردم خونگرمی که دارد ادامه می دهم.
    وی ادامه داد : حضور در سپاهان برای هر بازیکنی آرزو است. این باشگاه حرفه ای ترین باشگاه ایران است که در طول سال های اخیر روند رو به جلو خود را در ایران و آسیا به خوبی به نمایش گذاشته است و قهرمانی ها و افتخارات متعدد این باشگاه موید این ادعاست .
    اشجاری افزود : امیدوارم در سپاهان باز هم بتوانم روزهای خوبی که در فوتبال اصفهان داشته ام را به نمایش بگذارم و با تمام توان و تلاش ، هواداران سپاهان که تعصب و عشق آنها به تیم محبوبشان زبانزد است را خوشحال کنم.

بازگشت رحمان احمدی به جمع زردها

رحمان احمدی به تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان پیوست.

به گزارش پایگاه خبری سپاهان ، دروازه بان سابق پرسپولیس تهران پس از انجام توافقات نهایی ، قرارداد خود را با زردپوشان اصفهانی برای یک فصل آتی منعقد کرد.
    وی سابقه 2 فصل حضور در سپاهان، قهرمانی با زرد پوشان در لیگ نهم ، حضور در تیم ملی و چند دوره شرکت در لیگ قهرمانان آسیا را در کارنامه خود دارد.
    احمدی به زودی در اردوی ترکیه و به جمع شاگردان لوکا بوناچیچ ملحق می شود.
    گفتنی است لوکا بوناچیچ سرمربی سپاهان و تونچی مربی دروازه بانان این تیم با توجه به شناخت فنی از این بازیکن و سوابق قبلی ، وی را به عنوان گزینه اول دروازه بانی سپاهان از مدیریت باشگاه در خواست نموده بودند.
    وی در گفتگویی با سایت باشگاه گفت : فصل گذشته قلبا دوست نداشتم که از سپاهان و اصفهان بروم ، ولی شرایطی به وجود آمد که علیرغم میل باطنی ام از این تیم جدا شدم و امیدوارم در حضور دوباره ام در این تیم بتوانم سال ها در اصفهان و در کنار هواداران متعصب سپاهان بمانم.
    احمدی ادامه داد : سپاهان همیشه یک مدعی تمام عیار است و همه باید سعی کنیم تا این تیم از همه مسابقات به ویژه مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان و ادامه این رقابت ها سربلند بیرون بیاید.

اشجاری و احمدی امروز در ترکیه/ سپاهان- آلزما به مصاف هم می روند

حسن اشجاری و رحمان احمدی امروز به جمع زردپوشان در اردوی ترکیه ملحق می شوند

*تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان فردا ساعت 17 به وقت محلي ديداري با تيم آلزما از تيم هاي تركيه ای برگزار مي كند.
    * محرم نويدكيا، كاپيتان سپاهان كه به تازگي به اردو پيوسته در تمرينات شركت دارد.
    * مهدي جعفرپور كه با گرفتگي عضله مواجه شده بود، روز گذشته با سايرين تمرين كرد.

* رحمان احمدي، حسن اشجاري امروز به همراه ساكت مديرعامل باشگاه به اردو ملحق مي شوند.

* تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان سپاهان تا روز يكشنبه هفته آينده در تركيه است و سپس در اصفهان تمرينات خود را پيگيري مي كند.

9. 2 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آرزوی موفقیت و سربلندی برای سید مهدی رحمتی

سید مهدی رحمتی دروازه بان سابق تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان به استقلال تهران پیوست.

مدیر عامل باشگاه سپاهان از 2 فصل حضور و تلاش رحمتی در جمع زردپوشان فولاد مبارکه سپاهان در طول رقابت های لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا ممنون و سپاسگزار است و امیدواریم سید مهدی در ادامه نیز بتواند روند رو به رشد و پیشرفت خود را ادامه دهد.
    این باشگاه به همراه هواداران بی شمار خود زحمات وی را در طول حضور در اصفهان و سپاهان از یاد نخواهند برد.
    برای سید مهدی در همه ادوار زندگی آرزوی موفقیت و سربلندی همیشگی را داریم.

سپاس از رضا عنایتی

رضا عنايتي بازیکن سابق تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان به تیم صبای قم پیوست.

باشگاه فولاد مبارکه سپاهان از زحمات و تلاش های یکساله این بازیکن با اخلاق و ارزنده فوتبال ایران سپاسگزاری می کند و برای وی در ادامه زندگی آرزوی موفقیت و سرافرازی همیشگی را از خداوند بزرگ خواستار است .

11. 2 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توقف سپاهان برابر يک تيم گمنام ترکيه‌اي

تيم فوتبال سپاهان اصفهان که در ديداري تدارکاتي مقابل تيمي گمنام از فوتبال ترکيه به ميدان رفته بود به نتيجه تساوي رضايت داد.
    تیم فوتبال سپاهان که برای برپایی اردوی آماده سازی به ترکیه سفر کرده است، دومین دیدار تدارکاتی خود را در این کشور روز پنجشنبه مقابل تیم "آلزما" برگزار کرد.

در این دیدار دوستانه تیم فوتبال سپاهان مقابل حریف گمنام خود به نتیجه تساوی یک بریک رضایت داد. تک گل تیم فوتبال سپاهان را نیز مهدی نصیری وارد دروازه تیم میزبان کرد. تیم فوتبال سپاهان درحالی به میدان رفت که وظیفه حراست از دروازه این تیم برعهده هادی ریش اصفهانی، سنگربان پیشین تیم فوتبال نوجوانان ایران بود.

تیم فوتبال سپاهان اصفهان نخستین دیدار دوستانه خود در اردوی ترکیه را مقابل تیم دسته اولی "قاسم پاشا" برگزار کرد که در این بازی شاگردان "لوکا بوناچیچ" متحمل شکست 2 بر یک شده بودند.

اردوی تیم فوتبال سپاهان روز یکشنبه هفته پیش رو در ترکیه به اتمام می رسد و از آن تاریخ مراحل آماده سازی زردپوشان در اصفهان پیگیری خواهد شد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

به نظر من سپاهان خیلی خوب و عاقلانه خرید کرده...نمگیم خیلی قدرت مند هستیم، نه ، ولی تیم ، تیم خوبیه و میشه بهش امیدوار بود.
    امیدوارم لوکا باز هم از جوون ها استفاده ی زیاد ببره و توی اسیا هم موفق بشیم.

15. 4 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

خبرهايي از اردوي سپاهان در تركيه

قرار است يک مهاجم آرژانتيني در تمرينات تيم سپاهان شرکت کند.

قرار است با بازگشت سپاهان به اصفهان يک مهاجم آرژانتيني براي تست دادن در تمرينات اين تيم شرکت کند.

* اعضاي تيم سپاهان فردا به اردوي خود در ترکيه خاتمه مي دهند و از دوشنبه تمرينات را در اصفهان پيگيري مي کنند.

* غلامحسين حسيني و محمدرضا ساکت رئيس هيئت مديره و مديرعامل باشگاه سپاهان به جمع زردپوشان در ترکيه ملحق شده اند.

* تيم سپاهان پس از برگزاري دو بازي دوستانه، ديگر ديدار تدارکاتي ندارد و فقط به تمرينات خود در ترکيه ادامه مي دهد.

* با وجودي که خسرو حيدري اعلام کرده مي خواهد براي فصل جديد در استقلال بازي کند هيئت مديره باشگاه سپاهان هنوز در مورد جدايي اين بازيکن تصميمي نگرفته و وضعيت حيدري مشخص نيست.

varzesh3.com

بوناچیچ: 6 ماه زمان می‌خواهم تا تیم قبلی‌ام را در سپاهان بسازم
    اگر بخواهم تیم موردنظرم را آماده کنم و شبیه همان تیمی باشیم که چند سال پیش به فینال لیگ قهرمانان آسیا رفتیم، احتیاج به شش ماه زمان دارم.

سایت گل – تیم فوتبال سپاهان تمرینات آماده‌سازی خود را در کشور ترکیه پشت سر می‌گذارد. لوکا بوناچیچ هم از شرایط تیمش تقریبا راضی است و امیدوار است که با شروع لیگ تیم آماده‌ای را وارد رقابت‌ها کند. می‌گویند سپاهان با جدایی تعدادی از ستاره‌هایش ضعیف شده ولی لوکا می‌گوید: اینکه می‌گویند سپاهان ضعیف شده را قبول ندارم. هر تیمی دچار تغییر و تحولاتی می‌شود و در حال حاضر مهم این است که من تمام نفراتی را که در حال حاضر در اختیار دارم، از لحاظ فنی پذیرفته‌ام و به آنها ایمان دارم.
    او ادامه می‌دهد: به‌تازگی کارم را در سپاهان شروع کرده‌ام و طبیعی است که احتیاج به زمان دارم. اگر بخواهم تیم موردنظرم را آماده کنم و شبیه همان تیمی باشیم که چند سال پیش به فینال لیگ قهرمانان آسیا رفتیم، احتیاج به شش ماه زمان دارم. من مطمئن هستم که با یک تیم قوی در لیگ‌برتر و لیگ قهرمانان آسیا شرکت خواهیم کرد.

-------

فقط امیدوارم منظورش این نباشه که یعنی باید لیگ قهرمانان فعلی رو بیخیال بشیم!

در مورد خرید ها هم درسته به نظر من مشکل خاصی نداریم مخصوصا با وجود یانوش و جانواریو و عماد رضا

اگه این 3تا باهم مچ بشن من فکر نمیکنم تیمی راحت بتونه جون سالم بدر ببره

گرچه فکر نمیکنم عماد رضای فعلی همون عماد رضای 2 فصل پیش باشه اما یانوش و جانواریو باید آمادگی خوبی داشته باشن

ولی با این حسابا جای خالی عقیلی حتما احساس خواهد شد

17. این کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سنگ بزرگ مصري‌ها جلوي پاي سپاهان

باشگاه الزمالک مصر براي صدور رضايت‌نامه بازيکن عراقي‌اش 500 هزار دلار درخواست کرد.

سايت استاد دوحه نت قطر نوشت: باشگاه الزمالک مصر که پيش از اين گفته مي‌شد قرار است در ازاي 250 هزار دلار عمادرضا را در اختيار يکي از باشگاه‌هاي ايراني قرار دهد، اين رقم را افزايش داده و براي صدور رضايت‌نامه بازيکن مطرح عراقي‌اش درخواست 500 هزار دلار کرد.
    سايت استاد دوحه نامي از تيم ايراني نبرده اما از آنجايي که سپاهاني‌ها در اين مدت مذاکراتي با اين بازيکن داشته‌اند به نظر مي‌رسد تيم مورد نظر سايت قطري همان سپاهان باشد.
    با اين تفاسير مسئولان الزمالک سنگ بزرگي را جلوي پاي اصفهاني‌ها قرار داده‌اند تا بتوانند خود از اين بازيکن گلزن عراقي در فصل آينده ليگ برتر مصر بهره ببرند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •