این روزا سایت گل خبرهای تابلو که دروغ بوده زیاد نوشته.اینم یکیشه....
این روزا سایت گل خبرهای تابلو که دروغ بوده زیاد نوشته.اینم یکیشه....
با همون 3 - 5 - 2 منسوخ استقلالو قهرمان كرد !!
تبریک میگم به هواداری تراکتور
با اینکه پرسپولیسیم اما این فصل دوس دارم تراکتور قهرمان شه ...
این برد رو به همه طرفداران تبریک میگم کلا تاکتیک سانتر به خوبی تو این بازی جواب داد
فقط چرا این تایپک اینقدر ارومه !!!!!!!!!!
الان تو تبریز یه شور و هیجانی هست که واقعا در نوع خودش کم نظیره !!!
هواداران تراکتور پشت درهای بسته ورزشگاه خالی ازادی/ اقای مظلومی یک هوادار تراکتور به اندازه ۱۰۰ هوادار شما به تیم انگیزه میدهد
بازی پر حاشیه و زیبای استقلال – تراکتور در حالی که بسیار جذاب و دیدنی بود بی مهری مسئولین استقلال باعث شد هواداران خسته تراکتور از دیدن این بازی زیبا محروم شوند
تنگ نظری استقلال واقعا دور از انصاف بود حضور ۱۰ تا ۲۰ هزار تماشاگر دیگر در سکوهای خالی ازادی چه مشکلی برای این تیم داشت . در حین ناباوری از ورود ۲۰ هزار هواداری که زحمت ۶۰۰ پیمودن کیلومتر راه را بجان خریده بودند خودداری شود.هر چند یک هوادار تراکتور به اندازه ۱۰۰ هوادار سایر تیمها به بازیکنان انگیزه میدهد
از مسئولین استقلال انتظار بیشتری داشتیم از باشگاه حرفه ای استقلال بعید بود با میهمانانی که ۴۸ ساعت از وقت خود را با هزاران زحمت خود را به پایتخت رسانده بودند چنین برخورد نا شایست بشود.اما در بازی برگشت برخورد تراکتور میزبان را مقابل استقلال میهمان خواهیم دید استقلال بازی را با نتیجه ۳بر ۲ واگذار کرد
تبریز زیر اتش سرخ پرستها/خیابانهای ولیعصر،ابرسان ابوریحان شهرک رشدیه مسدود است/ترافیک سنگین در تمام خیابانهای تبریز
تبریز خبر می رسد که به علت پیروزی تراکتور تبریز شاهد جشن و شادی است. از ساعت ۲۱ امشب تمام خیابانهای تبریز بسته شده و برای تردد باید چندین ساعت در پشت ترافیک سنگین خیابان ها بمانند.شادی پر شور و اتش بازی در میدان های ولیعصر،ابرسان ابوریحان شهرک رشدیه و تمام کوچه ها تبریز غرق شادی هستند پرتاب فشفشه ترقه بوق بازار و...در سطح تمام خیابانهای شهر شاید برد بیشترین عامل ان باشد اما نباید فراموش کنیم که یکی دیگر از دلایل این جشن صعود تراکتور به صدر جدول می باشد.
bordobakht
یاشاسین آذربایجان
یاشاسین تراکتور
یاشاسین قلعه نویی
تبریک می گم دیروز تو شهرستان ما غوغا بود شهرستان مرند همه خوشحال بودنند.
کیانی دست قلعه نوعی را باید ببوسد / سردار جعفری کذب محص است
جلسه کمیته انظباطی باشگاه تراکتور سازی در خصوص مهدی کیانی بعد از ظهر امروز تشکیل جلسه خواهد داد و این در حالیست که یکی از نشریات ورزشی مدعی شده که جعفری مدیر عامل باشگاه گفته مهدی کیانی برای جلب رضایت امیر قلعه نوعی باید دست او را ببوسد .
در همین ارتباط سردار جعفری با تکذیب این اظهارات گفت : این نه در شان من بعنوان مدیر عامل این باشگاه نه در شان سرمربی آن است که چنین انتظاری را داشته باشیم واین اظهارات خلاف واقع است و کذب محص می باشد وباید به حال نویسندگان این روزنامه تاسف خورد که اصول اخلاقی را زیر پا می گذارند .
جعفری افزود : در تماسی که دیروز کیانی با من داشت توضیح دادم که شما بعنوان یک بازیکن با گفتگوی رو در رو مشکلات خود را با سرمربی تیم باید حل وفصل کنی ورضایت امیر قلعه نوعی را جلب کنی وما هم سعی خواهیم کرد در حد امکان برای حل این قضیه کمک کنیم .
bordobakht
قلعه نوعي:در مقابل نفت هجومي بازي مي كنيم
سرمربي تيم تراكتورسازي تبريز گفت: با توجه به امتياز ميزباني در مقابل نفت هجومي بازي خواهيم كرد.
امير قلعه نوعي سرمربي تيم تراكتورسازي تبريز در كنفرانس قبل از بازي گفت: اولا از همه هواداران پرشور تراكتور كه از تبريز به ورزشگاه آزادي تهران آمدند و از تيم حمايت كردند تشكر مي كنم.
وي در مورد بازي فردا در مقابل تيم نفت تهران گفت: تيم نفت در بازي هاي گذشته نشان داده كه از كادرفني با تجربه و بازيكنان خوبي برخوردار است ولي ما با توجه به اينكه در زمين خودمان بازي مي كنيم بازي هجومي را ارائه خواهيم داد و در بازي فردا محرومي نداريم ولي علي عليزاده مصدوم هست.
قلعه نويي در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران كه گفته بود شما كه مي گوييد هواداران تراكتور بهترين هستند اگر از شما در خواست كنند كه كياني را ببخشيد چه كار مي كنيد، تصريح كرد: اول از همه منافع تيم مهم است و من در هر تيمي باشم براي آن تيم نظم خاصي را در تيم ايجاد مي كنم و اگر بازيكني در تيم اين نظم را رعايت نكند بايد از اين تيم كنار برود و اگر كياني به تيم برگردد به ضرر تيم و خودش هست.
وي در مورد تيم تراكتورسازي تبريزاظهار داشت: تيم تراكتور دو يا سه مشكل دارد و يكي از اين مشكلات به دليل اينكه هنوز اوايل ليگ است، شناخت بازيكنان نسبت به من و شناخت من به بازيكنان و شناخت بازيكنان به خودشان كم است. من در اين تيم مهمان هستم و اين تيم مال شما هست و با كمك هم ديگر اين تيم را در ايران سربلند خواهيم كرد.
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقدامغيراخلاقيدو بازيکنفوتبالدر تبريز
در حالي که مهدي کياني در ضلع جنوب غربي ورزشگاه به سمت ديوار در حال دفع ادرار بود، عکاسان و تصويربرداران و شاهدان ماجرا به وي و ميثم منيعي - که مراقب وي بود! - اعتراض کردند که اين بار منيعي واکنش زشت تري به اعتراض آنها داشت.
![]()
دو بازیکن تیم فوتبال شاهین بوشهر در طول دیدار این تیم برابر شهرداری کنار زمین رفتند و اقدام غیراخلاقی انجام دادند. اقدامی که قبل از این توسط یک بازیکن خارجی در مشهد انجام شده بود!
به گزارش مهر، در حالی که دیدار تیم های فوتبال شهرداری تبریز و شاهین بوشهر با تساوی یک بر یک یکشنبه شب در ورزشگاه یادگار تبریز به پایان رسید، مهدی کیانی و میثم منیعی دو بازیکن تیم شاهین بوشهر زمانی که در نیمه دوم مشغول گرم کردن بدنهای خود بودند اقدام به رفتارهای ناشایست و غیراخلاقی کردند.
در حالی که مهدی کیانی در ضلع جنوب غربی ورزشگاه به سمت دیوار در حال دفع ادرار بود، عکاسان و تصویربرداران و شاهدان ماجرا به وی و میثم منیعی - که مراقب وی بود! - اعتراض کردند که این بار منیعی واکنش زشت تری به اعتراض آنها داشت.
ماجرای بی اخلاقی بازیکنان شاهین بوشهر که قبل از این نیز توسط "جان نگودی" بازیکن آفریقایی ابومسلم در مشهد تکرار شده بود، در نشست خبری بعد از این بازی مورد سوال خبرنگاران از حمید درخشان قرار گرفت که سرمربی شاهین بوشهر تاکید کرد قطعا با این بازیکنان برخورد خواهد شد.
منبع :ورزش 3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)