تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 14 اولاول ... 2891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 139

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | پیش فصل 2011-2012

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

دوستان کسی میتونه جواب این سوال من رو بده:
    اینکه قراره بوندسلیگا از هیچ شبکه رایگانی پخش نشه، فقط مخصوص اروپاست یا شامل شبکه های عربی و ترکیه ای هم میشه؟
    دبی اسپورت که فصل قبل و دو فصل قبل رو نشون می داد . ظاهرا به دلیل قیمت بالای بوندسلیگا ، امتیاز لیگ فرانسه رو گرفته .
    تا پارسال شبکه trt3 ترکیه هم بازی ها رو نشون می داد . امسال رو دیگه نمی دونم

ولی اینکه هیچ شبکه رایگانی نشون نده ، من شک دارم . چون توی برنامه بازی ها هفته اول بازی دورتموند رو شبکه ard به نظر مرسه می خواد نشون بده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

9جولای 2011

>>نتایج بازی های دوستانه دیروز باشگاه های آلمانی <<

FC Union Berlin - Germany 3 : 0 Hearts - Scotland

Borussia Mönchengladbach - Germany 5 : 2 Aberdeen - Scotland
    VFL Bochum - Germany 3 : 0 Glasgow Rangers FC - Scotland
    FSV Frankfurt - Germany 0 : 3 FC Kaiserslautern - Germany
    Ingolstadt - Germany 2 : 4 Hamburger SV - Germany
    SK Puntigamer Sturm Graz - Austria 3 : 3 Hannover 96 - Germany
    FC Thun - Switzerland 2 : 2 FC Köln - Germany
    Eintr. Bamberg - Germany 0 : 4 FC Nuernberg - Germany
    FK Teplice - Czech Republic 2 : 3 FC Erzgebirge Aue - Germany
    BV Borussia Dortmund - Germany 1 : 1 FC Zürich - Switzerland
    Ried - Austria 0 : 2 TSG Hoffenheim - Germany
    Fortuna Dusseldorf - Germany 2 : 1 CS Sedan Ardennes - France

10 جولای 2011
    >> بازی های دوستانه امروز <<

Rot-Weiss Oberhausen - Germany
    -- : -- SC Paderborn 07 - Germany
    FC Hansa Rostock - Germany
    -- : -- Brondby IF - Denmark
    SpVgg Unterhaching - Germany
    -- : -- Galatasaray - Turkey
    SK Rapid Wien - Austria
    -- : -- TSG Hoffenheim - Germany
    FC Metz - France
    -- : --Saarbrucken - Germany

4. 3 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

‌حميدزيچ:
    بازي در كالچو به لحاظ فني و شخصي تجربه خوبي بود
    بازيكن جديد ولفسبورگ گفت: حضور 4 ساله در كالچوي ايتاليا، تجربه خوب فني و شخصي بود.

حسن سالي‌حميدزيچ در گفت‌وگويي با روزنامه ولفسبورگرناخ‌‌ريشتن اظهار داشت: اول ازهمه بگويم تجربه خوبي كسب كردم. به گمانم اين تجربه براي هر بازيكني سودمند است كه مدتي خارج از كشور باشد. چون در اين حالت با مربيان جديد آشنا مي‌شود. همينطور تاكتيك‌هاي متفاوت را خواهد ديد. ضمن اين كه من با ستارگان با كلاس جهاني زيادي در يوونتوس آشنا شدم. خوشحالم دست به اين تجربه زدم. همين امر به لحاظ شخصي باعث پيشرفتم شد.

اين بازيكن 34 كه سابقه بيش از 300 بازي بوندس‌ليگايي براي هامبورگ و بايرن‌مونيخ را دارد، هفته گذشته پس از چهار فصل حضور در تيم يوونتوس ايتاليا، بنا به دعوت فليكس ماگات، سرمربي ولفسبورگ حاضر به امضاي قراردادي يك ساله شد.

‌حميدزيچ كه حتي در سال 1999 هم‌تيمي علي دايي، در باورايي‌ها بود، در اولين مصاحبه خود پس از بازگشت به ليگ فوتبال آلمان اينچنين اظهار كرد:

*آقاي حميدزيچ، اولين جلسه تمرين با ولفسبورگ چگونه بود؟

بسيار خرسندكننده بود. خوشحالم مي‌توانم در بوندس‌ليگا از طريق ولفسبورگ بازي كنم.

*حتما مي‌دانيد فليكس ماگات معروف به برگزاري تمريناتي جدي و نه تفريحي معروف است...

بديهي است بايد تمركز و سخت كار كرد. البته ما دليل اين موضوع را خوب مي‌دانيم. اينگونه تمرينات سرنوشت‌ را تغيير خواهد داد. اگر آخر فصل به مقامي برسيم، خوشحال خواهيم شد كه اينقدر سخت كار كرده‌ايم ولي براي من انجام تمرين تحت هر شرايطي بسيار شوق‌انگيز است. بازهم مي‌گويم خوشحالم اينجا هستم.

*براي شما بازگشت به بوندس‌ليگا و بازي در تيمي آلماني مثل رويا نبود؟

چرا. از اين جهت واقعا بسيار خوشحالم انتقالم درست شد و مربي مثل فليكس ماگات به من فرصت داد بازگردم. حضور در بوندس‌ليگا زيبا است.

*فليكس ماگات به شما براي حضور در هامبورگ اولين بار كمك كرد. فكر مي‌كنيد بازگشت‌تان تا چه حد اهميت دارد؟

من بازيكني نيستم كه به هر تيمي برود. فليكس ماگات يكي از نكات برجسته براي تحقق چنين انتقالي بود. بدون او بديهي است كه نمي‌آمدم. در ولفسبورگ تيمي خوب پا گرفته كه من هم ميل دارم به آن كمك كنم. از اين گذشته با ماگات ما از شانس خوبي برخوردار هستيم.

*فصل قبل براي ولفسبورگ بسيار سخت گذشت. امسال فكر مي‌كنيد دسترسي به چه چيزي ممكن باشد؟

بديهي است كه مي‌خواهيم به بالاي جدول صعود كنيم. براي ما اين ادعا كه با سقوط بجنگيم مطرح نيست بلكه اين كه به يك جام اروپايي راه پيدا كنيم. مي‌خواهم هر بازي برنده شويم.

*آيا ماگات از شما پرسيد ترجيح مي‌دهيد درچه پستي بازي كنيد؟

خير. من به ولفسبورگ براي كمك آمده‌ام. اين كه چطور و كجا، در دوره آماده سازي مشخص خواهد شد. كاملا آرام هستم و دوست ندارم ادعا كنم. فقط اين كه آماده‌ام در خيلي از پست‌ها بازي كنم.

*چهار سال حضور در ليگ ايتاليا چقدر بازي شما را تغيير داده؟

اول از همه بگويم تجربه خوبي كسب كردم. به گمانم اين تجربه براي هر بازيكني سودمند است كه مدتي را خارج از كشور باشد. چون در اين حالت با مربيان جديد آشنا مي‌شود. همينطور تاكتيك‌هاي متفاوت را خواهد ديد. ضمن اين كه در يوونتوس با ستارگان با كلاس جهاني زيادي در يوونتوس آشنا شدم. خوشحالم كه دست به اين تجربه زدم. همين امر حتي به لحاظ شخصي باعث پيشرفتم شد.

*شما در يوونتوس يك سال حتي با ديگو، بازيكن برزيلي ولفسبورگ همبازي شديد. وضعيت اين ستاره را در ولفسبورگ زير نظر داشته‌ايد؟

اين موضوع را همه تعقيب كرده‌اند. ديگو تا زماني كه در ايتاليا بود، بازيكني كليدي محسوب مي‌شد. باعث تاسف است كه رفت. همينطور متاسفم كه الان از ولفسبورگ جدا مي‌شود. او بازيكني خوب است.

*شما در ولفسبورگ پيراهن شماره 11 را به تن خواهيد كرد. از قبل دنبال اين شماره پيراهن بوديد؟

بله. من زماني كه در هامبورگ بازي مي‌كردم همين شماره پيراهن را به تن داشتم. خوشحالم كه آن را مجددا به دست آوردم.

منبع:وبسایت اف سی بایرن

6. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هامبورگ به دنبال خرید جو کول

طبق گزارشهای منتشره سران باشگاه هامبورگ به دنبال آن هستندتا جو کول ستاره باشگاه لیورپول را به خدمت بگیرند.
    جو کول 29 ساله تابستان گذشته چلسی را به مقصد لیورپول ترک کرد وبه نظرمی رسد هفته ای 100هزار یورو دستمزد می گیرد.
    البته او نتوانست درزمان حضورش در لیورپول، مثل دوران بازی اش در چلسی موفق باشد و سران باشگاه لیورپول سه بازیکن جدید را در پست میانی به خدمت گرفته اند و بنابراین انتظار می رود که کول از این تیم جدا شود
    روزنامه پیپل درگزارشی به این نکته اشاره کرده که سران باشگاه هامبورگ آماده اند تا برای خرید کول وارد عمل شوند ولی دراین راستا ستاره انگلیسی باید از بخشی از دستمزدش چشمپوشی کند.او درحال حاضر سالی 5 میلیون یورو دریافت می کند و هامبورگ حاضر است تا سالی 3 میلیون یورو به او بپردازد
    آنها سال گذشته مبلغ 6 میلیون یورو برای 18 ماه حضور نیستلروی در تیمشان به او پرداختند ولی بعید به نظر می رسد که چنین دستمزدی را به جو کول بدهند.از سوی دیگر مشخص نیست که هامبورگ کول را در چه پستی به خدمت بگیرد.چرا که با روی کار آمدن فرانک آرنسن به عنوان مدیر فنی تیم، ساختار هامبورگ تا حدودی تغییر کرده است
    کول در فصل گذشته تنها در 9 دیدار از ابتدا درترکیب لیورپول قرار گرفت.
    کد:

.

8. 2 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

سیمون کیار ولفسبورگ را ترک نمی کند

سایت گل – میکل بک مدیر برنامه های سایمون کیار مدافع باشگاه ولفسبورگ اعلام کرد این بازیکن برنامه ای برای ترک باشگاه آلمانی ندارد.
    بک گفت:" احتمال اینکه کیار تابستان امسال ولفسبورگ را ترک کند صفر است."
    این در حالی است که روزنامه گاتزتادلواسپور روز گذشته اعلام کرد باشگاه رم برای جذب کیار با سران ولفسبورگ وارد مذاکره شده است.
    کیار که سال گذشته با رقم 13 میلیون یورو از پالرمو به ولفسبورگ پیوست یکی از بازیکنان اصلی این تیم در فصل گذشته بود.
    بک در پاسخ به این خبرها گفت:" اینها همه شایعه است و من هیچ تماسی از سوی باشگاه های ایتالیایی نداشته ام."
    کیار تا سال 2014 با ولفسبورگ قرارداد دارد و از حضور در این تیم خوشحال است.
    کیار فصل گذشته 32 بازی برای ولفسبورگ انجام داد و مهره اصلی خط دفاعی این تیم بود.

کد:

10. این کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

11 جولای 2011
    >>نتایج بازی های دوستانه دیروز باشگاه های آلمانی <<

Heidenheimer - Germany 0 : 2 TSV 1860 Munich - Germany
    FC Basel 1893
    - Switzerland 3 : 0 Hertha Berlin - Germany

12 جولای 2011
    >> بازی های دوستانه امروز <<

FC Kaiserslautern - Germany-- : -- FC Metz - France
    Memmingen - Germany
    -- : -- FC Augsburg - Germany
    FC Rot-Weiss Erfurt - Germany
    -- : -- SV Werder Bremen - Germany
    Rot-Weiss Oberhausen - Germany
    -- : -- Lotte - Germany
    St. Gallen - Switzerland
    -- : -- BV Borussia Dortmund - Germany

12. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرمربي تيم فوتبال ولفسبورگ به بازيکن برزيلي بي‌نظم خود اجازه حضور در عکس دسته‌جمعي قبل از شروع فصل 2012-2011 نداد.

به نقل از روزنامه ولفسبورگرناخ‌ريشتن، فليکس ماگات روز گذشته شاگردانش از جمله اشکان دژاگه، بازيکن ايراني جمع کرد و از آنها خواست در پايان جلسه تمريني در عکس‌ دسته‌جمعي و انفرادي مربوط به قبل از شروع فصل، آماده شوند.
    اين مربي 57 ساله در عين حال مانع حضور ديگو، بازيکن پيشين يوونتوس ايتاليا و وردربرمن در عکس گروهي شد. وي اظهار داشت چون براي فصل آينده روي حضور اين ستاره فاقد نظم حساب نمي‌کند و در فهرست فروش است، از گرفتن عکس وي خودداري کرد.
    ديگو اکنون مورد توجه چند تيم برزيلي و پرتغالي قرار گرفته است.

منبع:وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ

14. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خودروي ملي‌پوش هامبورگ سرقت شد

خودرو گران‌قيمت و تازه‌خريداري‌شده ملي‌پوش آلماني تيم فوتبال هامبورگ توسط سارقين دزيده شد.

به نقل از روزنامه بيلد، هايکو وسترمان قبل از انجام سفر به همراه تيم باشگاهي‌اش به اتريش متوجه شد خودرو ب.ام.و ايکس 6 او توسط دزدان حرفه‌اي سرقت شده است.
    وي در پايان هفته در حالي با واقعه تلخ روبه‌رو شد که سه ماه قبل اين وسيله نقليه لوکس را به ارزش بيش از 100 هزار يورو خريدي کرده بود.
    مدافع و کاپيتان هامبورگ براي يافتن اين وسيله به پليس مراجعه کرد ولي تا به اين لحظه وسيله سرقتي، پيدا و شناسايي نشده است.
    در اين ارتباط مامورين پليس به وي گفتند سرقت وسيله نقليه‌‌اش کار يک گروه حرفه‌اي است که نيروي امنيتي در جست‌وجوي آن است.
    وسترمان 27 ساله در رقابت‌هاي جام جهاني 2010 يکي از اعضا تيم ملي آلمان بود.

منبع:ورزش سه

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

مربی شالکه: رائول آن جنب و جوشی که می خواهم را ندارد

رالف رانگنیک، مربی کنونی باشگاه شالکه با یکی از مهاجمان تیمش مشکل دارد. مربی شالکه معتقد است که رائول گونسالس، مهاجم اسپانیایی تیمش آن جنب و جوش و سرعت مورد نیاز او برای بازی در پست مهاجم نوک را ندارد.
    رانگنیک در گفت و گو با روزنامه بیلد به این نکته اشاره کرده که به دنبال مهاجم سرعتی تری است تا این بازیکن جدید را در پست مهاجم نوک به کار بگیرد و رائول را در پستی قراردهد تا موتور بازی تیمش باشد.
    رائول گونسالس دربازار نقل و انتقالات تابستان گذشته از رئال مادرید جدا شد تا به تیم فلیکس ماگات بپیوندد. این ستاره 34 ساله فصل گذشته و در اولین فصل حضورش در رقابتهای بوندس لیگا 13 گل به ثمر رساند.

کد:

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

شینجی کاگاوا می خواهد در دورتموند بماند

سایت گل – شینجی کاگاوا ستاره ژاپنی دورتموند از علاقه اش برای ماندن در این باشگاه می گوید و اعلام کرد برنامه ای برای ترک این باشگاه ندارد.
    این بازیکن 22 ساله شش ماه اول فصل گذشته را بسیار درخشان پشت سر گذاشت اما به دلیل مصدومیت باقی رقابتهای فصل را از دست داد.
    کاگاوا با رقم 350 هزار یورو به دورتمند پیوست اما اکنون بعد از گذشت تنها یک فصل در بوندسلیگا مورد توجه چندین باشگاه بزرگ اروپایی از جمله منچستریونایتد قرار گرفته است.
    کاگاوا در گفتگو با بیلد می گوید:" بارها اعلام کرده ام به هیچ عنوان نمی خواهم به ترک دورتموند فکر کنم. نمی خواهم وقت خودم را برای فکر به تیم های دیگر تلف کنم."
    " واقعا از حضور در دورتموند خوشحالم بنابراین دلیلی برای ترک این تیم ندارم."
    کاگاوا در پایان اعلام کرد در روزنامه ها فقط در مورد پیشنهاد باشگاه منچستریونایتد خبرهایی را شنیده است.
    هانس یواخیم واتسکه مدیر اجرایی دورتموند اخیرا اعلام کرده بود تمدید نکردن قرارداد کاگاوا برای بلند مدت کاری احمقانه است.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •