تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 456 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

بمب خبری گواردیولا منفجر شد/ پپ از بارسا می رود به قطر

پپ گواردیولا با ده عنوان قهرمانی یکی از پرافتخارترین مربیان تاریخ فوتبال جهان است . مردی که با حرفهای جدیدش همه را شوکه کرد.

به گزارش خبرآنلاین ؛ گواردیولا با این تعداد عنوان قهرمانی تنها یک سال دیگر با بارسا قرارداد دارد و در ماه های اخیر شایعات زیادی درباره ادامه کارش در دنیای فوتبال شنیده می شدو منچستر یونایتد، چلسی وحتی در این اواخر اینتر مقصد های بعدی او معرفی شده بودند .

اما او در نشستی با خبرنگاران برنامه کاری اش در سالهای آینده را فاش کرد . او پس از پایان قرارداد با بارسا می خواهد مدتی استراحت کند وپس از آن راهی قطر خواهد شد تا مربی گری تیم ملی این کشور را برعهده بگیرد . این مربی اسپانیایی شخص مورد نظر شیخ خلیفه بن احمد آل ثانی بوده و دستمزدی نجومی را برای او در نظر گرفته . او برای مربی گری قطر سالی 36 میلیون یورو دریافت خواهد کرد تا به این ترتیب هزینه های مالکان اماراتی من سیتی شبیه پول خرد باشد .

اولین فصل حضور گواردیولا درخاورمیانه سال 2013 خواهد بود.تابحال ژوزه مورینیو با دستمزد 11 میلیون یورویی گران قیمت ترین مربی جهان محسوب می شد .

منبع: مارکا/31 می

پ.ن: wow !!

2. 6 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

این هم چند خبر کوتاه در مورد خریدها

طبق خبر [dmail] این هفته باشگاه بارسا پیشنهاد 34 میلیونی خودش رو برای فابرگاس به آرسنال ارائه میده ولی‌ انتظار میره که با مقاومت ارسن ونگر روبرو بشه.

فصل بعد به گفته پپ از آبیدال بیشتر تو مرکز خط دفاعی استفاده می‌کنن، مکسول هم جدایش قطعی هست، همچنین گواردیولا از باشگاه تقاضا کرده که رو گزینه پاتریس اورا مدافع چپِ 30 سالِ منچستر کار کنن.

مدیر برنامه بازیکن 22 سالِ خط حمله شاختار "ویلیان بورگس دا سیلوا" هفته پیش با مسئولین بارسا مذاکره داشته، این هفته هم قرار هست ادامه مزاکراتشون رو انجام بدن.

اینم جالب بود^^

پنج بازیکن بارسا "چابی، اینیستا، مسی، بوسکتس و پدرو" بعد فینال مشتاق بودن پیرهن اسکولز رو با خودشون معاوضه کنن و به سمت او رفتن ولی‌ این وسط پیامبر پیرهن رو کاسب شد.

پ ن : چقدر به اسکولز میاد این لباس
    کلا سبک بازیشم به بارسا میخورد و یکی از بهترین هافبک های تاریخ بود

4. 8 کاربر از xmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

این تاپیک اختصاصی تیم هم دست ما رو باز می گذاره کمی راحت تر درباره تیممون صحبت کنیم و مزاحم بقیه تیم ها هم نشیم
    خب دوستان فصل تمام شد و بازار شایعه های نقل و انتقالات هم داغ شده، بد نیست ما هم یک مروری منطقی (نه ایده آلانه و آرزو پردازانه) داشته باشیم با در نظر گرفتن شرایط مالی. من نمی خوام بپرم پله آخر و بگم فلان بازیکن ها رو باید بگیریم، فقط یه بررسی که ببینیم نیاز تیم در کجا و به چه جور بازیکن هاییست. ابتدا افرادی که باید از تیم جدا بشن، به نظر من مکسول، میلیتو، جفرن و (شاید) بوژان بهتره از تیم جدا بشن (که البته بعضی ها جداییشون تقریبا قطعیه). سه بازیکن اول بطور کامل و شاید بوژان بطور قرضی. از اون سمت لازمه تیم قبل از هر کاری جایگزین برای این بازیکن ها بیاره.

ابتدا در خط دفاع برای جایگزینی مکسول و میلیتو دو راه داریم:
    1. یک دفاع چپ (یا راست با پای چپ قوی) متوسط به عنوان بکآپ سوم (جایگزینی مستقیم مکسول) ، در حد 5 میلیون پوند. و یک مدافع خیلی خوب برای جانشینی میلیتو، بازیکن آینده دار که در آینده جانشین پویول در ترکیب اصلی بشه. بازیکنی که اونقدر مورد اعتماد باشه تا نیاز نباشه به خاطر جانشینی یک بازیکن ساختار دفاعمون رو از روی اجبار تغییر بدیم. بازیکنی که راحت مصدوم نشه. قیمت هم در حدود 15 میلیون پوند.

2. یک دفاع چپ خیلی خوب به عنوان بازیکن اصلی و تبدیل آبیدال به کاور دفاع وسط .. چنین بازیکنی حدود 15 میلیون پوند هزینه خواهد داشت. به علاوه یک دفاع وسط معمولی خوب به عنوان کاور کلی در طول فصل، در حدود 5 میلیون پوند.

+
    آوردن یک بازیکن جدید (همراه با فونتاس) از آکادمی و نهایتا وارد کردن یکیشون به چرخه اصلی تیم. اگه بتونیم با فروش مکسول، میلیتو و کسرس (که امروز فروخته شد) حدود 10 میلیون بدست بیاریم، فقط به 10 میلیون هزینه دیگه نیاز داریم که برای پوشش دفاع تیم منطقی به نظر میاد.

و در نهایت ساختار دفاعی تیم به این شکل خواهد بود:
    دفاع راست: آلوز، آدریانو، پویول
    دفاع وسط: پیکه، پویول، آبیدال، خرید جدید و بازیکن جوان از آکادمی
    دفاع چپ: آبیدال، آدریانو و خرید جدید
    بکآپ از هافبک: بوسکتس، ماسکرانو

این طرح با هزینه کم ساختار محکمی رو برای دفاع سال آینده می سازه، و گزینه های بکآپ کافی در زمان نیاز رو هم فراهم می کنه. با توجه به اینکه پویول و آبیدال فصل آینده 33 و 32 سال خواهند داشت، و جدا از اینکه طی فصل نیاز به استراحت بیشتر دارن، از بازیکن هایی که وارد تیم میشن باید حداقل یکی از اونها جایگزین بلند مدت یکی از این دو بازیکن باشه. همونطور که می دونیم در بارسا جایگزین ها خریداری نمیشن، بلکه در تیم در کنار نسل قبل ساخته میشن.
    در خط هافبک با جدایی احتمالی جفرن (که البته شخص خاصی هم در تیم نبود) ، وضع تیم به این شکل خواهد بود:
    هافبک دفاعی: بوسکتس و ماسکرانو
    هافبک میانی: ژاوی و کیتا
    هافبک تهاجمی: اینیستا، تیاگو و آفلای
    بکآپ از دفاع: آدریانو

وضع خط هافبکمون واقعا خوبه و اگه دقت کنیم حتی در فشرده ترین زمان فصل هم چوب مهره نداشتن هافبکمون رو نخوردیم، ولی مشکل هافبک اینه که بازیکن ها بیش از حد مشابه یکدیگه هستن و تنوع در خط هافبکمون وجود نداره. منطقی نگاه کنیم، با این وضع مالی باشگاه اولویت اول باشگاه خرید فابرگاس نیست. فعلا نیاز ضروری بهش نداریم. با توجه به اینکه تیاگو استعداد فوق العاده ای (حتی بهتر از فابرگاس) است و همین حالا مشکلی هم با نیمکت نشینی نداره، بهتره برای خرید یه ستاره در هافبکمون کمی صبر کنیم. با توجه به اینکه ژاوی فعلا 31 سالش شده و دیگه نمی تونه مثل قبل سالی 55 بار بازی کنه، فرصت بیشتری به تیاگو می رسه.

مهمترین نکته در اضافه کردن به خط هافبک اضافه کردن تنوع به بازیکن هامونه، یک وینگر چپ پا که بتونه یک بعد جدید به حملاتمون اضافه کنه، و در همون حال قابلیت اضافه شدن به مرکز رو هم داشته باشه ضروری ترین نیاز خط هافبک ماست. درسته که دفاع های کناری فعلا به تیم عرض میدن ولی این می تونه بعد جدیدی در تاکتیک تیم جلوی تیم های بسته باشه. نیازی به هزینه بالا نیست، چیزی در حدود 10 میلیون کفایت می کنه که بخشی از اون هم با فروش جفرن جبران میشه.

+
    آوردن یک بازیکن جدید از آکادمی، که بدون شک اون بازیکن رافائل برادر کوچکتر تیاگو خواهد بود. رافائل استیل بازی شبیه به مسی و اینیستا داره، 18 ساله است و دو گل هم به تیم رزروهای رئال زده سرعت خیلی خوبی داره، چپ پا، تکنیکی با قدرت دریبل زنی بسیار خوب و گلزن، برعکس بازیکن های آکادمی قدرت بدنی خوبی هم داره و نهایتا تمرین در کنار تیم اصلی (و یادگیری از مسی و انیستا) آماده اش می کنه برای بازیکن اصلی شدن در فصل بعد در حالی که در همین فصل هم می تونه نقش سورپرایز کردن رو داشته باشه. این دو برادر آینده خط میانی بارسا (و اسپانیا) هستن.
    در خط حمله شدیدا نیاز به تقویت داریم، امسال بد جوری چوپ این قضیه رو خوردیم، وقتی ویا و پدرو اصلا آماده نبودن و 10 بازی پشت سر هم گل نمی زدن کسی رو نداشتیم جایگزین کنیم، رقابت پایین باعث این چیزا میشه، امسال در چندین ماه مسی یک نفره جور کل خط حمله رو می کشید.
    بوژان بازیکن در حد تیم اصلی نیست، بهش چندین سال فرصت داده شده و نتونسته خودش رو به این سطح بکشونه .. هنوز از نظر قدرت بدنی در حد آکادمیه نه تیم اصلی. بهتره یا فروخته بشه یا قرض داده بشه. حتی اگه بمونه هم فصل بعد روش نباید حساب بازی کنیم.

فقط سه بازیکن در خط حمله داریم. در این خط نیاز به خرید حداقل دو بازیکن جدید است:
    یکی یک مهاجم/وینگر خیلی خوب که بتونه وسط و در کناره ها بازی کنه، جوون (زیر 25) و سرعتی باشه و بتونه مرتب جاشو عوض کنه. مهمتر از همه شم گلزنی خوبی داشته باشه و چارچوب شناس باشه. این بازیکن لازمه که ستاره باشه و اگه لازمه 40 میلیون براش هزینه بشه، خب بشه.

یکی هم یک بازیکن فیزیکی که بعد جدیدی رو در حمله به تیم اضافه کنه، یه مهاجم نوک. نیازی به ستاره بودن نیست ولی باید Sharpness بالایی داشته باشه، و سریعا خودش رو با بازی مچ کنه، و خراب کردن موقعیت ها در کارش نباشه.. ستاره بودن مهم نیست ولی باید همیشه در یک سطح بازی کنه. نیازی به هزینه بیشتر از 10 میلیون نیست، با تجربه بودن این بازیکن هم به تیم کمک می کنه. این بازیکن باید بتونه بازی رو فیزیکی کنه، خودش رو بچسبونه به دفاع های حریف و اونها رو بکشه به بیرون از محوطه تا ساختار بسته حریف رو به هم بریزه.

+
    انیستا و آفلای هم می تونن به عنوان وینگر به خط حمله اضافه بشن.
    طبق روال کلی، یک بازیکن جدید از آکادمی هم به تیم اضافه بشه.. رافائل می تونه در خط حمله هم بازی کنه و یک بازیکن دیگه از آکادمی هم می تونه اضافه بشه.
    در کل نیاز به 50 میلیون هزینه است، و فروش بوژان می تونه 15 میلیون از این هزینه رو تامین کنه و طبیعتا به 35 میلیون دیگه نیاز است.
    در کل با در نظر گرفتن همه موارد، نیازی به هزینه نجومی نداریم و جمعا برای بازسازی تیم و برگردوندن بکآپ های خوب و آپشن های متفاوت چیزی حدود 50 تا 55 میلیون پوند (یا نهایتا 60) نیاز داریم. این مینیموم چیزی است که تیم نیاز داره. و ضروری ترین نیاز هاست. اگه پول بیشتری موجود باشه می تونیم مدافع بهتری اضافه کنیم یا فابرگاس رو به تیم بیاریم یا بازیکن های بهتری برای هر پست بخریم، ولی اونها در ضرورت نیستن. در ضمن نباید یادمون بره امسال تابستان شلوغی خواهیم داشت و اکثر تیم ها خرید های زیادی خواهند کرد، که این خودش باعث بالا رفتن قیمت ها میشه.

این نظر من بود در کل، نظر شما چیه؟

6. 13 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دقیقا با نظر Stream عزیز موافقم. بارسا با پشتوانه قوی تیم B نیازی به خرج زیاد نداره چون حداکثر تا دو سال دیگه موج جدیدی از ستاره های جوان وارد تیم اصلی میشن و خوبی بازیکنهای لاماسیا اینه که پیشفرض با استایل بارسا مچ هستن. امیدوارانه ترین نکته اینه که لاماسیا به تربیت چندین مدافع باکلاس پرداخته (بارترا، فونتاس، مونتویا و ...) که در آینده جرارد پیکه های جدید میشن.

تو خط حمله به نظرم بهترین گزینه روسی میتونه باشه که اگر با 20 میلیون بعلاوه بویان بیارنش (هرچند یکم زیادیه) خوبه.
    برای هافبک هم یه بازیکن که مثل کیتا نیمکت نشین خوب و موثری باشه عالیه. خرید فابرگاس با قیمت بالایی که داره بی فایده است.
    برای دفاع زیاد اطلاعی از بازیکنهایی که پتانسیل بالایی داشته باشن ندارم اما برای دفاع میانی به نظرم جذب یک مدافع باتجربه که ارزون باشه (تو سالهای پایانی فوتبالش باشه) خیلی بهتره. مدافعین جوون از تیم پایه میتونن بیان. همچین بازیکنی قطعا با اینکه در سالهای آخر فوتبالش نیمکت نشین بارسا باشه مشکلی نخواهد داشت و خب میتونه تا دو فصل در مواقع ضروری پشتیبان خوبی باشه و تجربه اش هم کمک میکنه به اینکه تو بازیهای مهم هم مورد استفاده قرار بگیره. برای دفاع کنار یه بازیکن جوون که بتونه هم چپ بازی کنه هم راست (بنابراین احتمالا راست پا) خیلی عالیه.
    در کل بارسا با یه مبلغ نسبتا پایین میتونه تیمی بسازه که مدعی صد در صد قهرمانی تو همه جامها بشه

پ.ن: امیدوارم پپ عزیز بیشتر به تیاگو میدون بده تا هم بتونه تبدیل به یک بازیکن تمام عیار بشه (از اونایی که تو اولین الکلاسیکو به کاسیاس گل میزنن) و هم اینکه ما هم از دیدن بازی بارسا بیشتر لذت ببریم چون واقعا این پسر فوق العادس و فوتبالش چشم نواز

8. 9 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خوب فصل نقل و انتقالات دیگه شروع شده و تا اینجایی که مطلع هستیم گزینه های خرید مشخص شدن

همینطور که ارمان خان فرمودند تو دفاع نیاز به خرید داریم , با حرفهای پپ هم مشخص شد که به فکر جذب یک دفاع چپ خوب هستیم .

خوب گزینه های مورد نظر که خیلی ها دوست دارند در تیم باشند

1. کونترائو : گزینه خوبی هست ولی خوب با اظهار نظرش که خواسته در رئال بازی کنه مسلما دیگه نباید تیم سراغش بره

2. گرت بیل : اصلا به سبک بازی بارسا نمیخوره و بازیکنی هست که به فضا احتیاج داره و تو فضا های فشرده اصلا کارایی نداره ! فکر هم نکنم تیم اصلا برای خریدش دست بکار بشه!

3. پاتریس اورا : بنظرم بهترین گزینه برای بارسا میتونه باشه و تو فروم اصلی بارسا هم بیش از 90 درصد موافق حضورش در تیم هستند ! البته مثل اینکه پپ گواردیولا هم از راسل خواسته رو این گزینه کار کنه

البته خوزه انجل را هم خریدیم ولی فکر نکنم تجربه زیادی داشته باشه و در بازیهای مهم استفاده نمیشه!

کاسارس هم با 3 میلیون به سویا فکر کنم تو این هفته فروخته شه چون اینم تو سایت اصلی زده شد قرار دادش با سویا قطعی شده!

در هر صورت مکسول و میلیتو دیگه در تیم جایی ندارند و حتما باید 1گزینه خوب خریداری بشه که نظر من هم رو اورا هست + فونتاس هم به تیم اصلی اضافه میشه.

------------------

در خط هافبک ارمان جان حتما باید فابرگاس خریداری شه ! امسال خیلی خوش شانس بودیم که مصدوم ندادیم ولی فرض کن فصل بعد تو بازی مهمی بهترین هافبکهامونو نداشته باشیم ! ایا تیاگو میتونه تو اولین سالی که دیگه عضو رسمی تیم میشه کارایی داشته باشه؟ فکر نکنم

تیاگو بازیکن بزرگی میشه ولی فعلا زوده برای فیکس بازی کردن ولی فابرگاس رو اگر داشته باشیم هم میتونیم به ژاوی استراحت بدیم و هم به اینیستا ! تازه میشود ترکیبهای مختلفی ایجاد کرد . مثلا قرار دادن فابرگاس بقل ژاوی و استفاده از اینیستا در وینگ و خیلی حالت های دیگه !

پیشنهاد اولیه رو تو این هفته به ارسنال میدن ولی خودم فکر کنم با 40 میلیون فابرگاس از ان ما میشه و شک ندارم امسال به خونش برمیگرده (بسه دیگه زیادی از خونش دور بوده باید برگرده )

-----------------

خوب مهمترین پستی که بازیکن میخواهیم پست مهاجم هست که توانایی بازی در وسط و وینگها را داشته باشه

فعلا باشگاه با 2 گزینه بصورت رسمی وارد مذاکره شده

اولین گزینه جوزپه روسی بازیکن ویارئال هست که سبک بازیش مثل دیود ویا هست ! پیشنهاد ها بین 30 میلیون تا 40 میلیون هست

و دومین گزینه سانچز بازیکن اودینزه هست که هم سرعت خوبی داره و هم تکنیک زیاد ! پیشنهاد اولیه 35 میلیون بوده

نظر من اینه که روسی بازیکن خوبیه ولی نه با این قیمت (البته باز یکم فکر کردم دیدم امتحان پس داده هست روسی چون ویارئال نزدیکترین بازیو به بارسا داره ) ولی سانچز ارزش این قیمت رو واقعا داره! و همون چیزیه که ما لازم داریم .

امیدوارم شاهد حضور سانچز تو بارسا باشیم چون بدون شک همون چیزیه که لازم داریم مخصوصا تو مواقعی که بازی تیم گره میخوره و بازیکنی بوده که تو سایت رسمی باشگاه همه از امدنش استقبال کردن!

2 مورد غیر رسمی هم مد نظر باشگاه هست که هنوز وارد مذاکره با باشگاهشون نشدن ولی با ووکیلاشون چرا.

اولی فورلان هست که میتونه مورد خوبی باشه (هم سرزن و هم تمام کننده و پاسهای خوبی هم میده)

و دومی ویلیان بورگس دا سیلوا بازیکن شاختار هست که من خودم شناخته زیادی ندارم ازش

رفتن جفرن هم تقریبا قطعی هست

در کل امسال باید حتما یک دفاع خوب و فابرگاس و چه بهتر سانچز یا روسی بخریم

با ورود فابرگاس دستمون تو خط حمله هم بازتر میشه چون حتی خود فابرگاس هم میتونه تو وینگ بازی کنه و همچنین اینیستا

امسال باید حتما به فکر نیمکت باشیم چون خستگی زیاد باعث شد خیلی از بازیهای اخر فصل را به سختی ببریم ولی وقتی نیمکت تیم قوی باشه و بازیکنا استراحت زیادی داشته باشند میتوانیم شاهد بازیهای زیبایی از تیم باشیم مثل همین فینال لیگ قهرمانان " 2 هفته استراحت باعث شد بازیکنا جون تازه ای بگیرند

در هر صورت فکر کنم با جذب اسپانسر و قهرمانی اروپا و لیگ بشه راحت 80 میلیون تا 90 میلیون خرید کرد و فکر کنم پپ و راسل هم با دیدن مشکلات این فصل این کار را بکنند که البته با خبرهای رسمی میشه دید که همین کارو دارند انجام میدند. و اگر امسال نیمکتمونو تقویت نکنیم مسلما فصل بعد به مشکل میخوریم .

ویرایش: احتمال پیوستن روسی تو تیم زیاده یا بهتر بگم باید تموم شده بدونیم وقتی‌ که پیکه تو تویترش میگه مرسی‌ روسی! و الان هم ایجنت روسی از احتمال قطعی‌ شدن قرار داد بین رقم 25 تا 30 میلیون یورو صحبت میکنه.

Tw Pique: Thanks, Giuseppe Rossi

Federico Pastorello (agent Rossi): The transfer fee would be between 25M and 30M
    Last edited by xmehr; 31-05-2011 at 16:56.

10. 11 کاربر از xmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

در خط هافبک ارمان جان حتما باید فابرگاس خریداری شه ! امسال خیلی خوش شانس بودیم که مصدوم ندادیم ولی فرض کن فصل بعد تو بازی مهمی بهترین هافبکهامونو نداشته باشیم ! ایا تیاگو میتونه تو اولین سالی که دیگه عضو رسمی تیم میشه کارایی داشته باشه؟ فکر نکنم

تیاگو بازیکن بزرگی میشه ولی فعلا زوده برای فیکس بازی کردن ولی فابرگاس رو اگر داشته باشیم هم میتونیم به ژاوی استراحت بدیم و هم به اینیستا ! تازه میشود ترکیبهای مختلفی ایجاد کرد . مثلا قرار دادن فابرگاس بقل ژاوی و استفاده از اینیستا در وینگ و خیلی حالت های دیگه !

پیشنهاد اولیه رو تو این هفته به ارسنال میدن ولی خودم فکر کنم با 40 میلیون فابرگاس از ان ما میشه و شک ندارم امسال به خونش برمیگرده (بسه دیگه زیادی از خونش دور بوده باید برگرده )

در هر صورت فکر کنم با جذب اسپانسر و قهرمانی اروپا و لیگ بشه راحت 80 میلیون تا 90 میلیون خرید کرد و فکر کنم پپ و راسل هم با دیدن مشکلات این فصل این کار را بکنند که البته با خبرهای رسمی میشه دید که همین کارو دارند انجام میدند. و اگر امسال نیمکتمونو تقویت نکنیم مسلما فصل بعد به مشکل میخوریم .
    درسته قهرمانی اروپا از نظر مالی امتیاز بزرگیه..
    اگه 80-90 میلیون بودجه خرید داشته باشیم که صد درصد، فابرگاس رو می تونیم بیاریم ولی ضروری ترین نیازمون نیست. در خط میانی بیشترین بکآپ رو داریم، فرض کن مثلا مسی یا ویا (یا پیکه/آلوز) رو از دست می دادیم.. عملا هیچ کس رو نداشتیم بگذاریم جاشون و خیلی بدتر از این بود که مثلا ژاوی/انیستا رو از دست بدیم کما اینکه انیستا هم مصدوم شد در بازی با رئال، ولی تیم به بن بست نخورد، اون بازی بدون مسی چی مشد خدا می دونه . همش بستگی به این داره که چقدر پول داشته باشیم، اگه باشگاه اینطور مستقیم رفته دنبال فابرگاس احتمالا به خاطر اینه که 80-90 میلیون پول داریم، پس جای نگرانی نیست پول برای بقیه هم موجوده

تیاگو هم نمی دونم بازیهای آخرش رو دیدی یا نه ولی واقعا فوق العاده است، مسلط و مطمئن و با اعتماد به نفس بازی می کنه شبیه فصل اول پدرو. من خیلی بیشتر از اینها بهش کردیت میدم ، به نظر من همین الان به خوبی 4 سال پیش ژاویه. من آینده بهتری رو براش می بینم، حتی بهتر از فابرگاس. دقیقا به نظرم تیاگو شخصیه که باید بهش اعتماد کنیم برای بازیهای بزرگ .. دیگه وقتشه.

با سانچز هم خیلی موافقم یکی از بهترین ها برای بارساست، پول باشه چقدر خوبه سانچز یا روسی هر دو عالی هستن، پاستوره هم بد نیست (نه به اون خوبی) ، باید ببینیم چه میشه. امیدوارم دو مهاجم اضافه کنیم.

12. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

درسته قهرمانی اروپا از نظر مالی امتیاز بزرگیه..
    اگه 80-90 میلیون بودجه خرید داشته باشیم که صد درصد، فابرگاس رو می تونیم بیاریم ولی ضروری ترین نیازمون نیست. در خط میانی بیشترین بکآپ رو داریم، فرض کن مثلا مسی یا ویا (یا پیکه/آلوز) رو از دست می دادیم.. عملا هیچ کس رو نداشتیم بگذاریم جاشون و خیلی بدتر از این بود که مثلا ژاوی/انیستا رو از دست بدیم کما اینکه انیستا هم مصدوم شد در بازی با رئال، ولی تیم به بن بست نخورد، اون بازی بدون مسی چی مشد خدا می دونه . همش بستگی به این داره که چقدر پول داشته باشیم، اگه باشگاه اینطور مستقیم رفته دنبال فابرگاس احتمالا به خاطر اینه که 80-90 میلیون پول داریم، پس جای نگرانی نیست پول برای بقیه هم موجوده

تیاگو هم نمی دونم بازیهای آخرش رو دیدی یا نه ولی واقعا فوق العاده است، مسلط و مطمئن و با اعتماد به نفس بازی می کنه شبیه فصل اول پدرو. من خیلی بیشتر از اینها بهش کردیت میدم ، به نظر من همین الان به خوبی 4 سال پیش ژاویه. من آینده بهتری رو براش می بینم، حتی بهتر از فابرگاس.

با سانچز هم خیلی موافقم یکی از بهترین ها برای بارساست، پول باشه چقدر خوبه سانچز یا روسی هر دو عالی هستن، پاستوره هم بد نیست (نه به اون خوبی) ، باید ببینیم چه میشه. امیدوارم دو مهاجم اضافه کنیم.
    ارمان جان همه حرفهات درست ولی

سسک فقط به هافبکها کمک نمیکنه. اومدن سسک حتما رو ترکیب مهاجما هم تاثیر میذاره.

فکر کنم روسی را هم خریدیم خوب پاس میده، دید بازی داره، سرعت مناسب و مثل یک بازیکن کارگر تو تیم زحمت میکشه، تقریبا مثل ویا میمونه

بنظرم با خرید فابرگاس و روسی خط حملمون گزینه های زیادی پیدا میکنه.

در مورد تیاگو , بله همه بازی های تیاگو دیدم چه تو تیم ب یا اصلی , مسلما اینده برای تیاگو هست ولی حضور همزمان تو 3 جام مختلف به اضافه جام باشگاههای جهان یه نیمکت قوی لازم داره و بازیکنایی مثل کیتا و تیاگو نمیتونن تضمین کننده موفقیت باشن .

با امدن فابرگاس و اضافه شدن تیاگو به تیم اصلی مسلما بازی به همشون میرسه و شاهد یک نیمکت قوی خواهیم بود و باعث میشه دست گواردیولا هم بازتر باشه

اینم در نظر بگیریم فابرگاس دلش با بارسا هست و اگر بیاد جو تیم شاید بهترم بشه و با اینکه 23 سال داره ولی تجربه زیادی داره .

این فصل خوشبختانه مصدوم ندادیم و یا کم مصدوم دادیم (تو خط هافبک البته) ولی هممون میدونیم اینیستا مصدوم زیاد میشه و ژاوی هم امکانش هست مصدوم شه پس با خرید سسک میتونیم امیدوار باشیم تیم به مشکل نخوره (همینطور خستگی تیم هم باید در نظر بگیریم , اخر فصل انگار وزنه رو ساق بازیکنامون بسته شده بود و دلیلشم فقط خستگی بود)

باید قبول کنیم امسال معجزه اتفاق افتاد با این نیمکت ولی قرار نیست سال دیگه هم معجزه رخ بده
    همین الان رئال با این نیمکت قوی باز داره خودشو تقویت میکنه !

پس باید هم تو دفاع و هم هافبک و هم خط حمله جایگزینهای خوبی داشته باشیم که اگر کاپیتان و ابیدال به مشکل خوردن هافبک نزاریم جاشون و یا وقتی ویا و پدرو از امادگی دور شدن 10 هفته به مشکل نخوریم و خط هافبکم که خدا رحم کرد :ی
    Last edited by xmehr; 31-05-2011 at 17:44.

14. 8 کاربر از xmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض لیگ قهرمانان 2010/11: آیا می دانید که ...؟

قهرمان این فصل (2011) لیگ قهرمانان اروپا با 30 گل زده بیش از سایر تیم های شرکت کننده موفق به گلزنی بوده و بهترین گلزن این رقابت ها نیز به همین تیم تعلق دارد.

به لطف همین روحیه تهاجمی شنبه شب گذشته، آنها توانستند با یک نمایش عالی و شگفت انگیز نتیجه تلاش این فصل خود را برداشت کنند. در زیر برخی از نکات و جزئیات مربوط به قهرمان این فصل لیگ قهرمانان اروپا را با هم مرور می کنیم:

• از 13 بازی تیم در این رقابتها، بارسا 9 پیروزی، 3 تساوی (در زمین کوپنهاگن و روبین کازان و در خانه مقابل رئال مادرید) و فقط یک شکست آنهم در زمین آرسنال تجربه کرد.

• نیوکمپ در این فصل لیگ قهرمانان بسان یکه دژ محکم برای بارسا عمل کرده است؛ چرا که تیم در این فصل از 6 بازی در خانه، به 5 پیروزی و فقط یک تساوی آنهم مقابل مادرید دست یافت.

• بارسا با 30 گل زده شامل 18 گل در خانه، 9 گل در خارج از خانه و سه گل در ومبلی عنوان بیشترین گل زده را به خود اختصاص داده است. آنها در طول این رقابت ها فقط 9 گل (4 تا در خانه، 4 تا در خارج از خانه و یکی در ومبلی ) دریافت کرده اند.

• قهرمان این فصل لیگ قهرمانان به طور متوسط در هر بازی 7.54 شوت در چهارچوب داشته است و پس از بارسا، بایرن مونیخ با میانگین 7.38 شوت به دروازه در جایگاه دوم قرار دارد.

• میانگین خطای بارسا در هر بازی معادل 10.92 بود که فقط 2 تیم تیم رنجرز (9.83) و اینتر (10.7) کمتر از بارسا مرتکب خطا شدند و اما میانگین خطا بر روی بازیکنان بارسا معادل 16.23 خطا در هر بازی بود و فقط بر روی بازیکنان دو تیم براگا (17.33) و پارتیزان (16.55) بیش از بارسا خطا صورت گرفته است.

• گواردیولا از 26 بازیکن متفاوت در این رقابت ها استفاده کرد. وی در جام حذفی از 25 بازیکن و در لالیگا از 28 بازیکن مختلف بازی گرفته بود.

• سرجیو بوستکس بیشتر از سایر بازیکنان در این فصل چمپیونز لیگ بازی کرده است. رکورد او 1129 دقیقه بازی است که یعنی فقط 5 دقیقه بیشتر از دنی الوز در میدان حضور داشته است.

• جرارد پیکه عنوان بیشترین تکل زده در این رقابت ها را به خود اختصاص داده است. وی در 11 حضور خود جمعا 122 تکل زده است.

• مسی بهترین گلزن این رقابت ها شد؛ او برای سومین بار متوالی موفق به کسب چنین عنوانی شده است و البته در این فصل تعداد گلهای او به عدد 12 رسید. پدرو با 5 گل و داوید ویا با 4 گل پس از مسی برترین گلزنان تیم می باشند.

• قهرمانی این فصل بارسا در لیگ قهرمانان درواقع دهمین قهرمانی گواردیولا در طول 3 فصل حضورش بر نیمکت این تیم می باشد.

16. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

میگم از این مراسم عکس بیشتری نیست
    یا لینکلی چیزی

اینم چیزی لینکی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: Sport
    31.05.2011

TREBLE OF SIGNINGS

Cesc. Prioritary signing but the club is not willing to pay more than 25 million euros

Rossi. There’s an agreement and the deal could be closed with 25 million euros plus Botia

Alexis. Barça is interested in another skilled striker and the technical staff thinks that he would fit good.

Messi will only have 18 free days.

The last message by Guardiola to his players: “Our history has yet to finish”

کد:
    May 31, 2011

The Front: El Mundo Deportivo
    31.05.2011

TWO FORWARDS

The technical staff is looking at four different options to reinforce the attack

Viva la vida! [Long live the life!] Abidal is the symbol of the unbeaten quality of this legendary Barça

کد:
    May 31, 2011

20. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •