این مصدومیت شاید از این نظر خوب باشه که باعث شه رم تو ژانویه حتما یه مدافع خوب بخره
این مصدومیت شاید از این نظر خوب باشه که باعث شه رم تو ژانویه حتما یه مدافع خوب بخره
بازي رو بايد با اختلاف 5 گل ميبريم ولي 2-1 شد !!
فقط 2 تا دروازه خالي بويان نزد!!
گل قيچي برگردون فوق العاده اسوالدو رو هم كه 100% سالم بود،داور آفسايد گرفت!! اگه آفسايد نگرفته بود بهترين گل فصل ميشد
لوئیس انریکه:هم ازعملکرد تیمم راضی ام و هم از نتیجه بازی
مربی اسپانیایی از عملکرد تیمش در دیدار یکشنبه شب واقعا راضی است
سایت گل- لوئیس انریکه مربی اسپانیایی رم رضایت خود را از برد 1-2 شاگردانش مقابل لچه در دیدار یکشنبه شب استادیو الیمپیکو ابراز کرد
گلهای میرالم پیانیچ و فرناندو گاگو باعث شد تا جلوروسی با دو گل از حریف پیش بیفتد و آندره آ برتولاچی یکی از دو گل خورده را جبران کرد . در نهایت این بازی با واریز شدن سه امتیاز مسابقه به حساب شاگردان لوئیس انریکه به پایان رسید
انریکه در پایان این مسابقه به خبرنگاران گفت:« من هم از عملکرد تیم و هم از نتیجه پایانی بازی کاملاراضی هستم. ما فرصتهای فراوانی خلق کردیم و حتی می توانستیم گلهای بیشتری به ثمر برسانیم.»
مربی جوان رم ادامه داد:« تیم ما درحال رشد و پیشرفت است. خیلی مهم بود تا سه امتیاز این بازی را کسب کنیم تا بفهمیم که در مسیر خوبی قرار داریم. ما می خواهیم تا مبدل به تیمی بزرگ شویم و هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن باقی مانده. من از شاگردانم می خواهم که در تمام طول فصل همین گونه بازی کنند.»
بازی بعدی رم دیداری خارج از خانه است که روز 25 نوامبر و مقابل اودینزه برگزار خواهدشد.سایت گل- لوئیس انریکه مربی اسپانیایی رم رضایت خود را از برد 1-2 شاگردانش مقابل لچه در دیدار یکشنبه شب استادیو الیمپیکو ابراز کرد
گلهای میرالم پیانیچ و فرناندو گاگو باعث شد تا جلوروسی با دو گل از حریف پیش بیفتد و آندره آ برتولاچی یکی از دو گل خورده را جبران کرد . در نهایت این بازی با واریز شدن سه امتیاز مسابقه به حساب شاگردان لوئیس انریکه به پایان رسید
انریکه در پایان این مسابقه به خبرنگاران گفت:« من هم از عملکرد تیم و هم از نتیجه پایانی بازی کاملاراضی هستم. ما فرصتهای فراوانی خلق کردیم و حتی می توانستیم گلهای بیشتری به ثمر برسانیم.»
مربی جوان رم ادامه داد:« تیم ما درحال رشد و پیشرفت است. خیلی مهم بود تا سه امتیاز این بازی را کسب کنیم تا بفهمیم که در مسیر خوبی قرار داریم. ما می خواهیم تا مبدل به تیمی بزرگ شویم و هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن باقی مانده. من از شاگردانم می خواهم که در تمام طول فصل همین گونه بازی کنند.»
بازی بعدی رم دیداری خارج از خانه است که روز 25 نوامبر و مقابل اودینزه برگزار خواهدشد.
By Ghazal Ziariکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/11/21
هنوز دارم میسوزم از اینکه اون گل رو آفساید گرفت. مرتیکه کور اون دفاعی که دو قدمیش بود رو ندید
بدبخت اسوالدو شاید دیگه نتونه همچین گلی بزنه
يعني به كور گفته بود زكي
اينم فيلمش:
ولي رم بخواد انقدر موقعيت خراب كنه توي چندتا بازي ايندش كه با تيم هاي بالاي جدولي هست بدجور مشكل پيدا ميكنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که طرفدار رم نیستم، دارم حرص می خوردم...واقعا ستمه... خاک بر سر کمک داور...
گل دقیقا مشابه گل وین به سیتی بود... الان با خودم تصور می کنم که اگه گل یونایتد رو داور به اشتباه آفساید می گرفت، چه حالی بهم دست می داد... اگه گل پذیرفته میشد، رقیب جدی ای برای گل رونی در جایزه پوشکاش 2011 بودش...
انريکه: فقط يک شکست بود نه چيز ديگر
سرمربي اسپانيايي رم اعلام کرد که باخت برابر اودينزه تنها يک شکست بوده است نه چيزي بيشتر از آن.
![]()
به نقل از اسکای اسپورت ایتالیا، رم در ورزشگاه فریولی نتوانست از پس اودینزه برآید و در این بازی حساس با نتیجه ۲ بر صفر شکست خورد.
لوئیس انریکه در این مورد گفت: این چیزی بیشتر از یک شکست نبود. تصور نمیکنم بازی بدی انجام داده باشیم. گل نخست را زمانی دریافت کردیم که مدافع ما آْسیب دیده بود و نمیتوانستیم برای حضور او در زمین ریسک کنیم. در هر حال نتیجه خوبی نگرفتیم.
وی ادامه داد: در این بازی به مدافعان کناری گفته بودم در ضد حملهها شرکت داشته باشند. شاگردانم بازی خوبی انجام دادند و در کل از بازی و نحوه عملکرد تیمم راضی هستم. میدانستیم اودینزه یکی از تیمهای خوب این فصل سری آ است و در بالاترین سطح بازی خواهد کرد. از این بازی به بعد به هیچوجه دوست ندارم امتیازی از دست بدهیم. پیشرفت خواهیم کرد و در هر بازی امتیازهای کامل را بهدست خواهیم آورد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-----------------------------------------------------------------------------------------------
رم در تلاش براي جذب نيلمار
مديربرنامه هاي ستاره برزيلي در صحبتهايي اعلام کرد که سران باشگاه ايتاليايي به اين بازيکن تمايل دارند.
![]()
این طور به نظر می رسد که سران باشگاه رم عزم خود را جزم کرده اندتا در بازار نقل و انتقالات زمستانی نیلمار، ستاره باشگاه ویارئال را به ایتالیابیاورند. این صحبتهایی است که مدیربرنامه های نیلمار برزبان آورده
بعد از شروع ناامید کننده نیلمار در سومین فصل حضورش در ویارئال، این روزها صحبتهای متعددی درمورد جدایی او از این باشگاه اسپانیایی به گوش می رسد.
نیلمار در هشت دیداری که دراین فصل برای ویارئال به میدان رفته، تنها توانسته 2 گل به ثمر برساند و اخیرا با مصدومیتی از ناحیه زانو دست و پنجه نرم می کند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ستاره برزیلی که سابقه بازی در باشگاه اینترناسیونال برزیل را هم دارد به فکر جدایی از زردپوشان افتاده است.
اکنون اورلاندو دااورا، مدیر برنامه های نیلمار به گلوبوسپرته گفت:« ما پیشنهاداتی دریافت کرده ایم ولی این پیشنهادها از اینترناسیونال نیست. من زمانی که تیمهایدیگر به دنبال نیلمار بیایند، اعلام خواهم کرد. سران باشگاه شهر سائوپائولو با وکیل من تماس گرفته اند و نه با من. من به مذاکرات با باشگاه رم ادامه می دهم.»
این درحالی است که باشگاه اینترناسیونال برزیل تمایل زیادی به بازگرداندن نیلمار به خانه دارد ولی دا اورا این انتقال را بسیار بعید می داند:« ویارئال پیشنهاد میلیونی رم را نپذیرفت. اکنون چطور یک باشگاه برزیلی می تواند نیمار را بخرد؟ این انتقال تنها درصورتی ممکن است که بازیکن دیگری وارد معامله شود. راستش را بخواهید فکر می کنم که احتمال بازگشت نیلمار به برزیل تنها 1 درصد است.»
محروميت 10 روزه اسوالدو به دليل درگيري با لاملا
اين اتفاق پس از شکست 2-0 رم مقابل اودينزه رخ داد واوسوالدو بعد از يک درگيري لفظي با هم تيمي آرژانتيني اش، ضربه اي به صورت او زد
![]()
پابلو اسوالدو، مهاجم رم، به دلیل ضربه ای که به صورت هم تیمی اش، اریک لاملا زد، توسط باشگاه برای 10 روز از همراهی جالوروسی ها محروم شد.
به گزارش ایل مساجرو، این اتفاق پس از شکست 2-0 رم مقابل اودینزه رخ داد و اوسوالدو بعد از یک درگیری لفظی با هم تیمی آرژانتینی اش، ضربه ای به صورت او زد.
براساس گزارش ها، این دو بازیکن در تمرینات امروز با هم آشتی کردند اما اوسوالدو علاوه بر پرداخت جریمه، برای 10 روز از همراهی تیمش محروم شد.باشگاه همچنین اعلام کرد لوئیس انریکه می تواند تنبیه بیشتری برای این بازیکن در نظر بگیرد.
گفته می شود این اتفاق به این دلیل رخ داد که لاملا در یکی از صحنه های دیدار مقابل اودینزه به جای پاس دادن به اوسوالدو، به سمت دروازه حریف شوت زد.
رم در حال حاضر با 17 امتیاز از 12 بازی، در رده ششم جدول سری آ قرار دارد.
[/COLOR][/SIZE][/FONT]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جلوروسي در عين شايستگي شکست خورد
شاگردان لوئيس انريکه در ديداري پر برخورد که سه اخراجي در آن داشت با نتيجه سه بر صفر مغلوب ميزبان خود شدند
![]()
شاگردان دلیو روسی در دیداری پر افت و خیر موفق شدند با نتیجه سه بر صفر میهمان خود رم را از پیش رو بردارند.
در این دیدار که درحضور نزدیک به 24 هزار تماشاگر ورزشگاه آرتمیو فرانچی برگزار شد سه بازیکن رم با کارت قرمز داور از بازی اخراج شدند اما نکته جالب این بود که شاگردان لوئیس انریکه در بیشتر زمان بازی توپ و میدان را در اختیار داشتند.
گل نخست ویولا در دقیقه 17 توسط استوان یووتیچ از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند. خوان مدافع رم، یووتیچ را در محوطه جریمه در حالی که با استکلنبرگ تک به تک بود سرنگون کرد تا داور علاوه بر ضربه پنالتی مدافع رم را هم اخراج کند.
در ادامه بازی الساندرو گامبرینی موفق شد ارسال کرنر مونتولیوو را به زیبایی درون دروازه رم جای دهد و تیمش را دو بر صفر پیش بیندازد.
تکل خشن فرناندو گاگو روی پای یووتیچ باعث شد داور این هافبک آرژانتین را هم با کارت قرمز خود جریمه کند تا رم 9 نفره شود. در اواخر بازی هم بویان کرکیچ ضربه سر ماتیا ناستاسیچ را در حالی که وارد دروازه می شد با دست دور کرد تا سومین اخراجی شاگردان لوئیس انریکه لقب بگیرد.
سانتیاگو سیلوا ضربه پنالتی را به گل تبدیل کرد تا ویوسلا سه بر صفر میهمان خود را شکست دهد. شاگردان دلیو روسی با این پیروزی خانگی تا رده دهم جدول صعود کرد و رم هم در جایگاه هشتم باقی ماند. آنها هم اکنون 12 امتیاز با یوونتوس صدر نشین فاصله دارند.
[/COLOR][/SIZE][/FONT]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیشه گفت مربی تو باخت های تیم مقصر نیست. مطمئنا مقصر اصلی همیشه مربیه. اما واقعا یه چیزهایی هم هست که نمیشه کاریش کرد. از اول فصل رم دفاع وسط خوبی نداشت اما الان وضع بدتر شده. بوردیسو که تا آخر فصل نیست. کائر هم حداقل یه ماه دیگه مصدومه. بعدش این خوان میاد وا میسه دفاع از شلغم هم بی فایده تره. دقیقه 15 رو یه توپ مسخره پنالتی اخراج، اونم وقتی که رم تازه داشت روند بازی رو می گرفت دستش. همین اتفاق مسخره تو بازی با لاتزیو هم افتاد
قبلا هم گفتم هیچ وقت بازم تاکید میکنم هیچ وقت رم تو طرف خوش شانس فوتبال نبوده. هر اتفاق غیر قابل کنترلی مطمئنا به ضرر رم رخ میده و نه به نفعش
فقط امیدوارم مدیرها به کادر فنی یکم وقت بدن و بذارن کاری که شروع شده ادامه پیدا کنه. خداییش تو بازی امروز هرکی نتیجه رو نمیدید و فقط بازی رو نگاه میکرد میگفت این فیورنتینا لوله است جلوی رم. تیم خیلی بازیکن جوون و با استعداد داره مثل لاملا و گرکو و پیانیچ و میشه بهش امیدوار بود. فقط باید تو ژانویه دفاع های خوبی خریده بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)