تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 154 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تياگو سيلوا : من گانسو را متقاعد خواهم کرد

در اینجا می توانید مصاحبه تیاگو سیلوا با گازتا دلا اسپورت را مشاهده کنید..

تياگو سيلوا ستاره تيم ميلان در خط دفاعي اعلام کرد حداقل تا سال 2016 در ميلانو ميماند
    و او اميدوار است گانسو نيز به او در ميلان ملحق شود.

این ملی پوش برزیلی قراردادی جدید با باشگاه میلان تمدید کرد و با رد پیشنهاد قهرمان اروپا بارسلونا برای 5 سال دیگر دست کم در میلان می ماند و به این زودی ها قصد ترک باشگاه را ندارد.

تياگو سيلوا ميگويد "من تا پايان قراردادم در ميلان مي مانم و هدف اولم من تلاش براي
    فتح ليگ قهرمانان است"

سيلوا در مورد انتقال احتمالي گانسو به ميلان اينگونه ميگويد: "من بارها با گانسو در مورد پيوستنش به ميلان صحبت کردم و ديشب هم بازي او را در ليبرتادورس ديدم و اميدوارم که او را متقاعد کنم به من در ميلان ملحق شود"

او. در پایان گفت
    " زمانی که برای بازی در برزیل برای رقابت های کوپا آمریکا میلان را ترک کنم به گانسو نزدیک تر خواهم شد و او را متقاعد خواهم کرد تيمي بهتر از ميلان براي او وجود ندارد"

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ایجنت کاسانو : با گالیانی هماهنگ هستیم

صحبت های ایجنت آنتونیو کاسانو پیرانون شایعات منتشره امروز در مطبوعات..

شرایط حضور آنتونیو کاسانو در میلان همچنان در هاله ای از ابهام قرار دارد . هرچند گالیانی ، آلگری ، تاسوتی و ایجنت این بازیکن بار ها اعلام کرده اند که کاسانو در میلان خواهد ماند اما همچنان شایعاتی مبنی بر جدا شدن او از میلان و معاوضه اش با موتولیوو به گوش می رسد.

ایجنت این بازیکن در جدید ترین صحبت هایش اعلام کرد :

" کاسانو مطمئنا در میلان خواهد ماند و هیچ شک و شبهه ای در این رابطه وجود ندارد و ما کاملا در رابطه با این موضوع با آقای گالیانی هماهنگ هستیم و همه در بودن کاسانو در میلان راضی اند. معاوضه با موتولیوو ؟ حقیقت ندارد زیرا زمانی که همه می خواهند یک بازیکن در تیم بماند چیزی نمی تواند باعث جدایی اش شود. "

او در این رابطه که ممکن است کاسانو بازی های کمی برای میلان انجام دهد گفت :

" کاسانو بازیکن ارزشمندی است و او قدرت خود را در بازی هایی که برای میلان انجام داد نشان داد. او حتی موفق شد در اولین دربی اش گل یزند پس مسلما کاسانو یک بازیکن ذخیره نیست. "

لازم به ذکر است که تاسوتی و آلگری نیز پیش از این اعلام کرده بودند کاسانو در فصل پیش رو جایگاه مهمی در تیم دارد.

کد:

4. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رودی فولر پیشنهاد میلان برای ویدال رو فاش کرد

مدیر ورزشی باشگاه بایر لورکوزن اعلام کرد که قهرمان سری آ برای جذب ویدال پیشنهاد داده است, اما انها باید پیشنهادشون رو افزایش بدن

مدیر ورزشی باشگاه بایر لورکوزن اعلام کرد که قهرمان سری آ میلان یک پیشنهاد 10 میلیونی برای جذب آرتور ویدال ارائه کرده است, ولی تیم بوندس لیگایی منتظر پیشنهادی 15 میلیونی است.

میلان به دنبال تزریق نیروی تازه به خط هافبک خود است و بعد از جدایی پیرلو اسم بازیکنان زیادی همچون اکسل ویتسل هافبک استاندادر لیژ و همچنین ریکاردو مونتولیو بازیکن فیورنتینا برای این پست مطرح شده بود.ولی حالا گزینه جدید میلانی ها آرتور ویدال است.

رودی فولر در مصاحبه با بیلد گفت: ما علاقمندیم که ویدال رو حفظ کنیم, ولی ما میتونیم پول خوبی کسب کنیم اگر یک پیشنهاد بزرگ برای این بازیکن ارائه شود.پیشنهاد 10 میلیونی میلان برای ما کافی نیست.

صحبت های رودی فولر مثل یک سوپرایز بود . 24 ساعت قبل از این نائب رئیس باشگاه میلان در مصاحبه ای اعلام کرده بود که میلان در پی جذب ویدال نیست.غول ایتالیایی در پی این است که برنامه نقل و انتقالات و اهداف خود در بازار را زیر پوشش قرار دهد تا رقیبان از برنامه میلان مطلع نشوند.

ویدال تا تابستان 2012 با بایر لورکوزن قرارداد دارد و نسبت به تمدید قرارداد با این تیم بی میلی نشان داده است.

بازیکن ملی پوش شیلیایی همچنین مورد توجه تیم های همچون ناپولی , بایرن مونیخ است و اعلام کرده بود که مایل به انتقال به آلیانز آرنا است.

ترجمه شده توسط بنده

منبع انگلیسی:

کد:

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض گانسو : می خواهم در ژآنویه به میلان بروم

پائولو هنریوکو گانسو ابتدا می خواهد مسی را شکست دهد و سپس به میلان برود..

سانتوس توانست پس از مدت دوری از این جام ,جام لیبرتادورس را بالای سر ببرد و در این هفته توانستند در بازی برگشت فینال به لطف گل زده نیمار و دنیلو توانستند با شکست 2-1 پنارول را شکست دهند و قهرمان این دوره لیبرتادورشس شودند اما مرد اول که کنترل خط میانی این بازی را عالی کنترل کرد کسی جز گانسو نبود.

گانسو از مدت ها بیش هدف اصلی روسونری ها می باشد و در حال حاضر پس از مدت ها گانسو موضع خود را برای اولین بار از زبان خود مشخص کرد و اعلام کرد که می خواهد به میلان ایتالیا برود و به جمع آنها بپیوندد اما نه در تابستان چرا که در وهله اول او دوست دارد تا بارسلونا را در جام باشگاه های جهان در ماه دسامبر شکست دهد.

" رویای من این است که بتوانم مسی را در جام باشگاه های جهان مسی را شکست دهم و سپس در ژآنویه به آث میلان بروم"

اعتقاد بر این است همانطور که سانتوس بیش از این گفته بود به او تنها در ژآنویه اجازه ترک را خواهد داد و قیمت خود را نیز کاهش داده اند در حال حاضر سانتوس در صورتی این بازیکن آزاد اعلام می شود که بتواند 54 میلیون یورو را پرداخت کند تا گانسو را از آن خود کند.

کد:

8. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض صحبت های آلگری پیرامون خرید ها,ترکیب واهداف فصل آینده

در اینجا می توانید مصاحبه کامل مطبوعاتی آلگری, در لیورنو را مشاهده کنید.

صحبت های بسیاری این روز ها در مطبوعات و رسانه های ایتالیایی پیرامون آقای ایکس وجود دارد بنابرابن امروز ماکس آلگری در یک کنفرانس مطبوعاتی در لیوورنو شرکت کرد تا به بخث در مورد آخرین اخبار پیرامون باشگاه و آخرین وضعیت و شرایط تیم بحث و صحبت کند.

به گزارش دوباره امروز رسانه ها و مطبوعات کاپیتان آرسنال سسک فابرگاس هدف اصلی تابستانی روسونری ها و آقای ایکس می باشد هر چند آلگری نه آن را تایید و نه آن را رد کرد اما تنها به گفتن این جمله که میلان به یک جایگزین به مانند آندرا پیرلو نیاز دارد بسنده کرد.

بازار نقل و انتقالات

آلگری گفت " با از دست دادن آندرآ پیرلو ما نیاز به بازیکنی با تکنیک و کیفیت بالا داریم .دو ماه از نقل و انتقالات تابستانی باقی مانده است و گالیانی کاملا می داند ما چه چیزی را از دست داده ایم و به چه چیزی نیاز داریم.اگر بازیکنی به میلان بیاید بنابراین او ارزش بالایی دارد و مطمئنا سطح میلان را بالاتر خواهد برد"

" پائولو هنریکو گانسو ؟ او بازیکن بزرگی است اما او باید ثابت کند که آیا می تواند در اروپا بازی کند"

" آیا مارک همسیک یک رویا برای میلان است؟ او هرگز یک رویا برای ما نبوده است.بسیاری از نام های دیگر از جمله اکسل ویتسل , فابرگاس و آکوئیلانی در مطبوعات ذکر شده است"

میلان خرید هایی تا به اینجای نقل و انتقالات تابستانی داشته است.

" تا به این جای کار عملکرد میلان در بازار انتقالات بسیار عالی بوده است ما در سمت چپ خط دفاعی خود با ورود تایه تایوو بسیار قدرتمند و تقویت شدیم, ما فیلیپ مکسس را به خدمت گرفتیم کسی که یک بازیکن با کلاس جهانی می باشد و ال شاراووای پسری که کیفیت بسیار عالی دارد.او در میلان خواهد ماند و تا حد زیادی پیشرفت خواهد کرد"

بازیکنان موجود و ترکیب
    "
    آنتونیو کاسانو در میلان خواهد ماند او پس از دو ما عدم فعالیت و بازی در سمپدوریا به ما پیوست که با این وجود عالی بوده است او با این حال 4 گل و 8 پاس گل داده است او ارزش های واقعی و بیشتر خود را در فصل آینده به ما نشان خواهد داد"

" تیاگو سیلوا ؟ بارسلونا تنها باشگاهی نیست که خواهان او می باشد او یکی از بهترین مدافعان حال حاضر جهان می باشد و به جز الساندرو نستا تقریبا سیلوا دو یا سه کلاس بالاتر از دیگران می باشد و او یک ماه پیش قرارداد خود را با باشگاه تمدید کرد"

" ترکیب ما باید به 25 بازیکن تبدیل شود در حال حاضرو نباید به مانند گذشته ترکیبی از 32 بازیکن داشته باشیم.من تنها می توانم 11 بازیکن برای هر بازی انتخاب کنم اما با این حال هر بازیکنی که به تیم دعوت شد آماده بازی کردن بود"

اهداف فصل آینده

هیچ هدفی برای ما اولویت ندارد حتی اگر اولین هدف ما قهرمانی در سوپر جام ایتالیا باشد .زمانی که فصل شروع شود هیچ هدفی در اولویت نیست چرا که ما در هر سه رقابت لیگ , جام حذفی و لیگ قهرمانان باید به یک اندازه آماده باشیم.هر چند که اسکودتو و لیگ قهرمانان دو تورنومنت متفاوت برای ما می باشد"

" ما نیاز به ثبات خود در سری آ داریم در حالی که ما باید در زمان موعد آماده رقابت در لیگ قهرمانان باشیم"

" فصل گذشته ما خیلی زود در دور دوم حذف شدیم.در اروپا بارسلونا در حال حاضر برتر از همه می باشد اما ما آماده هستیم تا با هر کسی رقابت کنیم"

میلان قصل جدید را در 12 جولای آغاز خواهد کرد.

کد:

10. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

الگری:مطمئنم استفان الشاروی درمیلان موفق می شود

مربی میلان معتقد است که خرید تابستانی تیمش به خوبی در رختکن روسونری جا خواهد افتاد

سایت گل- ماسیمیلیانو الگری مربی میلان امیدهای زیادی به استفان الشاروی بسته و مطمئن است که این ستاره مبدل به یکی از مهره های کلیدی تیمش خواهد شد

این ستاره 18 ساله از جنوا به میلان خواهد پیوست و مدیربرنامه های او اخیرا در صحبتهایی اعلام کرده که سران این دوباشگاه ایتالیایی برسرانتقال او به میلان به توافق رسیده اند و به زودی الشاروی در سن سیرو تستهای پزشکی را پشت سر خواهد گذاشت

الگری به گاتزتا دلوسپورت گفت:« الشاروی بازیکن بسیار خوبی است ومبدل به بازیکن تراز اولی خواهد شد.او هنوز خیلی جوان است و از کیفیت بالایی بهره می برد .او از آن دسته بازیکنانی است که ما برای شروع دوره ای جدید و بازگشت به رقابتهای اروپایی به او نیازخواهیم داشت.»

مربی جوان میلان ادامه داد:« البته باید درمورد او کاملا مراقب باشیم ونمی خواهم از او تصویری تحت عنوان یک پدیده ارائه کنم.او هنوز جوان است و برای جاافتادن در شرایط جدید، به زمان نیاز دارد.او شرایط خوبی دارد.میلان زمانی که بازیکنی می خرد تنها به توانایی های تکنیکی توجه نمی کند.»

الشاروی محصول آکادمی فوتبال جوانان جنوا است و فصل گذشته به صورت قرضی در پادووا توپ می زد.

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ادو شایعات پیوستنش به پاری سن ژرمن را رد کرد

مدافع اسبق لاتزیو اعلام کرد فقط د در صورتی که میلان خواهان فروش او باشد این تیم را ترک خواهد کرد

سایت گل – ماسیمو ادو مدافع میلان شایعات پیوستن به پاری سن ژرمن و همکاری مجدد با لئوناردو را تکذیب کرد.

رسانه های ایتالیایی معتقدند ادو که سال اینده قراردادش با میلان به اتمام می رسد ممکن است به دنبال لئوناردو به پاری سن ژرمن بپیوندد.

این دو که به خوبی یکدیگر را می شناسند در فصل 10-2009 زمانی که لئوناردو سرمربی میلان بود با یکدیگر کار می کردند.

اما ادو که این شایعات را رد می کند می گوید :" لئوناردو؟ نه من نه باشگاه میلان در مورد انتقالم هیچ تماسی با او نداشته ایم. اگر چیزی بود من با خبر می شدم."

"رابطه من با لئوناردو بسیار نزدیک است اما این خبرها تنها شایعه است. پاریس شهر قشنگی است اما من برنامه ای برای پیوستن به پاری سن ژرمن ندارم."

"اگر میلان بگوید که می خواهد مرا بفروشد آنوقت به پیشنهادهای رسیده توجه می کنم."

ادو در سال 2007 به میلان پیوست و در فصل 09-2008 نیز به صورت قرضی در بایرن مونیخ توپ زد.

کد:

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

دروگبا، آنلكا، كالو، اسين و آلكس در فهرست خريد روسونري

يک گزارش منتشرشده از علاقه ميلان ايتاليا براي جذب 5 ستاره چلسي حکايت دارد.

در شرايطي که اواخر هفته قبل رومن آبراموويچ، مالک روسي و ثروتمند آبي‌هاي شهر لندن با آندره وياس بواس، سرمربي 33 ساله پورتو به توافق رسيد و قرارداد امضا کرد، منابع خبري از تلاش آ.ث‌ميلان براي جذب نفراتي از کادر چلسي گزارش دادند.
    مطابق اين اخبار 5 ستاره قهرمان دو فصل قبل ليگ برتر همچون ديديه دروگبا، نيکولا آنلکا، سلمان کالو، مايکل اسين و آلکس در ليست خريد راه‌راه‌پوشان ميلاني قراردارند.
    اين گزارش مي‌افزايد فهرست خريد امسال تيم حاضر در کالچو بالغ بر 8 بازيکن است که به اين ترتيب 5 تن از آن، عضو چلسي هستند.
    ميلاني‌ها اميدوارند با توجه به موضوع جواني وياس بواس نزد تيم انگليسي و اين نکته که وي خواهان جوانگرايي در استامفوردبريج است،‌ قادر به جذب نفرات مورد نظر خويش شوند.

کد:

14. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بز خری گالیانی شروع شد
    چیزی که توش تبحر خاصی داره
    ولی از بین اینها دروگباا-الکس و اسین بیان خوبه

16. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من که فکر نکنم میلان هیچ کدوم از بازیکنان چلسی رو جذب کنه
    بیشتر شایعه به نظر میاد تا واقعیت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •