تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 186 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

وحید خجالت بکش، پاشو برو تو گروه تیم خودتون، جنجال درست نکن
    مردی (منچستر) گفتن، زنی (چلسی) گفتن، شرمی و حیایی گفتن، چقدره تو بی‌حیایی؟!

اینم واسه اینکه اسپم نشه:

مايکل اوون، مهاجم باتجربه منچستريونايتد، قراردادش را با اين باشگاه براي يک فصل ديگر تمديد کرد.

در هفته های اخیر شایعات زیادی در مورد جدایی اوون به گوش می رسید اما او در نهایت قراردادش را با شیاطین سرخ تمدید کرد. این مهاجم 31 ساله که دو فصل قبل به منچستریونایتد پیوست، به دلیل مصدومیت و ناآمادگی فرصت زیادی برای بازی در الدترافورد پیدا نکرد اما بارها از علاقه اش برای ادامه حضور در این تیم گفته بود.

او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه منچستریونایتد گفت:" من خوشحالم که با باشگاه برای تمدید قراردادم برای یک فصل دیگر به توافق رسیدم.

بازی کردن زیر نظر یک مربی بزرگ در کنار بازیکنانی فوق العاده و در مقابل هوادارانی بی نظیر واقعا استثنایی است. نمی توانم برای شروع فصل آینده صبر کنم."

سر الکس فرگوسن نیز از تمدید قرارداد اوون ابراز رضایت کرد و گفت:" مایکل ثابت کرده که فوتبالیست بزرگی است. مایکل بدشانس است که فرصت زیادی برای بازی پیدا نمی کند. از طرف دیگر درخشش چیچاریتو همه را در سایه قرار داده است.. من خوشحالم که مایکل برای یک فصل دیگر می ماند و می تواند فرصت بیشتری برای بازی پیدا کند."

2. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

ما خیلی منتظر پیشرفت این دوتا نشدیم . به نظره الان هم خیلی خوب پیشرفت کردن . تو بازی بارسا یک بار نشد ابیدال بتونه نفوذ کنه . بیشتر فشار از طرف الوز بود . فابیو و رافائل خیلی خوب بازی می کنن . شاید اگه به من لیست بدن بگن تو کدوم پست ها منچستر بازیکن می خواد به ترتیب اولویت بنویس من دفاع راست رو اخر می نویسیم . می گم ما از رافائل و فابیو انچنان ضربه ای نخوردیم که بگیم نمی تونیم منتظر این دوتا باشیم.
    به عنوان ایوانز .الان حداقل 3 سال داره تو لیگ بازی می کنه . حالا پیشرفت ایوانز رو با این دو قلوها مقایسه کن . من مطمئنم ما تا دوسال دیگه دوتا از بهترین دفاع راست های دنیا رو داریم .
    در ضمن والنسیا از روی اجبار فقط به درد دفاع نمی خوره به نظرم. چه ربطی به تکنیک داره ؟ مگه اورا تکنیک نداره ؟ یا الوز ؟ فقط نگاه از سمت راست بارسا چندبار نفوذ کرد . واقعا والنسیا عالی دفاع می کنه.بعد مشکل والنسیا اینکه سانترهاش بعضی موقعه افتضاح . من معتقدم که با امدن یانگ می تونیم از والنسیا حتی تو دفاع هم استفاده کنیم.

علی یارت.
    به نظرم راست خط دفاعی ما در حال حاضر خوشبختانه نقطه ضعف تیم، به هیچ وجه نیست... اما نقطه قوتمون هم نیست...دو دفاع میانیمون ویدیچ و ریو و دفاع چپمون پاتریس واقعا نقطه قوت تیم هستند اما دفاع راستمون نه... کما اینکه معتقدم اگه یه فردی مثل وز برون بیاد دفاع راست، کلا دفاع راستمون میشه نقطه ضعف! میخوام بگم حضور رافائل و فابیو خوب هست اما کافی نیست برای تیمی مثل یونایتد... تو فوتبال هم تضمینی وجود نداره که بازیکن سرعت رشد و پیشرفتش عالی باشه... به نظر من همین دارن گیبسون فصل قبل که چلسی قهرمان شد واقعا عالی بود... طوری که من خودم امیدوار شدم روی کین جدیدی تو یونایتد ظهور کرده و با سرعت پیشرفت میکنه... اما این فصل سایه ای از گیبسون دیده شد... علی جان (علی بودی؟) به بازی هامون در این فصل فلش بک بزن... توان حملمون در سمت راست فقط رو دوش نانی بود... چون والنسیا مدت زیادی مصدوم بود... تو فوتبال روز دنیا قرار نیست فول بک ها تو دفاع بایستند تا حریف حمله کنه و بار حمله تیم صرفا دوش وینگر باشه...
    راستی راجع به آلوز صحبت کردی یه نکته ای بگم... همین آلوز این فصل اگه اشتباه نکنم نفر دوم پاس گل تو بارسا بود... یه دفاع راست.
    درباره والنسیا هم بگم: والنسیا کجا عالی دفاع می کنه؟ والنسیا اگه اشتباه نکنم حتی یه بار هم از آغاز بازی دفاع راست بازی نکرده... فکر نکنم شکی نباشه که ویزگی های حجومیه والنسیا خیلی خیلی بیشتر از ویژگی های دفاعیش هست... + اینکه بستگی داره تکنیک رو چی بدونی... امثال آلوز و پاتریس خیلی کم دیده شده از بازیکن مقابلشون با تکنیک فریب داده باشن... آلوز که با حرکت در فضای خالی و دریافت پاس از بازیکنی مثل ژاوی روی خط مستقیم حرکت میکنه و توپ رو ارسال میکنه... اورا هم اکثرا با حرکات ترکیبی با وینگر سمت چپ، بازیکن مقابلش رو فریب میده...
    اومدن اشلی یانگ هم فقط بابت تقویت وینگر هاست... من بعد از مصدومیت والنسیا در مقابل رنجرز فقط خدا خدا می کردم که نانی مصدوم نشه... وقتی تو بازی با لیورپول کرگر باعث شد همه نگران بشیم... چون وجود یه وینگر واقعا لازم بود...
    در کل به نظرم اولویت اول تیم برای خرید باید دربازه بان و هافبک میانی باشه و اولوین دوم وینگر و دفاع راست.
    تو پرانتز: میگم بحث رو همین جا ببندیم! خیلی کش پیدا کرده...
    کنترائو رو که رئال با قیمت نجومی میخواد بخره....منتفی
    چند؟ به نظر میرسه پیشنهاد یونایتد 26 میلیون پونده + اینکه کلا اگه این رئال بزاره، پرتغالی ها به لیگ برتر خیلی علاقه دارن!
    جدی؟؟؟از کجا شنیدی خبر رو؟؟؟
    واقعا کار اشتباهی هست فروش گیبسون...فکر نمیکنم این کار شدنی باشه....فروختن جوون های مستعد هیچوقت باشگاه این کار رو نکرده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید خجالت بکش، پاشو برو تو گروه تیم خودتون، جنجال درست نکن
    مردی (منچستر) گفتن، زنی (چلسی) گفتن، شرمی و حیایی گفتن، چقدره تو بی‌حیایی؟!
    با یه مهمان درست برخورد کنید
    شما هم توی تاپیک تیم ما تشریف بیارید کسی چیزی نمیگه و اتفاقا حتی می تونید در مورد تیم ما انتقاد کنید کاری کن من نکردم

الان شما داری میگی جلسی قهرمان دیگه ؟ اخه برادر بذار حداقل دوبار این اتفاق بیافته ( یکی در میان ) بعدش این نظریه رو بده .
    بعد اگه به کاملی تیم نگاه کنی به نظرم حتی ارسنال هم این فصل از منچستر کاملتر بود. ما این فصل حتی شد که 12 تا مصدوم داشتیم.12 تا .
    اگه به مهره هست که هر سال باید قهرمانی رو بدن به چلسی و سیتی یونایتد هم باید سره لیگ اروپا بجنگه
    اما این فرگوسن که تمام این ..... رو رد می کنه
    منظور منو دقیقا نمی گیرید
    من نمیگم که مثلا مهره هاتون کم میشه به مشکل می خورید
    منظور من اینه که یه سری مهره ها توی همه تیما هستن که خیلی تاثیر گذارن و وقتی از تیم میرن سخت میشه جای اونا پر بشه
    مثلا همین ون در سار و گیگز چه قدر امسال برای منچستر تاثیر گذار بودن. به نظر من در خیلی از بازی ها در حد فوق ستاره بودن!
    مثلا همین گیگز توی بازی مقابل چلسی توی لیگ قهرمانان 3 تا پاس گل داد و یه کارایی کرد که کمتر بازیکنی در اون لحظه اون کارا رو می کنه!
    در مورد مصدومیت هم همه تیم ها به این مشکلات مواجه هستن و مطمئن باشید تیمای دیگه هم اندازه تیم شما یا حتی بیشتر به خاطر این ضرر کردن...

یونایتد متوسط امسال از هر نظر برتری ای نداشت نسبت به چلسی با بازیکنانی که مطمئنا آرزوی هرمربی ای هست ، قابل قیاس نیستند کریک و فلچر با اسین و میکل و لمپارد واقعا ، یعنی به مراتب چلسی بسیار کامل تر بود از یونایتد .
    ولی توی پستای دیگه هم مقایسه کنید همه دقیقا به این صورت نیستن. توی یه سری پستا منچستر برتره...

6. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ولی توی پستای دیگه هم مقایسه کنید همه دقیقا به این صورت نیستن. توی یه سری پستا منچستر برتره...
    به نظر من باز هم یونایتد برتری محسوسی نداره ، شاید تنها نقطه ای که یونایتد بهتر بوده دروازه بان بوده که اون هم به خاطر افت چک بوده و درخشش خیره کننده ی فان در سار .

میتونم بگم در دفاع و به خصوص دفاع های کناری چلسی برتری داره ، در دفاع میانی میتونم برابر فرضشون کنم ( با اندکی برتری یونایتد به خاطر ویدیچ آماده ) ، هافبک ها هم که قابل قیاس نیست ، فقط در خط حمله میتونم اینطور بگم که یونایتد بازیکنان شاداب تری داشت ، والا فکر نمیکنم کسی بتونه دروگبای فوق العاده و آنلکای تیزهوش و حتی تورس نا آماده رو نادیده بگیره

در کل میخوام بگم که به نظرم یونایتد و چلسی فاصله ی بسیار اندکی دارند و دلیل افت چلسی از دید من برتری یونایتد نیست .

8. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

gossip
    حسین این بخش شایعات بی اساس باشگاه هست برای دیدن نظر طرفدارها....زیاد به این بخش اعتماد نکن
    کنترائو هم مثل اینکه فقط گفته رئال مادرید

10. این کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اوون: ترجیح می دهم نیمکت نشین تیم قهرمان باشم تا بازیکن ثابت تیمی معمولی

سایت گل- مایکل اوون، ستاره انگلیسی منچستریونایتد معتقد است که کارهای زیادی برای انجام دادن در منچستر دارد. این درحالی است که در فصل گذشته او برای راهیابی در ترکیب تیم تلاش زیادی می کرد

اوون در فینال لیگ قهرمانان اروپا روی نیمکت قرار داشت و در رقابتهای فصل گذشته تنها در 11 بازی برای تیمش به میدان رفت ولی یکی از مهره های یونایتد در کسب نوزدهمین قهرمانی اش در لیگ برتر بود

با این وجود این ستاره 31 ساله روز 4شنبه قراردادش را برای یک سال دیگر تمدید کرد و در صحبتهایی از حضورش در یونایتد ابراز رضایت کرد و اعلام کرد که موفقیتهای باشگاه باعث شد تا او برای حفظ سطحش در ترکیب تیم تلاش کند

اوون در این رابطه گفت:« تمرین کردن روزانه در سطح استاندارد باعث می شود تا در سطح بالایی بمانی .مطمئنم که کارهای زیادی برای انجام دادن دارم.»

ستاره سابق تیمهای لیورپول،رئال مادرید و نیوکاسل در ادامه به این نکته اشاره کرد که از اینکه یکی از اعضای تیم موفق یونایتد است لذت می برد و به این نکته تاکیدکرد که ترجیح می دهد تا کم و بیش برای یک تیم قهرمان به میدان برود تا اینکه بازیکن ثابت تیم غیرقهرمان باشد:« ترجیح می دهم کم و بیش در ترکیب تیم صدرنشین باشم تا اینکه بخواهم درهر بازی برای یک تیم ضعیف به میدان بروم.چنین چیزی اصلا برایم لذت بخش نیست.»

کد:

12. 9 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

مذاکرات جی سونگ پارک و یونایتدها برای تمدید قرارداد

گفته می شود در صورت توافق دو طرف، پارک قراردادش را برای دو سال دیگر با منچشتریونایتد تمدید می کند

سایت گل- به گزارش نشریه تلگراف، جی سونگ پارک، ستاره کره ای منچستریونایتد مذاکرات با این باشگاه برای تمدید قراردادش را به زودی آغاز خواهد کرد.

این هافبک 30 ساله کره ای که بعد از شکست در فینال لیگ قهرمانان سه شنبه گذشته به کشورش برگشت، تا ژوئن 2012 با شیاطین سرخ قرار دارد.

پارک مشتاق است تا به حضورش در الدترفورد ادامه بدهد و زمانی که برای تور پیش فصل باشگاه، به جمع هم تیمی هایش ملحق شد، مذاکرات برای تمدید قرارداد را آغاز خواهد کرد.

او در گفتگو با تلگرتف گفت:" منچستریونایتد باشگاه مهمی است و من بسیار خوشحال خواهم شد اگر عضو مهمی از این باشگاه باشم. در فوتبال همه چیز می تواند اتفاق بیفتد اما من 6 سال است که در این باشگاه هستم و خیلی به آن علاقه مندم."

پارک یکی از بهترین بازیکنان منچستریونایتد در این فصل بود. او 28 بازی دراین فصل برای یونایتدها انجام داد و 8 بار نیز گلزنی کرد که مهمترین آنها مقابل چلسی و آرسنال بود.

گفته می شود در صورت توافق دو طرف، پارک قراردادش را برای دو سال دیگر با منچشتریونایتد تمدید می کند.

کد:
    +

پ.ن : خبر خوبیه . پارک واقعا" بازیکن خوبیه و این فصل هم خیلی خوب بود واسه تیم با اینکه بعد از جام ملتها مصدوم شده بود .

14. 4 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

اینم لباس گلرمون ( معلوم نیست کی می تونه جای ادوین رو پر کنه .اصلا کسی مگه می تونه ؟ ) واسه فصل بعد .

امیدوارم کسی که قراره این لباس مقدس رو بپوشه بتونه جای ادوین رو پر کنه .
    در ضمن در مورد والنسیا و دفاع راست یه روز به حرف من می رسید که والنسیا واسه نقش دفاع راست فوقوالعادست . بذارید منچستر یانگ رو بخره ببینید والنسیا کجا بازی می کنه . مخصوصا اگه منچستر بخواد فشار بیاره . حالا ببینید کی گفتم

16. 8 کاربر از King_90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام ...
    چند روزی درست و حسابی فرصت نداشتم تاپیک رو بخونم حسابی از بحث دور شدم

معلوم نیست کی می تونه جای ادوین رو پر کنه .اصلا کسی مگه می تونه ؟
    بعد از ایشمایکل ، ادوین ماندگارترین دروازه بان منچستر بود . به نظر من هیچکس نمی تونه جاش رو پر کنه ! هر کی بیاد فقط جای خودشه ... واقعا دلم براش تنگ میشه ! یه نمونه کامل از دروازه بان بود ... از هر لحاظ بی نظیر . هیچوقت سر و صدای سایر دروازه بان ها رو نداشت اما واکنش هاش رو هیچکس نداشت ... بازی با پاش که دیگه جمله معروف هر گزارشی گری بود و هست !
    امیدوارم مثل اسکولز کنار منچستر بمونه ...

18. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

بحث ادوین شد :
    تاریخ بازی بزرگداشت ادوین 3 اگوست هست. بین تیم ازاکس و منختب جهان.
    سرمربی تیم منتخب جهان هم سر الکس فرگوسن.
    در مورد بازی اسکولز فکر کنم دوماه دیگه باشه . همه بازیکنهای هم دارن دست و پا می شکونن تا بیان تو بازی از ژآوی اینتستا بگیر تا فیگو و زیدان

20. 4 کاربر از King_90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •