تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 320 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

لبته به نظر من لباساي فصل بعد نسبت به اين فصل خيلي قشنگ نيستن
    خدا كنه مثل لباساي اين فصل به بدن بچسبن و مثل فصل مهندس نباشن
    مال فصل مهندس يه جوري بودن
    اين كه لباس اول يقه داره و لباس دوم نداره يه كم ناشيانه هست:دي
    به نظر من که این فصل عالی شدن...
    بقولش، جون میده واسه بردن لیگ قهرمانان!
    طلاییه ها ! :دي
    جان من، اینقدر مهمه؟!: دی
    از اون موقعی که یادمه لباس رئال فصل به فصل قشنگتر میشد : دی
    یه فصل یادمه اسپانسر رو لباس سایت رسمی مادرید بود کسی یادشه ؟ : دی
    دقیقا..هر سال، بهتر از دیروز! دینگ دینگ!!
    سال 2001 بود:

2. این کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

والا من که خوشم نیومد.......
    باید ببینیم تو تن بروبچ چطوره: دی

4. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیش خوان برجسته:

بارسلونا برای خرید آگوئرو وارد مذاکرات شد

( تا دیروز که میگفتن میاد مادرید، بارسایی ها میگفتن اینجور خریدا رو فقط رئال انجام میده! ما ازین پولا نداریمو... )

دیگر پیش خوان ها:

اقدام به خرید آگوئرو اولین حرکت بارسلونا در فصل نقل و انتقالات خواهد بود

آگوئرو خودش اعلام کرده که ترجیح میدهد در لالیگا بماند

آگوئرو: " میگل آنخل حق ندارد تیم آینده مرا انتخاب کند "

مورینیو: " از رفتن والدانو خوشحال نیستم ولی سیستم جدید باشگاه را میپسندم "

رونالدو: " بی نهایت از ورود کوئنترائو به مادرید استقبال می کنم "

پیش نمایه آ.س:

پیش خوان برجسته:

می خواهم در اسپانیا بمانم

دیگر پیش خوان ها:

صحبتهای بیشتر آگوئرو درباره آینده اش

مورینیو: " اعتراف میکنم که آگوئرو بازیکن خوبیست ولی منظور خاصی از این حرفم ندارم "

آگوئرو: " میگل آنخل حق ندارد تیم آینده مرا انتخاب کند "

// با تشکر از اردلان عزیز بابت ترجمه

6. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تور امریکا و چین رئال مادرید

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

رئال مادرید یکبار دیگر از کمپ UCLA’s به عنوان مکان خود برای برگزاری پیش فصل 2011/12 استفاده خواهد کرد . تیم 11 الی 24 جولای را در انجا سپری خواهد کرد . در طول 13 روز اقامت , سفید ها بازیهای دوستانه ای را در برابر لس انجلس گالکسی , تیم مکزیکی چیواس گوادالاخارا در سن دیگو و تیم فیلادلفیا یونیون در فیلادلفیا برگزار خواهند کرد . این بازیها به ترتیب در 16 , 20 و 23 جولای برگزار خواهد شد . پس از ان تیم در 31 جولای به چین سفر خواهد کرد تا در تاریخ 3 و 6 اگوست به ترتیب با تیمهای گوانجو اورگرانده (که به لیگ CSL صعود کرده است ) و تیانجین تدا بازی دوستانه برگزار کند .

بازیکنان قبل از سفر به لس انجلس در 11 جولای تست پزشکی خواهند داد . کمپ UCLA’s از 173 ساختمان و 170 هکتار زمین تشکیل شده است که از جمله انها میتوان به 2 زمین فوتبال , زمین بیسبال , سالن بسکتبال و باشگاه بدنسازی اشاره کرد .

⇔ورزشگاه خاطره انگیز لس انجلس

رئال مادرید در 20 جولای به منظور برگزاری بازی دوستانه مقابل تیم مکزیکی چیواس گوادالاخارا در استادیوم کولکام , برای اولین بار از سن دیگو دیدن خواهد کرد .

⇔استادیوم کولکام

اخرین بازی در فیلادلفیا و در برابر تیم فیلادلفیا یونیون برگزار خواهد شد . این بازی در ورزشگاه لینکولن فاینچیال فیلد برگزار میشود , ورزشگاهی که 7 سال از تاسیس ان سپری شده و متعلق به تیم عقابهای فیلادلفیا است . این تیم در لیگ NFL حضور دارد .

⇔لینکولن فاینچیال فیلد

بازگشت به چین

رئال مادرید پیش از این در سالهای 2003 و 2005 در تور چین شرکت کرده بود و برای انجام بازیهای دوستانه در تابستان امسال دوباره به این کشور اسیایی سفر خواهد کرد . اولین بازی در برابر تیم تازه صعود کرده به لیگ CSL یعنی گوانجو اورگرانده در تاریخ 3 اگوست در ورزشگاه تیانهه گوانجو برگزار میشود .

⇔استادیوم تیانهه

بازی دوم 3 روز بعد در برابر تیم نائب قهرمان فصل یعنی تیانجین تدا در ورزشگاه المپیک واتر دراپ (قطره اب ) برگزار میشود .

⇔استادیوم المپیک واتر دراپ

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیش خوان برجسته:

رویی فاریا (دستیار مورینیو) : " کار کردن با مورینیو همزمان هم سخت است و هم آسان "

دیگر پیش خوان ها:

" مورینیو همیشه ایده های خوب و مناسبی دارد و به خوبی می داند که چه می خواهد "

" اینکه می گویند تاکتیک و سبک بازی مورینیو دفاعیست، دروغ است "

" در فوتبال و مهمتر از آن در این سطح هیچ دوستی و رفاقتی وجود ندارد "

فلورنتینو پرز: " تا وقتی که تیمم دهمین قهرمانی اروپا را کسب نکند دست از تلاش نمی کشم "

هیگوآیین: " کسی که آگوئرو را نخواهد چیزی از فوتبال نمی داند "

نادال در مقابل فدرر؛ یک فینال کلاسیک در پاریس

پیش نمایه آ.س:

پیش خوان برجسته:

هیگوآیین: " اگر نظر من را بخواهید، خیلی خوشحال می شوم که آگوئرو به مادرید بی آید "

دیگر پیش خوان ها:

فلورنتینو پرز: " تا وقتی که تیمم دهمین قهرمانی اروپا را کسب نکند دست از تلاش نمی کشم "

پارخو به والنسیا نزدیک و نزدیک تر می شود

رویارویی دوباره اسپانیا با آمریکا

نادال در مقابل فدرر؛ یک فینال کلاسیک در پاریس

10. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Cristiano_Ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

گونزالو هیگواین با رد شایعات اعلام کرد که به کسب موفقیت در رئال مادرید فکر میکند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مهاجم ارژانتینی که با یوونتوس لینک شده است اعلام کرد که قصد جدایی از باشگاه را ندارد و میخواهد در فصل اینده در سانتیاگو برنابئو به موفقیت دست یابد .

هیگواین تائید کرد که قصد جدایی از رئال مادرید را ندارد و میخواهد برای کسب جایگاه در تیم مبارزه کرده و در فصل اینده در برنابئو به موفقیت دست یابد .

اخیرا رسانه ها شایعاتی در مورد علاقه یوونتوس به این بازیکن 23 ساله و جدایی مهاجم تیم ملی ارژانتین از رئال مادرید را مطرح کردند ولی خود بازیکن اعلام کرد که به رئال مادرید وفادار است .

مهاجم سابق ریورپلات در مصاحبه با برنامه تلوزیونی " فوتبال برای همه " که متعلق به امریکای جنوبی است گفت :

" گروه عالی است . به خاطر حضورم در مادرید خوشحالم . "

" من خواندم که مورینیو اخیرا گفته است " هیگواین غیر قابل فروش است. " تصمیم دارم به کار خود در مادرید و در کنار مورینیو ادامه دهم . میخواهم جامهای زیادی به دست اورم .احساس میکنم که مردم مرا دوست دارند . چیزی بهتر از این وجود ندارد . "

هیگواین افزود :

" من بسیار خوشحالم و زمان زیادی در مادرید خواهم داشت . در این سالها میتوانم افتخار کسب کرده و در کنار ستارگان بزرگ جهان بازی کنم . چیزی که هرگز تصورش را نمیکردم . تا زمانی که ادامه داشته باشد از ان لذت خواهم برد ."

فلورنتینو پرز پیش از این خرید نوری شاهین و حمیت التینتپ را قطعی کرده است و گفته میشود قصد دارد برای به خدمت گرفتن سرخیو اگئرو اقدام کند . هیگواین هموطن خود را تشویق میکند تا به رئال مادرید بپیوندد .

" اگر اگئرو از من مشورت بخواهد به او خواهم گفت که به رئال مادرید ملحق شود . باید کور باشید تا اگئرو را نخواهید . او یکی از بهترین مهاجم های دنیا محسوب میشود و هر مربی خواستار به خدمت گرفتن او است . "

رئال مادرید در جام حذفی 2010/11 به عنوان قهرمانی دست یافت ولی در رقابتهای لیگ قهرمانان و لالیگا مغلوب رقیب خود بارسلونا شد .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 4 کاربر از Cristiano_Ronaldo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

دیدم تایپیک پایینه گفتم خبر بزارم ....
    کوئنترائو : " مادرید به من علاقه دارد و با من صحبت کرده است "

بازیکن پرتغالی اعلام کرد که اینده اش را سفید میبیند .

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران
    فابیو کوئنترائو در پیروزی پرتغال مقابل نروژ یکی از بهترین بازیکنان حاضر در زمین بود . ملی پوش پرتغالی در مصاحبه با RTP اعلام کرد که اینده خود را سفید میبیند : " چیزهایی که لازم بود بگویم را پیش از این گفته ام . مادرید به من علاقه دارد و با من صحبت کرده است . حالا به تعطیلات میروم و منتظر میمانم تا ببینم در اینده چه پیش خواهد امد ."

این بازیکن که در استادیوم بنفیکا و در مقابل هواداران این تیم بازی میکند اظهار کرد : " من هنوز بازیکن بنفیکا هستم و اگر این تیم را ترک کنم دوست دارم روزی به ان باز گردم . خداحافظی نمیکنم چرا که روزی باز خواهم گشت . اگر انها مرا بخواهند برای بازی کردن دوباره به این تیم باز خواهم گشت . من همیشه این تیم را دوست داشته ام . "

بن مایه

کد:

14. 3 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیش خوان برجسته:

یک نمایش فوق العاده

دیگر پیش خوان ها:

اسپانیا 4 - آمریکا 0

نمایش فوق العاده قرمزها در استادیوم ژیلت

کنترل بازی اسپانیا دست سیلوا بود و تیکی تاکا را به خوبی اجرا کرد

دو گل از کازورلا و نگردو و تورس هرکدام یک گل به ثمر رساندند

هدف 90 میلیونی رئال مادرید

رئال مادرید برای رساندن بازیکنان تیم به حد نساب قصد فروش بازیکنان مازاد را دارد

کاکا 40 میلیون یورو

دیارا 20 میلیون یورو

گاگو 12 میلیون یورو

گارای 10 میلیون یورو

پدرو لئون 8 میلیون یورو

لباس جدید اتلتیکو مادرید امروز رسما رونمایی شد

پیش نمایه آ.س:

پیش خوان برجسته:

من عاشق اسپانیا هستم

دیگر پیش خوان ها:

دل بوسکه باز هم فلسفه جدیدی به دنیای فوتبال ارائه داد

کازورلا دو گل به ثمر رساند و در پایان بازی گفت:
    " ما همیشه متحد هستیم و حتی اگر بخواهیم هم نمی توانیم از هم جدا شویم "

بازی خیریه در برنابئو با حضور ستارگان قدیمی رئال مادرید و بایرن مونیخ

رئال مادرید - بایرن مونیخ | امشب ساعت 19:30 به وقت محلی

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رونالدو : جام های بیشتر را به گل هایم ترجیح میدادم

CR7 ستاره رئال میگوید حاضر بود عنوان آقای گلی را نداشته باشد اگر کمکی میکرد که بتواند به قهرمانی لالیگا و لیگ قهرمانان همراه با رئال برسد.

با وجود شکست بارسا و قهرمانی کوپا دل ری ، این فصل برای مادریدی ها خوشایند نبود چون حریف دیرینه ی آنها توانست قهرمانی لالیگا و لیگ قهرمانان را بدست آورد.

رونالدویی که این فصل 53 گل در تمام رقابت ها برای تیمش به ثمر رساند اعتراف کرد حاضر بود این عنوان را نداشت اما جام ها و موفقیت های بیشتری را با تیم بدست می آورد.

او پس از پیروزی 1-0 پرتغال بر نروژ در بازیهای مقدماتی یورو 2010 به مارکا گفت :"ترجیح میدادم این همه گل نمزدم و جام های بیشتری با تیم میبردم"

برخی از هواداران در طی این بازی حیاتی که در استادیوم Estadio da Luz در اسکاندیناوی برگزار میشد برایاو سوت میکشیدند اما او میگوید این اتفاق فقط کمی او را آزرد.

"من به هیچ چیز گوش نمیدهم . من برای نتیجه خوشحالم. آمدن پائولو بنتو تیم را بهتر کرده است. این تیم محکم ، مطمئن و بالغ است و ما به همین خاطر در گروه اولیم"

پرتغال و دانمارک هرسه در گروه H ده امتیازی هستند اما پرتغالی ها به دلیل تفاضل گل بهتر اولند.

کد:
    "پرز هنوز گل زیدان را فراموش نکردم"

در فینال جام باشگا های اروپا در سال 2002 بین تیم های رئال مادرید و بایرن لورکوزن که بازی با برتری 1_2 به نفع رئال مادرید تمام شد , و نهمین قهرمانی جام باشگاه ی اروپا را به خانه آوردن فلورنيتيو پرز در اين باره گفت:

"همچنان گل زیبا و به یاد ماندی زین الدین زیدان رافراموش نکردم"

زيدان که درسال 2001 از یونتوس با قیمت 75 میلیون یور به رئال آمد و آن زمان یه رکورد شکست ,و فقط پس از ده ماه توانست تیمش را به بزرگترین تیم اروپاتبدیل کند.

پرز در خصوص گل زيدان به لوركوزن و همچنين تلاش رئال براي بدست آوردن دهمين قهرماني در اروپا نيز گفت:

" این گل از نظر من بهترین گل تاریخ بود و ارمغان نهمین قهرمانمی ما بود"

"من مطمئن در آینده ای نه چندان دور دهمین قهرمانی را نیز به دست خواهیم آورد"

کد:
    رئال مادرید امیدوار است تا از فروشهای خود 90 میلیون یورو به دست اورد

5 بازیکن که شایعات زیادی پیرامون جدایی انها از رئال مادرید وجود دارد از جمله لاس و کاکا در این لیست حضور دارند .

رئال مادرید نیاز دارد تا به منظور کاهش تعداد بازیکنان خود برخی از انها را به فروش برساند و در این بین از نظر مالی نیز خود را تقویت کند . 7 بازیکن در لیست حضور دارند که 5 تای انها در ازای پول فروخته خواهند شد . کاکا (40 میلیون یورو) , لاس (20 میلیون یورو ) , گاگو ( 12 میلیون یورو ) , گارای (10 میلیون یورو ) و پدرو لئون ( 8 میلیون یورو ) افراد حاضر در این لیست را تشکیل میدهند . بازیکنانی همچون کانالس و ماتئوس نیز از گزینه هایی هستند که امکان انتقال انها به تیم دیگر وجود دارد .

رئال مادرید در فصل گذشته 21.5 میلیون یورو از راه فروش بازیکنان خود به دست اورد

باشگاه رئال مادرید قصد دارد در این فصل 90 میلیون یورو از فروش بازیکنان خود به دست اورد . فصل پیش این رقم 21.5 میلیون یورو بود . این مبلغ از فروش رودریگو (6 میلیون یورو ) , مارکوس الونسو (2.5 میلیون یورو ) و وندروارت (10 میلیون یورو ) به دست امد . 3 میلیون دیگر را والنسیا به خاطر بندی که در قرارداد سولدادو بود به رئال مادرید پرداخت کرد . بقیه خروجی ها به صورت بازیکن ازاد تیم را ترک کردند .

نباید دستمزد بالای برخی از بازیکنان را فراموش کرد . همین موضوع فروش انها را سخت خواهد کرد . باشگاه نیز نگران این موضوع است چرا که به غیر از باشگاه های معدودی همچون منچستر سیتی , دیگر تیمها حاضر به پرداخت دستمزد های بالا نیستند . حتی چلسی ابرامویچ هم اکنون در مورد دستمزدها حساسیت به خرج میدهد .

کد:
    +

رافائل نادال
    هم موفق شد در یک دیدار تقریبا یه طرفه مقابل فدرر، برای ششمین بار جام آزاد فرانسه رو ببره.

فدرر فقط تونست ست سوم رو برنده بشه، اما تو ست آخر (چهارم) نادال با نتیجه خیره کننده 6-1 اونو شکست داد.

17. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

کاکا واقعا میره؟؟ اینهمه پول خرجش کردیم همش تو افت بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •