تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 21 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 202

نام تاپيک: استفاده از منابع اماده در بازی ((صحیح/غلط))

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بهترین کار برای ساخت یه بازی ایرانی اینه که برنامه نویسی و انیماتور و گرافیست و طراح و ... با هم همکاری کنن وگرنه هیچ کس نمیتونه به تنهایی یه بازی 3 بعدی خوب بسازه !

دلیل اینکه ما به سمت مدل آماده میریم اینه که میخواهیم به تنهایی کرایسیس 3 رو بسازیم اونم با مدل آماده ! خوب مشخصه که غیر ممکنه اما اگه همه این تخصص ها با هم باشن دیگه نه لازم هست از مدل آماده استفاده کنن نه وقتشون تلف بشه ...

استفاده از مدل آماده جرم نیست اما ارزش بازی رو از نظر گرافیکی از بین میبره ...

2. این کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

I DoN't Underestand[/QUOTE]

یعنی ما هم تو بازی از مدل آماده سازی استفاده کردم.

4. این کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

ایده توی بازی مهمه اقا ایده و گیم پلی . ایده و گیم پلی و داستان . همه چیز که گرافیک نمیشه . دلیل وجود گرافیک بالارفتن تکنولوژی سال به سال محصولاته فقط همین . وگرنه یه کسی که کار گرافی می کنه نمی تونه که بیاد کار چند سال قبل رو بسازه وگرنه اینجا داستان همیشه توی قله بود گیم پلی همیشه توی قله بود . همین مدل ها رو با چه ابزاری داری سر همشون می کنی . همین UDK هم یه برنامه امادست مگه مشکل با وسیله اماده نداری چرا استفاده می کنی .؟ خب برو مثل مهدی بهرامی با XNA بازی بساز که کلش واسه خودت باشه

6. این کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

اینجوری بحث نمیشه کرد من یه چیزی میگم طف مقابل هرجور خودش دوست داره تفسیر میکنه !
    من گفتم بازی یعنی دنیای مجازی و دنیای مجازی هم که با همین مدلها ساخته میشه که مهم ترین قسمتش هم مدلسازی میشه
    دیگه رنگ و رو دادن و تکسچر دادن و ... فکر نمیکنم به اندازه ساخت خود محیط سنگین و مهم باشه !

من قسمت گرافیکی رو دارم میگم که مهم ترین قسمتش مدلسازی و ساخت محیط هست ! دیگه برنامه نویسی و گیم پلی چه ربطی به گرافیک داره ؟
    شما خودت داری حرف خودت رو تغییر میدی ... توی پست قبل گفتی مهمترین قسمت بازی مدلسازیه و اصلا حرفی از گرافیک نزدی
    شما برو توی گوگل کلمه های 3D Model With Material Without Material , shader , Graphic Technical رو سرچ کن
    مدلی که شما برای بازی میسازی یه مدل Low Poly هست .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عکس بالا رو نگاه کن
    اون مدل کلا 2000 تا Poly هم نداره ببین متریال چه جزئیاتی بهش داده

8. 2 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

بهترین کار برای ساخت یه بازی ایرانی اینه که برنامه نویسی و انیماتور و گرافیست و طراح و ... با هم همکاری کنن وگرنه هیچ کس نمیتونه به تنهایی یه بازی 3 بعدی خوب بسازه !

دلیل اینکه ما به سمت مدل آماده میریم اینه که میخواهیم به تنهایی کرایسیس 3 رو بسازیم اونم با مدل آماده ! خوب مشخصه که غیر ممکنه اما اگه همه این تخصص ها با هم باشن دیگه نه لازم هست از مدل آماده استفاده کنن نه وقتشون تلف بشه ...

خب اینی که تو میگی میشه بازی سازی گروهی نه بازی سازی مستقل
    در ضمن همه چیز گرافیک بازی به مدل نیست . انجین های این دوره و زمونه اینقدر دم و دستگاه دارن که می تونن گرافیکی در حد کرایسیس شما هم خلق کنن .اره دیگه شما برو چهار تا مدل بنداز توی صحنه بگو بازیم گرافیک داره خوب نیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که نمیخوام این کارو کنم و فکر نکنم هیچ بازی ساز مستقلی باشه که اینکارو کنه

این جمله آخرت رو بد نگفتی!اما فقط وقتی که کسی بفهمه!وگرنه ارزشش کم نمیشه

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ما خودت داری حرف خودت رو تغییر میدی ... توی پست قبل گفتی مهمترین قسمت بازی مدلسازیه و اصلا حرفی از گرافیک نزدی
    نه اصلا من فقط از نظر گرافیکی میگم . شاید جایی اشتباه تایپی باشه ولی منظور من همیشه قسمت گرافیک بازیه ! وگرنه برنامه نویسی و گیم پلی و انیم های بازی که ربطی به مدل آماده نداره !
    ولی دیگه این جمله که استفاده از مدل آماده از نظر گرافیکی ارزش بازی رو از بین میبره رو اگه قبول ندارید من دیگه واقعا حرفی نمیتونم بزنم !!!

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دادا ما بازیساز مستقلیم صد بار.
    اگه کسی میتونه یه گروه یا یه استدیو بزنه خب بزنه دیگه این بحث ها وجود نداره عزیز.

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

کسی نخواست کرایسیس 3 بسازه ... بازیساز های اینجا که دارن با شما بحث میکنن تازه کار نیستن که این حرف ها رو براشون میزنی ! این همه خارجی که الان بازی 3 بعدی با کیفیت خوب ساختن . بازی آرکید ساختن و الان هم دارن از همین بازیسازی پول زیادی در میارن . دلیلش هم اینه که تفکرات قدیمی و بدون دلیل رو ترک کردن و با تمام منابع دم دستشون سعی کردن بهترین بازی رو بسازن . ما هم که دلیل درست و حسابی برای جمله ی آخر شما پیدا نکردیم ! طبق استدلال شما : استفاده از انجین آماده هم جرم نیست ولی کلا ارزش بازی رو از بین میبره !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سعید چرا این رو میگی ؟ تکنولوژی تسلانیشن انویدیا کاری کرده که بدون درگیری مدل سه بعدی بتونی اون رو پرجزئیات تر و حتی با برامدگی های بیشتر بسازی این ویدئو رو نگاه کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته خودتون باید از اینجا دانلود کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •