تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 212 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 2120

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 3

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خب...گرافیک....به نظر من کار درستی نیست (خطاب به بعضی از دوستان) BF3 رو با این بازی مقایسه کنیم،BF3 بازی هست که اگه یادتون باشه چندی پیش تو میدان آزادی که میرفتین،عکاس های dice اونجا بودن و داشتن عکس میگرفتن،COD کاملا با BF فرق داره،هم در مولتی،هم در سینگل،مولیش اصلا به بزرگی BF نیست،تو مپ های BF شما واقعا گم میشید....اما این خب،مپ هاش واقعا مناسب و کوچیک هستش،تو BF از تمامی وسایل جنگی میشه استفاده کرد،یعنی Search and Destroy معنی پیدا نخواهد کرد،با اینکه یکی از جذاب ترین مد ها هستش که در COD هستش،به نظر من COD: BO اومد داغون کرد همه چیزو،من شخصا از گرافیک و محیط های BO با اینکه گرافیکش چندان پیشرفت نداشته،بیشتر خوشم میاد،همینطور از داستان بازی...همینطور از مولتیش و مپ هاش،واقعا من Summit در bo رو حتی با Highrise عوض نمیکنم....من Hotel,ZOO رو با Skidrow , rust عوض نمیکنم...همه میگن در BO ،اسلحه ها مثل اسباب بازی هستن،ولی من اینطور فکر نمیکنم، اما BO اومد،تجربه ای و انتظاری که مردم از COD داشتنو از بین برد،پیشرفت داشت،اما خیلی کم، گیمر ها انتظار یک سری تغیر خیلی عظیم رو داشتن...به نظر من MW3 انتظارشون رو برآورده میکنه،چون بعد از BO که یک نقظه ضعف برایCOD بود،حتی اگه در سطح MW2 هم باشه،مورد قبول عام قرار میگیره،چون IW ساختش،همه میگن شاهکار هستش...به نظر من این هنوز تریلر اول بازی بوده....مطمئنا با پیش فروشی که دیدن،گرافیک رو بهبود میبخشن،اگه اینکارو نکنن،یعنی کاملا از رقیب اصلیشون، یعنی Bf باختن.....Activision اینجور که من تو vg247 خوندم،گفته iw داره خیلی سخت روی بازی کار میکنه و از تمامی جنبه ها پیشرفت خواهد داشت....
    سلام نمیخوام بحث رو کش بدم اما خوب من این دو بازی رو با هم مقایسه نکردم گفتم Bf3 داره تغیر اساسی میده بهتره سری Cod هم تغیر کنن من از MW2 خوشم نمیاد چند دلیل داره میدان نبرد نیست میدان کمپر و نوب و چیت هست من هم BO رو به MW2 ترجیح میدم اما نظر من فقط COD4 MW هست واقعا زیبا بود هنوز هم دوست دارم بازیش کنیم تاثیر زیادی رو من گزاشت اما BO هم داستان بسیار قوی و سینماتیکی داشت به طوری که من کلا شاخ دراوردم یک فیلم اکشن واقعی .اما این باز به نظر هر شخص بر میگرده .ولی باز بهتره برای شماره بعد یکم به خودش تکون بده تا یک باره کله پا نشه

2. این کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

gap

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام نمیخوام بحث رو کش بدم اما خوب من این دو بازی رو با هم مقایسه نکردم گفتم Bf3 داره تغیر اساسی میده بهتره سری Cod هم تغیر کنن من از MW2 خوشم نمیاد چند دلیل داره میدان نبرد نیست میدان کمپر و نوب و چیت هست من هم BO رو به MW2 ترجیح میدم اما نظر من فقط COD4 MW هست واقعا زیبا بود هنوز هم دوست دارم بازیش کنیم تاثیر زیادی رو من گزاشت اما BO هم داستان بسیار قوی و سینماتیکی داشت به طوری که من کلا شاخ دراوردم یک فیلم اکشن واقعی .اما این باز به نظر هر شخص بر میگرده .ولی باز بهتره برای شماره بعد یکم به خودش تکون بده تا یک باره کله پا نشه
    و علیکم و الاهل خانه سلام
    منم نمیخوام کش بدم من کاملا اعلام میکنم، بنده یک COD FAN BOY هستم،اینجا p30world ، آی لاو یو سی او دی ! والا همه میگن mw2 شاهکار بود ولی خب،نظر هر شخصی از جمله شخصی به محترمی شما کاملا محترم باید شمرده بشه،آقا چاکریم عزیز،شما دخترید؟ یکم این بازی ها با روحیتون برخورد متافیزیکی نداره؟ آخه یوزرتون سیما...هستش....شک بردیم بسی.....گرافیکش مطمئن باش پیشرفت خواهد داشت + iw همیشه شاهکار میده بیرون،اینم همونجوری خواهد بود....در ضمن Activision کسی نیست به همین راحتی ها از میدون بکشه بیرون....

4. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

و علیکم و الاهل خانه سلام
    منم نمیخوام کش بدم من کاملا اعلام میکنم، بنده یک COD FAN BOY هستم،اینجا p30world ، آی لاو یو سی او دی ! والا همه میگن mw2 شاهکار بود ولی خب،نظر هر شخصی از جمله شخصی به محترمی شما کاملا محترم باید شمرده بشه،آقا چاکریم عزیز،شما دخترید؟ یکم این بازی ها با روحیتون برخورد متافیزیکی نداره؟ آخه یوزرتون سیما...هستش....شک بردیم بسی.....گرافیکش مطمئن باش پیشرفت خواهد داشت + iw همیشه شاهکار میده بیرون،اینم همونجوری خواهد بود....در ضمن Activision کسی نیست به همین راحتی ها از میدون بکشه بیرون....
    امیر جون می گن همه چی+اشیا و... رو آدم تاثیر میزاره، بردار اون آواتارو یهو خودتم می شی.... (از ما گفتن)(خطه اول چی بود آخه )
    اینم بگم IWـی که شما منظورته با وست و زامپلا هست!! اون IW مرد، کلی از کارکنانش کناره گرفتن...
    اکتی هم که انقدر خسیسه و دنبال پوله که بعید می دونم چیزی ازش در بیاد!!

6. این کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

gap

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امیر جون می گن همه چی+اشیا و... رو آدم تاثیر میزاره، بردار اون آواتارو یهو خودتم می شی.... (از ما گفتن)(خطه اول چی بود آخه )
    اینم بگم IWـی که شما منظورته با وست و زامپلا هست!! اون IW مرد، کلی از کارکنانش کناره گرفتن...
    اکتی هم که انقدر خسیسه و دنبال پوله که بعید می دونم چیزی ازش در بیاد!!
    هاااا اینم حرفیه....خب اینا دارن رو کل کشور اثر میزارن...وقتی تمامی مسئولین کشور،اسم همه خیابان ها،اسم مدارس و ..... از اینا باشه،پس مطمئن باش بر هممون اثر گذاشته داداش.... دست رو دلم نزار... ایشالله همین BF3 که بیاد،توش یه اچیومنتی تروفی چیزی بزارن مثلا 10 تا عم*امه رو هدشات کن....
    ____
    خب درسته،ولی من هنوز هم همون باور قلبی رو روی IW دارم.....ببین آدم خسیس،وقتی بدونه سود میکنه،یکمی سر کیسه رو شل میکنه.....الان هم باید اینکارو بکنی اکتی...

8. 2 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کاملآ مشخصه گرافیک پیشرفتی نداشته ولی گیم پلی به نظر سریع تر شده و برگ برنده cod مثل همیشه داستان درگیرانه و جالبشه..
    من فکر می کردم داستان mw3 قراره گذشته ghost رو نشون بده ولی مثل اینکه یه چیز دیگه داریم میبینیم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تصاویر جدید MW 3 در لندن:

محتوای مخفی: سایز اصلی از راست به چپ 
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یک پیشنمایش هم از بازی گذاشته که در زیر میبینید:
    کد:

11. 10 کاربر از E Z I O بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض پیش نمایش بازی Call of Duty: Modern Warfare 3

پیش نمایش بازی

Call of Duty: Modern Warfare 3

MW3 از جایی شروع میشه که نیروهای Delta Force آمریکا و نیروهای انگلستانی SAS با هم یکی شده و بر ضد نیروهای روسی که چندی پیش با حمله به وطن آن ها اشتباه بزرگی مرتکب شده بودند اغدام به حمله می کنه، در گیری ها ابتدا در London و New York شروع میشه و شما نیز با تاکتیک جدید "هر تفنگی که می تونی بردار و بنجگ" شروع به تصویه حساب با روسیه می کنید، در اولین هدف شما باید به منهتن جنگ زده در نیویورک برید و برای بازکردن راه خودتون و ادامه دادن مسیر، ساختمان بورس را پاکسازی کنید، اینفینیتی طراحی این مرحله رو خلی جالب انجام داده منهتن و نیویرک به صورت یک شهر کاملا ویرانه پر از ماشین ها قراضه تو خیابون نشان داده شده، قسمتی از جاده نیز توی زمین فرو رفته و ساختمون ها نیز همین طور در حال تکون خوردن هستند! همون طور که می دونید سبک کال او دیوتی طوری نیست که شما بتونید همین طوری در لول خاصی قدم بزنید و مپ رو کاوش کنید، شما مجبورید مسیری که بهتون گفته شده رو طی کنید و این خودش خیلی بده!! بعد از طی کردن مسیر به سمت خیابان Board می رید و از اونجا هم به ساختمونی که در نزدیکی ساختمان بورس هست حرکت می کنید، در طبقه ی بالای ساختمون پرچم آشنای آمریکا رو میبینید که به زمین افتاده و تیمتون برای برپا کردن پرچم به طبقه ای پایین میره شما هم به سمت طبقات زیرین میرید و اتاقی رو می بینید که کامپیوترها د اونجا به صورت دایره ای چیده شده اند، تو اونجا با چند نفر از آدم بدها که در پشت بام کمپ کرده بودند درگیر می شید و به سرعت به داخل هلیکوپتر می پرید و سکانسی رو می بینیم که همه ی شما فن های MW باید اون رو حفظ باشید.

تا الان هیچ چیز خاص و جدیدی در گیم پلی بازی دیده نشده، فقط کاراکتر ما بر روی اسلحه خودش یک سیستم نشانه گیری جدید داره که از نقطه ی قرمز به بزرگنمایی ACOG تغییر کرده، البته این اضافاتِ جدیدِ اسلحه برای کسانی که ترجیح می دن از یک اسلحه برای کشتن دشمن های دور و نزدیک استفاده کنند خیلی خوبه. نویسنده ی گیم اسپات گفته یک اسلحه ی دیگه هم در این مراحلی که رفته، دیده، ولی هیچ جوری نتونسته اونو برداره اما از ظاهرش معلوم بوده که نوعی سلاح Snipe با قابلیت پرتاب نارنجک و قابلیت زوم بالا هست، اما باز هم تکرار کرده که بازی حتی درگیری هاش هم شبیه MW2 هست و هیچ تفاوتی نکرده، و این هم اضافه کرده که بازی در مقایسه با Moder Warfare 2 خیلی آروم تره و اکشن کمتری داره، حتی از نظر صداگذاری هم می گه تا اواخر بازی هیچ اهنگی پخش نشده و فقط یک بار کاراکتر ما با هم تیمی هاش صحبت می کنه. شاید Infinity Ward و Sledgehammer قصدشون از این کار واقعی تر نشان دادن ماموریت های Delta Force هست و یا این ها همش تاثیر ویرانگی آمریکا و نیویورک هست ولی با این حال همه می دونیم برای بازی که به صحنه های سینمایی و پر سر صدا معروفه، چنین مراحلی اصلا جالب نیست!

خوشبختانه بعد از مرحله ی نیویورک و رفتن به لندن سریعا اون صحنه هایی که از Call of Duty انتظار داریم رو می بینیم، در ابتدای مرحله سوار یک کروز هستیم که بر فراز لندن قرار داره و می خواد روی AC-130 gunship فرود بیاد، بعد از مدتی ما در نقش نیروهای SAS ظاهر می شیم و در شبی بارونی به زیر دریا می رویم و همراه با هم گروهی های خود با سرعت و بی سرو صدا به سمت خانه ای خرابه حرکت می کنیم، بعد از رسیدن به خرابه چند نفر رو با "صدا خفه کن" می کشیم، سپس به پارکینگ خانه و بعد از اون به حیاط می رویم و سرانجام از یک سراشیبی به سمت تونلی زیر زمینی حرکت می کنیم، بعد از چند دقیقه می فهمیم که این یک تونل متروکه ی زیر زمینی نیست، در این قسمت با آدم بدها مبارزاتی خواهیم داشت و در همین درگیری بر روی یک قطار می افتیم ولی هم تیمی هامون کمی دیر می کنند به خاطر همین تنها این قسمت رو باید ادامه بدیم،بعد از درگیری هایی روی قطار، از قطار بر روی یک کامیون می پریم و کنترل اون رو بدست می گیریم، بعد از بدست گرفتن کامیون، یک ماشین روسی در تونل شمارو تعقیب و به شما تیراندازی می کنه، تو همین درگیری ها هم باید موقع ورود قطار به داخل تونل مسیر رو تغییر بدید که خیلی هیجان رو بیشتر می کنه. بعد از رد کردن تونل به یک ده می رسید که مردم زیادی برای رسیدن قطار منتظر هستند و با دیدن شما سریع به اطراف متفرق می شن با این حال افراد روسی به آن ها نیز شلیک می کنند. چند لحظه بعد این اتفاقات همه چی بدتر از اون چیزی می شه که فکرشو می کنید!! قطار واژگون میشه و به صورت افقی شروع به لیز خوردن در کف تونل می کنه و ستون هارو یکی بعد از دیگری خراب می کنه تو این لحظه است که شما مات و مبهوت به تماشای این اتفاق خیره می شید!! بعد از این اتفاق شما کنترل کامیون رو از دست می دید و ماشین واژگون میشه....

در پایان میشه گفت ما دو مرحله ی کاملا مجزا داشتیم!! مرحله ی لندن که واقعا سرگرم کننده بود و عنصر هیجان که جزوی از کال آو دیوتی است و بازیباز برای همین Call Of Duty بازی می کنه رو دارا بود و در عین حال مرحله ی نیویورک که واقعا نجربه ی خشکی بود و اصلا در حد و اندازه های Cod ظاهر نشده بود، هر بازی نیاز به خلاقیت در گیم پلی داره و Call of Duty هم که بر مبنای همین گیم پلی اکشن ساخته شده نباید دارای چنین ضعف هایی باشه، در هر صورت برای نتیجه گیری خیلی زوده و هنوز خیلی وقت برای Modern Warfare 3 وجود داره...

منبع: گیم اسپات
    کد:
    ---------

اطلاعات این پیش نمایش که کاملا از طرف سازنده ها تایید شده و سایت معتبر گیم اسپات اون رو نوشته به پست اول اضافه شد...

13. 8 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

Infinity Ward تو Twitter خودش گفته هیچ lead platform ـی برای Modern Warfare 3 وجود نخواهد داشت و تمام ورژن های بازی جداگانه Develop میشن و هیچ فرقی بین نسخه ی Xbox360 و PS3 وجود نخواهد داشت.
    همچنین اضافه کرد بازی همانند نسخه های قبلی با 60 فریم در ثانیه اجرا میشه.

منبع:
    کد:

15. 4 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

هیچ فرقی بین نسخه ی Xbox360 و PS3 وجود نخواهد داشت.
    یعنی PC فرق داره ؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یعنی که ما اصلا به PC اهمیتی نمیدیم که حتی عنوانش کنیم ....
    برای اکتیویژن فقط کنسول ها به خصوص 360 مهمه !
    البته مهم نیست که اهمیت بده یا نه تا وقتی BATTLEFIELD 3 هست کی اصلا به MW 3 اهمیت میده !
    Last edited by vegas; 27-05-2011 at 08:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •