تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 67 اولاول ... 289101112131415162262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 667

نام تاپيک: مشاوره برای خرید تلویزیون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام بر اساتيد . سال نو همگي مبارك .
    در فكر خريد پلاسما يا LED براي تجربه سه بعدي هستم(حالا 46 LED سامسونگ سري 8000دارم) . يك سري مطالعات مختصر انجام دادم و تا اينجا به اين نتيجه رسيدم كه براي سه بعدي پلاسما بهتر از LED هست و CROSSTALK كمتري داره.
    از اساتيد خواهشمندم با توجه به شرايط زير در انتخاب كمك كنند.
    1-سايز بالاتر از 46
    2- بهترين كيفيت 3 بعدي (CROSSTALK كمتر )
    3- FULL HD رو در حالت 2 بعدي و ترجيحا 3 بعدي هم داشته باشه.
    4-مرور كامل اينترنت و وبگردي كامل (مثل سامسونگ خودم كه تنها چند ويجت نداره نباشه) و ساده بودن مرور اينترنت و وب.
    5-قيمت نهايتا 2.5
    ضمنا در حالت 3 بعدي رزولوشن تصوير پايين نياد .گفته هاي LG در مورد عدم افت كيفيت سه بعدي هاي PASSIVE رو خوندم اما نميدونم چقدر صحت داره.
    پيشاپيش از همگي ممنونم.

داره خودمونی میشه Sadra Juve's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان با 3 میلیون چی رو پیشنهاد میکنید ؟ 46 اینچ سونی سامسونگ یا شارپ و کدوم مدلش رو ؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه koorosh2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به اين نتيجه رسيدم كه براي سه بعدي پلاسما بهتر از LED هست و CROSSTALK كمتري داره.
    crosstalk چیه؟

می شه توضیح بدید تا یک چیز جدید یاد بگیریم؟

ممنون.

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

crosstalk چیه؟

می شه توضیح بدید تا یک چیز جدید یاد بگیریم؟

ممنون.
    به سایه ای دور تصاویر سه بعدی ایجاد میشه میگن.

سلام بر اساتيد . سال نو همگي مبارك .
    در فكر خريد پلاسما يا LED براي تجربه سه بعدي هستم(حالا 46 LED سامسونگ سري 8000دارم) . يك سري مطالعات مختصر انجام دادم و تا اينجا به اين نتيجه رسيدم كه براي سه بعدي پلاسما بهتر از LED هست و CROSSTALK كمتري داره.
    از اساتيد خواهشمندم با توجه به شرايط زير در انتخاب كمك كنند.
    1-سايز بالاتر از 46
    2- بهترين كيفيت 3 بعدي (CROSSTALK كمتر )
    3- FULL HD رو در حالت 2 بعدي و ترجيحا 3 بعدي هم داشته باشه.
    4-مرور كامل اينترنت و وبگردي كامل (مثل سامسونگ خودم كه تنها چند ويجت نداره نباشه) و ساده بودن مرور اينترنت و وب.
    5-قيمت نهايتا 2.5
    ضمنا در حالت 3 بعدي رزولوشن تصوير پايين نياد .گفته هاي LG در مورد عدم افت كيفيت سه بعدي هاي PASSIVE رو خوندم اما نميدونم چقدر صحت داره.
    پيشاپيش از همگي ممنونم.
    شما اگر D8000 داری که هم سه بعدیه و هم وب براوزر داره و هم فول اچ دی هست دیگه چرا می خوای پلاسما بگیری؟ یعنی فقط برای سایز بالاتر؟

5. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

به سایه ای دور تصاویر سه بعدی ایجاد میشه میگن.

شما اگر D8000 داری که هم سه بعدیه و هم وب براوزر داره و هم فول اچ دی هست دیگه چرا می خوای پلاسما بگیری؟ یعنی فقط برای سایز بالاتر؟
    درود بر شما D8000 نيست سري C8000 هست اگر اشتباه نكنم.و مربوط به حدود 2 سال پيش. از ايران نگرفتم. FULL HD هست اما سه بعدي نيست. INTERNET AT TV مخصوص چند ويجت بود مثل FB و آب و هوا..

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

درود بر شما D8000 نيست سري C8000 هست اگر اشتباه نكنم.و مربوط به حدود 2 سال پيش. از ايران نگرفتم. FULL HD هست اما سه بعدي نيست. INTERNET AT TV مخصوص چند ويجت بود مثل FB و آب و هوا..
    من خودم 46D6960 دارم و راضی ام. نمی گم اصلا کراستاک نداره ولی قابل اغماض هست.
    اگر می خوای سایز بالاتر از 46 بگیری با این بودجه میتونی ال جی 47 اینچ مدل های 57000 یا 65100 بگیری و ال جی ادعا می کنه تو حالت سه بعدی، فول اچ دی هست دیگه راست و دروغش پای ال جی. اینایی که گفتم LED بودن در مورد پلاسما تجربه ای ندارم.

8. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض خرید فوریLED

سلام .
    نظرتون راجب d5550چیه ؟دنبال یه led میگردم تو هول هوش 1500.بعداز یه سرچی مناسبترین گزینه این بود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خود سامسونگ سنتر زده1650با یدونه سینما خانگی که فکر کنم هیچی قیمت نداشته باشه300بشه.

هدیه هاشم فکرکنم توایام عید میدن فقط درسته؟جالب کنتراست 7000000هم داره درصورتی که مدل D5850که یه مدل بالاتر هم هست کنتراست 4000000داره!
    خلاصه اینکه وضع بازار که اصلا خوب نیست اصلانم فکرنمیکنم بعداز عید قیمت کمتر ازاینا بشه درسته؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

من خودم 46D6960 دارم و راضی ام. نمی گم اصلا کراستاک نداره ولی قابل اغماض هست.
    اگر می خوای سایز بالاتر از 46 بگیری با این بودجه میتونی ال جی 47 اینچ مدل های 57000 یا 65100 بگیری و ال جی ادعا می کنه تو حالت سه بعدی، فول اچ دی هست دیگه راست و دروغش پای ال جی. اینایی که گفتم LED بودن در مورد پلاسما تجربه ای ندارم.
    l از لطف شما ممنونم. بروز اینترنت در این مدل شما در چه حدی هست؟ در حدی هست که دیگه برای چک کردن ایمیل دیگه سراغ لبتاپ نرید؟ ریموت خاصی برای این منظور داره؟

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی یه چیز دیگه الان داشتم تو یه سایت دیگه سرچ میکردم دیدم همین مدل و زده کنتراست 3000000 دارم گیج میشم کدومشون درسته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .D5550فرمت MKVرو هم پخش میکنه یانه؟آیا تلوزیونی هست که بتونه این فرمت و پخش کنه یاH264.سئوال دومم اینکه گیرنده دیجیتالی داخل این مدل واقعا هست یعنی همه شبکه هارو میگیره؟ فقط خواهشا فوری مرسی
    Last edited by najee; 24-03-2012 at 07:22.

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

l از لطف شما ممنونم. بروز اینترنت در این مدل شما در چه حدی هست؟ در حدی هست که دیگه برای چک کردن ایمیل دیگه سراغ لبتاپ نرید؟ ریموت خاصی برای این منظور داره؟
    بله باهاش میشه میل چک کرد ولی بیشتر به درد خوندن سایت های خبری می خوره. ریموت مخصوص هم داره که کی بوردی هست ولی بعید می دونم تو ایران پیدا بشه. نکته مهمی که نسبت به براوزر های سونی داره اینه که میتونه صفحاتی که توش ادوب فلش داره رو باز کنه ولی سونی نمی تونه. کلا هیچ وقت براوزر تلویزیون ما رو از کامپیوتر بی نیاز نمی کنه.

راستی یه چیز دیگه الان داشتم تو یه سایت دیگه سرچ میکردم دیدم همین مدل و زده کنتراست 3000000 دارم گیج میشم کدومشون درسته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .D5550فرمت MKVرو هم پخش میکنه یانه؟آیا تلوزیونی هست که بتونه این فرمت و پخش کنه یاH264.سئوال دومم اینکه گیرنده دیجیتالی داخل این مدل واقعا هست یعنی همه شبکه هارو میگیره؟ فقط خواهشا فوری مرسی
    شما خیلی رو کنتراست حساسیت نشون نده. خود سامسونگ هم توی سایتش عدد نمی ده و میزنه مگا کنتراست.
    فرکت MKV رو هم سامسونگ و هم ال جی میتونه باز کنه.
    گیرنده دیجیتال هم اگر مدل 5550 که ساخت داخل هست بخرید داره ولی مدل 5000 بانه ای نداره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •