من هم همین مشکل رو دارم با این تفاوت که بازی اصلاً اجرا نمی شه
از رو فایل witcher2.exe داخل پوشه ی bin هم پیغام Use Launcher To activate game می ده
من هم همین مشکل رو دارم با این تفاوت که بازی اصلاً اجرا نمی شه
از رو فایل witcher2.exe داخل پوشه ی bin هم پیغام Use Launcher To activate game می ده
چون فایل exe کرک شده, اون ارور رو میده. این پچ یکسری فایل که برای اجرای بازی لازم هست را اضافه میکند که اصطلاحا بهش zero-day patch گفته میشه و بدون این پچ بازی اصلا اجرا نمیشه.
اگر فایل cofigure.exe را در فولدر bin دارید, یعنی این پچ قبلا نصب شده و نیازی به نصب دوباره نیست.
سلام دیدم همه میگن کرک اینترنت می خواد گفتم روش بدون اینترنت رو بگم :
1 - patch رو در پوشه bin کپی کنید
2 - patch رو اجرا کنید
3 - dll رو در پوشه bin کپی کنید
4 - بازی رو اجرا کنید
من بازی رو سه روز پیش تمام کردم دارم واسه بار دوم میرم
بلاخره تونستم نصبش کنم
برای اینکه بتونید پچ رو نصب کنید و ارور نده باید تاریخ کامپیوتر رو ببرید به 17 MAY بعد فایل Patcher_EFIGS.exe رو اجرا کنید بعد از اجرای فایل پچ هم فایل paul.dll به محل نصب بازی پوشه bin کپی کنید
سلام دوستان.راستش من يه مشكل عظمي دارم.گرافيك من ati 5870 هست و ram 4gb و cpu هم intel 9550 هستش.جديد ترين درايور ها رو ريختم.وقتي به config ميرم تا جزئيات گرافيكي رو عوض كنم همه رو ميذارم رو medium يا high يا ultra مخصوصا shadows بعدش يهو ميبينم كه گرافيك بازي خيلي اومده پايين.انگار details بازي خيلي low شدن.مشكل چيه....ممنون
دوستان ممنون از راهنمایی هاتون
همه ی کارهای که گفتین انجام دادم ولی نشد![]()
شرمنده میپرسم . کسی ترینر شو نداره ؟
سلام دوستان من بالاخره نسخه اسکیدرو رو( مطابق با پست 112) بالا آوردم ولی با اینکه زبون حین نصب انگلیسی انتخاب کردم کل منوهای بازی و تنظیمات هنوز روسیه ، شاید به این دلیل باشه که قبلا نسخه ی روسی و نصب کرده بودم . کسی می تونه این مشکل حل کنه ؟ ممنون.
دوستان اینجا فقط سوال میپرسن ؟؟؟؟؟
کسی نیست جواب بده؟؟؟
من دیگه کمی مونده گریه کنم
Critical errorمیده.......
جون مادرتون یکی جواب درست و درمون بده.....
دقیق از اول داستان توضیح بده مشکلت چیه؟
چه ورژنی رو دانلود کردی؟ گذاشتی آپدیت بشه یا نه؟ آپدیت ارور داد؟ Configurator اجرا میشه ؟ و ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)