تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010-2011 خواهد شد؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا ( اسپانیا)

88 48.89%
  • منچستر یونایتد ( انگلیس)

92 51.11%
صفحه 12 از 49 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 481

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | فینال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستاي عزيز
    من آرو هستم و در ضمن عاشق بارسلونا
    اين اولين پستمه و اميدوارم بتونم تو جمع صميمانه شما راه پيدا كنم
    ----------------------
    فينال خيلي نزديك شده و حتما مسابقه جالبي مي بينيم
    از يك طرف بارسا و گوارديولا و از طرف ديگه من يو و مربي خيلي خيلي بزرگش
    خدا رو شكر مورينيويي در كار نيست تا جو بازي رو خراب كنه
    اميدوارم حق به حق دار برسه
    و در كل بنظرم حق اين دو تيم بوده كه به فينال برسن
    چيزي كه معلومه سبك بارساست
    تقريبا همه ميدونن با چه سبكي بازي مي كنه
    يه نكته اميدوار كننده هم وجود داره
    اينكه اين بازي از معدود دفعاتيه كه هر دو تيم با حداكثر نيروهاشون شروع مي كنن
    بازي سختي در پيشه
    هم براي بارسا و هم براي من يو
    شخصا فكر مي كنم اگه بارسا نيمه اول به گل برسه بازي رو برده و اگه من يو تا دقيقه 60 دووم بياره راه زيادي رو براي قهرماني طي كرده
    ببخشيد وراجي كردم
    بالاخره اين اولين پستم بود

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

همون تجربه می دونم. رسانه ای کردن موضوع برای من هم خاصه. به نظرم جنبه روانی داره اما فکر نمی کنم برای عصبی کردن باشه. شاید اینجوری بنویسم به حاشیه نره: هیدینگ رو با یاد از ناداوری ناکام دونستی اونوقت منفعت های داوری در موفقیت مورینیو رو حساب نمی کنی؟ برگشت چلسی و رفت اینتر اشتباهاتی رو که گفته میشه در نظر بگیریم. طرف موفق هر دو بازی تغییر نمیکنه؟ معیار رو باید یکی دونست.
    به نظر من هم جنبه روانی داره... اما نه بر ضد بارسلونا، همونطور که گفتم:
    از لحاظ روحی روانیش هم بخوایم ببینیم، به نظر من این مشورت سر الکس با خوزه (حتی اگه فقط تو حرف باشه) روحیه منچستریونایتد و طرفداراش رو بهتر میکنه که مربی تیمشو با وجود کوله باری از تجربه داره تمامی تلاشش رو میکنه که تیمش رو موفق کنه تو فینال اروپا (عدم وقوع ناکامی مجدد) و در واقع به نظرم این صحبت نمیتونه با حالت طبیعی یا روحیه تیم بزرگی مثل بارسا بازی کنه...
    من حساب نکردم؟ آیا من تو یکی پست های اخیرم نگفتم که اینتر از داوریه بازی رفت اینتر - بارسا سود برد (گل میلیتو)؟؟ خود خوزه هم بعد اون بازی به صورت وارونه!! (که من تائیدش نمی کنم) معترف بود به اشتباهات داوری... (این که میگم وارونه بابت حرف مورینیو هست که خطاب به بارسا گفت یه زمانی داوری در مقابل چلسی به سودتون بود و حالا به ضررتون)!
    دادا من معیار رو یکی میدونم... جایی خلاف این موضوع اعلام کردم؟! تو پرانتز: سینا جان مطمئنی مخاطب کلامت منم؟
    لکن حرف من اینه...قهرمان سال 2009 بارسا بوده... بالا بریم، پایین بیایم، صحبت از داوری و یوفا کنیم کتمان ناپذیره... همینطور قهرمانی اینتر در 2010... و همینطور موفقیت های نتیجه آور و عنوان آور خوزه در مقابل پپ...که این موفقیت ها حتی اگر از موفقیت های پپ هم کمتر باشه، اما از موفقیت سایر مربیان در مقابل گوآردیولا و تیمش بیشتر بوده... از این رو (دوباره برگردم به صحبتم با علیرضا) نه صحبت سر الکس با مورینیو کار تحریک آمیزیه (چون دلیل منطقی داره) نه مورینیو مفسد فی الارضه و نه پپ و تیمش از این حرکت ساف ابراز ناراحتی کردند!
    واقعا فكر ميكني بارسا با مورينيو الان در حالت طبيعي هستن؟
    اگه سوالت این بود که مورینیو با بارسا در حالت طبیعی هستند، پاسخم منفی بود... چون از نظر نتیجه دو الکلاسیکوی آخر به ضرر مو تموم شد... + یه سری اتفاقات عجیب غریب باز به ضرر خوزه...
    .
    اما چون سوالت این نیست، من به دو مورد نمیتونم پاسخ روشنی بهت بدم...
    اولا بارسا یک نفر، دو نفر نیست که چهره باشن و من با توجه به شناخت دورادورم قضاوت کنم که حالت طبیعی با مو دارند یا نه...
    مورد دوم رو با دو سوال مطرح میکنم... آیا با توجه به برد 5-0، قهرمانی تقریبا قطعی شده در لالیگا، حذف کردن مورینیو و تیمش از CL به شیوه ای که مو فصل قبل بر روی بارسا انجام داد، آیا کاتالانی ها از حس تلافی کردنه ناکامی ای که مورینیو فصل قبل بهشون هدیه داده بود، اشباع نشدند؟ و این اشباع نشدن هنوز روی مرحله حساسیت به واژه "مورینیو + مشورت" قرار داره؟!
    در اينكه فرگوسن اهل جنجال نيست هيچ شكي نيست و در اينكه آوردن اسم مورينيو نميتونه روي جريان كلي بازي تاثير بزاره هم شكي نيست
    »» اما اگه توجه كردي گفتم اينبار فرگوسن ميخواد از تمام ابزارهاش حتي جزئيترينشون استفاده كنه
    بنده در هر دو مورد بخش بولد شده شک دارم... فرگوسن هم مثل هر مربی ای جنجال های خاص خودش رو در زمان های مختلف به پا کرد... روش های رسانه محور خاص خودش رو داره... از کری خوندن قبل بازی بگیر تا اعتراض به داوری بعد از بازی... اما تا جایی که من یادم میاد دوز اون به شدت فردی مثل مورینیو نبوده...
    رو مورد دوم (همون مورینیو و مشورت) هم فکر کنم نظرم رو + کلی حرف اعلام کردم!
    »» موافقم که مشورت با مورینیو نمیتونه تاثیر فوق العاده ای بر یونایتد بزاره... اما تاثیر گذاره... حتی جزئی... حالا به نظرت از جزئی ترین ابزار استفاده کردن درسته یا غلط؟
    چرا چند وقته ياد گرفتيم فقط يك سمت ماجرا رو ببينيم؟
    الان مخاطب این سوال منم؟ پاسخ احتمالی من: چی بگم!!
    چرا مورينيو بدون توجه به گذشته نزديك و اشتباهات داوريي كه به نفع خودش شده و بدون توجه به اينكه مردمي كه مخاطبشن شعور و حافظه دارن يه طرفه افتخارات بارسا رو زير سوال ميبره
    ببخشيد حسين جان ولي بعضي اوقات فكر ميكنم تو به خاطر دفاع از مورينيو ( نميگم مخالفت با بارسا)حتي از حق خودت و منچستر هم چشم پوشي ميكني عزيز من تو و طرفداراي حقيقيه منچستر بايد جزء اولين كسايي مي بودين كه به اين حرفهاي مورينيو اعتراض ميكرد
    گل سالم فكر كنم اسكولز به پورتو رو كمك داوري حتي دوبرابر دورتر از اون كمك داور حاضر در ورشگاه هم تشخيص ميداد بحث ميليمتر نبود حرف تقريبا يك متر عقب تر بود
    در مورد اينتر حرف نميزنم چون به عنوان طرفدارش طبيعيه كه به دنبال منافع تيمت باشي
    علیرضا جان... اگه قراره بریم تو فازه یه بحث جدید، یعنی بحث قبلی تکلیفش معلوم شده دیگه؟!
    اما بعد:
    آیا پستی از من خوندی که من رفتار اخیر خوزه رو تائید کرده باشم؟ اگه پاسخت منفیه پس مخاطب این صحبتت من نیستم!
    بعد خوزه هم مثل بسیاری از مربی ها دنیا در خیلی جاها داوری به کمکش اومده و خیلی جا ها به کمک تیم حریفش اومده... نکته مهم رفتار مربیه که وقتی (مثال جاودانه معلمین) بیست گرفت نگه این 20 رو خودم گرفتم و وقتی ده گرفت نگه این 10 رو بهم دادن! + اینکه ما نیز اعتقاد داریم به جمله ی عادلانه هر چه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند...
    حالا این وسط برای یک موضوع به این روشنی حرف زدن، گزافه گویی نیست؟! خوب من بیام بگم که قهرمانی پورتو یا اینتر (حقیقت سر جاش، منافع سر جاش) یا بارسا هم به کمک داوری بود، موضوع رو حل می کنه...؟ آخه موضوعی وجود نداره که حل بشه... همه چیز روشنه...!! (مخلوطی از این دو اسمایل )
    حالا لازم به ذکره من دو نکته بگم:
    نکته ای که در بازی چلسی - بارسا تو ذوق میزنه اینه که در یه تایم محدودی، فشردگی اشتباهات تقریبا یک شکل و تاثیر گذار داوری و تعداد اون زیاد بود... چیزی که من حدس میزنم مورینیو بیشتر روی اون تاکید داره (البته این فقط یه حدسه) + نکته ای که این فصل پریمیر لیگ در بازی آرسنال - لیورپول برای من یادآور شد...
    .
    با اینکه حذف مقابل پورتو با کور بودن کمک داور تلخ بود، اما واقعیت اینه که یونایتد میتونست آخرای بازی (اونم تو OT) گل نخوره و به مرحله بعد بره با همون یه گل اسکولز... اما در اینکه داوری عاملی شد که بازی در بدبینانه ترین نگاه به اکسترا تایم و ضربات پنالتی نکشه، شکی نیست...
    حسين جان آمار موفقترين مربي در برابر بارسا كمي ضعيف نيست ؟
    دادا "نسبت" رو فراموش کردی... نسبت به مربیان دیگه آمار مورینیو آمار قوی تریه... agree؟
    قربونت
    یاعلی
    پ.ن: عجب پست غول پیکری شد!

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

منظورم همه ی رئالیهاست نه فقط شما...
    عدم پاسخ شما به قسمت های دیگه پستم، نشان از خیلی چیزاست.

ممنون كه پذيرفتين
    سعي ميكنم ديگه از اين اشتباهات نكنم

اما ميشه بگين ما كي بايد به پستهايي مثل پلاتيني و يوفا و توطئه عليه مورينيو جواب بديم؟
    من بعد از برد مقابل رئال در ديدار رفت سي ال اصلا در اين مورد پست ندادم تا تكليف ديدار برگشت هم مشخص بشه
    اگر مورينيو به فينال ميرفت مطمئن باشيد حرف نميزدم تا تكليف فينال روشن بشه
    شما كه در مورد اشتباهات تاكتيكي مورينيو حرف نميزنيد
    ما هم نبايد از كارهاي به عقيده خودمون تاكتيكي گوارديولا حرف بزنيم البته طبيعيه كه در موقع اشاره به اين موارد ناگزير به اشتباهات مورينيو از ديد خودمون اشاره ميشه

اما اينكه تبريك ما رو ساختگي ميدونيد فكر ميكنم نزديكي زيادي داره به حرفهاي مورينيو در مورد افتخارات بارسا
    من کاری به اون قسمت ندارم، بحثی هست که هرگز به نتیجه نمیرسه، مگر اینکه واقعا پرونده ای رو بشه، مثل جریان ایتالیا، تا قبل اون، در حد حرف هست! برای هر دو طرف البته.

بحث من، فقط درباره فینال کوپا هست و اینکه چطور بعد از اون شب، همه چی فراموش شده و برد ما شانسی و الکی، تو وقت اضافه، با کمک داور،بی ارزش و ... قلمداد میشه.

+

اینکه دارین درباره مقایسه عملکرد مورینیو و گواردیولا صحبت میکنید، خسته تر از اونم که توش شرکت کنم. اما لطفا به دو چیز دقت کنید: 1. حضور سه تن از بازیکنانی که در چند فصل اخیر، به خصوص فصل قبل، در اوج خودشون بودن. یا به عبارتی سلاح مورینیو (چه تو اینتر، چه تو رئال) در برابر گواردیولا 2. مدت زمانی که مورینیو با یه تیم بوده.

به هر حال، این سوال همیشه بوده که: گواردیولا مربی خوبی هست، اما آیا میتونه تو تیم دیگه ای جز بارسا هم این موفقیت هارو کسب کنه؟
    Last edited by kasra_khan2003; 07-05-2011 at 14:25.

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

عدم پاسخ شما به قسمت های دیگه پستم، نشان از خیلی چیزاست
    نیازی به پاسخ من نیست،برید و پستهای بعد از اون بازی رو که رئالیها دادن بخونید!!!
    همه پپ و بارسا رو مسخره کرده بودن و میگفتن مورینیو پپ رو شکست داده!!!
    اخه برد یک صفر اونم تو وقتهای اضافی چه ربطی به مربی داره...
    اگه بر فرض این گل رو بارسا میزد چی میشد؟؟؟
    یعنی اختلاف دو مربی و دو تیم تو یه صحنه ی گل مشخص میشه؟؟؟
    اون شب همه دیدن بارسا با وجود اون همه ناداوری بازم خیلی برتر از رئال بود!!!
    اگه اون ضربه ی سر رونالدو به بیرون میرفت یا پینتو میگرفت چی میشد؟؟؟بازم میگفتن رئال قویتره!!!
    یکی از کثیف ترین بازیهای تاریخ دو تیم بود که رئالیها باید کلی اخراجی میدادن ولی...
    مربی و تیم وقتی باید زیر انتقاد و تمسخر قرار بگیرن که 5-0 باختن نه وقتی که 1-0 تو وقت اضافی!!!

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستاي عزيز
    من آرو هستم و در ضمن عاشق بارسلونا
    اين اولين پستمه و اميدوارم بتونم تو جمع صميمانه شما راه پيدا كنم
    ----------------------
    فينال خيلي نزديك شده و حتما مسابقه جالبي مي بينيم
    از يك طرف بارسا و گوارديولا و از طرف ديگه من يو و مربي خيلي خيلي بزرگش
    خدا رو شكر مورينيويي در كار نيست تا جو بازي رو خراب كنه
    اميدوارم حق به حق دار برسه
    و در كل بنظرم حق اين دو تيم بوده كه به فينال برسن
    چيزي كه معلومه سبك بارساست
    تقريبا همه ميدونن با چه سبكي بازي مي كنه
    يه نكته اميدوار كننده هم وجود داره
    اينكه اين بازي از معدود دفعاتيه كه هر دو تيم با حداكثر نيروهاشون شروع مي كنن
    بازي سختي در پيشه
    هم براي بارسا و هم براي من يو
    شخصا فكر مي كنم اگه بارسا نيمه اول به گل برسه بازي رو برده و اگه من يو تا دقيقه 60 دووم بياره راه زيادي رو براي قهرماني طي كرده
    ببخشيد وراجي كردم
    بالاخره اين اولين پستم بود
    خوش اومدي دوست من
    هرچند اينجا زياد براي دوستان بارسايي مناسب نيست
    اينجا همه بارساييها مجرمن مگر اينكه خلافش ثابت بشه
    شوخي بود در كل اميدوارم سالها اينجا باشي

الان مخاطب این سوال منم؟
    بله حسين جان
    اما ديگه بيخيالش شو چون در بحثت با سينا جان بخشي از گفتني ها گفته شد
    كلا براي بار چندم ميگم يا نبايد در مورد اشتباهات داوري حرف زده بشه يا بايد در مورد اشتباهاتي كه به نفعمون هم ميشه حرف بزنيم
    آیا پستی از من خوندی که من رفتار اخیر خوزه رو تائید کرده باشم؟
    نه اما رد هم نكردي البته تا جايي كه من پستها رو خوندم
    نکته ای که در بازی چلسی - بارسا تو ذوق میزنه اینه که در یه تایم محدودی، فشردگی اشتباهات تقریبا یک شکل و تاثیر گذار داوری و تعداد اون زیاد بود... چیزی که من حدس میزنم مورینیو بیشتر روی اون تاکید داره (البته این فقط یه حدسه) + نکته ای که این فصل پریمیر لیگ در بازی آرسنال - لیورپول برای من یادآور شد...
    حواست هست كه هنوز دورادور و هرچند با دوز پايينتر داري دنبال راهي در لا به لاي جمله هات براي توجيه حرفهاي مورينيو ميگردي
    اشتباه داوري اشتباهه و فرقي نداره به فاصله كم اتفاق بيفته يا مثلا اول و آخر بازي
    بعد خوزه هم مثل بسیاری از مربی ها دنیا در خیلی جاها داوری به کمکش اومده و خیلی جا ها به کمک تیم حریفش اومده... نکته مهم رفتار مربیه که وقتی (مثال جاودانه معلمین) بیست گرفت نگه این 20 رو خودم گرفتم و وقتی ده گرفت نگه این 10 رو بهم دادن! + اینکه ما نیز اعتقاد داریم به جمله ی عادلانه هر چه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند...
    اي نور به قبرت بباره بعد از 120 سالگي البته
    حرف ما هم همينه كه البته مورينيو برعكس گوارديولا در نيمه نهاييه سال گذشته اين كارو نكرد
    موافقم که مشورت با مورینیو نمیتونه تاثیر فوق العاده ای بر یونایتد بزاره... اما تاثیر گذاره... حتی جزئی... حالا به نظرت از جزئی ترین ابزار استفاده کردن درسته یا غلط؟
    درست ترين كار يه مربي همينه
    كجايه پستهاي من گفته شده غلطه؟
    اما من بازم ميگم چون رابطه بارسا و مورينيو و مورينيو با بارسا فعلا طبيعي نيست آوردن اسم مورينيو هم در چنين شرايطي از زبان فرگوسن طبيعي نيست
    اگه سوالت این بود که مورینیو با بارسا در حالت طبیعی هستند، پاسخم منفی بود....چون از نظر نتیجه دو الکلاسیکوی آخر به ضرر مو تموم شد
    حسين گل گلاب ( اين شخص سراينده سرود اي ايران نيست) چرا بحث رو پيچيده ميكني
    واقعا مشخص نيست كه در حال حاضر ماجراي بارسا و مورينيو از برد و باخت فراتر رفته پس نميشه به اين خاطر كه بارسا پيروز شده گفت فعلا بارساييها از شنيدن اسم مورينيو خوشحال ميشن
    پ.ن: عجب پست غول پیکری شد!
    كلا اين تاپيك داره در داشتن پستهاي غول پيكر ركورد ميزنه
    البته اينم از عواقب برخورد غولهاست
    Last edited by گرافيكار; 07-05-2011 at 17:36.

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

فقط دوستان هر وقت بحث رئال و بارساتون تموم شد ما رو هم خبر کنید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

قابل توجه دوستان منچستري

بخصوص اونايي كه به لباس دوم تيمشون حساسن

در فينال بارسلونا با لباس اصلي و منچستر با لباس هاي دومشون بازي مي كنن

اينم لينك خبر:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

بابا این خرافات رو بزارید کنار....لباس اول و دوم هیچ فرقی نداره

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

انتقاد شدید سرالکس فرگوسن از قیمت بلیت بازی با بارسلونا: این قراردادهای شرکتی کشنده!

سایت گل – سر الکس فرگوسن درباره بلیت‌های بازی فینال لیگ قهرمانان بین منچستریونایتد و بارسلونا اظهار نظر کرده است.

خبر رسیده که قیمت بلیت در بازار سیاه تا 7 هزار پوند رسیده، و این باعث خشم هواداران شده است.

فرگوسن می‌گوید: «این قراردادهای شرکتی کشنده هستند. مربیان و بازیکنان کاری درباره آنها نمی توانند بکنند. نمی‌دانم چه کار باید بکنید.»

قیمت بلیت رده C 150 پوند است، و قیمت بلیت رده A به 300 پوند می‌رسد. اما این که در طرفداران یونایتد 55 هزار نفر بلیت تمامی مسابقات فصل را پیش‌خرید کرده بودند و بارسلونا به 150 هزار هوادار همیشگی‌اش می‌بالد، به این معناست که تقاضا برای بلیت بسیار بیشتر از عرضه است و به بالاترین حد تاریخ رسیده است.

هر باشگاه تنها 25 هزار بلیت می‌گیرد و یوفا 25 هزار بلیت را هم به خانواده فوتبال می‌دهد، یعنی به مجموعه‌ای از اشخاص بزرگ، شرکای تجاری و شبکه‌های تلویزیونی.

مارک لانگدن، عضو انجمن طرفداران مستقل منچستریونایتد از مقامات فوتبال انتقاد کرده و گفته آنها اقدامی انجام نمی‌دهند: «طرفداران حقیقی که در تمامی دیدارهای در خانه و خارج از خانه در تمامی فصل حضور داشته‌اند، حالا بخت آن را نمی‌یابند که بزرگ‌ترین بازی فصل را ببینند.

میشل پلاتینی می‌گوید بازی به شنبه منتقل شده تا خانواده‌ها بهتر بتوانند آن را تماشا کنند، آن وقت این هم از وضع قیمت بلیت.

این تناقضی آشکار است. اما همیشه همین بوده و نمی‌بینیم که عوض شود. ما همیشه همین را هر سال می‌گوییم.

در طول این سال‌ها درباره سهمیه بلیت اختصاص‌یافته اعتراض کرده‌ایم، اما کاری نکرده‌اند. فوتبال در تمامی سطوح دارد از تماشاگران عادی فاصله می‌گیرد.»

یوفا البته قول داده که این مشکل را برطرف کند.

کد:

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

قابل توجه دوستان منچستري

بخصوص اونايي كه به لباس دوم تيمشون حساسن

در فينال بارسلونا با لباس اصلي و منچستر با لباس هاي دومشون بازي مي كنن

اينم لينك خبر:

کد:
    این موضوع همون موقعی قرعه کشی مرحله یک چهارم اعلام شد.
    یعتی تیمی که از سمت اونور جدول بیاد فینال هرچی که باشه لباس اول رو می پوشه وتیمی که از اینور جدول بیاد بالا لباس دوم.(البته اگه رنگ پیرهن تداخل داشته باشه )
    Last edited by King_90; 07-05-2011 at 19:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •