لطفا یه نفر یک فلش پلیر درست و حسابی بده.
باور کنین 2ساعته پای اینترنتم فقط دنبال فلش بودم...فکر کنم یک 20-30 تایی دانلود کردم...ولی هنوز خطای فلش میده.
لطفا لینک مستقیم بدین.
ممنون
لطفا یه نفر یک فلش پلیر درست و حسابی بده.
باور کنین 2ساعته پای اینترنتم فقط دنبال فلش بودم...فکر کنم یک 20-30 تایی دانلود کردم...ولی هنوز خطای فلش میده.
لطفا لینک مستقیم بدین.
ممنون
کنفرانس مایکرو سافت واقعا خوب بود... تمامی سنین رو در نظر گرفت. فقط تنها بدیش این بود که همه چی قبلش لو رفته بود! عمدی یا غیر عمدی...
MW3 - چسبیدش... از زیر آب شروع کردن و به سطح آب اومدن و نشون دادن نیویورک تو اون وضعیت واقعا قشنگ بود... متاسفانه زیادی هیجان داشت!
Tomb Raider - فیلم سینمایی بود تا بازی... سکانسهای فرار و رسیدن به سطح زمین هم تماشایی ترین قسمتش بود. دلم سوخت برای لارا... آدم قشنگ مصیبتای وارده بهش رو حس میکرد.
Mass Effect 3 - دقیقا همون گرافیک بود اما با یه کمه ریزه کاریا... کنترل بازی با صدا هم جالب بود در نوع خودش.
Halo 4 - نمیدونم چرا یه لحظه فکر کردم Dead Space 2 دارم می بینم...!
تو نشون دادن کاربرد کینکت نمایشش رو برای Ghost Recon هنگام انتخاب اسلحه و سفارشی کردنش شدیدا پسندیدم. عجیب کلاس داشت! ولی مخفی بودن اونقدرم بد نبود که فکرش میرفت...
Adobe Flash Player 10.3.181.22 ... Firefox, Safari, Opera
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
me3 بچه گانه تریت بازی بوووووووود!![]()
جای این حرف اصلا نیست،ولی به خدا الان دارید رو نروم میرید...یکی میگه کنفرانس بچه گونه بود،یکی میگه mw3 بچه گونه بود!امضای من رو بخونیدمن اعتصاب دارم رو mw3!!!!بببیبیبی! الان گرخش گرفتم به خدا
کاملا تایید میشه!کاملا.....فقط همون کنترلر اول کنفرانسکنفرانس مایکرو سافت واقعا خوب بود... تمامی سنین رو در نظر گرفت. فقط تنها بدیش این بود که همه چی قبلش لو رفته بود! عمدی یا غیر عمدی...
MW3 - چسبیدش... از زیر آب شروع کردن و به سطح آب اومدن و نشون دادن نیویورک تو اون وضعیت واقعا قشنگ بود... متاسفانه زیادی هیجان داشت!
Tomb Raider - فیلم سینمایی بود تا بازی... سکانسهای فرار و رسیدن به سطح زمین هم تماشایی ترین قسمتش بود. دلم سوخت برای لارا... آدم قشنگ مصیبتای وارده بهش رو حس میکرد.
Mass Effect 3 - دقیقا همون گرافیک بود اما با یه کمه ریزه کاریا... کنترل بازی با صدا هم جالب بود در نوع خودش.
Halo 4 - نمیدونم چرا یه لحظه فکر کردم Dead Space 2 دارم می بینم...!
تو نشون دادن کاربرد کینکت نمایشش رو برای Ghost Recon هنگام انتخاب اسلحه و سفارشی کردنش شدیدا پسندیدم. عجیب کلاس داشت! ولی مخفی بودن اونقدرم بد نبود که فکرش میرفت...![]()
![]()
خیلی ممنون...نمیاد...این خطارو میده:
محتوای مخفی: خطا
سال اول بود که میخواستم e3 رو ببینم که فکر کنم باید بی خیالش بشم...
اون اول نمایش کینکت استار وارز هم یه لَگ ناجور زد بازی!همگی کاملا تایید میشه......فقط همون اولا که کنترلر...![]()
+
MW3 چیه تا وقتی هیلو هست؟!
+
فکرکنم کنفرانس EA تا 10 دقیقه دیگه شروع بشه..........
+
لینک دانلود تریلر ها از گیم تریلرز هست فقط همشون SD هستن،فعلا با کیفیت HD نزاشته.....
+
لینک دانلود کنفرانس از G4TV:
500 مگابایت:
(فکر نکنم کیفیتش خوب باشه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Leon-117; 06-06-2011 at 22:57.
دقیقا G4TV چیلتر نست و می تونید کنفرانس ها رو Live تماشا کنید
لینک دانلود کنفرانس مایکروسافت :
کنفرانس EA : امشب ساعت 12:30کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کنفرانس Sony : ساعت 4 بامداد![]()
چرا ؟ اميدتون رو از دست نديد !
خدمت شما :
For IE
For Firefoxکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این طور که معلومه کنفرانس EA چند دقیقس که شروع شده!!
اول کنفرانس گیم پلی بازی ME3 به نمایش گذاشته میشه.
بعد از تریلر در مورد NFS: Run صحبت می کنن، تنها بازی ریسینگ هست که گیم پلی خارج از ماشین داره، شما بعضی اوقات باید با پای پیاده از دست پلیس ها فرار کنید!!! قسمت هایی که از ماشین پیاده می شید به صورت Point and Click طراحی شده، گرافیک بصری بازی قشنگ کار شده! تریلر خیلی هیجان انگیزه، در آخر هم نشون میده چه بلایی سر کاراکتر اول روی ریل میاد...
در مورد بازی Star Wars یکم صحبت میشه و بعد یک تریلر از Star Wars پخش میشه، نام بازی هم Star Wars The Old Republic هست...
یک تریلر CG از بازی شماره ی جدید SSX پخش میشه، بازی اکشنه!! D:
حالا فیفا 2012 به نمایش در میاد، اوه !! 42 میلیون کاربر بر روی تمامی پلتفرم ها برای فیفا ثبت شده!! تریلر از بازی که وی رونی و بازیکن های معروف رو درش نشون میده. در مورد Madenn هم که یه سیستم دفاعی هست صحبت میشه...
The Sims Social معرفی میشه، این بازی به صورت آنلاین هست و یه جوری با فیس بوک در ارتباطه...
بعد از این نمایش، نوبت به Insomniac میرسه، بله یک عنوان جدید انونس میشه، اسم بازی OverStrike هست، بازی سبک مدرن داره، انگاری هر شخصیت یه قابلیت خاصی داره... بازی برای Xbox360 و PS3 تایید شد...
نوبتی هم باشه نوبت Batllefield 3 هست!! یک دمویی از انجین بازی(Frostbite) نشون داده میشه، بعد از اون نمایشی از مولتی پلیر بازی BF3 پخش میشه، یک سری توضیحات هم در مورد سرویس battlelog گفته میشه... تریلر خود بازی شروع میشه، آدم واقعا فکر می کنه داره فیلم می بینه !!!! صبر کنید .... بیابان تهران!! صحنه ای رو می بینید که همه جارو دود گرفته و شما با تانک دارید به جلو می رید... اینجا بیابان تهران است!! واقعا گرافیک بازی فوق العادس، دود همه جارو فرا گرفته، کیفیت افکت ها عجیبه!! انگاری دارید مستند نگاه می کنید، حس جنگ رو بهتون القا می کنه، در آخر هم تاریخ انتشار بازی 25 اکتبر اعلام شد.
Last edited by marmolak kocholo; 07-06-2011 at 17:15.
Become A Roman Soldier In Crytek's Kinect Title, Ryse(Crytek's Code: Kingdoms)
A Breakdown Of Ghost Recon: Future Soldier's Kinect Controls
Mass Effect 3 To Support Kinect
Microsoft Announces Kinect Sports Season 2
Microsoft Announces Kinect Disneyland Adventures
Minecraft Coming To Xbox 360
Double Fine Goes To Sesame Street At E3
+
Call of Duty: Modern Warfare 3
Live Gameplay At Microsoft's E3 2011 Press Conference
HD - 41MB
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)