خوب زنگ زدم نمایندگی شماره 3 پارس مایکروتل و آخرین Gio موجودیش رو خریدم 255+8 تومان پول پست.امیدوارم از خریدم پشیمون نشم
خوب زنگ زدم نمایندگی شماره 3 پارس مایکروتل و آخرین Gio موجودیش رو خریدم 255+8 تومان پول پست.امیدوارم از خریدم پشیمون نشم
مبارک باشه
![]()
منم میخوام بخرمش....ولی تو دوربینش برای عکس برداری شک دارم؟؟؟؟
اگر دوربین بکارت میاد که طرفش نیا ولی اگر دوربین برات زیاد مهم نیست مثل من بخرش که نسبت به امکاناتی که داره نسبت به رقبا قیمتش خیلی خوبه
من این گوشی رو می خوام بگیرم ولی موندم با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی ؟؟؟
help me
مبارک باشه دوست من... پشیمون نمیشی
مطمئنم
عکس برداریش خیلی خوبه نسبت به 3.2 مگاپیکسل هایی که تا حالا دیدم
البته اگر دوربین برای عکاسی میخوای بهتره یه دوربین عکاسی canon بگیری
اگر برات خیلی مهمه 30...40 هزار تومان بیشتر هزینه کن گارانتی دارش رو بگیر . (من بدون گارانتیش رو گرفتم) چون گارانتی فقط یه شعاره در ایران و نه بیشتر. البته باید دقت کنی گوشی کارکرده یا باطری درجه دو بهت نندازن.
مخصوصا تو پاساژ علاالدین تهران که گنجیشک رو رنگ میکنن به نرخ قناری میفروشن به مشتری
از کجا بفهمم گوشی و باطری نو هست یا کهنه
به نظر شما ظاهر این گوشی بد نیست؟ یه کم دراز به نظر میرسه. توی این چهار گوشی جدید گلکسی، این از همه زشت تر هست. دوستانی که اونو خریدن میشه نظر بدن؟
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
کسی از نمایندگی سامسونگ توی شیراز اطلاعی نداره؟
اگر ریویو سایت gsmarena و phonearena رو نگاه کنید عکس های واضحی از گوشی و محتویاتش گذاشتن
اگر باطری همون نوشته ها روش بود (باطری باد کرده نبود ...جای خش و خط روش نبود ...بوی گوگرد نمیداد...وضعیت ظاهریش مشکوک نبود ) و .... میشه مطمئت شد .(اما اگر فروشنده به بهانه ی نصب نرمافزار و هر دلیل دیگه یی گوشی رو از جلو چشمتون برد یه جای دیگه پولتون رو بذارید جیبتون و برید مغازه دیگه چون 60% میخواد یه کاری بکنه )
البته اینقدر ها هم بد بین نباشید
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------
اتفاقا خیلی ارگونومی زیبایی داره
البته سلیقه یی هست.
گوشی درازی نیست ... ضخامتش باریکه
مرسی از راهنمایی هایی که کردین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)