تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 18 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 178

نام تاپيک: کلوپ asus n53sn

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست من چرا ربط نداره؟
    یعنی اگه شما رو pc خونتون مثلا یه وین بریزی بعد هارد رو جدا کنی ببری بزنی به یه دستگاهد دیگه وین بالا میاد ؟
    نمیاد
    حالا اینکه یه مادر برد عین اون باشه رو شک دارم و برا همین پریسدم
    rom که ثابته(real only) چه دخلی به مسئله داره؟

ممنون

داره خودمونی میشه mahdi_o's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    من اواخر مهر بود که این لپ تاپ رو گرفتم با این کانفیگ

CPU: INTEL i7-2630QM (2.00 Ghz )

RAM: 8GB DDR3
    HDD: 750 GB
    DRIVE: DVD+RW DoubleLayer /
    VGA: GEFORCE GT 550M - 2GB /
    DOS

ولی نمی دونم چرا اصلا راضی نیستم ازش!!
    یعنی اگه مثلا دارم یه بازی نصب میکنم یا یه کپی انجام میده، به شدت سرعتش میاد پایین!!
    مثلا دیروز داشتم یه نرم افزار رو آپدیت می کردم با اینترنت و اومدم فیلم ببینم و دیدم فیلم رو به شدت داره کند پخش میکنه!!
    یا مثلا بازی NFS: run که جدید اومده رو به شدت کند اجرا میکرد ولی با یه PC که 2 گیگ رم داره و سی پی یو و کارت گرافیک و ... به شدت ضعیف تر هستند به راحتی داره اجرا میشه این بازی!!!

اون مشکلی که یکی دیگه از دوستان هم گفت که DVD رام صدای زیادی تولید میکنه موقع خوندن بعضی از DVD ها رو هم من دارم!!
    یعنی صدا و لرزش به شدت بالا هست!!

ولی یه مشکلی که خیلی دارم ور میرم و نمی فهمم چیه رو براتون میگم
    در برخی مواقع به ویندوز حالتی مثل هنگ دست میده و بعد از اون اینترنت هم قطع میشه!!!
    و میشه ویندوز رو ری استارت کرد و تا مرحله Logging off پیش میره و در اونجا حتی اگه نیم ساعت هم بذارم از این مرحله نمیگذره و فقط تنها راهش اینه که دکمه پاور لپ تاپ رو بگیرم تا لپ تاپ خاموش بشه!!!
    ویندوز من هم 7 اولتیمیت هست و از 3 نسخه ی مختلف (یعنی مدل های مختلف هم استفاده کردم) ولی بازهم این مشکل رو داشته ام! البته بیشتر مواقعی که این مشکل رخ میده که hibernate کرده باشم یا در حالت sleep بوده باشه و بعد از یه تایمی پس از اینکه از این حالت در میاد این هنگ رخ میده!!

خودم هم مونده ام که مشکل از کجاست!!
    تنها راه حلم این بود که از Server 2008 هست استفاده کردم و مدتی از اون استفاده می کردم! و این مشکل مشاهده نشد توش!
    چون احتمال میدادم که شاید ویندوز 7 با میزان 8 گیگ رم مشکل داره!
    برخی دوستان گفتن که مشکل از NOD32 هست که پاکش کردم ولی بازم همین مشکل برام پیش اومد!!
    هر دو درایور کارت گرافیک رو آپدیت کردم ولی بازی تغییر نکردش!!

نظرتون چیه؟ چیکار کنم؟
    فکر میکردم که با این مشخصات لااقل بشه راحت کار کرد!!

3. این کاربر از mahdi_o بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام

DOS

یعنی اگه مثلا دارم یه بازی نصب میکنم یا یه کپی انجام میده، به شدت سرعتش میاد پایین!!
    مثلا دیروز داشتم یه نرم افزار رو آپدیت می کردم با اینترنت و اومدم فیلم ببینم و دیدم فیلم رو به شدت داره کند پخش میکنه!!
    یا مثلا بازی NFS: run که جدید اومده رو به شدت کند اجرا میکرد ولی با یه PC که 2 گیگ رم داره و سی پی یو و کارت گرافیک و ... به شدت ضعیف تر هستند به راحتی داره اجرا میشه این بازی!!!

اون مشکلی که یکی دیگه از دوستان هم گفت که DVD رام صدای زیادی تولید میکنه موقع خوندن بعضی از DVD ها رو هم من دارم!!

در برخی مواقع به ویندوز حالتی مثل هنگ دست میده و بعد از اون اینترنت هم قطع میشه!!!
    و میشه ویندوز رو ری استارت کرد و تا مرحله Logging off پیش میره و در اونجا حتی اگه نیم ساعت هم بذارم از این مرحله نمیگذره و فقط تنها راهش اینه که دکمه پاور لپ تاپ رو بگیرم تا لپ تاپ خاموش بشه!!!
    ویندوز من هم 7 اولتیمیت هست و از 3 نسخه ی مختلف (یعنی مدل های مختلف هم استفاده کردم) ولی بازهم این مشکل رو داشته ام! البته بیشتر مواقعی که این مشکل رخ میده که hibernate کرده باشم یا در حالت sleep بوده باشه و بعد از یه تایمی پس از اینکه از این حالت در میاد این هنگ رخ میده!!

تنها راه حلم این بود که از Server 2008 هست استفاده کردم و مدتی از اون استفاده می کردم! و این مشکل مشاهده نشد توش!
    برخی دوستان گفتن که مشکل از NOD32 هست که پاکش کردم ولی بازم همین مشکل برام پیش اومد!!

نظرتون چیه؟ چیکار کنم؟
    ببین دوسته عزیز شما لپ تاپ مناسبی دارید ولی کارهایی که من میگمو شما انجام بده :
    در هنگام کار با باتری تنها یک عمل رو انجام بده...یا اهنگ یا وب گردی ...یا ....
    ویانکه بازی رو وصل بودن لپ تاپ به آداپتور و اینکه زیرش یه کول پد خوب باشه و اینکه تنظیمات روی ULTRA نباشه
    بایوس رو آپدیت کن
    آخرین نسخه ویندوز رو نصب کن
    درایور های آپدیت شده وایرلس گرافیک و ... رو نصب کن
    وبندوز حتما 64 بیتی باشه
    آنت ویروستو اگه قابلیت آپدیت داره بزار باشه اگه نه که یا آپدیت کن یا بیخیالش شو
    .....
    همین
    این کارارو انجام بده اگه باز مشکلی بود در خدمتیم

---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------

در مورد DVD هم باید بگم تا حدی عادی هستش.
    در ضمن هیچوقت انتظاری که از PC دارید رو از لپ تاپ نداشته باشید چون تمام قطعات لپ تاپ از نوع MOBILITY هستند

5. 3 کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahdi_o's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ببین دوسته عزیز شما لپ تاپ مناسبی دارید ولی کارهایی که من میگمو شما انجام بده :
    در هنگام کار با باتری تنها یک عمل رو انجام بده...یا اهنگ یا وب گردی ...یا ....
    ویانکه بازی رو وصل بودن لپ تاپ به آداپتور و اینکه زیرش یه کول پد خوب باشه و اینکه تنظیمات روی ULTRA نباشه
    بایوس رو آپدیت کن
    آخرین نسخه ویندوز رو نصب کن
    درایور های آپدیت شده وایرلس گرافیک و ... رو نصب کن
    وبندوز حتما 64 بیتی باشه
    آنت ویروستو اگه قابلیت آپدیت داره بزار باشه اگه نه که یا آپدیت کن یا بیخیالش شو
    .....
    همین
    این کارارو انجام بده اگه باز مشکلی بود در خدمتیم

---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------

در مورد DVD هم باید بگم تا حدی عادی هستش.
    در ضمن هیچوقت انتظاری که از PC دارید رو از لپ تاپ نداشته باشید چون تمام قطعات لپ تاپ از نوع MOBILITY هستند

سلام
    به غیر از آپدیت بایوس تقریبا همه رو انجام داده ام!!
    یعنی اکثرا که با شارژ وصل هستم و بازی (NFS) رو در کمترین حد ممکن گذاشتم!!
    ویندوزم کاملا به روز و دائم آپدیت میشه و درایور های گرافیک، وایرلس و ... همه آپدیت هستن
    آنتی ویروس دائم به روز میشد و اسکن میکرد!! و ویندوز هم 64 بیتی هست

فقط یه چیزی رو بگم
    مثلا در بعضی جاها خوب عمل میکنه مثلا COD و Crisys رو تقریبا با یک آپشن بالا اجرا کرد و من راضی بودم
    و یا وقتی Vmware باز هست و کار میکنم هیچ افت سرعتی نداره
    ولی بعضی جاها فقط یه سری هنگ ها دست میده مثلا هنگامی که سیستم عاملی که روی vmware میخواد لود بشه یه هنگ به سیستم دست میده یا وقتی مسنجر میخواد باز بشه!

ممنون
    آپدیت میکنم امشب و خبر میدم!

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    به غیر از آپدیت بایوس تقریبا همه رو انجام داده ام!!
    یعنی اکثرا که با شارژ وصل هستم و بازی (NFS) رو در کمترین حد ممکن گذاشتم!!
    ویندوزم کاملا به روز و دائم آپدیت میشه و درایور های گرافیک، وایرلس و ... همه آپدیت هستن
    آنتی ویروس دائم به روز میشد و اسکن میکرد!! و ویندوز هم 64 بیتی هست

فقط یه چیزی رو بگم
    مثلا در بعضی جاها خوب عمل میکنه مثلا COD و Crisys رو تقریبا با یک آپشن بالا اجرا کرد و من راضی بودم
    و یا وقتی Vmware باز هست و کار میکنم هیچ افت سرعتی نداره
    ولی بعضی جاها فقط یه سری هنگ ها دست میده مثلا هنگامی که سیستم عاملی که روی vmware میخواد لود بشه یه هنگ به سیستم دست میده یا وقتی مسنجر میخواد باز بشه!

ممنون
    آپدیت میکنم امشب و خبر میدم!
    این سری مشکلات مربوط میشه به خود نرم افزار که ممکنه مشکل داشته بان یا به خوبی با سیستم سینک نشدن
    بهتر میدونم بعد از نصب برنامه هایی چون مسنجو و... شما سیستم رو یه ریاستارت کنی

8. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه desirehd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

دوستان من asus N53sn. دارم از وقتي ويندوزش رو عوض كردم ديگه درايور وبكمش نصب نشد هرچي درايور وبكم تو سايت ايسوس بود امتحان كردم هيچ كدوم رو نصب نكرد.

كمك كنين...
    بعدشم اينكه. من يه بكاب با برنامه اي كه رو خود ويندوز بود و روزاي اول خريد لب تاب خيلي اصرار داشت كه من يه بك اب از لب تاب بكيرم,گرفتم الان كه پارتيشنم رو عوض كردم و همچنين ويندوزم رو ميتونم اون بكاب رو ريستور كنم.
    Last edited by desirehd; 29-01-2012 at 10:37.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوسته عزیز شما اون بک آپ رو از درایو ویندوزتون گرفتید
    بله میتونید این کارو کنید و درایو ویندوزتون میشه مثل روزی که بک آپ گرفتید

11. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه desirehd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

بك اپ ها 6 تا دي وي دي شد ...
    با جه برنامه ميتونم اين كار رو بكنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام

DOS

نظرتون چیه؟ چیکار کنم؟
    سلام دوست من .... ای کاش که با ویندوز اوریجنال گرفته بودی ... در ضمن برای بازی ، از خود سایت NVIDIA دایور گرافیک و آپدیت کن .... چون ورژن که در سایت ASUS هست قدیمی است و چند ورژن بعد از اون هم آمده ...
    من خودم این لپ تاپ و دارم ( ولی CPU : core i5 2410 است ) واقعا راضی هستم ... از 640 گیگ هاردم 490 گیگ اون پره و هر برنامه ای که بگید روش نصبه و هیچ مشکلی هم نداره .... اگر برات امکان داره از کسی که ویندوز اصل داره سی دی درایو ها رو بگیر و نصب کن .... مطمئن باش بهترین لپ تاپ و خریدی ، مشکل نرم افزاری حل میشه ... در ضمن بایوستم حتما آپدیت کن

---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------

بك اپ ها 6 تا دي وي دي شد ...
    با جه برنامه ميتونم اين كار رو بكنم
    لپ تاپ بگذار رو حالتی که از DVD rom بوت بشه ... بعد دی وی دی رو بگذار توش بعد از ریاستارت ، شروع به نصب میکنه .... ( کلا نصب میکنه هاا ا ا ا ا ، ویندوز و همه چی ..... )

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوست من .... ای کاش که با ویندوز اوریجنال گرفته بودی
    دوسته عزیز حتی اگه ویندوزش ارجینال باشه با این همه برنامه و نرم افزار کرکی که نصب میشه مدتی بعد از نصب تبدیل میشه به یه ویندوز کرکی

توصیه من اینه یه نسخه ویندوز خوب مناسب برای لپ تاپ خریداری مکنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •