تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدHم یک از این مدل : HP DV6-6090ee یا Dell XPS L502 یا MSI GE620 یا ASUS N53SV

راي دهنده
216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • HP DV6-6090ee

92 42.59%
  • Dell XPS L502

55 25.46%
  • MSI GE620

23 10.65%
  • ASUS N53SV

46 21.30%
صفحه 12 از 16 اولاول ... 28910111213141516 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 158

نام تاپيک: نظر سنجی :(HP DV6-6090ee ) یا (Dell XPS L502 ) یا (MSI GE620 ) یا (ASUS N53SV )

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام گلم حالت چطوره؟
    dell؟ شما یه دلیل بیار که چرا بخریم!
    اما از شوخی گذشته عرضم به خدمتت که بزرگترین عیبش اینه که dell هستش.اما عیب بعدیش اینه که واقعا آدمو تو مشکل و دردسر میندازه و خرابیش زیاده.نمیدونم تو کدوم پست بود که یکی از دوستان گفت که چون فروش dell زیاد هست آمار خرابیش زیاده!بذار اصلاحش کنم و اینطور بگم که آمار خرابی dell نسبت به فروشش زیاده.به طور مثال چهار تا از دوستای من لپ تاپشون dell هست که دوتاش xps l501 هست بین این دوتا یکیشون چند وقت پیش کارت گرافیکش سوخت و یکی دیگه هر دفعه که من میرم سراغش میبینم داره باهاش ور میره و نق میزنه که ای بابا این همش هنگ میکنه،فک کن control panel ش کار نمیکنه!؟!؟ کمتر از چند ماه هم هست که گرفته.
    یکی دیگه هم سری 55 رو داره که اینم هر سه چار ماه یبار ویندوزشو عوض میکنه.توهم زده که اگه ویندوزو عوض کنه بهتر میشه! اما چهارمی vostro داره که هم خودش و هم من ازش راضی هستیم و چیز خوبی بوده بر عکس تبلیغاتی که راجه بهش میکنن.
    یکی از بچه ها hp داره از سری dv6 که اصلا نمیخام راجه بهش بحث کنم چون واقعا چیز خوبیه و حرف نداره،هم شیکه و هم (کار با کانفیگ ندارم چون اصن بهش اعتقاد ندارم) کاراییش خیلی خوبه.
    دوتا دیگه هستن که asus دارن.یکی سرس gaming واس یکی دو سال پیشه که الانم خوبه اما سرعتشو باید قبول کرد که یکم پایینه و دیزاینش هم فوق العاده هیجان انگیز اما بچه گانس.یکی دیگه یه مدلی داره که الان خاطرم نیست اما در کل چیز بدی نیست ولی من بیشتر از دیزاین فوقالعاده شیکش خوشم میاد تا کاراییش.واقعا خوشگله.
    خودم هم حدوا سه هفتس که msi گرفتم البته ge620 نیست.چون اون واقعا چیز زشتی بود و نمیدونم چرا اینطوری طراحیش کردن.مال خودم کانفیگ پایینه گفتم چون بهش اعتقاد ندارم اما ازش راضیم.اینم مث asus رفیقمه،بیشتر از دیزاینش خوشم میاد تا کراییش.خیلی شیک و خوشگله.
    اما یکی از دوستان که تازه باهاش آشنا شدم ge620 داره.من به غیر از زشتیش خدایی نمیتونم عیب دیگه ای واسش پیدا کنم که hp حتی این عیب رو هم نداره.
    با برند های دیگه هم کاری نداریم چون تو این بحث نیستن.

خوب عزیزم متوجه شدی؟سعی کردم واست توضیح تجربی خودم رو بدم.نه بابام مالک msi هست و نه ننم سهام داره hp و نه خودم کاره ای تو asus هستم.پس این که کسی یکی از این برند هارو بگیره میتونم بهتون اطمینان بدم که چیزی به من نمیرسه پس کاملا بی طرف و بی تعصب دارم صحبت میکنم.
    دارم به اون دوستمون میگم که گفت "جوری نیست که راهنمایی اشتباه بکنه که مجبور بشم فقط از خودش بخرم،گفته هر مارک دیگه ای هم خاستی به قیمت همکار برات میخرم" عزیز دلم نمیخام روحیت رو جریحه دار کنم اما منم دوتا از این آشنا ها تو همین زمینه دارم که همین چرندیاتو تحویلم میدن اما چیزی که میخام بگم اینه که زیاد به حرفشون و تعارفاتشون توجه نکن اونا اگرم بر فرض محال دلیلشون مالی نباشه دلیل دیگه ای دارن.....من میگم خودتون برین ببینین بررسی کنین و بعد با معیارهای خودتون بسنجین نه بر مبنای اینکه فلانی چنین گفتو فلونی چنان...
    سلام گلم من حالم خوبه شما حالت چطوره گلم...؟!!!

شما کلا" دلایلتون روی زیبایی لپ تاپ بود این جور که خودتون گفتین...
    من هم هم 2تا از دوستام و یکی از بچه های فامیلمون HP داشتن و همه خراب شدن...البطه یکیشون موفق شد تعمیرش کنه...
    من هم تا حالا فقط دل داشتم و همیشه من رو راضی نگه داشته و به هر کس هم توصیه کردم اونم راضی بوده...
    من هم سعی کردم مثله شما تجربه خودم رو بگم...شاید این خرابی هایی که من از اچ پی دیدم من رو نسبت به این برند دل چرکین کرده باشه!!!
    اما لحظات خوب زیادی رو با دل داشتم و فک کنم پسرخاله عمه ی ننه ی بابام توی شرکت دل کار میکنه!!!
    Last edited by sami-z; 13-06-2011 at 03:13.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

حرف همتون قبول اما کلا دل مثل پژو پرشیا می مونه در برابر hp که BMW 740 هست
    این یه تیکه کُری بود...حال کردین...

شماها با لپ تاپ هاتون چی کارا می کنید؟!بازی؟!فیلم؟!کار؟!موزی ک؟!
    اینا که دل دارن همش پای pes هستن یا fifa یا فیلم.

عجب پستی دادم همش کُری خوندم

3. این کاربر از farzin_blue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

حرف همتون قبول اما کلا دل مثل پژو پرشیا می مونه در برابر hp که BMW 740 هست
    این یه تیکه کُری بود...حال کردین...

شماها با لپ تاپ هاتون چی کارا می کنید؟!بازی؟!فیلم؟!کار؟!موزی ک؟!
    اینا که دل دارن همش پای pes هستن یا fifa یا فیلم.

عجب پستی دادم همش کُری خوندم
    با سلام نمیخوام وارد بحث بشم. ولی خواستم بدونید که دل یکی از بهترین برند های تولید لپتاپ هست. اینکه دل پرشیا و اچ پی بی ام و هست فکر کنم کلا با عقل جور در نمیاد !! البته در مورد کرد ها نمیدونم !!

جدای از شوخی به نظر من دل خیلی حرفه ای تر از اچ پی بوده و هست. امیدوارم خرابی های اچ پی هم کم بشه که بتونه بهتر با دل رقابت بکنه.

مخلص همه دوستان

5. این کاربر از aligator2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 110 110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نمیدونم چرا هیچ کدوم از طرف داران hp به این مورد اشاره نکردند!!!!

این زمزمه های مربوط به مشکل دار بودن 6090 چیه؟؟؟؟

نگاهی به پست زیر کنید: البته مختصرش کردم گفته یکی از دوستان در تاپیک 6090 غول خشمگینه

دوستان به نظر من 6090 بهترين لپ تاپ است . اچ پي هم بهترين توليد كننده لپ تاپ تو دنيا است .
    اما همه نگراني من مربوط به چيپ سري 6 اينتل است كه خود اينتل گفته B2 ها مشكل دارند.

فكر كنم براي همه شما هم با برنامه cpu-z ورژن چيپ رو B2 نشون بده .

و تعجبم از اينكه من از سايت اچ پي با 4-5 نفرشون چت كردم . يكيشون ميگفت لپ تاپت از روي سريال مشخصه كه ايرادي نداره ولي وقتي گفت ديوايس منيجر رو ببين . گفتم زده intel 6 series / C200 گفت احتمالا مشكل داره . من هم گفتم پس چرا اچ پي گفته از رو شماره سريال مشكل نداره . گفت بايد با نمايندگي هاش تماس بگيري تا بدوني مشكل داره يا نه و براي تعويض يا تعميرش از اونا بپرسي
    نكته ديگه اينكه چون اينتل خودش گفته با ساتا 6 گيگ ها مشكل نداره . اچ پي هم آورده هارد رو به پورت 0 وصل كرده كه مربوط ميشه به ساتا 6 . ولي دي وي دي رو پورت 5 هست كه مربوطه به ساتا 3 . (پورت 0 و1 مربوط به ساتا 6 گيگ و 2-5 مربوط به ساتا 3 گيگ است) پس در مورد سرعت هارد فكر نكنم مشكلي برامون پيش بياد ولي اگه از چيپ هاي معيوب استفاده شده باشه احتمالا در كپي و ... دي وي دي رايتر مشكل داشته باشيم .
    نكته ديگه هم اينه كه قبلا گفتم احتمالا هم چيپ ما B3 باشه و من همه راه ها رو امتحان كردم فقط راه آخر فهميدن B2 يا B3 نصب كردن يك ويندوز جديد به غير از مال خود لپ تاپ است . ( ريكاوري جواب نميده ) چون احتمال داره اچ پي بعد از در آوردن B2 چيپ B3 رو نصب كرده ولي در رجيستر اين B2 لعنتي خوابيده و برنامه cpu-z هم ميره از اونجا ميخونه .

ولی XPS L502 این مشکلا رو نداره لا اقل من که همچین چیزی ندیدم

و اینطور که من متوجه شدم تو خرید لب تاپ گارانتی خیلی مهمه به این یکی هم توجه کنید:

بعد از كلي بحث در مورد شماره سريال و ديوايس منيجر براي فهميدن مشكل دار بودن لپ تاپ يا مشكل دار نبودنش با يكي از اسيستنت هاي اچ پي و بي نتيجه ماندن . اينو گفتم
    اچ پي ميتونست رو قوطي لپ تاپ هايي كه B3 استفاده كرده يه برچسب 100 تومني بزنه كه مردم قبل از خريد ميدونستند كه اين از سري جديد است يا سري قبليه . كاري كه الان ايسوس و گيگا و... رو مادربوردهاي جديدش زده.
    . جوابش اين بود كه ما نميتونيم شما رو پشتيباني كنيم و فقط مال امريكا و كانادا هستيم . چند تا شماره تلفن از دبي و عربستان و بحرين و عراق و... به من داد كه با اينا تماس بگير تا براي تعويض يا تعمير و يا صحت موضوع اونا بهت بگن .
    این یعنی تو ایران گارانتی اصلا نداره و هرچی به اسم گارانتیه ...

به نظرم هر کی میخاد بخره باید ریسک کنه

من که شانس ندارم اگه از اون چیپست معیوباش گیرم بیاد ...

یعنی پولت رفته یک لبتاپ مریض افتاده رو دستت گارانتی هم رو هواست
    Last edited by 110 110; 14-06-2011 at 13:32.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نمیدونم چرا هیچ کدوم از طرف داران hp به این مورد اشاره نکردند!!!!

این زمزمه های مربوط به مشکل دار بودن 6090 چیه؟؟؟؟

نگاهی به پست زیر کنید: البته مختصرش کردم گفته یکی از دوستان در تاپیک 6090 غول خشمگینه

ولی XPS L502 این مشکلا رو نداره لا اقل من که همچین چیزی ندیدم

و اینطور که من متوجه شدم تو خرید لب تاپ گارانتی خیلی مهمه به این یکی هم توجه کنید:

این یعنی تو ایران گارانتی اصلا نداره و هرچی به اسم گارانتیه ...

به نظرم هر کی میخاد بخره باید ریسک کنه

من که شانس ندارم اگه از اون چیپست معیوباش گیرم بیاد ...

یعنی پولت رفته یک لبتاپ مریض افتاده رو دستت گارانتی هم رو هواست
    اگرم b2 باشه به نظر من مشکلی نداره چون من از msi هم که b2 استفاده می کنه سوال کردم گفتند از پورت ساتا معیوب استفاده نمی شه و شما به هیچ مشکلی برخورد نمی کنید فقط سریال را باید چک کرد.

داره خودمونی میشه 110 110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگرم b2 باشه به نظر من مشکلی نداره چون من از msi هم که b2 استفاده می کنه سوال کردم گفتند از پورت ساتا معیوب استفاده نمی شه و شما به هیچ مشکلی برخورد نمی کنید فقط سریال را باید چک کرد.
    نميدونم شايد شما درست میگید ولي من با 5-6 نفر از دستيارات اچ پي چت كردم . 4 نفرشون با اينكه خودم تاكيد ميكردم كه شماره سريال من بالاتر از 108 است ولي باز ميگفتند اگه اين در ديوايس منيجرت ديده بشه Intel® 6 Series/C200 Series Chipset Family ممكن است چيپت از اون مشكل دار ها باشه . و بايد شامل هر دو موضوع (سريال و ديوايس منيجر ) باشد.
    For HP Desktop and Notebook PCs, a combination of the serial number and Windows Device Manager must be used to properly determine whether or not the HP PC is affected.
    combination ( تركيبي از‌)
    ولي يكي دو نفرشون هم ميگفتند
    HP has found few Notebook sold in market with affected chipset. The reset of Notebook chipset were already updated whose serial number 4th to 6th character is higher than 108.
    به هر حال اچ پي تو اين زمينه شفاف سازي خوبي نكرده . ايسوز در اين مورد خوب عمل كرده : تو سايتش يه فروم گذاشته و با وارد كردن شماره سريال ميگه كه اين لپ تاپ از سري 6 معيوب ها است يا نه .
    حتي يك برنامه هم درست كرده كه ميشه با اون هم چك كرد . ولي من اون برنامه رو زدم رو لپ تاپم فهميد كه ايسوز نيست .

در ضمن من تو يكي دو تا سايت خارجي هم ديدم كه اونا هم همچين بحث هايي ميكردند در رابطه با B2 , B3 در لپ تاپ هاي اچ پي

متن بالا رو از تو یکی از تاپیکا بر داشتم

داره خودمونی میشه s_k_t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    مشهد الرضا (ع)

پيش فرض

سلام
    من یه HP-DV6 6090ee خریدم
    واقعا لب تاپ فوق العاده از نظر فنی و ظاهریست
    اما کسی راجعبه پایین بودن کیفیت صفحه نمایش این لب تاپ صحبت نکرده
    آبا میدونید که صفحه نمایش این مدل LED هستش ولی کیفیتی حتی پایین تر از ویدیو های قدیم در پخش فیلم داره؟
    فیلم HD که میزاری مثل کارتون بی کیفیت میشه و نمیدونم HP چرا روی این مدل که حتی فیلم HD نمیتونه خوب پخش کنه بلو ری گذاشته؟ حتی جدید ترین درایور گرافیکش رو دانلود کردم ولی هیچ فرقی نکرد.
    واقعا سرم کلاه رفت با این انتخابم
    اگر کسی سوالی داشت من در خدمتم

10. 2 کاربر از s_k_t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام
    من یه HP-DV6 6090ee خریدم
    واقعا لب تاپ فوق العاده از نظر فنی و ظاهریست
    اما کسی راجعبه پایین بودن کیفیت صفحه نمایش این لب تاپ صحبت نکرده
    آبا میدونید که صفحه نمایش این مدل LED هستش ولی کیفیتی حتی پایین تر از ویدیو های قدیم در پخش فیلم داره؟
    فیلم HD که میزاری مثل کارتون بی کیفیت میشه و نمیدونم HP چرا روی این مدل که حتی فیلم HD نمیتونه خوب پخش کنه بلو ری گذاشته؟ حتی جدید ترین درایور گرافیکش رو دانلود کردم ولی هیچ فرقی نکرد.
    واقعا سرم کلاه رفت با این انتخابم
    اگر کسی سوالی داشت من در خدمتم
    سلام...

یعنی این همه افتضاحه صفحه نمایشش؟!!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه s_k_t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    مشهد الرضا (ع)

پيش فرض

آشغال ترین صفحه نمایشی که تو عمرم دیدم توی کار کامپیوتر

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

آشغال ترین صفحه نمایشی که تو عمرم دیدم توی کار کامپیوتر
    دوست عزیز قبل از جو دادن لظفا صفحه نمایش چند تا لپ تاپ دیگه رو هم نگاه کنید بعدا نظر بدید (از جمله MSI GE620 و دل 5010 که صفحش به زردی میزنه و البته خداییش زاویه دیدش خوبه و همینطور XPS L502 و asus N61JV و JQ و ,.......)
    این لپ تاپ فقط زاویه دیدش زیاد نیست ولی از لحاظ رنگ و کنتراست مشکلی نداره
    در ضمن اگر دارید صفحه نمایش لپ تاپ رو با مانیتور Pc مقایسه میکنید که این اصلا درست نیست
    Last edited by d.b23; 15-06-2011 at 12:04.

14. این کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •