[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ما کماکان منتظر نظر و پیشنهادات شما هستیم...!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ما کماکان منتظر نظر و پیشنهادات شما هستیم...!!!
تبریک میگم رفیق بالاخره شروع کردید..
به نظر من شما از همون سایز باکسی که من ساختم استفاده کن تا به نتیجه خوبی برسی.. من این اشتباهات رو کردم دیگه شما تکرارشون نکن که غیر از اتلاف وقت و هزینه زیادی چیز دیگه ای به همراه ندارهاز فول رنج سونی استفاده کن که واقعا عالیه.. در مورد ووفر های پرلس هم باید بگم این ووفرها طبق گفته ی آقای مرادپور مید ووفر هستند. به این لینک سری بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد کراس اوور هم آقای مرادپور بهترین کراس اوور رو برای این مجموعه طراحی کردند و من هم بعد از 1 ماه که از ساخت باندها گذشت کراس اوور هارو با این کراس اوورها تعویض کردم و صدا بسیار متفاوت شد. صدا خیلی دقیق و بدون هیچ اختلاف فازی.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Last edited by ominoaudio; 10-12-2012 at 14:51.
مید ووفر 6 اینچ اروپایی ساخت دانمارک محصول شرکت معروف PEERLESS
برای استفاده از این ووفر دو پیشنهاد داریم
1: بصورت سه راهه . ووفر پیرلس / فول رنج سونی به عنوان فول رنج / توییتر دام مرغوب 1 اینچی
2: بصورت دو راهه . ووفر پیرلس/ مید توییتر دام مرغوب 1 اینچی یا بیشتر
در صورتی که قصد استفاده به صورت سه راهه دارید با بلندگوهای ذکر شده نیاز به کراس اوور مخصوص اون خواهید داشت و کراس اوور های موجود در بازار مناسب این مجموعه نخواهند بود.
ساختار بلندگوی سه راهه ای که توسط این بلندگوها ساخته میشه با طرح کلاسیک و قدیمی اون متفاوت هست یعنی برخلاف طرح های رایج به شکل : ووفر /میدرنج/ توییتر
در این مجموعه فول رنج سونی به عنوان هسته اصلی این اسپیکر به عنوان فول رنج و ووفر و توییتر به عنوان تکمیل کننده پهنای فرکانسی این فول رنج ایفای نقش میکنند .
فرکانسهای زیر 130 هرتز وارد ووفر پیرلس
فرکانسهای بالای 8 کیلوهرتز روانه توییتر دام ونهایتا
فرکانسهای 130 هرتز تا 8 کیلوهرتز وارد فول رنج میشوند
کراس اوور این مجموعه ابتکاری بوده و برخلاف کراس اوورهای سه راهه موجود در بازار کمترین خطای فازی و کمترین افت و کمترین خطای امپدانس AC رو برای اسپیکر ایجاد میکنه
برای استفاده حرفه ای و بهره بردن از حداکثر قابلیت های این بلندگوها حتما لازم و ضروری هست که با باکس استاندارد و کراس اوور مخصوص استفاده بشه
لینک مطلب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز .. مشکل اول شما اینه که باکستون استاندارد نبوده که باعث شده چنین نتیجه ای از صدا بگیرید..دوم اینکه شما از MDF روکشدار استفاده کردید..و سوم شما دیوار پشت درایور رو عایق نکردید. برای عایق هم میتونید از پشم شیشه مصنوعی 2سانتی استفاده کنید.
موفق باشید.
شما اگه بوک شلف مد نظرتونه از یک فول رنج سونی به همراه یک تیوتر دام در یک باکس مناسب استفاده کنید این فول رنجها باس رفلکس خوبی دارند.. و نهوه اتصالشون هم به این ترتیب: فول رنج مستقیم و بدون هیچ کراس اووری و تیوتر هم یک خازن بدون قطب.
Last edited by ominoaudio; 10-12-2012 at 14:50.
تأیید میشه.
بنده هم از آقای عارف راهنمایی خواستم برای ساخت یک جفت بوک شلف که با فول رنج سونی بسازم یا با ووفر پیرلس + توییتر دام که ایشون به من هم توصیه کردند که با فول رنج سونی + توییتر دام بسازم.
فول رنج ها رو تهیه کردم اما بعد از گذشت چندین ماه هنوز فرصت پیدا نکردم پروژهام رو شروع کنم!![]()
Last edited by BraveKnight; 10-12-2012 at 14:57.
ممنون دوست عزیز.... یادمه شما هم کار مشابه ای را انجام دادید اگه کارهات رو مکتوب کردی و تو نت هست لینک کاری رو که انجام دادی برام بفرست...
در مورد فول رنجی که گفتید من میدرنج و تویتر عالی دارم که محدوده های فرکانسی زیادی رو جواب می ده... بنابراین می خوام با همین وسایلی که هست کارو ادامه بدم.... در مورد انعکاس صدا... حرفت 100 درصد درسته... MDF روکش شده صدا رو واقعا خراب می کنه..برای پوشش داخل باکس اول از همه یه صداگیر با تراکم بالا لازم دارم و بعدش داخل باکس رو با چیزی مثل پشم شیشه یا همچین چیزی پر کنم.... فقط نمی دونم از اینا از کجا پیدا کنم برای خرید :
![]()
![]()
و ای کاش یه فرمولی بود که براساس حجم باکس و نوع باندها می شد باس رفلکس رو طراحی کرد :
![]()
![]()
Last edited by sound.vision; 10-12-2012 at 20:34.
لینک کاری که انجام دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید در 4Shared عضو باشید تا بتونید دانلود کنید.
دوست من شما مگه میخواید ساب ووفر درست کنید که باکس رو باید پر الیاف صداگیر کنیدلازم نیست. فقط دیوار پشت درایورها لازمه. پشم شیشه 2 سانتی هم میتونید از خرازی ها تهیه کنید. باس رفلکس هم با توجه به عمق بلندگو و باکس انتخواب میشه. در مورد باکس هم نگران نباشید سایز میدرنج رو دقیقا بگید.
موفق باشید.
ببخشید دوست عزیز وقت نشد پاسخ بدم
به نظر من شما یه باکس 30 لیتری بسازید با طول و عرض و عمق دلخواه فقط توجه کنید که حجم داخلی باکس که از ضرب طول X ارتفاع X عمق بدست میاد، کمتر از 30،000 سانیمتر نباشه. بعنوان مثال اگه ارتفاع 40 سانتیمتر باشه و عرض 30 سانتی متر. حاصل ضرب اینو میشه 1200 و اگه 30000 رو تقسیم بر 1200 کنی میشه 25 سانتیمتر. حجم دیواره ها و مواد صداگیر هم باید لحاظ کنی
برای کراس اور به نظر من شما یه کراس اور 3 راهه نیاز دارید با فیلتر پایین گذر که باید یه inductor هسته هوا ترجیحا به قطر سیم بالاتر باشه برای پایین نگاه داشتن مقاومت سلف. شما باید نقاط کراسینگ رو 800هرتز و 6500 هرتز در نظر بگیرید. برای کراس 800 هرتز نیاز به یه اینداکتور حدود 0.8 میلی هانری دارید که خیلی بزرگ نمیشه. برای میدرنج یه فیلتر میان گذر حدود 0.17 میلی هانری نیاز دارید که با یه خازن 27 میکروفاراد سری شده که خازن میتونه از موازی شدن دو یا چند خازن باشه که مشکلی نداره. برای تویتر هم نیاز به یه خازن 2.2 میکروفاراد دارید. به همین سادگی به همین خوشمزگی
اندازه پورت تهم قطر پورت 7 سانتی متر و طولش 11 سانت در نظر بگیرید
پشم شیشه هم بد نیست ولی تراکم لازم رو نداره.... منظور از سایز میدرنج چیه؟
از اون نمدها که بالا عکسشو گذاشتم نمی دونید از کجا تهیه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)