تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 15 اولاول ... 289101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 143

نام تاپيک: پروژه ساخت یک جفت باند استریو به همراه آمپلی فایر (راهنمایی کنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ما کماکان منتظر نظر و پیشنهادات شما هستیم...!!!

داره خودمونی میشه ominoaudio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

تبریک میگم رفیق بالاخره شروع کردید..
    به نظر من شما از همون سایز باکسی که من ساختم استفاده کن تا به نتیجه خوبی برسی.. من این اشتباهات رو کردم دیگه شما تکرارشون نکن که غیر از اتلاف وقت و هزینه زیادی چیز دیگه ای به همراه ندارهاز فول رنج سونی استفاده کن که واقعا عالیه.. در مورد ووفر های پرلس هم باید بگم این ووفرها طبق گفته ی آقای مرادپور مید ووفر هستند. به این لینک سری بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد کراس اوور هم آقای مرادپور بهترین کراس اوور رو برای این مجموعه طراحی کردند و من هم بعد از 1 ماه که از ساخت باندها گذشت کراس اوور هارو با این کراس اوورها تعویض کردم و صدا بسیار متفاوت شد. صدا خیلی دقیق و بدون هیچ اختلاف فازی.
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    Last edited by ominoaudio; 10-12-2012 at 14:51.

3. 4 کاربر از ominoaudio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

منظورم از اینکه گفتم مید رو خراب میکنه اینه که این پیرلسی که اینجا هست در واقع ساب ووفره نه ووفر یا میدبیس. یعنی رنج فرکانس های میدرنج رو نمیتونه پخش کنه، پس اگه کراس اور طوری طراحی بشه که میدرنج بر عهده این یونیت قرار بگیره، صدا سریع دیستورت میشه و خراب میشه
    مید ووفر 6 اینچ اروپایی ساخت دانمارک محصول شرکت معروف PEERLESS

برای استفاده از این ووفر دو پیشنهاد داریم
    1: بصورت سه راهه . ووفر پیرلس / فول رنج سونی به عنوان فول رنج / توییتر دام مرغوب 1 اینچی
    2: بصورت دو راهه . ووفر پیرلس/ مید توییتر دام مرغوب 1 اینچی یا بیشتر
    در صورتی که قصد استفاده به صورت سه راهه دارید با بلندگوهای ذکر شده نیاز به کراس اوور مخصوص اون خواهید داشت و کراس اوور های موجود در بازار مناسب این مجموعه نخواهند بود.
    ساختار بلندگوی سه راهه ای که توسط این بلندگوها ساخته میشه با طرح کلاسیک و قدیمی اون متفاوت هست یعنی برخلاف طرح های رایج به شکل : ووفر /میدرنج/ توییتر
    در این مجموعه فول رنج سونی به عنوان هسته اصلی این اسپیکر به عنوان فول رنج و ووفر و توییتر به عنوان تکمیل کننده پهنای فرکانسی این فول رنج ایفای نقش میکنند .
    فرکانسهای زیر 130 هرتز وارد ووفر پیرلس
    فرکانسهای بالای 8 کیلوهرتز روانه توییتر دام ونهایتا
    فرکانسهای 130 هرتز تا 8 کیلوهرتز وارد فول رنج میشوند

کراس اوور این مجموعه ابتکاری بوده و برخلاف کراس اوورهای سه راهه موجود در بازار کمترین خطای فازی و کمترین افت و کمترین خطای امپدانس AC رو برای اسپیکر ایجاد میکنه
    برای استفاده حرفه ای و بهره بردن از حداکثر قابلیت های این بلندگوها حتما لازم و ضروری هست که با باکس استاندارد و کراس اوور مخصوص استفاده بشه
    لینک مطلب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 2 کاربر از ominoaudio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ممنون که سریع جواب دادین... ببینید در مورد محدوده فرکانسی استاندارد این ووفر باید بگم که قبلا سیگنال ژنراتور رو PC نصب کردم و به صورت تقریبی و تجربی فرکانس های مختلف رو بهش دادم و اگه درست یادم باشه تا محدوده 4000 هرتز بازده اش خوبه ولی بعدش دیگه ضعیف می شه

چند روز پیش این ووفر رو تو یه باکس بستم و صداشو امتحان کردم که صدایی به شدت آزار دهنده داشت اگه بخوام با مثال بگم.. میشه اینجور تفسیر کرد که انگار یه باند داخل یه سالن بزرگ گذاشتین که پر از انعکاس صداست و اصوات مزاحمه در حالیکه بدون قاب صدایی به شدت نرم و دوست داشتنی داره

در مورد شبکه بندی های داخل باکس اطلاعات دارین؟
    با توجه به محدودیت هایی که وجود داره راهنمایی بفرمایید.
    دوست عزیز .. مشکل اول شما اینه که باکستون استاندارد نبوده که باعث شده چنین نتیجه ای از صدا بگیرید..دوم اینکه شما از MDF روکشدار استفاده کردید..و سوم شما دیوار پشت درایور رو عایق نکردید. برای عایق هم میتونید از پشم شیشه مصنوعی 2سانتی استفاده کنید.
    موفق باشید.

7. 2 کاربر از ominoaudio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

منم تو فکر بوکشلف هستم... یه طرح هم کشیدم که عکس رو گذاشتم این پایین... البته برای اینکه تو صفحه خیلی جا نگیره وارونش کردم.

در مورد مید و توتیتر هم باید بگم... قبول دارم... میدرنجی که گرفتم ظاهرش اصلا باب میل منم نیست... ولی اون موقع که اینو خریدم با وجود اینکه خیلی وقت گذاشتم و همه جا رو گشتم چیز بهتری پیدا نکردم.... ولی در عوض از نظر کیفیت صدا واقعا برای یه میدرنج فوق العاده است... خیلی خیلی فرکانس های یه مید رو خوب و با بازده عالی پخش می کنه... و یه خوبی هم که داره اینه که پشت میدرنج کاملا پوشیده شده... و دیگه نیاز نیست که داخل باکس یه محفظه بسته و مخصوص برای میدرنج درست کنم که تحت تاثیر نوسانات ووفر قرار نگیره.. در مورد تویتر هم که هر چی بگم کم گفتم.... مارک یا برندی نداره ولی فروشنده اش می گفت که از اون جنس های آلمانی ته انباری بوده... ولی صداش عالیه... فقط حیف بار اول باهاش یه جفت خازن Audio جنس خوب هم داد که گم کردمشون!
    در مورد قیمت الان دقیق یادم نیست چون اینا رو حدود 2 سال پیش خریدم ولی ووفر رو می دونم الان جفتی 160 هزار تومن شده، تویتر جفتی 50 هزار تومن و مید هم 60 تومن هست اگه اشتباه نکنم همین ووفر رو اون موقع من به نصف این قیمت خریدم! و یه مقدار هم MDF از کارگاه های خیابون هنگام خریدم حدود 75 هزار تومن.... اگه صفحات ابتدایی تاپیک رو هم خونده باشی حتمن می دونی که یه آمپ ترانزیستوری هم درست کردم که اونم خرجای خودش رو داشته (می دونم آمپ لامپی دوست داری!!! منم حس نوستالژی لامپ رو دوست دارم و هم صدای نرمی که داره حالا به موقعش بعد از ساخت باندها یه فکری هم برای آمپ می کنیم)
    خرده خرج دیگه و حتی خرج های بی فایده هم کردم مثل خرید یه سری باند که فروشنده می گفت که اینا فلان هست و عالیه ولی بعد از خرید از صداشون خوشم نیومد و انداختم گوشه انباری.... در مورد خرج فعلا همینا رو یادم هست.

هدف از ساخت این باندها قاعدتا شنیدن یه صدای Hi End یا حتی Hi Fi هم نیست چون نه من علمشو دارم و نه امکانات لازم برای ساخت و طراحی یه همچین چیزی.... هدف اینه که یه وسیله ای ساخته بشه که در عین حال که کیفیت و یه سری حداقل استانداردها رو داره... از صفر تا 100 رو خودم درست کنم... و ازش لذت ببرم.
    موسیقی هم کلاسیک گوش می کنم و هم موزیک های الکترونیک دهه 80 ... و خیلی سبک های دیگه... بستگی به مودش داره!
    ( چشم، اون ووفر هم تو یه جای خوب گذاشتم؛ جاش امن امن! )
    شما اگه بوک شلف مد نظرتونه از یک فول رنج سونی به همراه یک تیوتر دام در یک باکس مناسب استفاده کنید این فول رنجها باس رفلکس خوبی دارند.. و نهوه اتصالشون هم به این ترتیب: فول رنج مستقیم و بدون هیچ کراس اووری و تیوتر هم یک خازن بدون قطب.
    Last edited by ominoaudio; 10-12-2012 at 14:50.

9. 2 کاربر از ominoaudio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شما اگه بوک شلف مد نظرتونه از یک فول رنج سونی به همراه یک تیوتر دام در یک باکس مناسب استفاده کنید این فول رنجها باس رفلکس خوبی دارند.. و نهوه اتصالشون هم به این ترتیب: فول رنج مستقیم و بدون هیچ کراس اووری و تیوتر هم یک خازن بدون قطب.
    تأیید میشه.
    بنده هم از آقای عارف راهنمایی خواستم برای ساخت یک جفت بوک شلف که با فول رنج سونی بسازم یا با ووفر پیرلس + توییتر دام که ایشون به من هم توصیه کردند که با فول رنج سونی + توییتر دام بسازم.
    فول رنج ها رو تهیه کردم اما بعد از گذشت چندین ماه هنوز فرصت پیدا نکردم پروژه‌ام رو شروع کنم!
    Last edited by BraveKnight; 10-12-2012 at 14:57.

11. 2 کاربر از BraveKnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز .. مشکل اول شما اینه که باکستون استاندارد نبوده که باعث شده چنین نتیجه ای از صدا بگیرید..دوم اینکه شما از MDF روکشدار استفاده کردید..و سوم شما دیوار پشت درایور رو عایق نکردید. برای عایق هم میتونید از پشم شیشه مصنوعی 2سانتی استفاده کنید.
    موفق باشید.
    ممنون دوست عزیز.... یادمه شما هم کار مشابه ای را انجام دادید اگه کارهات رو مکتوب کردی و تو نت هست لینک کاری رو که انجام دادی برام بفرست...

در مورد فول رنجی که گفتید من میدرنج و تویتر عالی دارم که محدوده های فرکانسی زیادی رو جواب می ده... بنابراین می خوام با همین وسایلی که هست کارو ادامه بدم.... در مورد انعکاس صدا... حرفت 100 درصد درسته... MDF روکش شده صدا رو واقعا خراب می کنه..برای پوشش داخل باکس اول از همه یه صداگیر با تراکم بالا لازم دارم و بعدش داخل باکس رو با چیزی مثل پشم شیشه یا همچین چیزی پر کنم.... فقط نمی دونم از اینا از کجا پیدا کنم برای خرید :

و ای کاش یه فرمولی بود که براساس حجم باکس و نوع باندها می شد باس رفلکس رو طراحی کرد :

Last edited by sound.vision; 10-12-2012 at 20:34.

13. 3 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.... یادمه شما هم کار مشابه ای را انجام دادید اگه کارهات رو مکتوب کردی و تو نت هست لینک کاری رو که انجام دادی برام بفرست...

در مورد فول رنجی که گفتید من میدرنج و تویتر عالی دارم که محدوده های فرکانسی زیادی رو جواب می ده... بنابراین می خوام با همین وسایلی که هست کارو ادامه بدم.... در مورد انعکاس صدا... حرفت 100 درصد درسته... MDF روکش شده صدا رو واقعا خراب می کنه..برای پوشش داخل باکس اول از همه یه صداگیر با تراکم بالا لازم دارم و بعدش داخل باکس رو با چیزی مثل پشم شیشه یا همچین چیزی پر کنم.... فقط نمی دونم از اینا از کجا پیدا کنم برای خرید :

و ای کاش یه فرمولی بود که براساس حجم باکس و نوع باندها می شد باس رفلکس رو طراحی کرد :

لینک کاری که انجام دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باید در 4Shared عضو باشید تا بتونید دانلود کنید.
    دوست من شما مگه میخواید ساب ووفر درست کنید که باکس رو باید پر الیاف صداگیر کنید لازم نیست. فقط دیوار پشت درایورها لازمه. پشم شیشه 2 سانتی هم میتونید از خرازی ها تهیه کنید. باس رفلکس هم با توجه به عمق بلندگو و باکس انتخواب میشه. در مورد باکس هم نگران نباشید سایز میدرنج رو دقیقا بگید.
    موفق باشید.

15. 2 کاربر از ominoaudio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ببخشید دوست عزیز وقت نشد پاسخ بدم

به نظر من شما یه باکس 30 لیتری بسازید با طول و عرض و عمق دلخواه فقط توجه کنید که حجم داخلی باکس که از ضرب طول X ارتفاع X عمق بدست میاد، کمتر از 30،000 سانیمتر نباشه. بعنوان مثال اگه ارتفاع 40 سانتیمتر باشه و عرض 30 سانتی متر. حاصل ضرب اینو میشه 1200 و اگه 30000 رو تقسیم بر 1200 کنی میشه 25 سانتیمتر. حجم دیواره ها و مواد صداگیر هم باید لحاظ کنی

برای کراس اور به نظر من شما یه کراس اور 3 راهه نیاز دارید با فیلتر پایین گذر که باید یه inductor هسته هوا ترجیحا به قطر سیم بالاتر باشه برای پایین نگاه داشتن مقاومت سلف. شما باید نقاط کراسینگ رو 800هرتز و 6500 هرتز در نظر بگیرید. برای کراس 800 هرتز نیاز به یه اینداکتور حدود 0.8 میلی هانری دارید که خیلی بزرگ نمیشه. برای میدرنج یه فیلتر میان گذر حدود 0.17 میلی هانری نیاز دارید که با یه خازن 27 میکروفاراد سری شده که خازن میتونه از موازی شدن دو یا چند خازن باشه که مشکلی نداره. برای تویتر هم نیاز به یه خازن 2.2 میکروفاراد دارید. به همین سادگی به همین خوشمزگی
    اندازه پورت تهم قطر پورت 7 سانتی متر و طولش 11 سانت در نظر بگیرید

17. 3 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

لینک کاری که انجام دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باید در 4Shared عضو باشید تا بتونید دانلود کنید.
    دوست من شما مگه میخواید ساب ووفر درست کنید که باکس رو باید پر الیاف صداگیر کنید لازم نیست. فقط دیوار پشت درایورها لازمه. پشم شیشه 2 سانتی هم میتونید از خرازی ها تهیه کنید. باس رفلکس هم با توجه به عمق بلندگو و باکس انتخواب میشه. در مورد باکس هم نگران نباشید سایز میدرنج رو دقیقا بگید.
    موفق باشید.
    پشم شیشه هم بد نیست ولی تراکم لازم رو نداره.... منظور از سایز میدرنج چیه؟
    از اون نمدها که بالا عکسشو گذاشتم نمی دونید از کجا تهیه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

19. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •