سایت گل به مسی 6 داد به کریس 7 و بهترین بازیکن میدان کاروالیو با 7.5 و بدترین هم ویا با 5.5
چرا ؟ :دي
مگه می شه اخه ؟ :دي
+
شب همگی خوش.
سلام دوستان.
اولا این برد رو شدیدا تبریک میگم به رئالی ها عزیز (مخصوصا خودم) که تو جریان بازی نزدیک بود سکته کنم![]()
دوم اینکه رئال نیمه دوم رو تدافعی تر آغاز کردم و بارسا بهتر عمل کرد ولی در وقت های اضافی این عملکرد کاهش یافت (نسبت به نیمه دوم) ولی به بارسایی ها هم تبریک میگم به خاطر این بازی عالیشون در اوایل نیمه دوم !
در کل مسی اصلا تو بازی نبود چرا؟! (گرفته بودنش )؟! اگر اشتباه نکنم نمیزاشتن در موقعیتی قرار بگیره که صاحب توپ بشه و فقط چند حرکت از مسی مشاهده کریدم. ایکر کاسیاس هم که واقعا ثابت کرد یکی از بهترین دروازه بان ها جهانه....
ایشلا دو ال کلاسیکوی بعدی رو هم میبرم و دوباره قهرمان میشیم.
موفق باشید.
تبریک می گم به دوستان رئالی .
من متاسفانه، واقعا متاسفانه (از پست های دوستان معلومه که بازی واقعا زیبایی بوده) بازی رو ندیدم . حالا چرا ؟ از شدت خستگی ساعت 10 خوابیدم و ساعت رو برای 11:55 تنظیم کردم و....
خوشبختانه الان از پست های دوستان در جریان بازی قرار گرفتم .
فکر می کنم این برد به تیم رئال روحیه ای دوچندان بده و شانسشون برای رسیدن به فینال cl بیشتر شده باشه .
سلام . صبح همه ی دوستان بخیر .
منم این برد رو خدمت دوستان رئالی تبریک میگم . از دیدن بازی بسی لذت بردیم . با برنامه هایی که مورینیو چینده بود واقعا مستحق برد بودن . بارسا کاملا مهار شده بود .
واقعا اعجوبه ایه این مـــــــــو .
ببینیم پپ برا بازیای CL و انتقام از مورینیو چه برنامه ای داره ؟ و مورینیو چه چیزی رو میکنه . بازی فوق العاده ای میشه .
بازم تیریک .
.
به هوادارای رئال خصوصا احمد، سروش و البته کسری جان (خان!) این برد و قهرمانی رو تبریک می گم...
امیدوارم دو بازی CL هم به نفس گیری بازی دیشب (امروز صبح) باشن و تیم شایسته بره به بازی فینال...
گل کریس منو یادگلش به چلسی در لوژنیکی انداخت...
یاعلی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)