تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 15 اولاول ... 289101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 141

نام تاپيک: شرکت i-net / اینترنت وایرلس

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مناظق پوشش در تهران مشخص نیست ؟ سمت افسریه پوشش دارند ؟ من حاضرم هر چقدر باشه هزینه کنم خودم اینجا دکل بزنم
    ولی نمی دونم پوشش داره یا نه .
    الان من دو بار زنگ زدم ولی نمیانبرای تس اگر این کارو کنید واقعا کارو منم راحت کردید الان شرق و غرب سرویس دارن مرکز شهر بیارن کارشون خوب میگیره
    من توفکر دکل بودم ولی نمیان
    پوشش دهی که قاعدا باید بنا به موقعیتی که شما دارید سنجیده بشه! اما اگر دکل بزنید قطعا میتونید سرویس بگیرید
    به شرکت i-net تماس بگیرید بفرمایید دکل حاظر هستید دکل رو خونه اتون زده بشه فکر کنم زودتر بیاییند
    به هر حال هر کمکی از دست ام بر بیاد بنده دریغ نمیکنم
    ارادت مند سینا

eztech عزیز خودشون گفتند نمیاییم؟

2. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

eztech عزیز خودشون گفتند نمیاییم؟
    سلام
    نه جناب سینا ادرس گرفتن گفتن میان ولی چند روز گذشته نیومدن الان دفه دوم زنگ زدم تو پروفایلتون گفتم
      محتوای مخفی: س 
    الان میومدن یک مودم جیبی نمیکردن تو پاچمون

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    نه جناب سینا ادرس گرفتن گفتن میان ولی چند روز گذشته نیومدن الان دفه دوم زنگ زدم تو پروفایلتون گفتم
      محتوای مخفی: س 
    الان میومدن یک مودم جیبی نمیکردن تو پاچمون
    اگر واقعا سرشون شلوغ باشه که درست اما اگر فکر میکنید که فراموش میکنند میخواهید اسم شریف اتون رو بفرمایید بنده زنگ بزنم ازشون سوال کنم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

1 مگ نامحدود خلوت ترین ساعت 6 صبح-میانگین سرعت دانلود 112 کیلو و آپلود متاسفانه 80 پینگ 30 تا 40
    به نظر میاد حداقل پینگ 512 و تستهای 512 بهتر از این بود.چراااااااااااا؟؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by birang1357; 02-05-2012 at 05:58.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

1 مگ نامحدود خلوت ترین ساعت 6 صبح-میانگین سرعت دانلود 112 کیلو و آپلود متاسفانه 80 پینگ 30 تا 40
    به نظر میاد حداقل پینگ 512 و تستهای 512 بهتر از این بود.چراااااااااااا؟؟؟

از سرور فن اوا تهران تست بگیرید ببینید به چه شکل هست
    پینگ به سرور های تهران زیاد ملاک نیست شما پیشنگ از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 ات اگر خوب باشه سطح کیفی اینترنت ات خوب هست
    یکمی از دیروز تا حالا سرعت شبکه اومده پایین انشااا که زود حل بشه!
    Last edited by sinaxex; 02-05-2012 at 14:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    Last edited by birang1357; 02-05-2012 at 15:22.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خوب مشکل چی هست پینگ بالا هست؟
    4.2.2.4 بنده الان تست گرفتم میانگین 132 و 8.8.8.8 هم میانگین 140
    با گیت وی باید پینگ اتون حدود 20 باشه (80.253.137.146 امروز گیت وی اینه شما یک پینگ بگیر) این پینگ اتصال به اینترنت اتون هست حالا ای پی های دیگه سرور های دیگر اینترنت هست برای من الان 17 هست
    انتن اتون چی هست ؟ شما کدوم منطقه هستی؟(ان ها رو ترجیحا پ.خ کن)
    وارید کانفیگ انتن بشید و بفرمایید سیگنال اتون چند db هست؟
    Last edited by sinaxex; 02-05-2012 at 15:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام.
    دوست عزیز sinaxex ;
    ما متاسفانه سمت پاسداران مستاجر هستیم و در مورد اینترنت به مشکل اساسی خوردیم!
    چون اجاره نامه رسمی نیست ( بخاطر اینکه صاحبخونه نمیخاد مالیات بده! ) به نام خودمون نمیتونیم ADSL بگیریم و بنام صاحبخونه هم بخاطر ترسو بودنش بازم نمیتونیم بگیرم.
    امروز رفتم خط تلفن جدید بخرم متاسفانه گفتن تا حداقل 3 ماه دیگه دایر نمیشه!

حالا اومدم سمت وایرلس و وایمکس.
    من تو صفحات قبلی پینگهای شما و دوستان رو میدیدم که فوق العاده بودن و خیلی هم برای من مهمه.
    در صورتیکه وایمکس مبین و ایرانسل به هیچ وجه به این شکل نیستن.
    به نظر شما تفاوتهای وایرلس و وایمکس چیه؟

یکی دیگه هم اینکه آیا سرویسی که میگیرید همیشه انقدر پایدار و با کیفیته؟ مثلا من شنیدم ممکنه آنتن در اثر باد و طوفان از کالیبره بودن در بیاد و ...

آخری هم اینکه هزینه نصب+تجهیزاتش چقدر در میاد و اینکه تجهیزات رو بما میفروشن یا امانی میدن؟ ( ضمنا ما طبقه همکف هستیم)

ممنون.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام.
    دوست عزیز sinaxex ;
    ما متاسفانه سمت پاسداران مستاجر هستیم و در مورد اینترنت به مشکل اساسی خوردیم!
    چون اجاره نامه رسمی نیست ( بخاطر اینکه صاحبخونه نمیخاد مالیات بده! ) به نام خودمون نمیتونیم ADSL بگیریم و بنام صاحبخونه هم بخاطر ترسو بودنش بازم نمیتونیم بگیرم.
    امروز رفتم خط تلفن جدید بخرم متاسفانه گفتن تا حداقل 3 ماه دیگه دایر نمیشه!

حالا اومدم سمت وایرلس و وایمکس.
    من تو صفحات قبلی پینگهای شما و دوستان رو میدیدم که فوق العاده بودن و خیلی هم برای من مهمه.
    در صورتیکه وایمکس مبین و ایرانسل به هیچ وجه به این شکل نیستن.
    به نظر شما تفاوتهای وایرلس و وایمکس چیه؟

یکی دیگه هم اینکه آیا سرویسی که میگیرید همیشه انقدر پایدار و با کیفیته؟ مثلا من شنیدم ممکنه آنتن در اثر باد و طوفان از کالیبره بودن در بیاد و ...

آخری هم اینکه هزینه نصب+تجهیزاتش چقدر در میاد و اینکه تجهیزات رو بما میفروشن یا امانی میدن؟ ( ضمنا ما طبقه همکف هستیم)

ممنون.
    خواهش میکنم واقعا چه شما دوست من و چه بقیه دوستان اگر بنده صحبتی میکنم و یا حرفی مینزنم بازم میگم خاص تبلیغ شرکتی نیست فقط میخوام به دوستان خودم کمک کنم همین! والا مثلا یکی از دوستان الان یک مگ نامحدود inet گرفته همه چیز اش اوکی هست فقط کمی تو سرعت اپلود که باید حدود 110 120 باشه راضی نیست میخوام کمک اشون کنم که سطح کیفی ایشون بهتر بشه چون وقتی من این تاپیک رو زدم به این یقین داشتم که inet تو این همه شرکت اینترنتی شرکت عالی هست برای همین به خودم جرات دادم که تاپیک بزنم والا نه ای نت برای پدر ام هست و نه قصد تبلیغ اش رو دارم که منفعتی بره تو جیب من( به والله همین هست) گویی چند ماه قبل سیر عظیمی از دوستان کم طلفی کردند و بنده رو اجیر شده ای نت قلمداد کردم اما به دل نگرفتم! به هر حال همه این حرف ها گذشته و بنده هم باز هم خوشحال ام و بازم برام افتخار است که بتونم به دوستانم کمک کنم
    در مورد سوال شما بله متاسفانه به کرات دیدم که صاحب خانه نمیاد اجازه بده برای adsl که خوب این عین بی انصافی هست! و خوب باید کلی بنده خدا مستجر ها هزینه کنند برند سمت سرویس های وایرلس البته خوب اگر شرکت وایرلس رو خوب انتخاب کنند منعت داره براشون چون سرویس بهتری دارند
    مهم ترین چیزی که همه میپرسند و من هم خودم الان حدود 5 سال شده به جای adsl دارم از سرویس وایرلس استفاده میکنم بدون واسطه بودن سرویس اینترنت هست! شما در سرویس adsl یک واسط اساسی دارید بین شما و ای اس پی و ان هم کابل های مخابرات + خوده مرکز مخابرات هست! عموما که چه عرض کنم بیشتر دوستانی که عارض هستند تو adsl به خاطر مرکز مخابراتی ایشون بوده ! شما تو بستر وایرلس و حتی وایمکس بدون واسته هستید و میتونید طلب کنید از ای اس پی یک سرویس خوب و کیفیت عالی رو.
    اما فرقی در این بین بین وایمکس و وایرلس هم هست! تجهیزات وایمکس بسیار بسیار پیشرفته تر از تجهیزات وایرلس ایی هست که الان موضوع بحث ما هست یعنی در تمام دنیا یعنی سال 2012 بعد از ارتباط کابلی سرویس وایمکس باب هست اما خوب متاسفانه به دلیل استفاده از تجهیزات نادرست و مهندسی اشتباه توسط دو اپراتور بزرگ وایمکس در ایران سرویس کیفیتی وایمکس حتی در مناطقی از adsl هم پایین تر هست!

در مورد سرویس وایرلیس که مد نظر هست تا فاصله 4 الی 5 کیلومتری تا فرستنده یک نوع تجهیزاتی هست به نام NanoStation 5 که تو فرکانس 5 کار میکنه و نقش گیرندگی داره برای فواصل بیشتر از دویس های دیگر استفاده میشه
    برای هزینه اولیه حدودا حالا فکر کنم از 200 هزار تومان شروع بشه به بالا
    مودر بعدی شما چه طبقه اول باشیه چه n ام انتن در بالا پشت بام نصب میشه و از طریق کابل میاد دمه کاپمیوتر اتون
    در مورد امانی بودن خیر شرکت inet امانی تجهیزات نمیده

بازم میگم زمانی که من سرویس وایرلس گرفتم حدود 4 سال پیش (بیشتر فکرکنم) فقط ای نت بود و دو الی 3 شرکت دیگر که من شانسی ای نت رو انتخاب کردم اون موقع حدود 600 هزار تومان هزینه کردم تا بتونم به اینترنت ای نت وصل بشم و تا حالا انقدر راضی بودم که سرویس ام رو عوض نکردم چیزی که الان فراوان هست ای اس پی وایرلس اما همه اش از یوزر هاشون ناراضی بودن رو شنیدم شما سرچ کن تو اینترنت برای منطقه اتون n+1 شرکت وای فای پیدا میشه
    در مورد منطقه اتون هم فکر کنم بتونید از پاپ سایت دربند اشون سرویس بگیرید که به شما خیلی نزدیک هست
    در مورد پایداری هم بله دوست من همیشه پایدار هست نه اگر بنا باشه باد و باران انقدر راحت تاثیر بزاره که نمیشه! خوده دوستانی که از شرکت میاییند برای نصب انتن هایانقدر سفت میبنند که به این راحتی ها تکان نمیخوره! البته اگر شما یک میله حالا هر چقدر محکم پیچ کنید خیلی عالی هست چون تمامی دیوایس های ویارلس چون طراحی شده برای بسته شدن روی دکل میله هم یک بخضی از دکل هست و خوب میشینه روی میله و میله استقامتی خوبی داره برای نگه داشتن انتن
    Last edited by sinaxex; 03-05-2012 at 23:21.

11. 3 کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ممنون از وقتی که گذاشتی دوست عزیز ...

متاسفانه ساختمون 3 طبقه است !
    امروز به شرکت پتیاک زنگ زدم بعد از یک ساعت تایپ کردن (صداش میومد!! ) گفتن اگه ساختمونتون 4 یا 5 طبقه بود میومدیم برای تست ولی با توجه به تراکم اون منطقه واسه 3 طبقه بی فایده است.
    اینا ضمنا هزینه آنتن رو از 150 به بالا عنوان کردن و کابل رو متری 800 نامردا !
    تازه اینا دکلشون رو برج سفید بود و منو نسبت به اون میسنجیدن پس میشه در نظر گرفت بقیه isp ها هم همینو میگن.

دوست داشتم بگیرم چون پینگ شما خیلی فضاییه واقعا فک نمیکردم همچین پینگی بشه تو این مملکت داشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •