سلام
من وقتي خروجي از كليپ خودم مگيرم در هنگام پخش با نرم افزارهاي پخش مثل مديا پلير تصوير به صورت بزرگ و فول نيست ؟؟؟
با تشكر از شما
سلام
من وقتي خروجي از كليپ خودم مگيرم در هنگام پخش با نرم افزارهاي پخش مثل مديا پلير تصوير به صورت بزرگ و فول نيست ؟؟؟
با تشكر از شما
سلام
با تشكر از شما
فرهاد جان شما موقع خریجی گرفتن از پروژه توی هر نرم افزاری کزینه هایی داری که از طریق اون می تونی ابعاد تصویرت رو انتخاب کنی که بسته به نیازت فرق می کنندنوشته شده توسط farhad_2244
البته معمولا خروجی vcd pal می گیرند که ابعادش 352 * 288 که هنگام پخش توسط دستگاه vcd کامل صفحه رو پر می کنه
البته امکان این هم هست که فیلم اصلیت که می خوای ویرایشش کنی دورش نوار سیاه داشته باشه
-------------------------------------------------
جواد کاظمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سریال این برنامه رو می خواهم
با تشکر
من مي خوام صدا و تصوير رو كنار هم بزارم اما هيچي از مولتي مديا نمي دونم اگه كسي مي تونه راهنمايي كنه
اینهم سریال نصب ادیوسنوشته شده توسط Alone_In_Hell
811614-fehjp01pfl4fwe3p
اگه کد فعال سازی رو هم خواستید بگید
-------------------------------------------------
جواد کاظمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي ممنون
يك كد 6 رقمي از من مي خواهد
اون رو هم لطف كنيد بزاريد
دقیقا این کد رو کجا از شما می خواد و با چه متنی ؟ توی مراحل نصب می خواد یا توی خود برنامه؟نوشته شده توسط tabasom_20200
اين كد هنگام باز كردن مي خواهد كه بالاي پنجره سريال و پايين اش كد رو مي خواهد شما كد فعال سازي رو بزارين شايد اون باشد
راستي مشهدي هستي خبر نداشتيم دستت درد نكنه هم شهري
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)