بچه ها مارشال مدل ME-2282 دارم (پخش کننده ی اتومبیل)
روش زده این فرمت ها رو می خونهVD/VCD/CD/MP3/WMA/MPEG4 PLAYER/RECEIVER
من کانورتر 4VIDEO CONVERTER دارم اما به هر MOEG4 که تبدیل می کنم در اون دستگاه نمی خونه چه کنم؟
بچه ها مارشال مدل ME-2282 دارم (پخش کننده ی اتومبیل)
روش زده این فرمت ها رو می خونهVD/VCD/CD/MP3/WMA/MPEG4 PLAYER/RECEIVER
من کانورتر 4VIDEO CONVERTER دارم اما به هر MOEG4 که تبدیل می کنم در اون دستگاه نمی خونه چه کنم؟
Last edited by vxp; 21-09-2014 at 12:33.
از دوستانی که با برنامه exilisoft dvd convertor استفاده کردن یه سئوال دارم.من این برنامه رو نصب کردم فایلی با فرمت mpg تو برنامه باز میکنم منو واسه دی وی دی میسازم ولی قسمت چهارم یا پنجم که dvd خام و چک میکنه ارور میده و dvd رو قبول نمیکنه.کسی تجربه این مشکلو داشته.
بهترین برنامه برای تبدیل ایل های ویدئویی به dvd کدوم برنامه هست؟
من از convert x to dvd استفاده میکنم.برنامه بهتر و سریعتری هست که کیفیت رو هم کاهش نده؟
یه فایل 80 مگی با پسوند djvu دارم که با stdu converter و nitro pdf نتونستم به pdf تبدیلش کنم
جفتشون یه فایل یک صفحه ای تحویل میدن
مبدل دیگه ای سراغ ندارید؟
سلام
میتونید اول به jpg تبدیل کنید و بعد عکس ها رو به pdf تبدیل کنید. این سایت میتونه این کارو انجام بده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزارهای دیگه رو هم تست کنید
بدون افت کیفیت امکان نداره
Last edited by Mohammad-t-1992; 06-01-2015 at 00:41.
نرم افزار doPDF رو نصب کنید و فایل djvu رو باز (توسط نرم افزارهای djvu Viewer) و پرینت کنید. پرینتر رو روی حالت doPDF قرار بدین و فایل PDF رو ذخیره کنید.
اگه تعداد صفحات زیاد باشه ممکنه سری اول انجام نشه، مجددا سعی کنید.![]()
دوستان من یک برنامه کانورت به اسم Movavi Video Converter15.2.0 دانلود کردم که یکی از بهترین برنامه های کانورت هست منتها نمیدونم چرا هرکاری میکنم نمیشه رجیسترش کرد ممنون میشم اگر کسی اطلاعی داره بتونه به من کمک کنه اینم لینک برنامه اگر کسی خواست دانلود کنه و اموزش بده ما هم استفاده کنیم ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکانات جدیدی در نسخه 15 اضافه شده از جمله اینکه بعد از پایان کانورت کامپیوتر را خاموش میکنه و چند امکان دیگه که اگر نسخه 15 رو بشه رجیستر کرد خیلی خوب میشد در نسخه 15 باید فایل رجیستر رو در پروگرام دیتا در درایو c کپی پیس کرد که من هرچی گشتم در ویندوزم کهxp هست این فولدر را پیدا نکردم متاسفانه
با سلام من یک سری فیلم 3d دارم که میخوام روی dvd9 رایتشون کنم ایا نرم افزاری هست که اینکارو بکنه و اونوقت میشه با پلیر معولی و تلویزیون 3d اونارو دید چند تا مبدل گرفتم اما اونا فقط رو بلو-ری رایت میکردن و dvd9 قبول نمیکردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)