این دسکتاب رو میخوام
مشکلم حل شد . فایل explorer مشکل داشت
این دسکتاب رو میخوام
مشکلم حل شد . فایل explorer مشکل داشت
آقا منم فجیع خواستم لطفا تمام برنامه های لازمشو برام لینکشو بزارید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:22 AM ---------- Previous post was at 07:19 AM ----------
[QUOTE=kaivanika;6588424]این دسکتاب رو میخوام
در خصوص فارسی کردن پیام ها هم میتونید با ویرایش فایل های Ini تغییرات دلخواه را اعمال کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:23 AM ---------- Previous post was at 07:22 AM ----------
Last edited by Farzad_p30; 07-11-2011 at 10:56.
یکی نیست به درخواست ما جوابببببببببببببب بده ؟؟؟
بابا دلمونو آب کردی بزار این 2تا تم هارو دیگه
معذرت من نبودم واسه اینکه ویندوزتون اینجوری بشه باید اول تمز ویندوز رو عوض کنید که فک کنم عوض کردم تمز رو بلد باشید بعد برنامه Rainmeterرو نصب میکنید و اسکین های دلخواه رو دانلود و داخل پوشه اسکین برنامه کپی میکنید و از روی ایکون برنامه اسکین ها رو انتخاب میکنید یکم کار کنید راحت یاد میگیرید
دانلود تم از اینجا
بعد برنامه Rainmeterرو دانلود و نصب کنید و تمام اسکین های مورد نیاز رو از لینک زیر از هر کدوم خوشتون اومد دانلود کنید و بزارید تو فولدر اسکین برنامه تو پوشه Documents
دانلود برنامه Rainmete
تمزهای برنامه Rainmeter
این ادرس عکسهای دسکتاپ منکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک اول خرابه!
لینک خراب نیست
راحت نیست میشه بیای کمک ؟واسه اینکه ویندوزتون اینجوری بشه باید اول تمز ویندوز رو عوض کنید که فک کنم عوض کردم تمز رو بلد باشید بعد برنامه Rainmeterرو نصب میکنید و اسکین های دلخواه رو دانلود و داخل پوشه اسکین برنامه کپی میکنید و از روی ایکون برنامه اسکین ها رو انتخاب میکنید یکم کار کنید راحت یاد میگیرید
تم رو چه جوری عوض کنیم ؟
او نوار مشکی که پایین هست . میشه کاری کرد وقتی پنجره رو کامل باز میکنیم در حد همون نوار باز بشه ؟ یعنی اون نوار مشکی دسکتاپ رو محدود کنه
دقیقا از چه فایلی برای آیکون ها استفاده کردی هر دو دسکتاپ قشنگن بزار واسه دانلود ( آیکون ها رو میگم )
و اینکه فایل های explore , ExplorerFrame باید جایگزین بشه یعنی چی و روش جایگزین کردن ؟
راستی اون فایل های inf رو که فارسی میکنم علامت سئوال نشون میده چیکار کنم ؟
برنامه های آب و هوا و اکثر ابزار های اضافی که درست میکنن سر دسکتاپ نمایشی هستن و کاربردی ندارن
Last edited by kaivanika; 09-11-2011 at 06:05.
الان این برنامه چی کار میکنه دقیقا/>
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)