مدارس یا دانشگاه ؟اکثر مدارس زنگ هایی بنام مهارت های زندگی، مشاوره و از اینجور چیزا دارن اما معلما سهل انگاری میکنن.......
دانشگاه رو که نمیدونم چون هنوز نرفتم !
... اما مدارس ! عرضم به حظور شما که فقط در سال دوم دبیرستان دانش اموزان رشته ی ریاضی ( دقت کنید ! فقط بچه های ریاضی ، تجربی ها این زنگ رو ندارن ، در مورد انسانی ها هم مطمئن نیستم ) یک زنگ دو ساعته دارن به نام زنگ پرورشی ، که همتون هم میدونید این زنگ ها چیجوری میگذرن ... !!
منظور شما از زنگ مهارت زندگی دقیقا چی بود ؟
اما در مورد مشاوره ، بله ، مشاوره داریم ! یادمه اوندفعه رفتم دفتر مشاوره گفتم برنامه ی تحصیلی میخوام ، مشاور گفت : یه برنامه بهت میدم توپه توپه ! رتبه یکِ کنکور میشی ! شب ها 12 تا 2 باید بیای خونه ی ما ، رتبه یک ـت تضمینه !! ( این هم از مشاور های ما !!)
بله آقای قرائتی گفتند ، CD هاش رو هم فکر کنم توی آرشیو داشته باشم ... !!!!!!!!!!
اینارو آقای قرائتی گفته
خوب منم نظرمو میگم .اگه این درسا به شکل حجیم و تخصصی به دانش آموزا ارائه میشد خوب بد بود و میشه گفت که اتلاف وقته.ولی تا اون حد که تو دوره راهنمایی آموزش میدن لازمه و باید باشه
+
بله ، اون چیزی که در دوره ی راهنمایی آموزش میدن کاملا خوب هست ، منظور من اون نبود ! یک دانش آموز باید بدونه دلتا چی هست ، فرق گسستگی و شکستگی در کره ی زمین یعنی چی ، چرا آتش فشان به وجود میاد و ...
اما منظور اصلی من جغرافیای دوم دبیرستان و تاریخ سوم دبیرستان بود !
تقریبا کل بچه هایی که میشناسم از این 2 تا درس شاکی هستند ... مخصوصا که اگر معلم سختگیر باشه امکان نداره در هیچ امتحانی کسی 20 بگیره ! به شخصه توی کلاس خودمون در کل سال قبل هیچکی نتونست جغرفیا 20 بگیره !
چون هیچکس نمیتونست دقیقا مثل کتاب بنویسه !!
دقیقا یکی از استاد های ما همین رو میگفت !واقعا برای آموزش و پرورش متاسفم .طوری شده که ما باید بگیم که مجبوریم یاد بگیریم درحالی که نباید اینطور باشه.
من وقتی که دیپلم گرفتم فهمیدم بعد از 6 سال زبان خوندن و حتی با نمره بالا قبول شدن چیزی از زبان جزءتعدادی لغت که فکر کنم همه بلدن نمیدونم.خوب این غلطه
باید فضا و نحوه آموزش طوری باشه که اولا تدریس چه برای معلم و چه دانش آموز لذت بخش باشه و اینکه دانش اموزان خودشون پیگیر آموزش و یادگرفتن باشن.اینطور نباشه که فقط نمره ملاک باشه
دانش آموزی که با همه ذوق و شوق میاد مدرسه ... باید دو ساعت روی این نیمکت های سخت بشینه ، با این مقررات سخت دست و پنجه نرم کنه ، کله ی صبح پا بشه ! اما همه ی اینها برای اینه که به دانش آموزان بفهمونن زندگی سخت هست ، در واقع دو ساعت نشستن روی نیمکت ها و این همه سختی برای این هست که دانش آموزان رو برای ورود به اجتماع آماده کنن ...
عقل چیزی هست که بین تمام انسان ها یکسان تقسیم شده ! چون همه ادعا میکنن که از بقیه بیشتر میفهمن !فقط پشتکار لازم نیست.یاد گرفتن هم مهمه.من خیلی هارو میشناسم که به شدت درس میخونن ولی چیزی نمیفهمن
فقط یک چیز بگم حمید داداش ، مطمئن باش اون افرادی که هیچی نمیفهمن در مورد ماها فکر میکنن که افراد خیلی احمق و کودن هستیم و در واقع عقب مونده ی ذهنی هستیم ! چون خودم روزگاری جزو همین افراد بودم ... !!
دقیقا ،مقایسه کردن خودت با دیگران مخصوصا اگه ضعیفتر باشی جزءاینکه به اعتماد به نفست ضربه میزنه کاره دیگه ای نمیتونت برات انجام بده
وقتی که خودتو با گذشتت مقایسه کنی و پیشرفتت رو ببینی انگیزت بیشتر میشه و اعتماد به نفست میره بالا
موفق باشیم ...