صد تومن میگیره بعد دوره میذاره.. بعد برو که خبرت کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
صد تومن میگیره بعد دوره میذاره.. بعد برو که خبرت کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
برای خرید نرم افزار یکی از دوستان من کارش پخش بازی و برنامه هست و هروقت خواستی بخری بگو شمارشو بهت میدم خودت ببین چجوره.
واسه خرید سیستم هم بستگی داره که چندتا کامپیوتر بخوای بخری .. جدیدا ( بعد عید ) قیمت قطعه بالا کشیده یکم... اگه بالای 5 تا سیستم بخوای بخری میتونم کسی رو بهت لینک کنم که حدود 390 بتونی سیستم کامل جمع کنی.. مانیتور و موس و کیبرد و کیس کامل بدون اسپیکر ... ( خودم یک ماه پیش یه آموزشگاه زبان رو ستاپ کردم و همین حدود قیمت واسم در اومد)
واسه پیشنهاد هم به نظرم کافی نت بزن و در کنارش نرم افزار و فیلم بفروش
ممنون از کمک و لطفت دوست عزیز اما من اصفهانم .
بله. خودمم تصمیم گرفتم یه کافی نت بزنم و درکنارش اگه شد فیلم و موزیکو اینا هم بفروشم اما میترسم دردسر شه و بیان در مغازه زو پلمپ کنن! شما راه حلی سراغ داری که اینطور نشه؟ (فیلم HD دان میکنم و فعلا یه آرشیو مختصر و محدودی دارم.)
برای گرفتن نمایندگی صوتی تصویری از کدوم صنف باید جواز کسب بگیرم؟
به فردی که کارمند دولته جواز کسب میدن؟؟
در این زمینه کسی اطلاعاتی نداره ؟
برای گیم نت هم مجوز می خواد
دوستان آیا اتحادیه ی کامپیوتر اجازه ی ایجاد کاف نت و کلوپ بازی(دستگاه های بازی مثل XBox 360 و PS3) رو در یک مغازه ی (یه مغازه ی 70 متری) میده؟ و آیا واسه کلوپ بازی باید مجوز و جواز کسب جدا گرفت؟
تا اونجایی که می دونم به یه واحد دو تا جواز نمیدن
تو شهرما یه کافی نتی بود که سخت افزار هم میفروخت ولی بعد از یه مدت بهش گیر دادن سخت افزارش رو جمع کرد
آهان!
به یه واحد دوتا مجوز به نام دو نفر مختلف چی؟ نمیدن؟
باز هم میگم زیاد اطلاع ندارم ولی مطمئنم اگه کوچکترین راهی اعم از قانونی و غیر قانونی داشت اون کافی نت گفتم سخت افزارش رو جمع نمیکرد
البته اگه مغازه بزرگ باشه و مال خودت باشه می تونی با پارتیشن دو قسمت بکنی وبرای هر کدوم یه اجاره نامه صوری بنویسی شاید بشه یه کاری کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)