آقايون خيلي با حاليد كه كمك ميكنيد 10 بار ازتون كمك خواستم ولي هيچ كدومتون حتي نمي گيد كه بلد نيستيد برا چند نفرتون پيام خصوصي مي ذارم ولي بازم چيزي نمي گيد كي ميگه شما 5 ستاره ايد!![]()
آقايون خيلي با حاليد كه كمك ميكنيد 10 بار ازتون كمك خواستم ولي هيچ كدومتون حتي نمي گيد كه بلد نيستيد برا چند نفرتون پيام خصوصي مي ذارم ولي بازم چيزي نمي گيد كي ميگه شما 5 ستاره ايد!![]()
سلام ...
میخواستم کمکم کنید ...یه چند وقت مدیدیه که سیستم من وقتی باهاش کار میکنم چه کار معمولی و چه مواقعی که باهاش بازی میکنم یا اصلا کار نمیکنم خود به خود کامپیوترم restart میشه و وقتی دوباره وارد سیستم میشم با پیغام خطای زیر موتجه میشم ...
خواهش می کنم کمکم کنید چون حسابی کلافم کرده ...
ممنون........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست من ...
منم خودم قبلا یه همچین مشکلی داشتم .. و بعد فهمیدم یکی از فایلهای سیستمیم اسیب دیده و تخریب شده حتما میدونی وقتی این نوع فایل تخریب بشه هیچ کاریش دیگه نمیتونی بکنی ... بعد من ویندوزمو عوض کردم و دوباره درست شد ...
تو هم همین کار رو بکن ویندوزتو عوض کن مشکلت حل میشه ...
آقاي Cherry عزيز ممنون كه خواستي كمكم كني ولي بايد بگم كه 3 بار ويندوز عوز كردم ولي درست نميشه .
در ضمن در مورد سوال خودتم بايد بگم كه احتمالآ مشكل از فن CPUت بايد باشه نگاه كن ببين كه يه موقع گرد و خاك مانع از گردشش نشده باشه اگه كه يه فن بزرگتر رو CPU ت نصب كني ام كه چه بهتر.
Last edited by mohammad36; 12-02-2007 at 14:30.
سلام ممنون از راهنماییت ولی من هر یک ماه یه باز داخل pc مو تمیز میکنم ...فن cpu هم خوبه و خیلی خوب کار میکنه ... و بزرگ هم هست ...
یه عده میگن از هارد دیسکته که من بعید می دونم .....
سلام ممنون از راهنماییت ولی من اقا نیستم ...
من هر یک ماه یک بار داخل pc رو تمیز میکنم ... cpu هم هیچ مشکلی نداره و خیلی خوب کار میکنه و بزگ هم هستش...
یه عده میگن احتمال داره از هارد دیسکت باشه که من بعید می دونم....
دوست عزیز سلام
اطلاعاتی رو راجع به ویندوزتون به من بدید :
1- چند وقته از اون استفاده می کنید ؟!
2- ایا اون original هست یا نه ؟ ( تمام ویندوز های روی لپتاپ که فابریکن اریجینال هستند )
3- نگارش اون چیه و چه پکی روش نصبه ؟
4- ایا صفحه ی مرگ ( صفحه ی ابی بایوس کتامپیوتر ) برای شما نمایان می شود یا خیر ؟
( احتمالا یکی از این ایرادات به شما وارده ! ( البته به ویندوزتون ) یکی از سخت افزار هاتون ورژنش قدیمی است - ویندوزتان به باگ معروف sp 1 دچار شده - یکی از کی های رجیستری تان مشکل پیدا کرده )
( جواب mrs. cherry)
با كاسپرسكي اين ويروسو ميكشه.
ولي بعد كاسپرسكي رو پاك كن چون نميزاره بري
توي اينترنت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)