میشه 3125؟ درسته دیگه؟
میشه 3125؟ درسته دیگه؟
جواب میشه 1
جواب = 5بتوان5 = 3125
همونطور که حمید عزیز اشاره کردند جواب میشه 1 !
خیلی لازم نیست دنبال فرمولها و روابط پیچیده بگردیم ، همونطور که در سطر اول نوشته شده => 1=5 ، بنابراین فقط جای طرفین تساوی عوض میشه و در سطر آخر => 5=1
پی نوشت : به همین سادگی ، به همین خوشمزگی !![]()
به نظر من زیاد جالب نبود خب اگه این منظور سوال بود باید روند بیشتری رو میرفت بعد مثلا میگفت جمله 25 چیه؟منم میگفتم 2![]()
سلام
شاید این سوال قدیمی باشه ولی خیلی ها هم نمیدونن
===========
اتاقي داراي سه لامپ مجزا مي باشد كه كليدهاي آن در بيرون اتاق قرار گرفته اند اتاق مذكور تنها داراي يك درب ورودي است . چگونه ميتوان متوجه شد كه هر يك از كليد ها به كدام يك از لامپ هاي اتاق مورد نظر تعلق دارند در صورتي كه اجازه داشته باشيم كه تنها يك باردرب اتاق را باز كنيم و وارد اتا ق شويم و پس از اين يك بار ديگر اجازه ورود به اتاق را نداشته باشيم و درب دوباره قفل شود.!
محتوای مخفی: جواب
==============
ممنون دوست عزیز فقط اگه جوابش رو توش قرار ندی به نظر من بهتره اونوقت دوستان میان و نظر میدن درباره سوالتون اینجوری فک میکنم جذاب تر باشه
این خانوم به کدوم طرف میچرخه؟
اگر این خانم را در حال گردش در جهت عقربه ساعت می بینید شما از سمت راست مغز خود بهره می گیرید.
اگر این خانم را در حال گردش در جهت خلاف عقربه ساعت می بینید شما از سمت چپ مغز خود بهره می گیرید
اگر شما بدون تعییر در چشمتان هنگام نگاه کردن قادر به سوئیچ در هر دو جهت هستید هوش شما بالاتر از ۱۶۰ است که یک نابغه به حساب می آیید.
این تصویر در دانشگاه یل آمریکا در مطالعه ای ۵ ساله بدست آمده است .
تنها ۱۴ ٪ مردم آمریکا توانایی دیدن آن را در هر دو جهت دارن
من نابغه نیستم ولی کلا به هر دو طرف میچرخه.معلومه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)