یه پیشنهاد عالی
همگی از پست اول یا سوم (جفتش) تشکر کنین که پروفایلاتونو راحت گیر بیاریم...
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
چقدر بزرگ شد!انقدرم عالی نبود دیگه![]()
یه پیشنهاد عالی
همگی از پست اول یا سوم (جفتش) تشکر کنین که پروفایلاتونو راحت گیر بیاریم...
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
چقدر بزرگ شد!انقدرم عالی نبود دیگه![]()
اقای enrico128 ؛اومدی یه سری هم به ما بزن؛من پیشنهادمو دادم(تو پروفایلت)؛منتظرم.
meto 895 که بازیت با منه تو پروفایلت هم گفتم اینجا هم میگم انلاین شدی قرار بازی را بگذار
سلام
میگم دوستان اگه میشه برای امثال من یه راهنمایی تصویری(عکس) از نحوه بازی کردن و مراحل اجرای بازی رو در سایت chess بزارن تا ما تازه وارد ها هم یاد بگیریم.
در ضمن این لیست کسانی که با هم دیگه بازی دارن پس کجاست؟
حالا اومدیم و یه نفر دیسکانکت شد .توی این سایت حالتی یا اپشنی چیزی نداره که بازی رو ذخیره کنه ؟تا بعدا ادامشو بیاد بازی کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان هر وقت گفتی من امادم ولی عصر ها یه ریزه مشکل دارم شب باشه خیلی بهتره
ممنون
اگه دیسکانکت بشید بازنده محسوب خواهید شد.حالا اومدیم و یه نفر دیسکانکت شد .توی این سایت حالتی یا اپشنی چیزی نداره که بازی رو ذخیره کنه ؟تا بعدا ادامشو بیاد بازی کنه؟
اگه دیسکانکت بشید تا 2 دقیقه بهتون زمان میده دوباره به بازی برگردید بعدش بازنده میشین .
شما پست سوم رو خوندید؟!:اگه دیسکانکت بشید تا 2 دقیقه بهتون زمان میده دوباره به بازی برگردید بعدش بازنده میشین .
شما دو دقیقه وقت دارید که دوباره به بازی برگردید.
اگه برگردید میتونید ادامه بدید.اگر نیومدید بعد از 2 دقیقه باخت میخوره.
به عبارتی نتیجه بازی هرچی که سایت اعلام کرد در نظر گرفته میشه...هرچی که سمت راست نوشت...
دستتون درد نکنه خوب منو راهنمایی کردین
بالا سمت راست play بعد live chess بعد play live chess بعد چلنگ میکنی بازی میکنی برای پیدا کردن رقیبتم بهتره اول توی کنترل پنل قسمت فریندز و اد فریندز اسم کاربری رقیبتو وارد و اونو اد کنی بعد راحت میتونی توی قسمت فریندز در همونجا که چلنگ باید بکنی اونو پیدا کنی شرمنده وقت نداشتم راهنمای تصویری واست بزارم یه دونه گذاشته بودم اگه پیداش کردم اینجا میذارم
لیستم توی صفحه اول پست سوم وجود داره
اگه کسی دیسکانکت شد اگه تا چند مین بعدش درست نشد باخت می خوره و راهی نداره مگه اینکه از روی پوزیستین بازی تشخیص بشه داد که اون شخص دیسی شده بازی کن برنده بوده
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
این kamyab00 رقیب منو کسی میشناسه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)