تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 49 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 486

نام تاپيک: Motorola Xoom اولین تبلت با اندروید Honeycomb و صفحه نمایش 10.1 اینچ

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان قصد جسارت ندارم....بنده حقیر کوچیک بچه ها اینجا هستم....دوستان استاد هستن...فقط محض تذکر چند مورد رو اطلاع میدم که خدایی نکرده از هول حلیم توی دیگ نیافتیم.....

کسانی که میخوان این تبلت رو بگیرن از الان بدونن که هانی کومب که سیستم عامل این تبلت هست فارسی رو ساپرت می کنه ولی نه چندان مناسب....حرف ی رو جدا نشون میده....توی آفیس هم که نگو...اصلا فاجعه هست...اگر خواستین عکس از همین زووم براتون یزارم که فارسی رو چجوری نشون میده.....
    از کی برد فارسی هم خبری نیست.........حالا ایا میشه این هارو روش اورد یا ریخت....بله میشه ولی با دردسر....که من خوشم نمیاد....
    ترس ولرز داره....

ساپرت این تبلت تو انجمن های فارسی زبان اصلا خوب نیست....این تبلت ها بر عکس گوشی ها اصلا فروش زیادی تو ایران ندارن به همین دلیل پشتتیبانی فارسی زبان ها تو انجمن ها هم کم خواهد بود....یعنی هرکی این تبلت رو بلافاصله بیاد ایران بگیره با فارسیش قطعا مشکل خواهد داشت و تنهایی باید به این در واون در بزنه....فکر هم نمیکنم رام فارسی براش بیاد...مگه یکی از ایرانی ها براش درست کنه.....خود دانید....

حالا همه این ها رو مقایسه کنید با آیپد ۱و۲که انجمن فارسی زبان تا دلتون بخواد براش هست....به طور پیش فرض فارسی رو ساپرت میکنه....سندش هم همین پست من هست که با کیبرد فارسی خوشگل ایپد نوشتم....

جامعه فارسی زبان ایپد دار قطعا از این موتورلا زووم بیشتر خواهد بود درنتیجه پشتیبانی خیلی خوبی ازش میشه....
    مثلا شما اگه به مشکلی بربخورین اینقدر استاد ایرانی ایفون ایپد تو اینترنت هست که مشکلات شما بی جواب نمونه....
    ولی این قطعا برای تبلت های دیگه اینجوری نیست....من خودم تجربه گلکسی تب رو داشتم که همه مشکلاتم رو توی انجمن های عربی با گوگل translate وهزار جور بدبختی حل می کردم.....

پس زیاد عجله نکنین وخوب گزینه هاتون رو بررسی کنین وبعد تصمیم بگیرین....
    ببینید دوست عزیز،مشکل ساپورت زبان که شما می گین مربوط به سیستم عامله. با توجه به اینکه این سیستم عامل Android 3 روی خیلی از تبلت هاست به نظر من خیلی زود این مشکل حل خواهد شد.مثل نسخه های قبلی آندروید.در ضمن به همون دلیل قبلی انجمن های فارسی از زوم پشتیبانی خواهند کرد،چون اصولا بیشتر مباحث نرم افزاریه که بین تبت ها مشترکه!
    شما اگه نظر سنجی ها رو ببینید (حتی تو سایت های ایرانی ) می بینید که مردم دارن بیشتر به آندروید متمایل میشن.

2. 2 کاربر از hajoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بازم کاری نمی تونیم انجام بدیم جز مقایسه زوم و تبلت های دیگه البته این دفعه خیلی کامله و چون حجمش زیاده لینکشو می زارم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 5 کاربر از hajoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در مورد سرعت کلاک ipad2 :

بعد از اون سوتی های مشکل رنگ و .... که در رسانه ای بازتاب فوق العاده داشت حالا سرعت کلاک cpu هم به بحث داغ دنیای اینترنت تبدیل شده :
    " پس مصرف کم باتریش دلیل داشت ما نمی دونستیم
    the iPad 2 is running at 894 MHz

منبع :
    کد:
    خیلی برای فن های اپل ناراحت شدم
    Last edited by Mig33; 13-03-2011 at 11:48.

6. 3 کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

کسانی که میخوان این تبلت رو بگیرن از الان بدونن که هانی کومب که سیستم عامل این تبلت هست فارسی رو ساپرت می کنه ولی نه چندان مناسب....حرف ی رو جدا نشون میده....توی آفیس هم که نگو...اصلا فاجعه هست...اگر خواستین عکس از همین زووم براتون یزارم که فارسی رو چجوری نشون میده.....
    البته ما کوچیک شماییم،ولی اساسا تبلت چه نیازی به پشتیبانی دیگران داره؟!
    اصلا پشتیبانی یعنی چی؟!!
    پشتیبانی یعنی اینکه دستگاهت خراب بشه،نتونی درست کنی،بری زنگ بزنی به شرکت سازنده برات راهنمایی کنن....
    سونی که 500 تا سایت پشتیبانی فارسی و انگلیسی داره...موتو رو نمیدونم!!
    اینکه جامعه ی ایپد در ایران بزرگ تره،دلیلی نمیشه که بگیم زوم نخرید....مشخصه که زوم در مقابل ایپد 2 حرفی نداره(مگر اسم سخت افزار!)ولی،کم کم برنامه های اندو براش اختصاصی نوشته میشه.....نه برای زوم،بلکه برای هانی کامب...
    اینکه فراسی نداره،فکر نمیکنم بتونه زیاد مشکل بزرگی باشه....ضمن اینکه زبان فارسی رو میشه راحت اضافه کرد....
    زبان فارسی برای اندروید تو بازار پره،کار ساپورتوندن زبان فارسی،با چند اپ ساده هم انجام خواهد گرفت!!

بهتره،انگلیسی یاد بگیرین تا بجای نیاز به گوگل ترنسلیت و راهنمایی گرفتن از اعراب محترم،از انگلیسی زبان های محترم کمک بگیرید...کلی سایت و انجمن مختلف هست برای این مسائل...

---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------

امروز روز دومیه که ملت این دستگاه رو دارن،فعلا من ندیدم که کسی اعلام بکنه با اجرای برنامه یا بازیی خاص مشکل داشته!!

شما داری سخت افزار های مورد نیاز اندروید رو،مقایسه میکنی با سخت افزار های مورد نیاز ios!! این اشتباه خوب....
    همه میدونیم که اندو،فعلا کم تجربه هستش و مثل همین غولی که نمادشه،سخت افزار و باطری میخوره...در صورتی که اپل مثل ی ادم میشینه و کارش رو میکنه....
    هر وقت لگ و اینا گزارش شد رو ایپد،اونوقت میتونیم بهش بخندیم!! تا قبل از اون،مجبرویم به دنبال پیدا کردن راه هایی برای حل مشکل لگ گلکسی هامون باشیم!

---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------

امروز روز دومیه که ملت این دستگاه رو دارن،فعلا من ندیدم که کسی اعلام بکنه با اجرای برنامه یا بازیی خاص مشکل داشته!!

شما داری سخت افزار های مورد نیاز اندروید رو،مقایسه میکنی با سخت افزار های مورد نیاز ios!! این اشتباه خوب....
    همه میدونیم که اندو،فعلا کم تجربه هستش و مثل همین غولی که نمادشه،سخت افزار و باطری میخوره...در صورتی که اپل مثل ی ادم میشینه و کارش رو میکنه....
    هر وقت لگ و اینا گزارش شد رو ایپد،اونوقت میتونیم بهش بخندیم!! تا قبل از اون،مجبرویم به دنبال پیدا کردن راه هایی برای حل مشکل لگ گلکسی هامون باشیم!

8. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سرعت cpu موتورولا زووم خودتون رو به 1.5 گیگا هرتز اوورکلاک کنید
    How To Overclock Motorola Xoom To 1.5GHz

منبع :
    کد:

10. 4 کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

6

البته ما کوچیک شماییم،ولی اساسا تبلت چه نیازی به پشتیبانی دیگران داره؟!
    اصلا پشتیبانی یعنی چی؟!!
    پشتیبانی یعنی اینکه دستگاهت خراب بشه،نتونی درست کنی،بری زنگ بزنی به شرکت سازنده برات راهنمایی کنن....
    سونی که 500 تا سایت پشتیبانی فارسی و انگلیسی داره...موتو رو نمیدونم!!
    پشتیبانی یعنی اینکه مشکل سخت افزاری نه...ولی مشکلات نرم افزاری با سیستم عاملش رو بتونم حل کنم...
    پشتیبانی یعنی هرچی که یخوام تو سایت های فارسی پیدا کنم نه خارجی....

اینکه جامعه ی ایپد در ایران بزرگ تره،دلیلی نمیشه که بگیم زوم نخرید....مشخصه که زوم در مقابل ایپد 2 حرفی نداره(مگر اسم سخت افزار!)ولی،کم کم برنامه های اندو براش اختصاصی نوشته میشه.....نه برای زوم،بلکه برای هانی کامب...
    کم کم هم میشه یه سال صد تا بهتر از این معرفی میشه

اینکه فراسی نداره،فکر نمیکنم بتونه زیاد مشکل بزرگی باشه....ضمن اینکه زبان فارسی رو میشه راحت اضافه کرد....
    زبان فارسی برای اندروید تو بازار پره،کار ساپورتوندن زبان فارسی،با چند اپ ساده هم انجام خواهد گرفت!!
    مشکل بزرگی نیست؟خوب اگه راحته پس چرا این همه گوشی دارن آندروید خون جگر خورده اند...
    محصول رو که میخری باید بی دردسر باشه...این نظر منه...نه با یک هفته نخوابیدن برای فارسی کردن

بهتره،انگلیسی یاد بگیرین تا بجای نیاز به گوگل ترنسلیت و راهنمایی گرفتن از اعراب محترم،از انگلیسی زبان های محترم کمک بگیرید...کلی سایت و انجمن مختلف هست برای این مسائل...
    شما نگران انگلیسی بنده نباشید
    رام های فارسی که برای گلکسی تب میومد رو آمریکایی جماعت میریختن؟!!!!!
    رام های پر از ایراد ودنگ وفنگ رو اروپایی جماعت میریختن؟!!!!!
    فقط عرب ها بودن.....من باید تو کدوم سایت انگلیسی دنبال رفع اشکالم بودم؟؟!!!

انتخابتون رو درست انجام بدین...

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

من نمیدونم چطور از نگرانی شما در مورد انتخاب دوستان تشکر کنم ولی این جریان خون جگر خوردن آندرویدی ها چیه اونوقت؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز، شرکت ها هم بر اساس توان آی پد برنامه می سازن و دلیلی نمیشه که آیپد کم بیاره.

این همه رو مصرف باتری مانور میدن بعد این قضیه پیش میاد ما هم روش مانور می دیم.

بعد شما می فرمایید زوم در برابر آیپد حرفی نداره.دلایل خودتونو ذکر کنید ، شاید ما هم آیپدی شدیم! ( البته به جز تعداد app ها که صد بار گفته شده و جواب داده شده)

14. این کاربر از hajoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

این هم مقایسه کیفیت دوربین در تبلتهای معروف بازار

و باز هم برتری تبلت موتورولا

Tablet Camera Tests: iPad 2 vs. Motorola Xoom vs. Samsung Galaxy Tab

Overall Image Quality Scores

1. Canon PowerShot S95 (85.6, Very Good)
    2. Apple iPhone 4 (66.2, Fair)
    3. Motorola Xoom (64.8, Fair)
    4. Samsung Galaxy Tab (63.6, Fair)
    5. Apple iPod Touch (58, Poor)
    6. Apple iPad 2 (57.8, Poor)

Overall Video Quality Scores

1. Canon PowerShot S95 (73.2, Good)
    2. Apple iPhone 4 (71.6, Good)
    3. Motorola Xoom (64.4, Fair)
    4. Apple iPad 2 (60.6, Fair)
    5. Cisco Flip Video UltraHD (60.4, Fair)
    6. Apple iPod Touch (58.8, Poor)
    7. Samsung Galaxy Tab (58.0, Poor)

Exposure Quality Scores

1. Canon PowerShot S95 (87, Very Good)
    2. Motorola Xoom (70, Good)
    3. Apple iPhone 4 (69, Fair)
    4. Samsung Galaxy Tab (64, Fair)
    5. Apple iPod Touch (57, Fair)
    6. Apple iPad 2 (56, Fair)

Color Accuracy Scores

1. Canon PowerShot S95 (85, Very Good)
    2. (tie) Apple iPhone 4 (67, Fair)
    2. (tie) Samsung Galaxy Tab (67, Fair)
    4. Apple iPad 2 (63, Fair)
    5. Motorola Xoom (62, Fair)
    6. Apple iPod Touch (62, Fair)

Sharpness Scores

1. Canon PowerShot S95 (87, Very Good)
    2. (tie) Apple iPhone 4 (64, Fair)
    2. (tie) Motorola Xoom (64, Fair)
    4. Samsung Galaxy Tab (62, Fair)
    5. (tie) Apple iPad 2 (55, Poor)
    6. (tie) Apple iPod Touch (55, Poor)

Distortion Scores

1. Canon PowerShot S95 (81, Good)
    2. Apple iPhone 4 (64, Fair)
    3. Motorola Xoom (63, Fair)
    4. Samsung Galaxy Tab (59, Fair)
    5. Apple iPod Touch (58, Poor)
    6. Apple iPad 2 (56, Poor)

Bright-Light Video Quality Scores

1. Canon PowerShot S95 (81, Good)
    2. Apple iPhone 4 (74, Good)
    3. Motorola Xoom (72, Good)
    4. Apple iPad 2 (65, Fair)
    5. Cisco Flip Video UltraHD (60, Fair)
    6. Samsung Galaxy Tab (59, Fair)
    7. Apple iPod Touch (58, Fair)

Low-Light Video Quality Scores

1. Apple iPhone 4 (74, Fair)
    2. Canon PowerShot S95 (67, Fair)
    3. Motorola Xoom (58, Fair)
    4. (tie) Cisco Flip Video UltraHD (57, Fair)
    4. (tie) Apple iPod Touch (57, Fair)
    6. Apple iPad 2 (56, Fair)
    7. Samsung Galaxy Tab (55, Poor)

Audio Quality Scores

1. Canon PowerShot S95 (70, Good)
    2. Cisco Flip Video UltraHD (68, Fair)
    3. Apple iPod Touch (64, Fair)
    4. (tie) Apple iPhone 4 (62, Fair)
    4. (tie) Motorola Xoom (62, Fair)
    4. (tie) Samsung Galaxy Tab (62, Fair)
    7. Apple iPad 2 (61, Fair)

این هم نمونه عکس ها زووم و مقایسه با دیگر تبلت ها

Motorola Xoom: Test Image A

Samsung Galaxy Tab: Test Image A

Apple iPad 2: Test Image A

Motorola Xoom: Test Image B

Samsung Galaxy Tab: Test Image B

Apple iPad 2: Test Image B

منبع : سایت معتبر pcworld

16. 6 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

پشتیبانی یعنی هرچی که یخوام تو سایت های فارسی پیدا کنم نه خارجی....
    میشه چند تا نمونه بگید که مثلا برای پیدا کردنش،مجبورید برید به یه سایت خاص؟!
    در حالت این گوشی ها،کامل تحویل داده میشن!!
    یکی میاد اینا رو روش رام گوشی دیگه رو پورت میکنه یا کلی کار دیگه!!

پشتیبانیی که ما میبینیم،یعنی اینکه اگه با دستگاهت مشکلی داشتی،یه تک بندازی به شرکت مربوطه و جوابت رو بدن...
    این اتفاق برای سونی افتاده و من بارها با ایمیل و یا تماس تلفنی به نمایندگی های مربوطه در ایران یا دوبی تماس گرفتم...

کم کم هم میشه یه سال صد تا بهتر از این معرفی میشه
    نه دیگه!!
    این چیزا بستگی داره به دولوپر ها...اگه دولوپر ها اونقدر عرضه ندارن که یه چیزی رو عرضه کنن،خوب پس عرضه نمیکنن!!اندروید،کلا دو ساله که اومده وسط،هنوز پایداریی که باید به دست بیاره رو نداره...
    جامعه ی اندرویدی به زبان فارسی،تازه یه ساله تشکیل شده و داره پیشرفت میکنه و کاربر متخصص نداره...
    ولی کلاربر متخصص برای برنامه نویسی و اینا پیدا خواهد کرد!! من هیچوقت اپل رو با سابقه ی 3-4 ساله ی حضورش در ایران و انجمن های بزرگش،با اندروید که یه ساله انجمن داره مقایسه نمیکنم!!

مشکل بزرگی نیست؟خوب اگه راحته پس چرا این همه گوشی دارن آندروید خون جگر خورده اند...
    برای شخص من نه!! من نظر شخصیم رو اینجا بیان میکنم البته... خون جیگر خوردن رو هم میشه نمونه بدین؟!

شما نگران انگلیسی بنده نباشید
    این یه شوخی بود!! جدی نگیر!!
    منظروم این بود که چرا اعراب؟!
    xda ،android and me و کلی سایت های انگلیسی زبان دیگه فعالن،چرا اعراب؟! هرچند قبول دارم که اعراب هم خوب زحمت میکشن،که البته باید هم اینجوری باشه....امکانات اونا بیشتر از ماهاست...مثلا دیورز با یکی از رفقام تو اربیل عراق صحبت میکردم،گفت وضع اینترنت خیلی خرابه!! منم گفتم که اره،خرابه واقعا...من دارم ماهی 25 دلار برای یه اینترنت با محدودیت دانلود 1 گیگ و سرعت دانلود 60 کیلوبایت میدم!!
    اون گفت چی؟! من دارم ماهی 20 دلار برای اینترنت با سرعت دانلود 400-600 کیلوبایت و بدون محدودیت دانلود میدم!!
    فکر میکنم،وقتی نوبت به دانلود کردن کتاب ها،برنامه ها و اس دی کی ها و سایر چیزا باشه،اینترنت و سرعتش کارگر باشه!!
    ضمن اینکه الان اگه من مثلا رامی که برای گوشی خودم کوک کردم رو بخوام بیارم بالا،باید سه شب پیاپی از دانلود هام که تا یک ماه اینده برنامه ریزی شده بگذرم!!!!
    به همین سادگی،دولوپر های ایرانی مجبور میشن چیزی رو منتشر نکنن!!

انتخابتون رو درست انجام بدین...
    انتخاب من،اوپن سورسه.... و دلایلی براش دارم،همونطوری که شما هم برای انتخاب خودتون دلایلی دارین!

بعد شما می فرمایید زوم در برابر آیپد حرفی نداره.دلایل خودتونو ذکر کنید ، شاید ما هم آیپدی شدیم! ( البته به جز تعداد app ها که صد بار گفته شده و جواب داده شده)
    خوب،میشه شما لطف کنی و 5 کاربرد زوم رو که ایپ نمیتونه از پسشون بر بیاد رو اینجا بگی؟!!!
    ایا اینکه برنامه ها برای ایپد و بر اساس قابلیت هاش نوشته میشن حرف درستیه؟!
    مثلا انگری برد،یا کلی بازی و اپ دیگه!! میشه بگی چه اپ هایی قبل از اینکه به ایفون بیان،در اندروید حضور داشتن؟!!!
    سوالم رو اینجوری مطرح میکنم!! میشه بگی که برنامه گوگل ریدر،اول برای ایفون و ایپد اپل اومد،یا برای اندروید گوگل؟!

میشه بپرسم که گوگل مپ،اول برای ایپد اومد یا برای اندروید گوگل؟!

اگر حافظه ی شما یاری نمیکنه،باید یاداوری بکنم که هر وقت چیز جدیدی برای اندروید اومده،برای ایپد خاطره بوده!!!

دوباره بر میگردم به بحث اول که زوم حرفی نداره...
    پست پایینی پست شما،کیفیت دوربینه...
    دوربین:
    میشه بگید،برای فیلم گرفتن از عروسی برادرتون،قصد دارید از دوربین یه دستگاه 10 اینچی استفاده کنید،یا یه دوربین دیجیتال 4 اینچی؟!!!
    میشه بفرمایید که وقتی به مثلا کوه میرین،وقتی از دوستان میخواین که برن روی سنگ بزگی بشینن و جای شما رو خالی کنن تا وقتی شاتر رو زدین که بره رو تایمر،از یه دستگاه 10 اینچی استفاده میکنین،یا یه دستگاه 3-4 اینچی؟!!!
    میشه بگید که وقتی دارید جشن تولد برادرتون رو فیلمبرداری میکنین،از دوربین ی 10 اینچی استفاده میکنین،یا از دوربینی 4 اینچی؟!!!
    میشه بفرمایید که وقتی دراین با دوستتون که توی المانه،ویدیو چت میکنین،خطوط اینترنت و امکاناتتون،اجزا هی اپلود و ارسال ریل تایم تصاویر یه دوربین با کیفیت 2 مگاپیکسل رو میده یا یه دوربین مثلا 1 مگاپیکسلی،و اینکه ایا میشه توضیح بدین که کیفیت برای دوستتون چه تفاوت هایی میکنه؟!!

رم و پردازشگر:
    میشه بفبرمایید که از رم دستگاهتون دقیقا چه استفاده هایی میکنین؟ اجرای انگری برد نسخه ی اچ دی؟! ایا لگ و فیکسی هم حس میکنین؟! ایا در نسخه ی ایپدی هم حس میکنین؟!!
    میشه بفرمایید که ایا هنگام استفاده از اپ های پزشکی دستگاه،با مشکلی مواجه میشین یا نه؟ ایا در ایپد متوجه چنین مشکلی شدین؟!
    صفحه نمایش:
    میشه بگید وقتی میخواید فیلم اواتار رو با کیفیت اچ دی و عالی ببینید،پای یه مونیتور 10 اینچی میشینید یا یه مونیتور 52 اینچ؟!(حالا چون شضمایی 58 اینچ!)

بنا بر دلایل بالا،من اثبات میکنم که دوربین سه بعدی،پردازند هی 2 هسته ای فلان مدل،رم فلان گیگابایتی!! و دوربین فلان مگاپیکسلی،جزو کاربرد های صریح یک تبلت نیست!! بنابراین،اینها فقط اسم های تبلیغاتی هستن!!
    حالا،توجهتون رو به این مسئله جلب میکنم:
    فرض کنین که شما یه تبلت رو با کلی سخت افزار های بالا خریدین 800 دلار،ایا اگر من تبلتی رو بخرم که بدون استثنا،کارهایی که یک تبلت باید انجام بده رو میده،رو خریدم با قیمت 600 دلار، من ضرر کردم یا شما؟!

امیدوارم به جای دعوا کردن های بی مورد،شما هم بحث رو اینجوری بکنین و دلایل بگید نه اسم پردازنده یا کیفیت دوربین!!

18. 3 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •