ادامش میره تا غول Anor Londo که 2 نفرن و من هنوز موفق نشدم بکشمشون و مجبور شدم کل راه رو برگردم تا خودمو تقویت کنم . می نویسم که شما اشتباه منو نکنید .
20 - بعد از ناقوس دوم اون یارو که آزادش کردید میاد توی Firelink و یه چیز خیلی قوی و فوق العاده مفید داره به نام Pyromancy . حتما ازش بخرید ولی یه نکته خیلی مهم اینه که اشتباه منو نکنید . قبل از اینکه بخواید برید همه ی جادو هاشو بخرید یه مقدار خیلی زیادی روح گیر بیارید ( فکر کنم 80000 تا کافیه و می تونید با اون کلک Darkroot Garden این مقدار روح رو با 10 - 12 بار رفتن بدست بیارید) و دستکش جادوییتون رو تا اونجا که جا داره آپگرید کنید .
21 - به نظرم فعلا هم قبرستون و اون یکی راه رو بیخیال بشید ، بذاریدش واسه آخر بازی ، برید تا اونجا که میتونید کاراکترتون رو تقویت کنید ، مخصوصا END و STR که خیلی مهم هستن و همچنین شمشیرتون .
22 - توی Sen's Fortress وقتی رسیدید یه جا که یه غول بزرگ توپ آتشی میندازه روی سرتون از در که وارد شدید از پله های اول برید بالا ، از دومی هم برید بالا و بعد بپیچید راست یه جه که دیوار کناری خراب شده ، آروم خودتونو بندازید پایین تا به Bonfire مخفی برسید .