تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 43 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 430

نام تاپيک: Dark Souls

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

1 - بازی رو با Sorcerer و قابلیت master key شروع کردم که فکر کنم بهترین حالت همین باشه .

2 - همون اولای بازی قبل از اینکه برای بار دوم به جنگ اژدهای سبز بری یه دو راهی هست که سمت چپش بن بسته و یه اسکلت بالای پله هاست ولی پله ها شکستن و نمیشه بهش رسید اگه کسی تونست بهش برسه به ما هم بگه بدونیم .

4 - وقتی به Firelink Shrine رسیدید به سمت بالای کوهستان برید که چند تا سرباز باهاتون میجنگن و یکی هم از بالا آتش پرت میکنه . این بهترین راهه .

5 - اگه به مسیری که گفتم برید به Undead Burg می رسید جلوتر که برید یه جایی هست که از روی یه پل باریک میگذرید و از بالا 2 نفر هستن که آتش میریزن روی سرت و دقیقا بعد از اونجا یه کلبه هست که با قابلیت Master Key باز میشه بعد که از پله ها میرید پایین و دو سه تا سربازی که هستن رو میکشید دو تا راه دارید ، سمت چپ که مسیر اصلیه و به غول میرسه ولی سمت راست که پله میخوره و میره پایین یک شوالیه ایستاده که کشتنش سخته ولی اگه بکشیدش یه حلقه و یه شمشیر خیلی خیلی قدرتمند گیرتون میاد که قدرتش 205 هست ولی اگه باهاش نجنگین هم بعدا میشه یه شمشیر دیگه با قابلیت 200 و با روش راحت تر بدست اورد .

6 - همون مسیر سمت چپ که توی شماره قبلی گفتم میرسه به یه راهروی مارپیچ که اگه Master Key باشید میتونید به سمت پایین هم برید و اونجا یک غول فلزی هست که من نتونستم بکشمش و نمیدونم که با کشتنش چه اتفاقی میفته ( شاید بعدا برگشتم کشتمش ) اگه کشتینش بگید چی میشه !

7 - برای مبارزه با Taurus Deamon می تونید همون شیوه ی اژدهای سبز و پیاده کنید ، یعنی برید بالا و بپرید روی سرش .

8 - (خیلی مهم) توی دو راهی که سمت چپش به اژدهای قرمز میرسه اول برید سمت راست و با اون کسی که اونجاست 2 بار صحبت کنید تا یه چیزی به شما بده که خیلی خیلی خیلی بدرد میخوره .

9 - از دست اژدهای قرمز که فرار کردید و به پایین رفتید و به زیر پل رسیدید می بینید که دم اژدها معلومه و داره روی هوا تکون میخوره با تیرکمون ساده و تیرهای بلند حدودا 20 - 30 بار که به دمش بزنید اون شمشیره که گفتم 200 تا قدرتشه رو بدست میارید . (اگه تیر و کمون ندارید از فروشنده بخرید)

10 - دقیقا قبل از Undead Parish یه راه پله مارپیچ هست که به یدونه دیگه از اون شوالیه ها میرسه . میگن اگه بکشیدش از بالای برج میتونید اژدهای قرمز رو هم بکشید ولی نمیدونم چرا نتونستم اینبار شوالیه رو بکشم ! حرکاتش خفن تره انگار .

11 - این واسه کسایی که با زحمت تونستن به نیمه های Undead Parish برسن : یه جایی میرسید که یه دو راهیه و راه سمت چپ دقیقا میره پشت همون دروازه ای که بسته شده . اون راهو نرید و مستقیم برید و سه نفری که هستن رو بکشید و بپیچید سمت راست تا یه Bone fire و آهنگر رو پیدا کنید و بعد برگردید و اون راهو امتحان کنید .

12 - اون چیزی که توی شماره 8 پیدا کردید و گفتم خیلی مهمه در مبارزه با غول این مرحله به درد میخوره . شما میتونید اون شخصی که دیدید رو احضار کنید تا در مبارزه کمکتون کنه و باید بگم که بدونه اون مبارزه خیلی سخته .

13 - برای رسیدن با ناقوس دوم باید برید به اون قسمت که بعد از کشتن Taurus deamon کشتین . اگه یادتون باشه دو راه بود که چپی می خورد به اژداها و راستی به اون شوالیه که دوستتون بود و لی دری که روبروش بود قفل بود . اونجا حالا باز میشه و میخوره به ناقوس دوم .

14 - فعلا بی خیال ناقوس دوم بشید . برید اون راه روبروی آهنگر رو برید تا به Darkroot garden برسید . بعد از تمام کردن این قسمت به سمت Darkroot Basin برید و Bonefire اونجا رو روشن کنید بعد اونجا رو هم که تموم کردید بر گردید به راه پله مارپیچ قبل از Undead parish که یه شوالیه سیاه داشت . اونو بکشید و بعدش از اون بالا میتونید اژدها رو ببینید . اگه Drake sword رو ازش گرفتید یا تیر با تیرکمون بهش بزنید تا بمیره و 10000 تا روح بگیرید .

15 - حالا دیگه برید سمت ناقوس دوم . وقتی به Deapth رسیدید خیلی دقت کنید چون یه جاهایی هست که زمین کنده شده و محل فاضلابه ( مثل همین چاله هایی که توی خیابونای تهران هست ) ، مواظب باشید که نرید توش چون اگه بیفتید پایین میرید به پایین ترین قسمت فاضلاب که اونجا پر از قورباغه ست . این قورباغه ها ضعیفن و با یه ضربه میمیرن و یا نوع حمله هم بیشتر ندارن ولی دقیقا بدترین دشمنهای شما هستن . اونا یه گاز سمی ترشح میکنن که اگه به شما بخوره میمیرید و نفرین میشید و خونتون نصف میشه و بازم اگه تکرار بشه خونتون 1/4 میشه و به همین ترتیب . ولی اگه بکشیدشون آخرش به یه حلقه ی خیلی مفید دست پیدا میکنید که اگه داشته باشیدش با کشتن هر دشمن خون میگیرید .

16 - در مبارزه با اژدها توی فاضلاب اول دمشو بزنید تا قطع بشه و یه شمشیر فوق العاده قدرتمند بهتون بده .

17 - یه جایی میرید به اسم Blight town که ناقوس دوم بعد از همین مرحله ست . یعنی اعصاب خرد کن ترین قسمت بازی همین قسمته . بدون یه شمشیر با قدرت بالای 200 نرید اونجا که عذابه .

18 - پایین Blight town به مرداب سمی میرسید . فقط یه چیزی بگم ، فکر گشت و گذار در مرداب رو حداقل تا قبل از پیدا کردن Bonefire کلا از سرتون بیرون کنید. برای پیدا کردن Bonefire وقتی به مرداب رسیدید در حالتی که پشتتون همون پلکان چوبیه که ازش اومدید به سمت راست برید تا به دیوار برسید ، بعد راست دیوار رو بگیرید تا به تونل برسید . Bonefire توی تونله . اگه مسموم هم باشید Bonefire مسمومیت رو رفع میکنه .

19 - بعد از ناقوس دوم چند پله برید پایین و دیوار رو خراب کنید تا یه Bonefire ببینید و یه نفر که باهاش صحبت کنید ( نزنیدش که دردسر میشه ، فقط صحبت کنید ) . اما بعدش دیگه بقیه پله ها رو پایین نرید چون اون پایین به معنای واقعی جهنمه برگردید برید بالا و به سمت اون دری که توی Undead parish باز شده که خودش توی دموی ناقوس دوم نشون میده که کدوم دره .
    ادامش میره تا غول Anor Londo که 2 نفرن و من هنوز موفق نشدم بکشمشون و مجبور شدم کل راه رو برگردم تا خودمو تقویت کنم . می نویسم که شما اشتباه منو نکنید .

20 - بعد از ناقوس دوم اون یارو که آزادش کردید میاد توی Firelink و یه چیز خیلی قوی و فوق العاده مفید داره به نام Pyromancy . حتما ازش بخرید ولی یه نکته خیلی مهم اینه که اشتباه منو نکنید . قبل از اینکه بخواید برید همه ی جادو هاشو بخرید یه مقدار خیلی زیادی روح گیر بیارید ( فکر کنم 80000 تا کافیه و می تونید با اون کلک Darkroot Garden این مقدار روح رو با 10 - 12 بار رفتن بدست بیارید) و دستکش جادوییتون رو تا اونجا که جا داره آپگرید کنید .

21 - به نظرم فعلا هم قبرستون و اون یکی راه رو بیخیال بشید ، بذاریدش واسه آخر بازی ، برید تا اونجا که میتونید کاراکترتون رو تقویت کنید ، مخصوصا END و STR که خیلی مهم هستن و همچنین شمشیرتون .

22 - توی Sen's Fortress وقتی رسیدید یه جا که یه غول بزرگ توپ آتشی میندازه روی سرتون از در که وارد شدید از پله های اول برید بالا ، از دومی هم برید بالا و بعد بپیچید راست یه جه که دیوار کناری خراب شده ، آروم خودتونو بندازید پایین تا به Bonfire مخفی برسید .

2. 3 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان.من بازی رو دیروز گرفتم یه چندتا سوال فنی داشتم ممنون میشم اگر جواب بدین :
    اول:توی منوی bonfire گزینه آخر reverse hollowing چیه که یدونه هم از humanyti کم میکنه؟کلا hollow توی بازی یعنی چی؟
    دوم:گزینه kindle چیه؟
    سوم: humanity به چه کار میاد؟
    چهارم: آقا تیرکمون عادی از کجا گیر بیاریم؟یدونه از این حالت تفنگ مانندی ها داریم که bolt میخوره ولی بردش محدوده و باهاش نشونه گیری نیمشه انجام داد.با تیرکمون های عادی میشه دیگه؟
    پنجم: فکر کنم توی بازی یه قابلیت instant kill برای دشمنانی که روی زمین افتادن باشه؟درسته؟کلا اگر همچین ضربه یا مشابه ای سراغ دارین ممنون میشم بگین چه جوری باید اجراش کرد
    ششم:این بابا چرا اینجوریه قیافش؟اسکلته چرا؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خب بعد از چندساعت بازی کردن و هزار بار فوت شدن تو همون باس فایت اولیه
    تا اینجا که باید بگم یک شاهکار به تمام معنا هستش این بازی درسته سخته ولی گیم پلی بازی دیوانه کنندست
    فعلا بریم کمی روح جم کنیم دی

5. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

سلام به همه دوستان.من بازی رو دیروز گرفتم یه چندتا سوال فنی داشتم ممنون میشم اگر جواب بدین :
    اول:توی منوی bonfire گزینه آخر reverse hollowing چیه که یدونه هم از humanyti کم میکنه؟کلا hollow توی بازی یعنی چی؟
    دوم:گزینه kindle چیه؟
    سوم: humanity به چه کار میاد؟
    چهارم: آقا تیرکمون عادی از کجا گیر بیاریم؟یدونه از این حالت تفنگ مانندی ها داریم که bolt میخوره ولی بردش محدوده و باهاش نشونه گیری نیمشه انجام داد.با تیرکمون های عادی میشه دیگه؟
    پنجم: فکر کنم توی بازی یه قابلیت instant kill برای دشمنانی که روی زمین افتادن باشه؟درسته؟کلا اگر همچین ضربه یا مشابه ای سراغ دارین ممنون میشم بگین چه جوری باید اجراش کرد
    ششم:این بابا چرا اینجوریه قیافش؟اسکلته چرا؟
    اول : وقتی بمیری hollow میشی و اگه گزینه reverse hollowing رو بزنی ، انسان میشی .
    دوم : آتش رو در bonfire زیاد میکنه و باعث میشه هر وقت پای اون bonfire بشینی بهت معجون خون بیشتر بده ( بهت 10 تا میده )
    سوم : یکی دو صفحه قبل کاملا توضیح دادم .
    چهارم : در Undead Burg میتونی از فروشنده بخری . بله با تیرکمون عادی میشه نشونه گرفت .
    پنجم : اگر از فاصله نزدیک و از پشت یه دشمن بهش ضربه بزنی شمشیرشو از پشت میکنه توی کمرش + اگه از یه ارتفاعی بپری روی سر یه نفر و ضربه بزنی هم خیلی از خون میبره .
    ششم : چون Undead هستی و میتونی همونطور که توی مورد اول گفتم human بشی .

7. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

خب بعد از چندساعت بازی کردن و هزار بار فوت شدن تو همون باس فایت اولیه
    تا اینجا که باید بگم یک شاهکار به تمام معنا هستش این بازی درسته سخته ولی گیم پلی بازی دیوانه کنندست
    فعلا بریم کمی روح جم کنیم دی
    حامد خجالت بکش ! : دی
    این جا که صد بار بمیری جلوترشو نمی تونی رد کنی : دی

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

منم این بازی رو یه هفته میشه خریدم ولی فعلآ فرصت نکردم حتی داخل دستگاه بزارم...
    ولی به هر حال بازیش میکنم چون این سبکو دوست دارم...

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

دوستان از چه شمشیری استفاده میکنید ؟

من یه Black knight sword دارم که تا +4 آپگریدش کردم و همچنین با افزایش STR هم قدرت ضربه زنیش زیاد میشه . الآن قدرت ضربه زدن فیزیکیش حدود 380 هست . تقریبا همه دشمنای ضعیف و متوسط رو با 1 ضربه میکشه و قوی ترین دشمنی که تا اینجا پیدا کردم که همون غولهای سنگ بدست در مرداب Blighttown هستن رو نهایتا با 4 ضربه میکشه . فقط یکم کنده . یه Black Knight Great Sword هم دارم که اون دیگه خیلی کنده و ارزش آپگرید شدن نداره !

کسی تونسته چیزی بهتر از این گیر بیاره ؟

11. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

دوستان از چه شمشیری استفاده میکنید ؟

من یه Black knight sword دارم که تا +4 آپگریدش کردم و همچنین با افزایش STR هم قدرت ضربه زنیش زیاد میشه . الآن قدرت ضربه زدن فیزیکیش حدود 380 هست . تقریبا همه دشمنای ضعیف و متوسط رو با 1 ضربه میکشه و قوی ترین دشمنی که تا اینجا پیدا کردم که همون غولهای سنگ بدست در مرداب Blighttown هستن رو نهایتا با 4 ضربه میکشه . فقط یکم کنده . یه Black Knight Great Sword هم دارم که اون دیگه خیلی کنده و ارزش آپگرید شدن نداره !

کسی تونسته چیزی بهتر از این گیر بیاره ؟
    من که همون drake هستم... توی blighttown نمی تونم بکشم کسیو! خیلی سخت شده!! ولی فکر نکنم کسی از تو جلوتر باشه که شمشیر بهتری داشته باشه... با walkthrough پیش برو هر چیزی باشه می نویسه...

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

من که همون drake هستم... توی blighttown نمی تونم بکشم کسیو! خیلی سخت شده!! ولی فکر نکنم کسی از تو جلوتر باشه که شمشیر بهتری داشته باشه... با walkthrough پیش برو هر چیزی باشه می نویسه...
    من این شمشیری که میگم رو توی Undead Burg قبل از مبارزه با Taurus Deamon و بعد از کشتن شوالیه سیاه گرفتم (همون اوایل بازی میشه).
    فقط مشکلش این بود که 20 تا STR می خواست و 18 تا DEX که بعد از آپگرید کاراکترم تونستم قضیه رو حل کنم .

توی blighttown همواره سپرت بالا باشه ، و تا اونجایی که میتونی فرار کن ، مخصوصا آخرش که رسیدی به مرداب . خیلی فکر هرکول بازی نباش اونجا چون همه یه جورایی سمی هستن ! مستقیم برو برای مبارزه با غول و زدن زنگ دوم ، بعدشم بازم بدون اینکه بخوای خودتو درگیر مبارزه کنی ، برگرد از اون مسیر آسیاب آبی برو بالا و فرار کن . این blighttown خیلی مرحله اعصاب خرد کنیه ، من تا اونجا که جا داشت سعی کردم کمتر توش باشم .

14. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

من این شمشیری که میگم رو توی Undead Burg قبل از مبارزه با Taurus Deamon و بعد از کشتن شوالیه سیاه گرفتم (همون اوایل بازی میشه).
    فقط مشکلش این بود که 20 تا STR می خواست و 18 تا DEX که بعد از آپگرید کاراکترم تونستم قضیه رو حل کنم .

توی blighttown همواره سپرت بالا باشه ، و تا اونجایی که میتونی فرار کن ، مخصوصا آخرش که رسیدی به مرداب . خیلی فکر هرکول بازی نباش اونجا چون همه یه جورایی سمی هستن ! مستقیم برو برای مبارزه با غول و زدن زنگ دوم ، بعدشم بازم بدون اینکه بخوای خودتو درگیر مبارزه کنی ، برگرد از اون مسیر آسیاب آبی برو بالا و فرار کن . این blighttown خیلی مرحله اعصاب خرد کنیه ، من تا اونجا که جا داشت سعی کردم کمتر توش باشم .
    مشکلم این جا بود که من bonfire توی مرداب رو پیدا نکردم... حالا پیدا کنم آسون تر میشه... اون جا kindle کنم؟ یک 7 تایی humanity دارم...
    اون شوالیه سیاه که پشتش به ما بود؟ من که اونو کشتم چیزی نداشت که! ای بابا! خب من می تونم الان از این شمشیر استفاده کنم... skill ام میرسه... کجاست؟چطوری بگیرمش؟؟
    Last edited by MobinS; 28-10-2011 at 11:28.

16. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •