من همه اینا رو تو پست خودم توضیح دادم دیگه ...
قسمتهای اصلی داستان که باید تنها باشی و سبک کلاسیک سایلنت هیل ، سر جاشه و مثل همیشه یونیک و بهترینه ...
قسمت های جدید اضافه شده رو هم بازی کنی میبینی که شاید اول تو ذهنت باشه که بد میشه ولی بعد ازبازی کردن میبینی که خوب کار شده...
اتفاقا تو نقدها که از قسمت ماموریت های فرعی تعریف کردن که ...
من خودم فن دو آتیشه اساسی سایلنت هیل هستم و تمام نسخه های اصلی و فرعی این بازی رو رفتم ، اصلا هم خوشم نمیاد یه استودیو بیاد یه سری تاریخی مثل این رو خراب کنه ( دقیقا مشکلی که برای نسخه ویتا بازی داره پیش میاد - book of memories ...) ولی این بازی اونطوری نیست ...
روح و اتمسفر کلاسیک و یونیک سایلنت هیل تو همه جای بازی حس میشه ... برعکس HOMECOMING که این حس خیلی جاهای بازی غایب بود ...
تا اینجا یک سر و گردن بهتر از HOMECOMING بوده ...
با این تفاسیر من شک دارم خودت بازی رو انجام داده باشی ...
در ضمن سایلنت هیل از شماره یک تا الان ، چه نسخه های اصلیش چه فرعیش هیچ موقع منتقد پسند نبوده و به خاطر امتیازاش معروف نشده . مطمئن باشید سایلنت هیل 5 هم بیاد اوضاع همینطوره ...
------------
پ.ن : گیم اسپات به بازی مدال outstanding visual design رو داده و از گرافیک بازی تعریف کرده ... دلیل که خود ign برای کم کردن امتیاز گفته بیشتر مربوط به مشکلات فریم ریت و فریز شدن میشه ... 
یخورده هم خوش بین به بازیها نگاه کنیم و فقط سرسختانه ( حتی وقتی بازی رو انجام ندادیم !) دنبال ایراد و مشکل نباشیم اتفاقی بدی نمیافته !! و غیر حرفه ای حساب نمیشیم !!!