تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 20 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 195

نام تاپيک: Silent Hill: Downpour

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

در مورد این بازی اگه همه سایتا امتیاز پایین بهش بدن بازم بازیش میکنم چون عاشق این بازیم و واسه من فقط داستان و شخصیت پردازیش در اولویت قرار داره..اون سایت از لحاظ تکنیکی به بازیا نمره میده مثل ماها که فن این بازی نیستن..

ببخشید دوستان این بازی داشبورد جدید هم روش هست؟( 360x)

2. این کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

در مورد این بازی اگه همه سایتا امتیاز پایین بهش بدن بازم بازیش میکنم چون عاشق این بازیم و واسه من فقط داستان و شخصیت پردازیش در اولویت قرار داره..اون سایت از لحاظ تکنیکی به بازیا نمره میده مثل ماها که فن این بازی نیستن..

ببخشید دوستان این بازی داشبورد جدید هم روش هست؟( 360x)
    درسته ولی اگه همون گزینه هایی که بش اشاره کردند مثل خشک بود گیم پلی در مراحل اکشن و درگیری ها خب متاسفانه به کل بازی ضربه می زند
    Last edited by CRIS Joon CR7; 12-03-2012 at 19:01.

4. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

نه اصلا اشتباه نکنین سایلنت هیل رو با بازیهایی مثل RE که کلا سبکشون عوض شد و از بین رفت اصلا یکی نکنید

ماموریت های فرعی چالش تازه ای که سازنده ها تو بازی گزاشتن و تو بازی هم میتونین توبخشهایی از شهر آزادانه بگردین و با بقیه ارتباط داشته باشید ، و نکات ریز بیشتری درباره سایلنت هیل دست یدا کنید ، که این خودش به بازی روح خاصی میده ...

ساختمان های خالی و تاریک و اتاقهای پشت سر هم هنوز سر جاشون هستن ... به همون ترسناکی و افسرده کنندگی که باید باشن ...

در کل این بازی ادای احترام کامل کرده به تمام فنهای سایلنت هیل و جای نگرانی نیست ...

-----------
    مهم همینه دیگه....ببین احترام به فن سایلنت هیل باشه پس با ماموریت های فرعی نمی خونه
    تو یک بیمارستان با چندین اتاق رو حساب کن که به دنبال یه کلید هستیم
    از اونور مثلا نجات دادن یک نفر از یک اتاق یا اوردن یک نامه برای یک فرد دیگه...فقط برای هدف رد کردن ماموریت فرعی.؟ اصلا همین حس فرعی و اصلی خیلی رو هواست

کلا سایلنت هیل به تنها بودنش در شهر شهره هستش
    ماموریت فرعی همیشه چندین حالت داره که مهمترینش اینه که اون حس تنها بودن رو نخواهد داشت...
    من مطمئنم ماموریت های فرعی هم وضعشون اونقدرها جالب نیست و همینم باعث شده نمره پایینی بگیره...

6. 7 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

درسته ولی اگه همون گزینه هایی که بش اشاره کردند مثل خشک بود گیم پلی در مراحل اکشن و درگیری ها خب متاسفانه به کل بازی ضربه می زند
    رفیق خودت بازی کردی؟ آخه از اول هم سایلنت هیل این مشکلاتو کم و بیش داشت ولی با این وجود برای من شیرین بود ... open world شدن بازی هم مشکلی نداره! میتونی خط داستانی رو بری بعدش مراحل فرعی رو! نظرات منتقدهای پرفشنال رو هم میتونی فعلا بیخیال بشی و به راه تاریک این بازی ادامه بدی

8. این کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

رفیق خودت بازی کردی؟ آخه از اول هم سایلنت هیل این مشکلاتو کم و بیش داشت ولی با این وجود برای من شیرین بود ... open world شدن بازی هم مشکلی نداره! میتونی خط داستانی رو بری بعدش مراحل فرعی رو! نظرات منتقدهای پرفشنال رو هم میتونی فعلا بیخیال بشی و به راه تاریک این بازی ادامه بدی
    نظر این کاربر های پروفشنال برام محترمه
    با اینکه خیلی به این نسخه امیدی ندارم ولی حتما یک بار بازیش میکنم.

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

گرافیک ضعیف و نا امید کننده!

اولین نشانه علت امتیاز ضعیف سایت معروف IGN به بازی مشخص شد.بعد از نگاه اولیه و مقدماتی به بازی شاهد گرافیک ضعیف بازی که اصلا در حد بازیهای نسل فعلی نیست خواهیم بود.چیزی که به شدت تو ذوق میزنه . البته روی طراحی چهره گرافیک تقریبا قابل قبولی داره اما متاسفانه در طراحی سایر جزئیات گرافیکی بازی ، ضعف گرافیکی کاملا احساس می شود.

نمره من به گرافیک بازی: 6/10

ایشالله بعدا به سایر بخشها هم نمره میدم (بعد از بازی و بررسی بیشتر )

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

مهم همینه دیگه....ببین احترام به فن سایلنت هیل باشه پس با ماموریت های فرعی نمی خونه
    تو یک بیمارستان با چندین اتاق رو حساب کن که به دنبال یه کلید هستیم
    از اونور مثلا نجات دادن یک نفر از یک اتاق یا اوردن یک نامه برای یک فرد دیگه...فقط برای هدف رد کردن ماموریت فرعی.؟ اصلا همین حس فرعی و اصلی خیلی رو هواست

کلا سایلنت هیل به تنها بودنش در شهر شهره هستش
    ماموریت فرعی همیشه چندین حالت داره که مهمترینش اینه که اون حس تنها بودن رو نخواهد داشت...
    من مطمئنم ماموریت های فرعی هم وضعشون اونقدرها جالب نیست و همینم باعث شده نمره پایینی بگیره...
    من همه اینا رو تو پست خودم توضیح دادم دیگه ...

قسمتهای اصلی داستان که باید تنها باشی و سبک کلاسیک سایلنت هیل ، سر جاشه و مثل همیشه یونیک و بهترینه ...

قسمت های جدید اضافه شده رو هم بازی کنی میبینی که شاید اول تو ذهنت باشه که بد میشه ولی بعد ازبازی کردن میبینی که خوب کار شده...

اتفاقا تو نقدها که از قسمت ماموریت های فرعی تعریف کردن که ...

من خودم فن دو آتیشه اساسی سایلنت هیل هستم و تمام نسخه های اصلی و فرعی این بازی رو رفتم ، اصلا هم خوشم نمیاد یه استودیو بیاد یه سری تاریخی مثل این رو خراب کنه ( دقیقا مشکلی که برای نسخه ویتا بازی داره پیش میاد - book of memories ...) ولی این بازی اونطوری نیست ...

روح و اتمسفر کلاسیک و یونیک سایلنت هیل تو همه جای بازی حس میشه ... برعکس HOMECOMING که این حس خیلی جاهای بازی غایب بود ...

تا اینجا یک سر و گردن بهتر از HOMECOMING بوده ...

با این تفاسیر من شک دارم خودت بازی رو انجام داده باشی ...

در ضمن سایلنت هیل از شماره یک تا الان ، چه نسخه های اصلیش چه فرعیش هیچ موقع منتقد پسند نبوده و به خاطر امتیازاش معروف نشده . مطمئن باشید سایلنت هیل 5 هم بیاد اوضاع همینطوره ...
    ------------
    پ.ن : گیم اسپات به بازی مدال outstanding visual design رو داده و از گرافیک بازی تعریف کرده ... دلیل که خود ign برای کم کردن امتیاز گفته بیشتر مربوط به مشکلات فریم ریت و فریز شدن میشه ...

یخورده هم خوش بین به بازیها نگاه کنیم و فقط سرسختانه ( حتی وقتی بازی رو انجام ندادیم !) دنبال ایراد و مشکل نباشیم اتفاقی بدی نمیافته !! و غیر حرفه ای حساب نمیشیم !!!
    Last edited by Abolfazl3007; 13-03-2012 at 10:47.

12. 2 کاربر از Abolfazl3007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

نظرات همه دوستان رو خوندم واقعا هر کسی به دیدگاه خودش به این بازی نگاه میکنه که قابل احترامه منم هر چی خواستم در برابر شما بزرگان نظر ندم دیدم نمیشه من خودم یکی از دیوانه های این بازی هستم اصلا کلا با تمام سری های این بازی زندگی کردم مخصوصا نسخه یک بازی که پایه گذار سبکی به یادماندنی در دنیای گیم بود همه زیبایی این بازی از اتمسفر بسیار جو گیر بازی و داستان خاص و مرموزش هسته که فن های متعصبی مثل من رو داره بنده که هنوز موفق به بازی نشدم اما نظری هم تا بازی کردن این بازی نمیدم اما باور کنید وقتی میبینم یک عنوان مثل این بازی در ساختش کوتاهی میشه واقعا کفرم در میاد امیدوارم حس تنهایی بازی هنوز وجود داشته چون بیشتر جلوه بازی بعد از داستان پردازی بازیه که بهش اعتبار میده

14. 3 کاربر از pcali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من همه اینا رو تو پست خودم توضیح دادم دیگه ...

قسمتهای اصلی داستان که باید تنها باشی و سبک کلاسیک سایلنت هیل ، سر جاشه و مثل همیشه یونیک و بهترینه ...

قسمت های جدید اضافه شده رو هم بازی کنی میبینی که شاید اول تو ذهنت باشه که بد میشه ولی بعد ازبازی کردن میبینی که خوب کار شده...

اتفاقا تو نقدها که از قسمت ماموریت های فرعی تعریف کردن که ...

من خودم فن دو آتیشه اساسی سایلنت هیل هستم و تمام نسخه های اصلی و فرعی این بازی رو رفتم ، اصلا هم خوشم نمیاد یه استودیو بیاد یه سری تاریخی مثل این رو خراب کنه ( دقیقا مشکلی که برای نسخه ویتا بازی داره پیش میاد - book of memories ...) ولی این بازی اونطوری نیست ...

روح و اتمسفر کلاسیک و یونیک سایلنت هیل تو همه جای بازی حس میشه ... برعکس HOMECOMING که این حس خیلی جاهای بازی غایب بود ...

تا اینجا یک سر و گردن بهتر از HOMECOMING بوده ...

با این تفاسیر من شک دارم خودت بازی رو انجام داده باشی ...

در ضمن سایلنت هیل از شماره یک تا الان ، چه نسخه های اصلیش چه فرعیش هیچ موقع منتقد پسند نبوده و به خاطر امتیازاش معروف نشده . مطمئن باشید سایلنت هیل 5 هم بیاد اوضاع همینطوره ...
    ------------
    پ.ن : گیم اسپات به بازی مدال outstanding visual design رو داده و از گرافیک بازی تعریف کرده ... دلیل که خود ign برای کم کردن امتیاز گفته بیشتر مربوط به مشکلات فریم ریت و فریز شدن میشه ...

یخورده هم خوش بین به بازیها نگاه کنیم و فقط سرسختانه ( حتی وقتی بازی رو انجام ندادیم !) دنبال ایراد و مشکل نباشیم اتفاقی بدی نمیافته !! و غیر حرفه ای حساب نمیشیم !!!
    منم همه نسخه هاشو بازی کردم...
    حرف شما درسته ولی وقتی میگیم منتقد پسند نبوده پس وقتی سایلنت هیل رو به خاطر نمراتش نیست که دوست داریم پس اون مدال گیم اسپات هم به درد نمیخوره
    من چهار بار سایلنت هیل 4 رو رفتم و چهار پایانشو هم دیدم منم فن سایلنت هیلم ولی خب گفتم که بازی رو خریدم و هنوز شروع نکردم که برم انشالله موقع بازی کردن هر دو میاییم و بازی رو میشکافیم و نظراتمون رو به اشتراک میزاریم...

16. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

گرافیک ضعیف و نا امید کننده!

اولین نشانه علت امتیاز ضعیف سایت معروف IGN به بازی مشخص شد.بعد از نگاه اولیه و مقدماتی به بازی شاهد گرافیک ضعیف بازی که اصلا در حد بازیهای نسل فعلی نیست خواهیم بود.چیزی که به شدت تو ذوق میزنه . البته روی طراحی چهره گرافیک تقریبا قابل قبولی داره اما متاسفانه در طراحی سایر جزئیات گرافیکی بازی ، ضعف گرافیکی کاملا احساس می شود.

نمره من به گرافیک بازی: 6/10

گیم پلی نسبتا موفق

خب بعد از حدود 2 ساعت بازی میتونم نظر مثبتی در مورد گیم پلی بازی بدم.اون روح ترس و سبک منحصر به فرد سایلنت هیل اینجا هم حفظ شده و این بزرگترین نکته امیدوار کننده بازی هست.گیم پلی دیگه مثل سابق زیاد خشک نیست و بهتر شده هرچند که بازم جای کار بیشتری داره.من از گیم پلی راضی هستم و نمره خوبی هم به این بخش میدم.

نمره من به گیم پلی:7.5/10

موسیقی خوب

در مورد این بخش بازم شخصا خوشم اومد .حس ترس منتقل میشه.موسیقی با محیط و جو بازی همخوانی داره.

نمره من به موسیقی: 8/10

تا به این جای کار من فقط از گرافیک بازی گله دارم اما هنوز نفهمیدم چرا IGN اینقدر نمره پایینی داده! من در کل به بازی نمره 7 میدم.
    Last edited by konami-pes; 13-03-2012 at 13:20.

18. 3 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •