تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 26 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 255

نام تاپيک: بهترین رشته رزمی از دید شما / در کدام رشته رزمی فعالیت دارید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

واسه دعوا فقط ساندا واقعا یه ورزش وحشیانه هست

---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------

این حرفتون رو قبول ندارم شاید قویترین تو کاراه باشه ولی تو رزمی نمیتونه قوی ترین باشه.

ووشو تنوع بیشتری تو فن هاش داره داره اگه مسابقات اش رو ببینید میفهمید که چی میگم.

طرف رو با یه مشت ناک اوت میکنه.

عزیز ، ما روی هوا که نمیگیم کیوکوشین سنگین ترین و قوی ترین رشته هست، از مبارزاتی که انجام دادن که فقط مرحوم بروسلی تونست یه کیوکوشین کار رو شکست بده و این بخاطر تمرینات سنگینشون هست و بدن قوی ای پیدا میکنن، و درسته که شما توی رشته خودتون زحمت میکشید و واستون آرزوی موفقیت داریم انتظار دارین قوی ترین رشته باشه ، حالا یه رشته بالا تر از این رشته هم هست، مهم مهارت شماس

کسی که سبک کیوکوشین رو ابداع کرده،
    90 گاو وحشی که 6تاش نر بوده(یعنی شاخ داشته) با ضربه دست کشته و 3 دقیقه با یه ببر وحشی مبارزه کرده
    و در تمریناتش زیر آبشار مینشست
    فیلم "مبارزی در باد" که کلوپ سره محلتون هم داره، داستان زندگی بنیان گذار سبک کیوکشین هست

و این فیلم رو هم برای تمامی دوستداران کیو کوشین قرار دادم، با نام"کیو کوشین چیست"

حجم 2مگ

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ورزشی میشناسید که به درد دعواها و ... بخوره ؟!

یعنی اینکه ، مثلا دفاع شخصی ! همچین ورزشی داریم اصلا ؟!

مثلا یکی داره مشت میاره چیجوری جاخالی بدیم و طرف بیوفته زمین و ... ؟

مرسی !
    در جواب شما دوست عزیز نمیخوام شعار و نصیحت کنم که ورزش یعنی اخلاق، یعنی جوانمردی،

شما وقتی ورزش رزمی یاد بگیرین دیگه دعوا نمیکنید و اینو همه میگن و واسه منم پیش اومده، چرا؟ چون اگه مسئله ای پیش بیاد چون شما میدونید که قدرت فیزیکیتون بیشتره راحت تر و ریلکس تر صحبت میکنی و چون ریلکس صحبت میکنی و برآشفته نیستی، جو دست خودته و اون رو با گفتار حل میکنی، و دلیل دیگه اینکه چون از فیزیکت مشخصه که قوی تر هستی منظورم بازو و گردن کلفت نیس، از فیزیک وایسادنت و ترس و آشفتگی توی چشمات نبودن، و تون صدات خوده طرف نمیاد شروع کنه به دعوا،
    شما باید قوی باشین و محکم، ولی این نیس که پاشی بری توی خیابون و هر کی گفت بالای چشمت ابروء بزنی زیره چشمش و دلیل بعدی هم اینکه دعوا نمیکنید بلکه میخندین و کنار میاین اینه که با خودتون میگین کجاش بزنم، واقعا میخوای کجاش بزنی که طوریش نشه!! واسه مثال یه کیو کوشین کار هیچ وقت بخودش اجازه نمیده مشت توی صورت کسی بزنه چون بعدش معلومه چی میشه، حتی توی کمیته خود باشگاه هم دلش نمیاد توی صورت هم باشگاهیش جودان بزنه

موفق باشین
    Last edited by همراه اول; 19-02-2011 at 13:56.

2. 3 کاربر از همراه اول بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

در جواب شما دوست عزیز نمیخوام شعار و نصیحت کنم که ورزش یعنی اخلاق، یعنی جوانمردی،

شما وقتی ورزش رزمی یاد بگیرین دیگه دعوا نمیکنید و اینو همه میگن و واسه منم پیش اومده، چرا؟ چون اگه مسئله ای پیش بیاد چون شما میدونید که قدرت فیزیکیتون بیشتره راحت تر و ریلکس تر صحبت میکنی و چون ریلکس صحبت میکنی و برآشفته نیستی، جو دست خودته و اون رو با گفتار حل میکنی، و دلیل دیگه اینکه چون از فیزیکت مشخصه که قوی تر هستی منظورم بازو و گردن کلفت نیس، از فیزیک وایسادنت و ترس و آشفتگی توی چشمات نبودن، و تون صدات خوده طرف نمیاد شروع کنه به دعوا،
    شما باید قوی باشین و محکم، ولی این نیس که پاشی بری توی خیابون و هر کی گفت بالای چشمت ابروء بزنی زیره چشمش و دلیل بعدی هم اینکه دعوا نمیکنید بلکه میخندین و کنار میاین اینه که با خودتون میگین کجاش بزنم، واقعا میخوای کجاش بزنی که طوریش نشه!! واسه مثال یه کیو کوشین کار هیچ وقت بخودش اجازه نمیده مشت توی صورت کسی بزنه چون بعدش معلومه چی میشه، حتی توی کمیته خود باشگاه هم دلش نمیاد توی صورت هم باشگاهیش جودان بزنه

موفق باشین
    برادر شما انگِ هرچی بود به ما زدی دیگه !
    من عرض کردم که میخوام برم سر کوچه ، هرکی داره وارد کوچه میشه رو بزنم ؟!

من ورزش رو علاوه بر قوی شدن و روی فرم اومدن بدن ، برای مواقع ضروری هم میخوام که به کار میاد ...
    نه اینکه همینجوری برم همه رو بزنم ... !!

ممنون میشم جواب بدید

+

قبلا شنیده بودم که انجام چند ورزش با هم برای بدن مضر هست !
    میشه بگید چیجوری میگن که فلان ورزش با فلان ورزش همزمان نمیسازه ؟

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

من فقط شنیدم برای کیوکشین کارها ، داشتن پهلو (زیربغل) خوب نیست ، کلا داشتن ماهیچه های بزرگ و پیچیده سرعت رو کم میکنه . دمبل هم میزنیم اما سرعتی ، یعنی یه دمبل 1 کیلویی یا 700 گرمی میگیریم و توی یک دقیقه باید 110 تا بزنیم یا برای مچ ، گردن و چند تمرین دیگه .
    توی کیوکشین محکم استادن ، خشک بودن ، مقاوم بودن مهمه اما برعکسش ژیمناستیک هست .تمرینات فوتبال هم برای ضربات پـا خوب نیست .

و ورزش هم برای بدن ضرر نداره مگه اینکه کسی مشکل جسمی داشته باشه یا اینکه بیش از حد به خودش فشار بیاره و روزی بیشتر از 1.5 ساعت تمرین سنگین خوب نیست و بهتره در حین تمرینات هر نیم ساعت به اندازه 1چهارم لیتر آب نوشید .
    با راعایت این نکات فکر نکنم ورزش برای کسی ضرر داشته باشه .
    Last edited by شـیـفــو; 19-02-2011 at 18:09.

5. 4 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

دوست عزیز ، ممنون میشم که یک ورزشی رو هم پیشنهاد کنید که در صفحه ی قبل ویژگی هاشو گفتم ...

ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

دوست عزیز ، ممنون میشم که یک ورزشی رو هم پیشنهاد کنید که در صفحه ی قبل ویژگی هاشو گفتم ...
    آخه توی دعوا ، قانونی وجود نداره ، شما با یه ضربه به بیضه یا بینی از پا میوفتین ، اما توی مسابقات همه چیز رعایت میشه . برای پیروزی توی دعواهایی که در ادارات ، مدارس ، خیابون و ... اتفاق میوفته مهم اینه که اهل دعوا و وحشی باشی یه مثال میزنم برات :
    آقایی که همیشه نفر اول مسابقات فلان ورزش میشه اگه توی خیابون یه مشکلی پیش بیاد و درگیری ایجاد بشه ، با کوچکترین ضربه به بیضه ( که یه بچه 4 ساله هم میدونه ) از پا میوفته یــا اصلا اونجا نه ، طرف انگشت توی چشمش بکنه ، بزنه به بینیش ، از گوشاش آویزون بشه و ... معلومه که نه فقط ناکار میشه بلکه یه عمر ناقص میشه .

به نظر من ورزشی که 100% بشه ازش توی درگیری ها استفاده کرد جیوآیکیدو هست که نه خودت آسیب ببینی و نه حریف . یه سری به آدرسی که توی امضام نوشتم بزن و چندتا از فیلم ها رو ببین تا متوجه بشی .

8. 5 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

سلام

این ضرر زدن کار کردن دو رشته همزمان برای بعضی از ورزش هاست. بعضی از ورزش ها فیزیک بدن و آناتومی استخوان ها رو کمی تغییر میدن.

این بحث به دو قسمت عمده تقسیم میشه :

1- استخوان ها

2- ماهیچه ها

درباره ی مورد اول باید بگم که :

بعضی رشته ها شکل استخوان بندی بدن رو کمی تغییر میدن. مثلا شما اگه به فرم استخوانی یک تکواندو کار نگاه کنی خیلی تفاوت هست تا فرم بدنی یه فوتبالیست... برای همین هم هست که کسانی که از بچگی ورزش رزمی رو شروع میکنن خیلی موفق تر هستن تا کسانی که از بزرگسالی شروع به ورزش میکنن. چون بچه ها همزمان با رشدشون فرم بدنیشون هم مطابق با رشته رزمی شکل میگیره. کار کردن همزمان دو رشته که فرم استخوانی متضاد دارن باعث آسیب میشه.

درباره ی مورد دوم باید بگم که :

عضلات به دو دسته تقسیم میشن: 1- کند انقباض 2- تند انقباض

انسانها معمولا یکی از این دو نوع عضله را دارند. یا ماهیچه های تند انقباض دارن یا ماهیچه های کند انقباض
    اون دسته از انساهایی که عضلات تند انقباض دارن تو ورزش های بی هوازی که تمرین ها و حرکات سریع دارن موفق ترن و دسته ی دوم تو ورزش های استقامتی موفق تر هستن. مثلا یک کشتی گیر موفق حتما باید یک انسان کند انقباض باشه ولی یه فوتبالیست مثل کریس رونالدو یه انسان تند انقباض هست چون استارت های سریعی داره.

انسان های بسیار نادری هستند که هر دو نوع عضله را با هم دارند. به این انسانها در علم اناتومی انسانهای میانه گفته میشه. انسانهای میانه در ورزش رزمی خیلی موفق هستن. چون یکرزمی کار در یک مبارزه هم باید حرکات انفجاری داشته باشد و هم باید از استقامت بالایی بهره مند باشد.

در نتیجه اگه شما جزو انسانهای میانه نباشی با کار کردن در دو رشته که یکی عضلات تند انقباض میخواد و دیگر کند انقباض ماهیچه های خودت رو از بین میبری.

امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.

موفق باشی.

10. 2 کاربر از shahshahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

از کجا بفهمیم که عضلاتمون جزو کدوم یکی هست ؟

ممنون از جواب کاملتون ...

-------

ویرایش I :

من خودم فکر کنم که عضلاتم تند انقباض هستند !
    مثلا برای مسابقه ی دویدن ... استارتم انقدر سریع هست که خیلی راحت از همه جلو میزنم ! اما بعدش عقب میوفتم !!
    به نظر شما توی چه ورزش هایی میتونم موفق بشم ؟

خودم دوست دارم توی این ورزش ها فعالیت کنم :
    شنا
    والی بال
    بدنسازی
    جودو

ممنون میشم که بیشتر راهنمایی ام کنید ...
    مخصوصا اینکه اگر ورزشی در لیست بالا هست که برای عضلات کند انقباض هست ، جایگزینی معرفی کنید ...

ویرایش II :

افرادی رو دیدم با اینکه عضله ی زیادی دارن ، زورشون کمه و بلعکس !
    این از چیه ؟!

Last edited by Gam3r; 20-02-2011 at 14:13.

12. این کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

از کجا بفهمیم که عضلاتمون جزو کدوم یکی هست ؟

-------

ویرایش I :

من خودم فکر کنم که عضلاتم تند انقباض هستند !
    مثلا برای مسابقه ی دویدن ... استارتم انقدر سریع هست که خیلی راحت از همه جلو میزنم ! اما بعدش عقب میوفتم !!
    به نظر شما توی چه ورزش هایی میتونم موفق بشم ؟

خودم دوست دارم توی این ورزش ها فعالیت کنم :
    شنا
    والی بال
    بدنسازی
    جودو

ممنون میشم که بیشتر راهنمایی ام کنید ...
    مخصوصا اینکه اگر ورزشی در لیست بالا هست که برای عضلات کند انقباض هست ، جایگزینی معرفی کنید ...

ویرایش II :

این از چیه ؟!

سلام

برای فهمیدن این موضوع همونطور که خودتون اشاره کردین باید ببینین تمرین های سرعتی رو بهتر انجام میدین یا تمرین های استقامتی رو...

از بین این ورزش هایی که اسم بردین والیبال بیشتر از همه به عضلات تند انقباض میخوره.

شمشیر بازی ، تنیس روی میز ، اسکواش ، دوی صد متر ، شنای 50 متر ، وزنه برداری و .... متناسب با عضلات تند انقباض هستند.

این از چیه ؟!
    خب این دیگه معلومه عزیز من.... مکمل های غذایی که امروزه مصرف میشه (مهمترینش کراتین هست) باعث افزایش حجم عضلات میشه. حجم عضله معیار مناسبی برای سنجش قدرت یا همون زور نیست.

موفق باشی.

14. 2 کاربر از shahshahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

10 بهترین ورزش رزمی برای دفاع شخصی

بسم الله الرحمن الرحیم

(" از مدیران محترم خواهش می کنم این تایپیک رو با تایپیک های دیگه ادقام نکنند و بگذارند این تایپیک طور جداگانه فعالیت بکند ")

سلام دوستان
    شاید عنوان تایپیک تکراری باشه اما کلا با چندتا تایپیک دیگه فرق داره .
    طی این مدت که تایپیک آیکیدو و جوجیتسو رو زدم سئوالات زیادی درباره همین موضوع ازم پرسیده شده . حتی پست های بی شماری در همین بخش داریم که منظور همگی اونها همین بوده :

بهترین ورزش برای دعوا در خیابان و دفاع از خود چیه ؟

بذارید یک بار دیگه دعوا در خیابان و مبارزه های رزمی رو با هم مقایسه کنیم :
    مبارزه در رینگ یا زمین مبارزه داری قوانین داوری خاصی است ودر چهارچوب بایدها و نباید های تعیین شده زیر نظر مربی اجرا می شود . اجازه حرکات نا جوانمردانه نداشته و همیشه به یاد دارید این یک مبارزه است نه یک خصومت ، شما با قاتل پدرتان مواجه نیستید بلکه اون هم یک ورزشکار مثل خودتان است . حق ندارید به بیضه های او ضربه بزنید ، او را گاز بگیرید ، موهایش را بکشید ، برای کنترل او با گوش هایش ور برید ، قبل از علامت داور وقتی که او حواسش نیست حمله کنید ، قرار نیست به روی او چاقو قمه چوب بکشید یا آجر و سنگ و .... ، قرار نیست همراه با دوستانتان بریزید سر حریف ، هیچ حریفی قد و هیکل برگتر از شما نداره و همه چیز مساوی انتخاب شده ، وقتی اون ناتوان از ادامه شد همه چیز تموم شده و حتی حق دست زدن به او را بدون اجازه ندارید .
    اما دعوا در خیابان تمام نامردی ها و ناجوانمردی ها رو شامل میشه ، چند نفر با یک نفر ، چاقوکشی ، ضربه به بیضه و ...... صدها هزار مورد دیگه . شما هرچقدر هم تکنیک بلد باشی و فرز باشی ، کافیه در یک لحظه ، ضربه مستقیم بخوره به بیضتون یا طرف با آجر از پشت بزنه به سرتون ، یا چندنفری بریزن سرت یا دوبرابر هیکل شما رو داشته و ....... هزاران یـا دیگه .
    اصلا هم قد و هیکل مهم نیست ، فقط نامردی و ناجوانمردی مهمه ، همون چیزی که نه فقط ورزش رزمی بلکه تمامیه ورزش ها اونو منع کرده اند .
    دیگه شما گنده تر و قوی تر از مرحوم داداشـی سراغ دارید ؟ قاتل قد وزن موی زیر بغلش هم نمیشد . شما که از اون بیشتر نیستید .
    پس چطور انتظار دارید با ورزش در یک باشگاه و فقط چند ساعت تمرین در هفته بتونید توی خیابون ( منظور از خیابون جایی خارج از قوانین رینگ مسابقات هست . مثل محل کار ، مدرسه ، مغازه و .... ) با خیال راحت راه برید و به استناد به دانسته هاتون با خیال جم بگید " اگه برای من مشکلی پیش بیاد براحتی کنترلش میکنم "

ببایید یکبار دیگه دفاع شخصی رو معنی کنیم : دفاع شخصی یعنی دفاع از خود در برابر هرنوع خطری بدون پشتیبان .
    همین داستان مرحوم داداشی مثال خوبیه برای فهم بهتر . در همینچین درگیری ای هدف فقط دفاع از خودمون هست و اگه شد آسیب به حریف . همه ما میدونیم که داخل ماشین امن تر از خارج ماشین هست پس مرحوم باید بجای پیاده شدن و دست به یقه شدن داخل ماشین میموند و میدونیم که رفتن به محل کار و خونه یا زنگ زدن به افرادی و کشوندن اونها به مقصد مورد نظر کار غیرعاقلانه ای هست ، بنابراین بهترین جا میتونه پاسگاه پلیس کلانتری حتی حراست یک پاساژ باشه یا قوه های دارای پلیس دیپلمات مثل سفارت ها مکان های وابسته به بیت رهبری پادگان ها و ........
    شاید عموما دفاع شخصی رو در حمله با مشت و چاقو و گرفتن یقه و .... ببینند اما کدوم دفاع بهتره ؟ دفاعی که آخرش منجر به کشته شدن یک قهرمان و اعدام یک جوان بشه یا دفاعی که با یک رضایت گرفتن و آشنا شدن اون جوون با قهرمان تموم بشه ؟
    پس دفاع شخصی فقط این نیست که شما با اجرای چند حرکت مانند فیلم های رزمی یک تنه از پس ده ها نفر بر بیآیید .

کدوم ورزش رزمی بهتر از بقیه هست ؟
    اما درمورد ورزش ، اینکه کدوم ورزش بهتر هست رو هیچکس نمیتونه جواب بده ، غیر از خودتون . جواب این سئوال فقط در استعدادها و توانایی ها و علاقه خودتون هست . چطور من یا دیگران میتونند برای شما تصمیم بگیرند و شما رو مجبور به انجام کاری کنند که دوست ندارید ؟ اینکه کدوم ورزش چه مزایایی دارد رو من میتونم بگم اما انتخاب فقط با شماست ، مثل فیلم ، زنگ موبایل ، غذا و ... مورد علاقه شما . من میتونم بگم خواص کشمش چیه اما انتخاب اون در رژیم غذایی شما بستگی به علاقتون داره .
    همونطور که قبلا هم چندین بار گفتم ورزشی برای شما مناسب هست که بهش علاقه داشته باشید در صورتی که فقط از روی شنیده ها و تصورات غلط رشته ای انتخاب کنید ، زود خسته میشید یا همش ازین شاخه به اون شاخه می پرید . اما اگه علاقه داشته باشید نه تنها خسته نمیشید بلکه ا انجام اون لذت خواهید برد و انرژی بیشتری برای تمرین خواهید گذاشت و قطعا موفق خواهید شد .

اما چطور بفهمیم در کدام رشته استعداد داریم ؟؟
    اول باید تشخیص بدیم به رزمی علاقه داریم یا نه ، شاید استعداد شما در فوتبال ، بسکتبال یا ...... باشد . در صورتی که به رزمی علاقه دارید کافیست به باشگاه های مختلف ورزشی برید و سانس های اونو ببینید ، ورزش های مختلف رو ببینید اگه احساس کردید از رشته ای خوشتون اومده برید چند سانس مختلف با چند استاد مختلف رو ببینید ، وقتی از رشته مورد نظر دیگه مطمئن شدید برید با شاگردهای استادای مختلف صحبت کنید و از نحوه تدریس گرفته تا رفتار با شاگردها رو پرسجو کنید ، استادی که تند و تند کمربند میده یا درگیر حرف های خاله بازی میشه و ...... ازشون دوری کنید .
    و وقتی که شروع کردید ، دیگه از ورزش جدا نشید .

امیدوارم جواب سئوال های شما رو بطور کامل داده باشم ، اگه بازهم در این موارد سئوالی دارید بپرسید .

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

10 قرار گرفتن در موقعیت

همه این ها درست ، اما دعوا اتفاق اجتناب ناپذیری هست و ممکن هست بالجبار در این موقعیت قرار بگیریم ، آن وقت چه باید کرد ؟

همه ما میدونیم که دفاع شخصی شیوه ای هست که امروزه مخصوصا در کشور ما با این اوضاع بد اجتماعی باید هر کسی بلد باشد . اما آیا تنها با رفتن به کلاس های دفاع شخصی میشه به این مرز از اطمینان رسید ؟
    زورگیری های شبانه ، کیف قاپی های کوچه های خلوت ، بی احترامی به نوامیس در خیابان ها ، زورگویی های فروشنده ها ، آزار و اذیت های همکلاسی ها و ...... هزراران اتفاق دیگه که اهمیت داع شخصی رو نشون میده .
    در یک درگیر همه چیز خیلی سریع اتفاق میوفته ، حتی شما فرصت فکر کردن هم نخواهید داشت که چه موقع جاخالی بدید یا چه حرکتی رو اجرا کنید ( اگه شما حمله کننده نباشید ) .
    ضربان قلب بالا میره ، به نفس نفس می افتید ، تمام حرکات شما غریزی و عصبی می شوند و کاملا قابل پیش بینی ، آدرنالین تان بالا رفته و ممکنه دست ها و پاهایتان به لرزش بیوفته یا سست بشن .
    تنها راه جلوگیری از بعضی از اتفاقات بالا این هست که در موقعیت شبیه سازی شده قرار بگیرید و یادبگیرید چطوری اول خودتون و بعد حریف رو کنترل کنید . باید کاملا بدونید در برابر هر نوع حرکت حریف چه عکس العملی نشون بدید .
    شاید اگه اونقدر اعتماد بنفس داشته باشید که بدونید که میتونید رو درگیری چطور سوار بشید شاید اصلا درگیری ای پیش نیاد ، به نقل از کاربر "همراه اول" برای کامل کردن توضیحات :
    شما باید قوی باشین و محکم، ولی این نیس که پاشی بری توی خیابون و هر کی گفت بالای چشمت ابروء بزنی زیره چشمش و دلیل بعدی هم اینکه دعوا نمیکنید بلکه میخندین و کنار میاین اینه که با خودتون میگین کجاش بزنم، واقعا میخوای کجاش بزنی که طوریش نشه!

17. 10 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •