سلام
من تازه HS20 خریدم دنبال این هستم که از تمام کارایی استفاده کنم ولی چون زبانم خوب نیست دنبال دفترچه فارسی میگردم خواهش میکنم راهنماییم کنید .
ممنونم
سلام
من تازه HS20 خریدم دنبال این هستم که از تمام کارایی استفاده کنم ولی چون زبانم خوب نیست دنبال دفترچه فارسی میگردم خواهش میکنم راهنماییم کنید .
ممنونم
خود دوربین منوی فارسی داره و خیلی از مشکلات رفع میشه اگر استفاده کنید
دوستانی که با فوکوس این دوربین حین فیلم برداری مشکل دارن لطفا اینو بخونن. راه حل مشکلتون اینه:
از توی تنظیمات، فوکوس فیلم برداری رو از روی پیوسته بذارید روی مرکز. (حالت AF فیلم--> مرکز) و سپس تنظیمات رو ذخیره کنید.
و وقتی هم میخواید حین فیلم برداری زوم کنید، قبل از شروع فیلم برداری، تا آخر زوم کنید روی یه شئ دور و فوکوس کنید و سپس فیلم برداری رو شروع کنید و zoom out کنید.
من که همین کارا رو میکنم و خیلی عالی جوب میده.
Last edited by The Auditor; 24-03-2012 at 21:13.
با سلام
دوستان بنده قصد خريد اين دوربين رو دارم لطفا كسايي كه دارن مزايا و معايبش رو بگن
آيا اين دوربين رو واسم خريد واسم توصيه ميكنيد؟
فيلمبرداريش خوبه چون من s200exr رو پسند كردم و بين اين دوتا موندم شما كدوم رو پيشنهاد ميكنيد؟
سلام دوستان
من این دوربین رو خریدم و الان فقط از مودexr استفاده میکنم چون بلد نیستم عکاسی رو!! حس میکنم عکسها اون کیفیت باید و شاید رو نداره و تو کامپیوتر که زوم میکنی روی عکس ها خراب میشه کیفیتش!!
ممکنه یه آموزش یا مقاله ای چیزی واسه آموزش عکاسی(یا منحصر با مودهای این دوربین)بزارید که منم یاد بگیرم عکاسی رو؟
ممنونم
مبارک باشه عکس فراموش نشه
این طبیعی هست که وقتی زوم میکنی روی عکس ها کیفیتش کم بشه![]()
/
السین جان،ممنون،ولی خودت راهنمایی کردی بخرم و قبلا هم گفته بودم و لطف کردی تبریک گفتی،یادت رفت؟!ولی بازم ممنون
عکس نمونه رو بخار حجم بالاش هرجا خواستم آپلود کنم میگفت نمیشه بخاطری که حجمش زیاده!!
کجا اپلود کنم که ببینی کیفیتش رو؟به دل من که نمیچسبه وقتی با 10مگاپیکسلی گند سال پیش کنن مقایسه اش میکنم!!
بهرحال بنظرت از مودهای دیگه هم استفاده کنم کیفیتش بهتر نیست؟مقاله،آموزش یا چیز دیگه ای نداری که بخونم و یاد بگیرم؟
گفتی باهاش سر و کله بزن ولی من چیزی یاد نگرفتم با ور رفتن با دوربین!!
ممنون
ههههههههههههههه نه والا یادم نیست
ببین شما یه کامپکت خریدی نباید انتظار یه slr رو داشته باشی هر چند من شک ندارم دوربین بسیار خوبی هست ، ایشالا بعدی یه slr باشه
این سایت بدی نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودتم توی وب سرچ کنی کلی مطلب گیرت میاد
آقا دمت گرم عجب سایتی بود واسه آموزش
کاری کردی که چیزی یاد بگیرم و امروزم با دیروزم فرق کنه
سایت آپلود عکس با سایز بزرگ عکس نمیدونی که بزارم ببینی چجوریه عکسهایی که گرفتم؟
قربونت جیگر
اینم کتاب خوبیه
این سایت خوبیه البته باید عضو بشی توش
Last edited by ELSIN; 15-04-2012 at 22:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)