این راه آخری هست که به نظرم میرسه شما میتونید config خودتونو از قسمت My DocumentsوGerman Truck Simulator پاک کنید و config منو بریزید شاید درست بشه.
این رو هم امتحان کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این راه آخری هست که به نظرم میرسه شما میتونید config خودتونو از قسمت My DocumentsوGerman Truck Simulator پاک کنید و config منو بریزید شاید درست بشه.
این رو هم امتحان کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها من این بازی رو دارم خیلی قشنگه
درست نشد که نشد
نمیدونم چش شده
از یه جای دیگه دان میکنم شاید درست بشه...
ببین فردا که جمغه هست و از ترافیکتون نمیره
این بازی رو فایل Setup و هرچی که داره رو واسه من آپ کنید اگه زحمتی نیست
با 512 فکر کنم 2:30 ساعت طول بشکه
امتحان میکنم آخه 2بار امتحان کردم یه بار تو16 یه بار هم توی32 درصد گیر کرد فردا هم امتحان میکنم اگه نشد آدرس خونتون بده برات پست میکنم یا اگه بهمون نزدیک باشی برات میارم.![]()
ببیشن شاید مشکل کرک باشه
ورژن بازی تو چنده؟
1.32 اگه هست فایل game.exe رو آپ کن
سلام
این جدید تره یا UK truck simulator ?
واسه من 1.04 میشه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
جدید بودنشو نمیدونمو ولی از نظر گرافیک هیچ فرقی نداره فقط شهراش فرق میکنه ولی uk فرمون اش سمت راست رانندگی باش خیلی سخت.
بعد مد هاش کم مد های جرمن تاک و یورو تراک خیلی بیشتر.![]()
چطور 1.000.000 پول داری ؟! بعد بنز از کجا آوردی !؟ من اصلا ندیدم تو این بازی که !
نه نشدواسه من 1.04 میشه؟
حالا تا فردا صبر کت امشب یه لینک جدید گیر میارم
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
یه مدی بود که actros 1843 جان داده بودن و اسمش Mercedes - Benz Actros بود رو ریختم و هم این بنز اومد هم کلا مشکلی که الان دارم درست شد
اینم لینکش:
http://www.18wos.org/files/Mercedes_Actros_mp3_by_kifkat-kv(haulin)goba6372-black.rar
راستی شما اون لینکی که دان کردید بازیتون بدون مشکل کار میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)