فرق زیادی ندارن ولی برای گیم کوب به نظر من بهتره.
The Darkside Chronicles و umbrella chronicle به نظر من زیاد جالب نبود. ارزش نداره بازیشون کنید.
سری out break بهتر از اون دو سری بالا هستن ولی خیلی هم سختن!
اونم فرقی نداره من با PS2 بازی کردم.
فرق زیادی ندارن ولی برای گیم کوب به نظر من بهتره.
The Darkside Chronicles و umbrella chronicle به نظر من زیاد جالب نبود. ارزش نداره بازیشون کنید.
سری out break بهتر از اون دو سری بالا هستن ولی خیلی هم سختن!
اونم فرقی نداره من با PS2 بازی کردم.
سلام.به نظر من مجموعه بازیهای اویل هیچ جذابیت و نو آوری در زمینه گرافیک وصداگذاری وگیم پلی نداره ودارای یک داستان کلیشه ایست.منو که جذب بازی نمیکنه بقیه رو نمیدونم.
ولی به نظر من همین گیم پلی و گرافیک قدیمیشه که خیلی ها رو جذذب میکنه..
من که شخصا هیچ بازی ندیدم بعد از اویل بیاد و ترس ناک باشه...و تا این حد فکری!
منظورت از مجموعه بازیای اویل همه بازیاشه؟
یعنی اویل 1 و 2 و3 نوآوری نداشتن؟میشه بگی سال 1996 گرافیک و صداگذاری و گیم پلی و داستان اویل 1 رو کدوم بازی داشت؟
مخالفت اینجوری با یه بازی فوق محبوب دلیل منطقی نمیتونه داشته باشه.
البته ممکنه شما از بازی بدت بیاد ولی حداقل به گرافیک و داستان ربطش نده.
Last edited by Alislow; 04-09-2011 at 14:09.
سلام بچه ها
من این بازیه ریمیک و 0 رو به لطف دوستان دان کردم و دارم بازی می کنم خیلی لذت بخشه فعلا دارم ریمیک رو می رم
بچه ها من نسخه PC این بازی رو دارم ولی با دلفین اجراش می کنم بهتر جواب می ده، حالا سیو هایی که گزاشتین واسه این نسخه هم کار می کنن؟! من سیوش رو گرفتم ولی بازی از سیو خودم اومد!!! خبری هم از اسلحه با تیر بی نهایت نبود! زیر 3 ساعت تمومش می کردی بازوکا با تیر بی نهایت می داد یادمه تو این 2 تا اسلحه می ده
یه سوالم داشتم اویل 2، 3 که واسه گیم کیوب هستش بازساز ی شده یا نه؟!
اگه مثل اویل 1 بازسازیش کردن اونارم دان کنم و بازی کنم خیلی حال می ده
لینک دانلود Resident Evil : Code Veronica رو برای گیم کیوب یا وی می خوام
Last edited by Ali Pacino; 05-09-2011 at 01:56.
دوست عزیز من هم تا چندی قبل از این سری بازی ها ( بطور کلی این سبک بازی ) بدم می اومد . اما الان تقریبا عاشقشم .
مثلا همین شماره 5 رو 4 بار تموم کردم و هر دفعه از دفعه قبل بیشتر حالیدم .
disk1:Disk2:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی میدونه بازی resident evil survivor که تو پلی استیشن 1 بود رو چه جوری رو کامپیوتر بازی کرد؟؟؟؟؟
اخه قدمت بازی که دلیل نشد اتفاقا من این بازی در کنسول PS1 تمام نسخه هاشو با سخترین ورژن تموم کردم
حتی نسخه های PC رو اما در مقابل بازی مثل DEAD SPACE واقعا حرفی برای گفتن نداره و باید روی نسخه های جدید این بازی کار کنند در ضمن لطفا از اضهار نظر من ناراحت نشین چون من خودم یه گیمر حرفه ای هستم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)