تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 35 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 348

نام تاپيک: Uncharted 3: Drake's Deception

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

خواهشا دوباره بحث بین دو کنسول رو به وجود نیارید و من از طرفداران دو تا کنسول می خوام که این کارو نکنن...

البته گیم اسپات کلا سایت خاصیه
    سال 2009 چند تا بازی از جمله Uncharted 2 امتیاز 9.5 گرفته بودن ولی در آخر سال Demon's souls که 9 گرفته بود گوتی شد!
    یعنی از این استنباط میشه که بازیی که 9.5 گرفته دلیل نمیشه که از بازی هایی که 9 گرفتن صد در صد بهتر باشه و برعکس اینم می تونه باشه
    که مثلا اگه اسکایریم هم 9 بگیره احتمال داره گیم اسپات دوباره به یه بازی که 9 گرفته رو بهترین بازی سال انتخاب کنه!
    کلا بازی هایی که از گیم اسپات Editors' Choice می گیرن یعنی بازی های فوق العاده ای هستن و حتی شاید جزو 3 تا بازی برتر سال هم باشن
    وحید از چه نظر خاص؟ : دی

اره دیگه اون رو که هر کی میدونه Demons souls یک شاهکار بزرگ بود و گوتی شد چون داستان پر محتوی تر و نقش افرینی بودن رو داشت! این شماره جدیدش هم دیگه شاهکار بزرگی بود البته آنچارتد هم شاهکاره...

وحید کی استنباط کرد؟ منظور رو متوجه نشدی! ببین اصلا بحث این که کی بالاتر میگیره نیست خودم میدونم اینا روعنوانی که شماره قبل شاهکار بوده با این شماره جدید که شاهکار تر هست منظورم بتمن هست میاد یک نمره میگیره نکته منفی که داشت فقط برای اون باس فایت ها بود همونطور که اشاره کردم... دیگه با این همه طراحی شخصیت و کارکتر فقط به این دلیل که باس فایت ها راحت هست بیاد نمره 9 رو بده چون بتمن اصلا پیشرفت هایی داشته که با این نمره گیم اس.ات جور در نمیاد مثلا همه میدن 10 بعد میگن عنوان با کیفیت هست بعد گیم اسپات میده 9!
    +
    ای باو تو چه گیری دادی به اسکایریم این بتسدا فعلا به عنوان ناشر فقط داره شاهکار منتشر میکنه از جمله RAGE و NV که زیاد جالب نبودن... این البته شماره قبلی الدر واقعا شاهکار بود... بحث این اسکایریم و اینا این تو این تاپیک نیست البته...
    +
    بحث ادیتور هم برای این هست که بازی نوآوری داره حالا این میتونه تو بخش چند نفره یا تک نفره باشه بعد که حدس زدی این رو گفتی اونایی که ادیتور میگیرن بازی های فوق العاده ای هستن؟

2. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

نمره رو یک انسان میده پس میتونه کمی اینور اونور باشه..........

یه روز ign به بازی بالا میده عوضش گیم اسپات پایین میده یه روز ign پایین میده گیم اسپات بالا میده یعنی میخوام بگم نمرات رو یه منتقد میده که اونم هر چقدر خبره باشه بالاخره انسانه..... .

مهم در اینه که حدود امتیاز بازی بالا باشه بقیش که در حدود نیم یا ماکسیمم یک نمره هستش رو میشه اختلاف سلیقه فرض کرد... .
    .
    .
    .

4. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

معرفی میکنم... حامد نماینده رسمی محصولات سونی در ایران : دی
    نچ اشتباه کردی مسعودی حامد تنها نماینده سونی در این فروم دی

IGN : 10
    گریز 3 رفت خیلی خیلی اون پایینتر دی

+
    اون موقع که گیم اسپات بهترین گرافیک رو به کیلزون میده یا اون موقع که Demons souls رو بهترین بازی سال انتخاب گیم اسپات میکنه سایت بدی میشه الان خوب شده چقدر خوشحال
    +
    اگر نسلی هم با ماکروسافت خاطره باشه حتما به روایت تصویر کشیده میشه
    +
    اهان منم با وحید موافقم باید اول میگفتم بحثو ادامه ندید بعد مطلبمو بنویسم
    Last edited by Layken; 25-10-2011 at 20:00.

6. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خب اگر موافق باشید ادامه ندیم ...موافق هم نباشید که هیچی ..

صب نسخه uncharted 3 collector's edition رو خریداری کردم انشالله بازی درست در روز ریلیز جهانی روی میز من خواهد بود

یدونه دستنبد
    یدونه مدال
    +
    قاب فلزیش
    اون اکشن فیگور زیبا

پوستر

و این جعبه گنده

یا اون بسته بالایی رو برام میفرستن یا این پایینی

این یه فرقی که داره توش یدونه ساک چرمی هستش که محتویات داخل اونن
    ولی بالایی بدون این ساکه هستش

گفتم هر کدوم سریعتر اومد اونو بفرستن

8. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دو تا امتیاز دیگه..

+

Destructoid 10/10

+

و یه موضوعی که گلگی داشته باشم از دوستان...
    کلا دارم فکر میکنم چرا باید این بازی و تاپیکش این همه منفور باشه چیه داستان کجا مشکل داره باید فکر کرد
    چرا من باید نماینده سونی باشم در صورتی که بیش همه و از نصف پست ها و خبرهای تاپ بازی هایی مثل گریز تو تاپیکش قرار دادم نقدهام رو قرار میدم در کل کم نمیزارم و دوستان خوشحال القابی مثل چی میدن به ادم ولی اینجا خالی از هر گونه اشتیاق برای موفقیت این بازی ......
    انصاف و مروت خوب چیزیه اگر...
    انشالله از فردا امتیازات این بازی زیر 1 میشه همگی شاد و سرو حال خوشحال اینجا جشن میگیریم.
    نقل قول هم نشه تشکر میکنم...
    Last edited by Layken; 25-10-2011 at 21:09.

10. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اون موقع که گیم اسپات بهترین گرافیک رو به کیلزون میده یا اون موقع که Demons souls رو بهترین بازی سال انتخاب گیم اسپات میکنه سایت بدی میشه الان خوب شده چقدر خوشحال
    انسانها دنیا رو هر طور بخوان می بینن حامد جون..... . تو دلت میخواد امتیاز این بازی بیشتر جلوه کنه امتیاز IGN برات مهمتر ولی وقتی نظرت در مورد FORZA4 بر عکس خودت امتیاز GAMESPOT برات مهمتر هستش با اینکه میدونی IGN چند داده به FORZA 4 و امتیاز اون رو نمیاری :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    +
    یه چیزی رو هم چون خودت تو پست بالایی گفتی بهت میگم (چون واقعا بهت احترما میذارم و میخوام اشکال کارو بدونی)هیشکی بهش اشاره نکرد ولی من دوستتم و اشاره می کنم (چون خودت تو پست قبلی علتشو پرسیدی واسه همین خاطر تو پست میگم و مثلا خصوص نمیگم) :

اون پستی که عکس بازیهای سونی و عکس کنسول و رو جمع کردی خیلی ربطی نداره به تاپیک و بیشتر تبلیغ شرکت سونی برای فروش کنسولش هست تا تعریف یک بازی......... .
    دقت کنی استقبال زیادی هم از اون پست نشده.........علت حرف بچه ها هم همین.... .
    +
    راستی یه سوال : گیم اسپات کجا کیلزون 3 رو بهترین گرافیک انتخاب کرد؟؟؟؟سال که تموم نشده هنوز؟؟؟
    +
    متای بازی رفت سمت 94 .......انشالله برسه به 95....بدون شک بهترین IP سونی هستش و سونی باید ناتی داگ رو همیشه کنارش داشته باشه ابروی کنسولشه...
    +
    در اخرم خواستم بدونی هیچ قصد تمسخری از این پست نداشتم و واقعا خواستم به عنوان دوست بهت جواب داده باشه چون به تو احترام میذارم
    .
    .
    ..
    Last edited by halflife g; 25-10-2011 at 21:21.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

مراد جان داداش اصلا بر فرض تبلیغ بود هر چی بود دوست داشتم اون پست رو بدم هیچ وقت از هیچ کس هم انتظار ندارم استقبال میکرد یا نمیکرد حرف من هم ربطی به اون پستم و حرف مسعود نداشت کلی بود و مثالش مستقیمش برمیگرده به یک کلمه ای که خودت گفتی که فکر میکنم یادته
    +
    والا من وقتی دیدم همه دارن روی 7.5 اینفوموس 2 مانور میدن
    روی 8.5 رسیتانس 3 مانور میدن انگار نه انگار که IGN بهشون 9 داده گفتم حتما فرجی شده این گیم اسپات مرجعی شده صدر رو گرفته حلولی شده توش برا همین دیدم 8.5 داده برا فورزا گفتم خب هزار تا ملت یکی هم ما
    اول به اون پست هارو ببین بعد بیا بگو اینو مثلا اون پست منو دیدی اینم حتما دیدی ...؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منم چون دوستت دارم بگم اینو بازی هایی که از نظر من 8 یا بالا بگیرن نامبر وانن. فورزا هم نامبر وان هستش.
    +

و هماطور که گفتم این بازی هم انشالله 1 میگیره دیگه اصلا نامبر وان که صحله تری هم نمیشه
    نیس هممون بازیش میکنیم

خوب خوبه خودت می گی واسه همه حجت گیم اسپات شده و واسه فورتزا4 هم از گیم اسپات اوردی.....چرا این حجت رو تو انچارتد ادامه ندادی؟؟؟
    مگه 9 کمه... برا انچارتد..
    Last edited by Layken; 25-10-2011 at 23:27.

13. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

حامد این نسخه که گرفتی واقعا ارزش این بازی رو داره امتیازات هم که همه واقعا عالی هست...

این ناتان خیلی شخصیت جالبی داره این مناطق کویر بازی هم سایت ها میگن خیلی جالب هست...
    +
    حامد اگر بازی های PS3 هم 5 تومن بود شاهکار های بزرگی داشت....
    حالا تو این اینجا منظورم نیست ولی چند مورد هست که اشاره شده همین آنچارتد بازی بسیار مسخره ای هست! حالا سوال میشه شما بازی کردی؟ میگه نه چون مسخره هست! کلا اینطور موارد هست حامد ولی نباید بهش توجه کرد کسی که از عنوان های سونی لذت نمیبره هر چی هم بگی حرف خودش هست حالا میتونه فن باشه یا هر چی!

مثلا چرا به عنوان های ND3S توجه نمیشه؟ میگن بازی هاش مسخره هست! چون یک سری فقط به کشتن و رفتن جلو توجه میکنن تا اینکه LIMBO میاد همه رو شگقت زده میکنه البته بعد از اینکه رو پی سی با آندوریید اومده نه رو چیز دیگه! : دی

چطور هست که تو ژاپن یا جا های دیگه شاهکار هستن عنوان های سونی یا نینتندو؟ اینجا نیستن؟ البته منظورم فقط با تو هست حامد
    تو نسل قبلی شاهکار زیاد داشت ولی تو این نسل با این که شاهکار های بزرگ تر داره ولی کسی سمتشون نمیره! دلیل هم فقط این هست که بازی هاش مسخره هست! نه اوریج بودن و اینا!!!

15. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مراد جان داداش اصلا بر فرض تبلیغ بود هر چی بود دوست داشتم اون پست رو بدم هیچ وقت از هیچ کس هم انتظار ندارم استقبال میکرد یا نمیکرد حرف من هم ربطی به اون پستم و حرف مسعود نداشت کلی بود و مثالش مستقیمش برمیگرده به یک کلمه ای که خودت گفتی که فکر میکنم یادته
    خواستم فقط گفته باشم پست جالبی بود کلا و یه کمی یه جوری و باعث اون تفکری شد که تو اون پستت گله کردی ازش........خیلی ها روشون نشد بگن ولی من ادم رکی هستم و میگم ...... .

والا من وقتی دیدم همه دارن روی 7.5 اینفوموس 2 مانور میدن
    روی 8.5 رسیتانس 3 مانور میدن انگار نه انگار که IGN بهشون 9 داده گفتم حتما فرجی شده این گیم اسپات مرجعی شده صدر رو گرفته حلولی شده توش برا همین دیدم 8.5 داده برا فورزا گفتم خب هزار تا ملت یکی هم ما
    اول به اون پست هارو ببین بعد بیا بگو اینو مثلا اون پست منو دیدی اینم حتما دیدی ...؟
    خوب خوبه خودت می گی واسه همه حجت گیم اسپات شده و واسه فورتزا4 هم از گیم اسپات اوردی.....چرا این حجت رو تو انچارتد ادامه ندادی؟؟؟همیشه بحث اینه : تمایلات که خیلی هم چیز خوبیه و منم تمایلاتی دارم

در کل این که یکی به یه سایت تکیه می کنه یکی به سایت دیگه به نظر من کلا کار بیهود های هستش و واسه همینه که میانگین گذاشتن واسه بازیها و این باز تو میانگینش اثبات کرده که عالی و تقریبا بی نقصه.......

+

در کل این بازی خودشو ثابت کرده و گدای نیم نمره یا یک نمره این سایت یا اون سایت نیس .........یه بازیبی نظیر و عالی و جزو 3 بازی برتر این نسل.......

.
    .
    .
    Last edited by halflife g; 25-10-2011 at 21:34.

17. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

حامد عزیز، شما تو پستت یه سوال و گلگی کردی از بچه ها که مراد هم به بهترین شکل جوابتو داد. حالا اون پستت هرچی می خواست باشه، اصلا همونجور که خودت گفتی دوست داشتی، حال کردی چنین پستی بزنی! کسیم جلوتو نگرفته!
    ولی جواب اون سوالت همونیه که مراد گفت، و پست های این شکلیه شما و چند نفر دیگست که موجب این چنین عکس العمل هایی از بقیه بچه ها شده...
    منم وان هاندِرِد پِرِسِنت با مراد موافقم و این که خیلی ها از جمله خودم رومون نمیشه بیایم بگیم! اگه هم بگیم این طوری جواب مارو با یه پست طلبکارانه میدید...
    خواستم فقط گفته باشم پست جالبی بود کلا و یه کمی یه جوری
    مراد بی شوخی وقتی اون پست رو دیدم نا خودآگاه یه نگاه به عنوان تاپیک انداختم و بعدش یه علامت سوال بزرگ بالای سرم درست شد! مخصوصاً اون قسمت پاور وید ...
    Last edited by marmolak kocholo; 25-10-2011 at 22:33. دليل: حامد نه مراد!

19. این کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •