بابا یکی جواب منو بده این بازی با LT 2 در حالت آفلاین مشکل نداره ؟ روی داشبورد 13604 فلگ نمیشیم؟
یکی جواب بده
بابا یکی جواب منو بده این بازی با LT 2 در حالت آفلاین مشکل نداره ؟ روی داشبورد 13604 فلگ نمیشیم؟
یکی جواب بده
من بعد از دو سه ساعت بازی کردن الان وسط یه ریسینگ با بی ام و 2002 بودم که یهو از بازی پرید بیرون و disc is currepted داد . به نظرتون دیسکم مشکل داره یا همون مشکلات آپدیتی هست که اشاره شده بود ؟
شما Geow 3 رو تموم کردید و الان بادیکونت بازی می کنید پس مشکل اپدیتی نباید باشه
صددرصد ایراد دیسکی هستش
سلام.
منم از این سایت خریدم ، ولی هنوز به دستم نرسیده ...
بازی مشکلی چیزی داره یا نه ؟؟؟
اگه داره زود تر بگو تا از پستی نگیرمش ...
این همون مشکلیه که میگفتن این بازی داره!(که به واسطه ی CIV Checks پیش میاد)برا بعضی ها توی همون 5 دقیقه اول بازی این مشکل پیش میاد برا بعضی ها هم اصلا پیش نمیاد!دلیلش هنوز معلوم نیست.من بعد از دو سه ساعت بازی کردن الان وسط یه ریسینگ با بی ام و 2002 بودم که یهو از بازی پرید بیرون و disc is currepted داد . به نظرتون دیسکم مشکل داره یا همون مشکلات آپدیتی هست که اشاره شده بود ؟
بازی کنید اگه بازم این ارور رو دید این روش رو امتحان کنید(خودم تست نکردم+این روش بیشتر برای دوستانی کاربرد داره که اصلا نمیتونن به بازی وارد بشن یا توی 10-15 دقیقه اول این ارور رو میگیرن):
How to bypass forza 4 corrupt disc
1) Boot Forza 4 up.
2) Dashboard after the loading screen comes on.
3) Go to "My Xbox" and then press "Y" when it says "Play Forza Motorsport 4"
4) Click Install Game
5) Press Xbox Guide, and just stay on the guide for a minute or so.
اگه بازی کنید فلگ میشید.........بابا یکی جواب منو بده این بازی با LT 2 در حالت آفلاین مشکل نداره ؟ روی داشبورد 13604 فلگ نمیشیم؟
یکی جواب بده
توی یکی از فروم های خارجی هم یه نفر این ارور رو گرفته:
محتوای مخفی: عکس
Last edited by Leon-117; 14-10-2011 at 09:34.
مثل اینکه ماکروسافت اون قفلی که گذاشته باعث این دلیل شده
دیشب یه جا خوندم که ممکن هستش که این ارور حتی در اواخر بازی به وجود بیاد مثلا 90 درصد بازی رو طی کردی اخراش این ارور رو میده که واقعا اگه برای یه گیمر پیش بیاد خیلی سخت میشه
بهتره که نسخه های مطئن خریده بشه
دیروز هم یکی از دوستان گفتن که میتونه برام نسخه اورجینالشو 80 تومن بیاره گفتم فعلا مانی ندارم
حالا اگه اون ارور رو بده چی میشه ؟؟؟
دیگه نمیتونیم بقیه بازی رو ادامه بدیم ؟؟؟
سلام
آقا ما بازی کردیم و تا حالا هیچ مشکلی برام پیش نیومده و 4 تا قهرمانی هم گرفتم به لایو هم وصل شدم و مشکلی نبود تست فلگ هم زدم کد مثل همون قبله و تغییری مبنی بر فلگ شدن نداده.
به نظرتون ممکنه در آینده مشکل پیش بیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من امروز قبل از اینکه بازی را اجرا کنم روی هاردم نصب کردم و بعد اجرا کردم . خدا رو شکر از بازی نپرید بیرون و تونستم راحت یک ساعته دیگه هم بازی کنم .
البته به صورت آفلاین . فکر کنم در مجموع حدوده سه چهار ساعتی تا حالا بازی کردم .
شاید زمانی فلگ میشید که از بازی بپره بیرون، اگه شما هم از بازی پرت شدید بیرون، اونوقت لایو رو تست کنید به ما اطلاع بدید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)