تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 31 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 303

نام تاپيک: HP Envy 15-1104tx

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مدل HP Envy 15-1104tx من دارم سرعت خوبی داره اما خیلی داغ میکنه
    چرا میگی داغ میکنه؟

ملاکت برای داغی چیه؟

پروفشنال lovelord2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

مدل HP Envy 15-1104tx من دارم سرعت خوبی داره اما خیلی داغ میکنه
    بازم بحث شيرين داغ كردن
    نگو داغ مي كنه تو اين بحث يهو ديدي چند نفري ريختن سرت

چرا میگی داغ میکنه؟

ملاکت برای داغی چیه؟
    شما ملاكت براي داغ نكردن چيه؟

اين لپ تاپ رو با 3150 از dv6 مقايسه مي كني؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام.
    از دوستانی که این لپ تاپ رو دارند میتونم خواهش کنم منوهای بایوسشون رو نگاه کنند ببینند آیا گزینه ای با نام
    Virtual Technology یا VT داره یا نه؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بازم بحث شيرين داغ كردن
    نگو داغ مي كنه تو اين بحث يهو ديدي چند نفري ريختن سرت

مشکلی ندارم.گفتم شاید طرف به گرما میگه داغ کردن واسه همین می خواستم بگم سی پی یو های core i7 سی پی یو های داغی هستن.چه برسه به این که 8 مگ کش داره و 45 وات خروجی.

شما ملاكت براي داغ نكردن چيه؟

اين لپ تاپ رو با 3150 از dv6 مقايسه مي كني؟
    من چند بار گفتم مهم در سیستم دمای سی پی یو ئه که از 61 بالاتر نمیره.
    از قدیم الایام کارت گرافیک های ATI معروف بودن به اینکه داغن.
    من خودم 3 ساله کارت گرافیک 4870 x2 روی سیستم دسکتاپم دارم.روشنش میکنم با دمای 72 درجه روشن میشه.
    به قول یکی از بچه ها که تاپیک نگهداری از لپ تاپ رو زده بود جای هیچ نگرانی نیست این لپ تاپ ها ساخته شدن که در این دما کار کنند.

من اون لپ تاپ رو ندیدم ولی وقتی می خواستم از فروشنده هاازش پرس و جو کنم میگفتن هاردش مشکل داره.یه هارد 640 روشه که معمولا با مشکل مواجه میشه.

داره خودمونی میشه patriot1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    میشه در مورد باطری اضافه بگی؟
    جنسش؟
    میزان کارکرد؟
    موقع روشن بودن دستگاه میشه وصلش کرد؟
    درسه که میگن راه فن رو میبنده؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

من چند بار گفتم مهم در سیستم دمای سی پی یو ئه که از 61 بالاتر نمیره.
    از قدیم الایام کارت گرافیک های ATI معروف بودن به اینکه داغن.
    من خودم 3 ساله کارت گرافیک 4870 x2 روی سیستم دسکتاپم دارم.روشنش میکنم با دمای 72 درجه روشن میشه.
    به قول یکی از بچه ها که تاپیک نگهداری از لپ تاپ رو زده بود جای هیچ نگرانی نیست این لپ تاپ ها ساخته شدن که در این دما کار کنند.

من اون لپ تاپ رو ندیدم ولی وقتی می خواستم از فروشنده هاازش پرس و جو کنم میگفتن هاردش مشکل داره.یه هارد 640 روشه که معمولا با مشکل مواجه میشه.

نمي خوامن بگم داغ مي كنه يا نه
    ولي كلا با اين حرف كه جای هیچ نگرانی نیست این لپ تاپ ها ساخته شدن که در این دما کار کنند. مخالفم
    زيادم سخت نيست
    مي توني با چند تا از تعمير كننده هاي لپ تاپ صحبت كني
    منظورم مشاور فني گارنتي شركتي كه ازش خريدي نيستا
    كلا همين تعمير كاراي تخصصي غير گارانتي اونا بهت مي گن اين دما كه به نظر شما عاديه باعث بروز چه مشكلاتي مي شه
    البته لزوما نبايد مشكل دار شه ولي دماي بالا معمولا تاثيرش رو اتصالات رو برد منفيه

شايد تو تاپيك اچ پي هم ديده باشي يكي از دوستان كه همون تاپيك رو ايجاد كرده بود اومد و بعد از يه مدت كلا نظرش عوض شده بود
    البته ايشون dv5 داشتن و تو همون زمان هم گفته مي شد اين سري داغ مي كنه و بر مبناي حرفايي شبيه به چيزايي كه شما گفتي رفت و دي وي 5 گرفت!
    بعد هم كه مي توني ببيني چي شد
    نزديك بود بياد يقه ي منو بگيره وقتي بهش گفتم اشتباه از خودت بوده به توصيه ها گوش نكردي !
    داغ كردن گرافيك در كنار سي پي يو دمارو بالا تر مي بره نمي بره؟
    در مورد اون فروشنده هم كه گفت هاردش معمولا مشكل داره بايد يه تجديد نظري كني چون بر منباي تجربه و شنيده هاي مكرر مي شه در مورد چيزاي مختلف نظر داد اگه بهت گفته ان وي خوبه و مشكل نداره و اون مدل مشكل داره پس بايد بهش شك كني چون اولين جاست كه گفته شد هارد 640 كه يه هارد معمولي با رابط ساتاست رو يه مدل خاص مشكل داره!
    از اون مدل دفاع نمي كنم يا در مقابل مدل لپ تاپ شما جبهه نمي گيرم!
    ولي لازمه يه نفر مخالفت كنه با شما در مورد گرما كه ديگران كه مي ان تو اين فروم و نظرات رو مي خونن بيشتر تحقيق كنن كه با اطمينان بيشتري مدل دلخواهشونو بگيرن

راستي شما كجايي؟
    من واسه بستن يه قرار داد جديد تو بهمن ماه بايد وقت بذارم و بيام تهران!
    اگه تهراني يه چند ساعتي وقت بذاريم لپ تاپي منو ببين خودتم تست كنشون بعد نتايج رو بذار تو اين فروم!
    نظرت چيه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نمي خوامن بگم داغ مي كنه يا نه
    ولي كلا با اين حرف كه جای هیچ نگرانی نیست این لپ تاپ ها ساخته شدن که در این دما کار کنند. مخالفم
    زيادم سخت نيست
    مي توني با چند تا از تعمير كننده هاي لپ تاپ صحبت كني
    منظورم مشاور فني گارنتي شركتي كه ازش خريدي نيستا
    كلا همين تعمير كاراي تخصصي غير گارانتي اونا بهت مي گن اين دما كه به نظر شما عاديه باعث بروز چه مشكلاتي مي شه
    البته لزوما نبايد مشكل دار شه ولي دماي بالا معمولا تاثيرش رو اتصالات رو برد منفيه

شايد تو تاپيك اچ پي هم ديده باشي يكي از دوستان كه همون تاپيك رو ايجاد كرده بود اومد و بعد از يه مدت كلا نظرش عوض شده بود
    البته ايشون dv5 داشتن و تو همون زمان هم گفته مي شد اين سري داغ مي كنه و بر مبناي حرفايي شبيه به چيزايي كه شما گفتي رفت و دي وي 5 گرفت!
    بعد هم كه مي توني ببيني چي شد
    نزديك بود بياد يقه ي منو بگيره وقتي بهش گفتم اشتباه از خودت بوده به توصيه ها گوش نكردي !
    داغ كردن گرافيك در كنار سي پي يو دمارو بالا تر مي بره نمي بره؟
    در مورد اون فروشنده هم كه گفت هاردش معمولا مشكل داره بايد يه تجديد نظري كني چون بر منباي تجربه و شنيده هاي مكرر مي شه در مورد چيزاي مختلف نظر داد اگه بهت گفته ان وي خوبه و مشكل نداره و اون مدل مشكل داره پس بايد بهش شك كني چون اولين جاست كه گفته شد هارد 640 كه يه هارد معمولي با رابط ساتاست رو يه مدل خاص مشكل داره!
    از اون مدل دفاع نمي كنم يا در مقابل مدل لپ تاپ شما جبهه نمي گيرم!
    ولي لازمه يه نفر مخالفت كنه با شما در مورد گرما كه ديگران كه مي ان تو اين فروم و نظرات رو مي خونن بيشتر تحقيق كنن كه با اطمينان بيشتري مدل دلخواهشونو بگيرن

راستي شما كجايي؟
    من واسه بستن يه قرار داد جديد تو بهمن ماه بايد وقت بذارم و بيام تهران!
    اگه تهراني يه چند ساعتي وقت بذاريم لپ تاپي منو ببين خودتم تست كنشون بعد نتايج رو بذار تو اين فروم!
    نظرت چيه؟
    شما چجوری میشه که میگی داغ میکنه؟
    چی میشه که اینقد ناراحتت میکنه؟
    مدل دقیق لپ تاپت چیه؟
    همین 1104tx هست؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

لپ تاپاي كه خودت كانفيگ مي كني مدل نمي زنه سري مي زنه و پسوند سفارشي كانفيگ شدن(كانفيگ تو اردر)
    وقتي دماي بدنه به حدي مي رسه كه گرماش باعث نگراني از تغيير شكل دادن بدنه مي شه مي گ داغ مي كنه
    اگه دمايي كه از منافذ تهويه خارج مي شه 70 80 درجه برسه عاديه و لپ تاپ داره كاملا عادي كارشو مي كنه و تهويه لازم هستش
    ولي وقتي اين دما تو قسمتاي ديگه باشه ديگه عادي نيست
    يعني جاي اين كه گرما خارج شه داره بدنه رو گرم مي كنه اين عادي نيست
    درسته اچ پي يه برند خيلي معروف و معتبره
    ولي سابقه داره
    تو سري tx2 عمر تبلت 1.5 ساله
    تو dv5 اگه كار گرافيكي كني دماي بدنه به 100 درجه مي رسه درسته جنس بدنه طوري انتخاب شده كه گرما رو منتقل كنه ولي اينا همه كلاه گذاشتن سر خودمونه ما امكان استفاده از گارانتي اصلي رو خيلي سخت داريم تو ايران كه اونم مشكلات خودشو داره
    مطمئنا اگه قرار باشه واسه اطمينان خاطر خودمون بريم با لپ تاپ دوبي هزينه اي كه داره بيشتر از قيمت خريد يه لپ تاپ جديده
    و انتخاب سري هاي حرف و حديث دار معمولا زياد معقول نيست
    تو ديوي 5 گرماي ايجاد شده توسط گرافيك باعث از بين رفتن پايه سي پي يو مي شه و ديگه لپ تاپ لپ تاپ بشو نخواهد بود مي توني از كسايي كه دارن بپرسي
    سري 1000 از هر سري لپتاپ اچ پي بيشترين مشكل رو داشتن
    در مورد ان وي هم من زماني كه خريدم فيلماشو ديده بودم كه لپ تاپ بر اثر گرما تغيير شكل داده ولي باز سفارش دادمش
    نمي گم پشيمونم چون يه 1000 تومني هم ندادم بابتش
    ولي وقتي استفاده كردم ممخصوصا اين كه تجربه استفاده از دي وي 5 و tx2 رو هم داشتم مي دونم نتيجه اين حرارت تو بدنه چيه

حالا اينا اصلا مهم نيست
    چرا قبول نمي كني وقت بذاري يه نصف روز و يه تست بگيري و نظرت رو بذاري اينجا
    درسته تجربه من تو خريد و استفاده از اچ پي زياده ولي فكر كنم دانش فني شما بيشتر باشه

9. این کاربر از lovelord2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام.
    از دوستانی که این لپ تاپ رو دارند میتونم خواهش کنم منوهای بایوسشون رو نگاه کنند ببینند آیا گزینه ای با نام
    Virtual Technology یا VT داره یا نه؟
    ممنون
    این رو دارد

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

لپ تاپاي كه خودت كانفيگ مي كني مدل نمي زنه سري مي زنه و پسوند سفارشي كانفيگ شدن(كانفيگ تو اردر)
    وقتي دماي بدنه به حدي مي رسه كه گرماش باعث نگراني از تغيير شكل دادن بدنه مي شه مي گ داغ مي كنه
    اگه دمايي كه از منافذ تهويه خارج مي شه 70 80 درجه برسه عاديه و لپ تاپ داره كاملا عادي كارشو مي كنه و تهويه لازم هستش
    ولي وقتي اين دما تو قسمتاي ديگه باشه ديگه عادي نيست
    يعني جاي اين كه گرما خارج شه داره بدنه رو گرم مي كنه اين عادي نيست
    درسته اچ پي يه برند خيلي معروف و معتبره
    ولي سابقه داره
    تو سري tx2 عمر تبلت 1.5 ساله
    تو dv5 اگه كار گرافيكي كني دماي بدنه به 100 درجه مي رسه درسته جنس بدنه طوري انتخاب شده كه گرما رو منتقل كنه ولي اينا همه كلاه گذاشتن سر خودمونه ما امكان استفاده از گارانتي اصلي رو خيلي سخت داريم تو ايران كه اونم مشكلات خودشو داره
    مطمئنا اگه قرار باشه واسه اطمينان خاطر خودمون بريم با لپ تاپ دوبي هزينه اي كه داره بيشتر از قيمت خريد يه لپ تاپ جديده
    و انتخاب سري هاي حرف و حديث دار معمولا زياد معقول نيست
    تو ديوي 5 گرماي ايجاد شده توسط گرافيك باعث از بين رفتن پايه سي پي يو مي شه و ديگه لپ تاپ لپ تاپ بشو نخواهد بود مي توني از كسايي كه دارن بپرسي
    سري 1000 از هر سري لپتاپ اچ پي بيشترين مشكل رو داشتن
    در مورد ان وي هم من زماني كه خريدم فيلماشو ديده بودم كه لپ تاپ بر اثر گرما تغيير شكل داده ولي باز سفارش دادمش
    نمي گم پشيمونم چون يه 1000 تومني هم ندادم بابتش
    ولي وقتي استفاده كردم ممخصوصا اين كه تجربه استفاده از دي وي 5 و tx2 رو هم داشتم مي دونم نتيجه اين حرارت تو بدنه چيه

حالا اينا اصلا مهم نيست
    چرا قبول نمي كني وقت بذاري يه نصف روز و يه تست بگيري و نظرت رو بذاري اينجا
    درسته تجربه من تو خريد و استفاده از اچ پي زياده ولي فكر كنم دانش فني شما بيشتر باشه
    ایشالا که واسه لپ تاپ من این مشکلات پیش نمیاد.می ترسونی آدمو.
    امکان نداره مدل نداشته باشه.زیر باتری حتما یه لیبل داره.اون لیبل رو ببین چیه.برو تو گوگل یا سایت اچ پی سرچ کن.یه سایت اچ پی که اومد بالا برو توش و ببین آپدیت بایوسی برای مدلت اچ پی داده بیرون یا نه.
    بعد از ابتدای بالا اومدن دستگاه اگه کلید ESC رو بزنی یکی از قسمت ها نوشته bios information .برو اونجا ببین که ورژن بایوست با ورژن سایت یکیه یا نه.
    اگه یکی نبود بده به یه متخصص واست آپدیت کنه.
    اگه آپدیت کردیو هنوزم مشکل داشتی تو همون صفحه ی مربوط به مدلت در سایت HP یه قسمت داره به نام solve a problem اونجا خود اچ پی برای یه سری مشکلات مربوط به لپ تاپت که زیاد گزارش شده آموزش گذاشته.
    اگه مفید نبود یه کادر کوچیک سمت چپ باز شده روی گزینه ی دومیش که was not helpful کلیک کن.و سوالتو مطرح کن
    یا اینکه یه ایمیل بزن به اچ پی (پایین صفحه روی contact hp) کلیک کن.
    باور کن در در کمترین زمان ممکن بهت جواب میدن و راهنماییت میکنن.سایت اچ پی از قویترین سایت های مشتری مداره.
    حقیقتش من خودم تهران نیستم.و اصلا هم تو زمان امتحان ها وقت ندارم بیام.شرمنده.
    ولی اگه اومدی تهران یه جا بهت معرفی میکنم یه تعمیرکار حرفه ایه.با انوی 15 هم کار کرده.حتما راهنماییت میکنه.
    آدرسشو واست تو پیام خصوصی میفرستم.
    در آخر یه نکته ی جالب که از لپ تاپم فهمیدم بگم اینکه تا دماش به 84 درجه نرسه اصلا فن با دور زیاد شروع به کار نمیکنه.وقتیم کار کرد در کمترین زمان دما رو به 77 میرسونه و دور تند خاموش میشه.و هیچ وقت دما بیشتر از 84 درجه نمیشه.
    در صورتی هم نزدیک این دما میشه که ازش کار فوق العاده سنگین بکشم.
    امروز 4 ساعت کپی پیست میکردم دما یا روی 60 بود یا 59.
    البته بگم که شما منو روی دما خیلی حساس کردی بیش از اندازه حساس کردی مدام دارم دما چک میکنم.یه جورایی تیک عصبی شده واسم.
    ولی الان خیالم از دستگاهم راحته که داره نرمال کار میکنه.
    میمونه نگهداریه درست از دستگاه که عمرشو طولانی تر کنه.من حرفتو کاملا قبول دارم که باید مواظب گرما بود.مثلا اگه مدام دماشو بالا ببریم یا نزدیک بخاری بذاریم باهاش کار کنیم خوا نا خواه گرما میره تو بردش و عمر دستگاه کم میشه.

12. 2 کاربر از amaska بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •