تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از تیم های ایرانی به مرحله بعدی صعود خواهد کرد؟

راي دهنده
59. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استقلال

24 40.68%
  • پیروزی

12 20.34%
  • ذوب آهن

48 81.36%
  • سپاهان

48 81.36%
Multiple Choice Poll.
صفحه 12 از 27 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 266

نام تاپيک: AFC Champions League | ليگ قهرمانان آسيا 2011

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سپاهان هم صعود کرد: اصفهان 2 – تهران صفر

پرسپولیس روز گذشته رسما از لیگ قهرمانان حذف شد و استقلال برای حضور در مرحله بعدی دل به توقف النصر عربستان دارد

سایت گل – در حالی که دو تیم پایتخت نشین ایران مثل همیشه به تعدد هواداران و پایگاه رسانه‌ای خود می‌بالند، دو نماینده اصفهان در لیگ قهرمانان آسیا بدون دردسر و یک هفته پیش از پایان رقابت‌ها صعود خود را به مرحله بعد قطعی کردند.

به گزارش گل، امروز سپاهان که مقابل تیم قدرتمند الهلال بازی می‌کرد، با وجود ارائه یک نمایش خوب در نهایت به تساوی رضایت داد تا ضمن صدرنشینی تکلیف تیم اول و دوم این گروه به روز آخر کشیده شود.

این در حالی است که پرسپولیس روز گذشته رسما از لیگ قهرمانان حذف شد و استقلال برای حضور در مرحله بعدی دل به توقف النصر عربستان دارد. تیمی که امروز بازی حساس خود مقابل پاختاکور را در ریاض برگزار می‌کند و البته به احتمال زیاد این بازی را به سود خود تمام خواهد کرد تا استقلال برای صعود به مرحله بعد احتیاج به پیروزی با اختلاف دو گل داشته باشد.

تفاوت استقلال و پرسپولیس با سپاهان و ذوب‌آهن در چیست؟ این سوال مهمی است که کاش قبل از همه دوستان حاضر در سازمان تربیت‌بدنی به آن پاسخ بدهند. پاسخی که نه فقط نتایج امسال که ناکامی طولانی دو تیم پرطرفدار ایران در مسابقات لیگ را در بر بگیرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من میخوام بدونم فصل دوم هم که قهرمان لیگ شدیم با قلعه نویی و ...... بود!!
    نایب قهرمانی آسیا هم با قلعه نویی و ..... بود!!
    تو جام باشگاههای جهان بازی کردیم هم با قعه نویی و ..... بود!!
    3 دوره قهرمانی حذفی هم با قلعه نویی و ...... بود!!
    توی 10 سال 8 فصله میریم آسیاهم با قلعه نویی و ......بوده!!
    بهترین تیم دهه هم با قلعه نویی و ..... بدست اومد!!
    جوری حرف میزنین هر کی ندونه فکر میکنه سپاهان یه تیم دسته سومی بوده و قلعه نویی اومده قهرمان لیگ برترش کرده
    به قول دوستمون سپاهان هر چی داره از خودش داره
    تو این که قلعه نویی هم به تیم کمک کرده هیچ شکی نیست ! هیچ کسی هم منکرش نیست !
    ولی این که بیایم کل سابقه و افتخارات یه باشگاه رو به خاطر یه مربی زیر سوال ببریم بی انصافیه دوست عزیز
    منظوره من تویه لیگ بود که بعد از سالها دوبار پشت سر هم قهرمان شدین که بدونه ژنرال همچین چیزی امکانپذیر نبود(گرچه شما قبول ندارین)در ثبات مدیریتی و مدیریته قویه سپاهان که شکی نیست همونم باعث شده ژنرال الان تو اصفهان باشه و قطاری از ستاره ها به دنبالش
    بازم میگم منظوره من لیگ بود.حتی بدونه امیر خان در اسیا موفقتر بودین چون بنده خدا شانس نداره تو اسیا.اونم بازیکنا نمیزنن تو گل به امیرخان چه ربطی داره

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تفاوت استقلال و پرسپولیس با سپاهان و ذوب‌آهن در چیست؟ این سوال مهمی است که کاش قبل از همه دوستان حاضر در سازمان تربیت‌بدنی به آن پاسخ بدهند. پاسخی که نه فقط نتایج امسال که ناکامی طولانی دو تیم پرطرفدار ایران در مسابقات لیگ را در بر بگیرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به دلیله مدیریته نادرست

در این فصل هم :

همون دلایلی که باعث میشه حیدری و جانواریو به جایه استقلال برن سپاهانو خلعتبری پرسپولیسو قال بذاره و تو همون ذوب اهن بمونه . دلیله دیگه ناکامی استقلال کسی نیست جز پرویز ماریو که با ترسوییش گند زده به تیم.ساکشم نمیبنده بره.البته بره هم کسه دیگه نیست جایگزینش یه صمد میمونه و ژنرال که صمد شوته ژنرالم دیگه معرفتشو نشون داد

پرسپولیس بازیکنه قوی زیاد نداشت بیشتر بازیکناش در حده نامه پرسپولیس نبودن که ان شاالله امسال درست میشه

این وضع همینطوری نمیمونه بالاخره عروسی تو کوچه ما هم میاد

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منظوره من تویه لیگ بود که بعد از سالها دوبار پشت سر هم قهرمان شدین که بدونه ژنرال همچین چیزی امکانپذیر نبود(گرچه شما قبول ندارین)در ثبات مدیریتی و مدیریته قویه سپاهان که شکی نیست همونم باعث شده ژنرال الان تو اصفهان باشه و قطاری از ستاره ها به دنبالش
    بازم میگم منظوره من لیگ بود.حتی بدونه امیر خان در اسیا موفقتر بودین چون بنده خدا شانس نداره تو اسیا.اونم بازیکنا نمیزنن تو گل به امیرخان چه ربطی داره
    این حرفی که شما میزنین وقتی درسته که مثلا سپاهان بعد از قهرمانی تو لیگ دوم دیگه مدعی قهرمانی نبوده باشه و بقیه ی فصل ها تو اواسط یا نیمه ی دوم جدول بوده باشه که اینطور نیست
    من دقیقا حضور ذهن ندارم ولی سپاهان اکثر فصل ها جزء مدعیان قهرمانی بوده و اکثر مواقع جزء 5-4 تیم اول جدول بوده!
    در مورد قهرمانی هم اگه سه فصل پیش آقای شاه حسینی تیم رو 3 ماه از بازی خونگی محروم نمیکردن که تیم مجبور نشه بره تو یزد و ... بازی کنه و 3 امتیاز کسر نمیکردن مطمئن باش همون فصل هم از چند هفته جلوتر قهرمانیمون مسجل میشد و پرسپولیس نمیومد با یه اختلاف امتیاز اونم تو دقیقه ی 97 قهرمان لیگ بشه !!

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

البته اگه اشتباه نکنم همون فصل از پرسپولیس 6 امتیاز کم شده بود! بعد وقتی سربازی که یکی از مسئولین امنیت استادیوم هست، بیناییش به مواد آتش زای سپاهانی ها شدیدا آسیب میبینه، انتظار دارید سپاهان جریمه نشه؟
    در اینکه سپاهان تیم فوق العاده ایه شکی نیست... استحقاق داشته قهرمان بشه شکی نیست... به قولی بر منکرش لعنت...
    اما این دلیل نمیشه که از خوب بودن سپاهان و ذوب آهن، نتیجه بگیریم بد بودن استقلال و پرسپولیس... فکر کنم این دو مقوله رو میشه از هم تمیز داد...
    یاعلی

6. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

البته اگه اشتباه نکنم همون فصل از پرسپولیس 6 امتیاز کم شده بود! بعد وقتی سربازی که یکی از مسئولین امنیت استادیوم هست، بیناییش به مواد آتش زای سپاهانی ها شدیدا آسیب میبینه، انتظار دارید سپاهان جریمه نشه؟
    اون 6 امتیاز رو که فیفا به خاطر بدهی پرسپولیس به یه بازیکن یا مربی بود که کم کرد که خب ضعف مدیریتی رو میرسونه

وقتی یه سرباز آموزش ندیده رو مسئول امنیت یه همچین بازی حساسی قرار میدن به نظرتون تقصیر سپاهانه؟؟
    این که تماشاچی ترقه میاره تو استادیوم مقصرش کیه؟؟سپاهان یا نیروی انتظامی!!
    من به هیچ وجه نمیخوام اون حرکت تماشاچی ها رو توجیح کنم ولی خداییش 3 ماه بازی بیرون از خونه و کسر 3 امتیاز بی انصافی نبود؟؟
    اگه تماشاچی های پرسپولیس همین حرکت رو میکردن به نظرتون بازم همین جریمه واسه اونا در نظر گرفته میشد؟؟

در اینکه سپاهان تیم فوق العاده ایه شکی نیست... استحقاق داشته قهرمان بشه شکی نیست... به قولی بر منکرش لعنت...
    اما این دلیل نمیشه که از خوب بودن سپاهان و ذوب آهن، نتیجه بگیریم بد بودن استقلال و پرسپولیس... فکر کنم این دو مقوله رو میشه از هم تمیز داد...
    یاعلی
    من در مورد خوب یا بد بودن استقلال و پرسپولیس حرفی نزدم
    من فقط گفتم اگه اون سال اون اتفاقا واسه سپاهان نمیافتاد میتونست به جای پرسولیس سپاهان قهرمان لیگ باشه!!

موفق باشید

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی یه سرباز آموزش ندیده رو مسئول امنیت یه همچین بازی حساسی قرار میدن به نظرتون تقصیر سپاهانه؟؟
    این که تماشاچی ترقه میاره تو استادیوم مقصرش کیه؟؟سپاهان یا نیروی انتظامی!!
    من به هیچ وجه نمیخوام اون حرکت تماشاچی ها رو توجیح کنم ولی خداییش 3 ماه بازی بیرون از خونه و کسر 3 امتیاز بی انصافی نبود؟؟

من فقط گفتم اگه اون سال اون اتفاقا واسه سپاهان نمیافتاد میتونست به جای پرسولیس سپاهان قهرمان لیگ باشه!!

موفق باشید
    سربازه اموزش دیده دیگه چیه؟مگه جنگه؟یه بنده ی خدا واسه همیشه کور شد جریمه زیادش که نبود هیچ کمشم بود
    از پرسپولیس 6 امتیاز کم شد ضعفه مدیریتی بود ولی اون اتفاق که بره سپاهان افتاد دلیلش چی بود؟
    پرسپولیس اون سال 6 امتیاز ازش کم شد بازم سپاهان بهش نرسید....
    حالا اگه اگه گفتنا زیاده.اگه پرسپولیسم پول داشتو بدهیشو میداد 6 امتیاز کم نمیشد

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

دوستان بحث هاتون بی ربط به این تاپیک هست
    لطفا ادامه ندید

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استقلالی‌های مازندران در راه تهران ...

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۰

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، هواداران استقلال در شهرهای ایران خود را جهت حضور در ورزشگاه آزادی و حمایت از نماینده ایران در مسابقه حساس روز چهارشنبه مهیا می‌کنند. در این میان هواداران استقلال در استان مازندران طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه طبق اعلام قبلی خود را به تهران می‌رسانند.
    هواداران استقلال در شهرهای ساری، بابل، بابلسر، آمل، نور، محمودآباد، رویان، چالوس، مرزن‌آباد، کلاردشت، عباس‌آباد، رامسر و سایر شهرستان‌های استان پهلوان پرور مازندران آمادگی خود را جهت حضور و حمایت از استقلال اعلام کرده‌اند و در گروه‌های مختلف قصد عزیمت به تهران را دارند. روابط عمومی باشگاه استقلال، پیشاپیش دست این عاشقان را صمیمانه می‌فشارد و امیدوار است میزبان شایسته‌ای برای این عزیزان باشد.

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از همه طرفداران فوتبال . پرسپولیسی . استقلالی . ملوان. تراکتور.فولاد . شاهین و تمام طرفداران تیم لیگ برتری لطفا برای حمایت نماینده ایران (استقلال) روز چهارشنبه. به ورزشگاه ازادی بیان تا برای سعود نماینده کشورمون از گروه خود حمایت وتشویق کنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •