اتفاقاً من از هنس فریش بدم نیومد ، از اون مدل قدیمیا که بهتره، کیفیتش هم فکر کنم خوب باشه.. هنس فری Galaxy S هم همین جوریه؟!
اتفاقاً من از هنس فریش بدم نیومد ، از اون مدل قدیمیا که بهتره، کیفیتش هم فکر کنم خوب باشه.. هنس فری Galaxy S هم همین جوریه؟!
توو عکس که نیگاه کردم از دور که شبیه اونه . کیفیت هندزفری روی گلکسی به نظر من پایینه , من با یه کریتیو ep630 ساده پی به قدرت واقعی گلکسی توو موزیک و موزیک پلیر بردماتفاقاً من از هنس فریش بدم نیومد ، از اون مدل قدیمیا که بهتره، کیفیتش هم فکر کنم خوب باشه.. هنس فری Galaxy S هم همین جوریه؟!. هندزفری توی جعبه , اولش آدم رو به شک میندازه .
سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ویدئو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هندزفری یکی از مزخرف ترین ها تو دنیاست.(صداش که آشغاله نه بیس داره و نه کیفیت-راحتیش هم افتضاح واسه گوش گوریل ساختن -ریموتم که نداره).این باعث میشه خود سامسونگ بره زیر سوال چون خیلی ها که گوشی جدید رو میخرن و بابتش 600-700 پول میدن فکر میکنن که بهترین هندزفری موجور تو بازار تو جعبه گوشیشون هست و وقتی ازش استفاده میکنن به جای اینکه بگن هندزفری بده میگن کیفیت پخش موزیک گوشی های سامسونگ پایینه.
من خودم امنیا(i900) هم دارم و باید بگم که واقعا کیفیت هندزفریش نسبت به این واقعا4 -5 برابر هست
ولی من نمیدونم سامی دیگه چرا از اون هندز فری ها استفاده نمیکنه و هر روز دازه بیشتر افت میکنه.حالا این خوبه هندزفری گوشی های مدل پایین ترش که دیگه بماند
البته بازم با همه این حرف ها هیچی جای earphone خوب مثل فیلیپس و کریتیو برای موزیک باز ها نمیگیره![]()
این گوشی از نظر کیفیت صدا چطوره؟ کلاً گوشی های سامسونگ تو کیفیت صدا بر خلاف هدفونشون قوی هستند یا خیر؟!چون خیلی برامم مهمه.. ممنون
خبر جدید اینکه چشم بادومیها از این گوشی استقبال زیادی نکردند.
در این گوشی درست برخلاف سایر گوشی های آندرویدی، اپراتورها نمی تونند نرم افزارهای مورد نظر خودشون را بر روی گوشی بصورت پیش فرض نصب کنند و همین موضوع موجب عدم علاقه اپراتورهای کره ای Korea Telekom و SK Telekom نسبت به عرضه Nexus S شده. در این صورت عدم وجود برنامه های نرم افزاری مورد دلخواه کاربران بر روی گوشی، موجب نارضایتی آنها میشه اما راه حل آن خریداری نسخه قفل شکسته Nexus S است تا کاربران هر برنامه ای را که می خواهند به راحتی بر روی گوشی نصب کنند.
گزاشتن هدست خوب روی گوشی زیاد اقتصادی نیست.حتی اپل هم روی گوشی هاش هدست خفن نمیزاره.کسایی هم که به صدا خیلی اهمیت میدن حتما برای خودشون هدست جدا میخرن.نفراتی هم که هدست خفن دارن پول اضافه برای هدست گوشی نمیدن.
این جوری قیمت گوشی پایین میاد.به نظر من که بهترین کار هست.![]()
اره عزیزم کیفیت صداش بر خلاف هندزفریش خیلی عالیه
![]()
Last edited by d.b23; 04-01-2011 at 00:50.
اره عزیزم کیفیت صداش بر خلاف هندزفریش خیلی عالیه
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)