تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 30 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 298

نام تاپيک: i9020 Nexus S » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android با همکاری گوگل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من با این که عاشق سامسونگ هستم ولی بازم موندم سامسونگ هنوز خجالت نمیکشه از این هندز فری های مزخرفش تو گوشی های مدل بالاش میزاره.
    همچین هندز فری واقعا زشته.اگه من بودم آب میشدم میرفتم تو زمین .حتی ریموت هم نداره
    اتفاقاً من از هنس فریش بدم نیومد ، از اون مدل قدیمیا که بهتره، کیفیتش هم فکر کنم خوب باشه.. هنس فری Galaxy S هم همین جوریه؟!

2. این کاربر از king.james بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اتفاقاً من از هنس فریش بدم نیومد ، از اون مدل قدیمیا که بهتره، کیفیتش هم فکر کنم خوب باشه.. هنس فری Galaxy S هم همین جوریه؟!
    توو عکس که نیگاه کردم از دور که شبیه اونه . کیفیت هندزفری روی گلکسی به نظر من پایینه , من با یه کریتیو ep630 ساده پی به قدرت واقعی گلکسی توو موزیک و موزیک پلیر بردم . هندزفری توی جعبه , اولش آدم رو به شک میندازه .

4. این کاربر از Atropates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض اورکلاک سی پی یو Nexus S به 1.2GHz

سلام

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض Nexus S vs. Galaxy S – Video Comparison

سلام

ویدئو:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 5 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

این هندزفری یکی از مزخرف ترین ها تو دنیاست.(صداش که آشغاله نه بیس داره و نه کیفیت-راحتیش هم افتضاح واسه گوش گوریل ساختن -ریموتم که نداره) .این باعث میشه خود سامسونگ بره زیر سوال چون خیلی ها که گوشی جدید رو میخرن و بابتش 600-700 پول میدن فکر میکنن که بهترین هندزفری موجور تو بازار تو جعبه گوشیشون هست و وقتی ازش استفاده میکنن به جای اینکه بگن هندزفری بده میگن کیفیت پخش موزیک گوشی های سامسونگ پایینه.
    من خودم امنیا(i900) هم دارم و باید بگم که واقعا کیفیت هندزفریش نسبت به این واقعا4 -5 برابر هست
    ولی من نمیدونم سامی دیگه چرا از اون هندز فری ها استفاده نمیکنه و هر روز دازه بیشتر افت میکنه.حالا این خوبه هندزفری گوشی های مدل پایین ترش که دیگه بماند
    البته بازم با همه این حرف ها هیچی جای earphone خوب مثل فیلیپس و کریتیو برای موزیک باز ها نمیگیره

9. 4 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

این هندزفری یکی از مزخرف ترین ها تو دنیاست.(صداش که آشغاله نه بیس داره و نه کیفیت-راحتیش هم افتضاح واسه گوش گوریل ساختن -ریموتم که نداره) .این باعث میشه خود سامسونگ بره زیر سوال چون خیلی ها که گوشی جدید رو میخرن و بابتش 600-700 پول میدن فکر میکنن که بهترین هندزفری موجور تو بازار تو جعبه گوشیشون هست و وقتی ازش استفاده میکنن به جای اینکه بگن هندزفری بده میگن کیفیت پخش موزیک گوشی های سامسونگ پایینه.
    من خودم امنیا(i900) هم دارم و باید بگم که واقعا کیفیت هندزفریش نسبت به این واقعا4 -5 برابر هست
    ولی من نمیدونم سامی دیگه چرا از اون هندز فری ها استفاده نمیکنه و هر روز دازه بیشتر افت میکنه.حالا این خوبه هندزفری گوشی های مدل پایین ترش که دیگه بماند
    البته بازم با همه این حرف ها هیچی جای earphone خوب مثل فیلیپس و کریتیو برای موزیک باز ها نمیگیره
    این گوشی از نظر کیفیت صدا چطوره؟ کلاً گوشی های سامسونگ تو کیفیت صدا بر خلاف هدفونشون قوی هستند یا خیر؟! چون خیلی برامم مهمه.. ممنون

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

خبر جدید اینکه چشم بادومیها از این گوشی استقبال زیادی نکردند.
    در این گوشی درست برخلاف سایر گوشی های آندرویدی، اپراتورها نمی تونند نرم افزارهای مورد نظر خودشون را بر روی گوشی بصورت پیش فرض نصب کنند و همین موضوع موجب عدم علاقه اپراتورهای کره ای Korea Telekom و SK Telekom نسبت به عرضه Nexus S شده. در این صورت عدم وجود برنامه های نرم افزاری مورد دلخواه کاربران بر روی گوشی، موجب نارضایتی آنها میشه اما راه حل آن خریداری نسخه قفل شکسته Nexus S است تا کاربران هر برنامه ای را که می خواهند به راحتی بر روی گوشی نصب کنند.

12. 2 کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

گزاشتن هدست خوب روی گوشی زیاد اقتصادی نیست.حتی اپل هم روی گوشی هاش هدست خفن نمیزاره.کسایی هم که به صدا خیلی اهمیت میدن حتما برای خودشون هدست جدا میخرن.نفراتی هم که هدست خفن دارن پول اضافه برای هدست گوشی نمیدن.
    این جوری قیمت گوشی پایین میاد.به نظر من که بهترین کار هست.

14. 3 کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

این گوشی از نظر کیفیت صدا چطوره؟ کلاً گوشی های سامسونگ تو کیفیت صدا بر خلاف هدفونشون قوی هستند یا خیر؟! چون خیلی برامم مهمه.. ممنون
    اره عزیزم کیفیت صداش بر خلاف هندزفریش خیلی عالیه
    Last edited by d.b23; 04-01-2011 at 00:50.

16. این کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

اره عزیزم کیفیت صداش بر خلاف هندزفریش خیلی عالیه

---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------

18. این کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •