code 1: 303297707
code2: 93981259
لطفا زحمتشو بکش.... ممنونم
code 1: 303297707
code2: 93981259
لطفا زحمتشو بکش.... ممنونم
ac1
195242779
ac2
1379283111
ممنونم ...
این کدها هفتگی عوض میشن؟نمیشه خریداری کرد که نخاد هی وارد کرد؟؟؟
آقا دمت گرم....باز کرد مثل جت......// البته با فیس بوک مشکل داره ....درسته؟
من کد فعال سازی همیشگیشو میخرم اگه هست....
داخل فایل راهنما توضیح کامل داده شده است
فقط با سایتهایی که https باشند مشکل دارد و فیس بوک هم زمان لاگین شدن از https استفاده میکند شما فقط کافیه ابتدا از طریق u*L*TRA**SURF در فیس بوک لاگین بشید که زمان لاگین شدن حتما تیک ذخیره کردن حساب را بزنید بعد که وارد سایت شدید میتونید از آن اسپید استفاده کنید یادتون باشه که تنظیمات بروزر شما باید به گونه ای باشه که کیج و اکانت موجود در هرسایتی را در خودش ذخیره کند این هم بگم که هر بار نیاز نیست که برای ورود ولاگین کردن در سایت اینکار بکنید شما هربار که این روش را انجام بدید تا یک هفته دیگه میتونید مستقیما و بدون کمک گرفتن از هر برنامه جانبی از طریق آن اسپید وارد فیس بوک بشوید
---------- Post added at 03:01 AM ---------- Previous post was at 03:00 AM ----------
افزونه سه بروزر اوپرا فایرفاکس و گوگل کروم جهت دانلود مستقیم ویدیو آنلاین سایتهای معروف جهان از جمله یوتیوب
ADD-ON for 3 browser FIREFOX OPERA GOOGLECHROME
------------------------------------------------------------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
user 1 :
286520786
user 2 :
124325280
ممنونم...
دوست عزیز میتونی بیشتر در مورد فیس بوک توضیح بدی که چکار کنیم؟
فکر میکنم به کار دوستان هم بیاد.....![]()
سلام من از ورزن آخر استفاده كردم ولي كار نميكنه و هيچ گونه تنظيماتي جهت پ/رو/كسي سرور نداره كه من بتونم باهاش در شبكه باهاش كار كنم همانند تنظيمات پ/رو/كسي سروري كه در دانلود منيجر هست ممنون
سلام بچه ها الان که هم a o l قطعه و هم چیز پی ان حالا برای فیس بوک و یو ت ی و ب چی کار باید کرد؟
یکی از قابلیتهای فیس بوک این هست که زمانیکه شما برای ورود به حساب کاربری وقتی ایمیل و رمز را وارد میکنید اگر تیک
keep me logged in
بزنید تا یک هفته میتونید بدون لوگین کردن و وارد کردن ایمیل و پسورد وارد حساب کاربری خود در فیس بوک بشوید فقط کافیه زمان لوگین کردن از UL@TR@SU@RF استفاده کنید بعد که وارد حسابتون شدید این برنامه را ببندید و آن اسپید را اجرا کنید
تا هفته بعد هم دیگه نیازی به استفاده از اول@ترا@سارف نیست و مستقیما از طریق آن اسپید میتونید وارد حساب کاربریتون در فیس بوک بشید
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
آن اسپید
هم میتونید یوتیوب دانلود کنید و هم با فیس بوک کار کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)