تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 12 اولاول ... 289101112
نمايش نتايج 111 به 112 از 112

نام تاپيک: معرفی و بررسی گیرنده های تلویزیون دیجیتال X.VISION.ویژن

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

ممنون از راهنمایی .

آنتن رو یخورده چرخوندم درست شد اما چند ساعت بعدش دوباره تصاویر شطرنجی شده . آنتن خاصی باید استفاده کنم !؟

در حال حاضر آنتنی که در عکس زیر دیده میشه رو به گیرنده وصل کردم (فکر کنم بهش میگن آنتن uhf) که برای چندین سال پیش هست . همین مناسبه !؟

یه آنتن دیگه هم داریم (vhf) ، این آنتن در حال حاضر قابل استفاده هست یا خیر !؟
    ببین دوست من. آنتن لوله ای کوچیک هست با اونا هم میشه. فقط انتن باید بالای خونه باشه و جلوش مانعی نباشه.
    تو قسمت منو برو قسمت سیگنال . تو مارشال یه گزینه هست به نام تنظیم آنتن. وقتی رو یه فرکانس گذاشتی و آنتن رو چرخوندی سیگنال هم تغییر میکنه و اونجایی که زیاد هست انتن رو بزاری اوکی میشه تصویر. نمیدونم دستگاههای دیگه این قابلیت رو دارن یا نه. اینجوری میشه سریع سیگنال رو دریافت کرد.

2. 2 کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

آقایون و خانومها نمیشه فونت زیرنویس Xvision-353 رو تغییر داد خیلی فونتش بده که

بعد یه چیزی هم این چرا همه فیلم ها رو تصویر رو میکشه و تمام صفحه نشون میده قاعدتا وقتیرزولوشن یه فیلمی 1280*720 هست باید تمام صفحه نشون بده ولی وقتی رزولوشن 1280*544 ه دیگه باید یه هدلاین داشته باشه ولی بازم تصویر تما صفحس در واقع داره تصویر رو میکشه .

منظورمو متوجه شدید؟! اگه کسی فهمید راهنمایی کنه ما رو یکم.

بعد کیفیت تصویر توی فیلم هایی که باهاش میبینیم به نظرتو ن خوبه!!!! من حس میکنم یه سایه رو تصویر هست در حالی که توی کامپیوتر همون فیلم رو میبینم اونطوری نیست!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •