سلام.
یکی از دوستان یارانه بچه 2 ماهه ـش 2 ماه هست که نریختن .
کجا باید مراجعه کنه ؟
سلام.
یکی از دوستان یارانه بچه 2 ماهه ـش 2 ماه هست که نریختن .
کجا باید مراجعه کنه ؟
سلام . قاعدتاً باید واریز بشه . شناسنامه اش صادر شده ؟ کارت ملی هم صادر میشه برای نوزاد ؟ اگه اره , گرفتند براش ؟
نه ریختن براش .
تو رفاهی چک کردم براش و از بانک صورت حساب گرفته اوکی بود .
شناسنامه فقط صادر میشه .
سلام از طریق پلیس +10 پیگیری کنه
در رابطه با فاز دوم خبر رسمی منتشر شده؟
من هر چی می بینم حدس و گمانه
سلام . طبق آخرین اخبار , 25 فروردین ثبت نام شروع میشه . ظاهراً معیار استحقاق هم درآمد یک میلیون به پائین هست . بعدش دولت دست به کار میشه و وضع همه ی ثبت نام کرده ها رو بررسی میکنه و غیر مستحق ها حذف میشند . گفته شده جریمه هم بهشون میخوره اگر اطلاعات غلط و گمراه کننده داده باشند .
دوستان منم دقیقا همین پرسش رو دارم
من از خانواده جدا زندگی می کنم و 30 سالم هست و ازدواج هم نکردم و درآمدم هم زیر 500 هست. من می تونم برای یارانه نام نویسی کنم؟ قانون درست و دقیقی در این زمینه وجود نداره؟
با سپاس
سلام.تا سایت رفاهی میخوام ثبت نام کنم زده "لطفا ساعت و تاریخ دستگاه خود را تصحیح بفرمایید و سپس مجددا صفحه را بارگزاری نمایید" در حالی که ساعت و تاریخ کاملا تنظیمه؟! امروز هم تموم میشه میره بعد میگن ممنون که ثبت تام نکردید......... الان باید چکار کنیم.
سلام دوستان
لطفا راهنمایی کنید
من دیشب همسایه مون اومد گفت میشه برامون ثبت نام کنی حالا هرچی وارد سایت میشم این پیغام رو میاره ساعت سیستم هم تنظیم
لطفا ساعت و تاریخ دستگاه خود را تصحیح بفرمایید و سپس مجددا صفحه را بارگزاری نمایید
بعدش زیرش این نوشته شده
- توجه: کاربر گرامی فعالیت شما در این سایت ثبت شده و قابل پیگیری می باشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)