تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 43 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 423

نام تاپيک: مانیتور samsung px23720plus

اگه نباشه جاش خالی می مونه Cyber-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    middle of hourglass

پيش فرض

2 تا سوال از دوستان که این مانیتور رو دارند
    یک اینکه از پایش راضی هستند ؟ (تغییر زاویه محور y راحت هست و کلا محکم هستش؟ )
    و دوم اینکه بنظرتون برای خرید کجا برم که %100 موجود داشته باشه

ممنون

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

2
    و دوم اینکه بنظرتون برای خرید کجا برم که %100 موجود داشته باشه

ممنون
    نمایندگی های سامسونگ تو بازار رضا و ایران هستن که این مانیتور رو موجود دارند
    من شنبه قیمت گرفتم نمایندگی رضا 400 قیمت داد
    چون تو بازار کم شده قیمتش یه مقدار بالا رفته

3. این کاربر از happyfeat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    middle of hourglass

پيش فرض

سلام
    اینم چیزیز که خواستی فقط امیدوارم درست انجام داده باشم.

در ضمن در تاریکی کامل عکس گرفتم.
    آقا شدیدا ممنون بابت عکسا منو از 400 تومن ضرر نجات دادی !

ی چیزی هم به تمام دوستانی که این مانیتور رو دارن بگم که تمام مانیتور های led موجود که من تاحالا دیدم همه edge led هستند که اون لکه نور بخاطر ساختار سیستم نور دهی درشون وجود داره پس خودتون رو زیاد آزار ندید برای برطرف کردنش یا باید از Full LED استفاده کنند (که من تابحال ندیدم) یا برگردید به LCD های معمولی با نوردهی ccfl
    Last edited by Cyber-PC; 18-04-2011 at 14:59.

5. این کاربر از Cyber-PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

واویلا!!!!!!!!!!!
    من که حسابی سردرگم شدم!!!!!!!!!!!!!
    بالاخره ML23H یا ML228H یا ASUS e2240vW یا ASUS ve 228H بگیرم یا SAMSUNG PX2370 یا PX23720plus مهندسی شده ایرانی یا LG W2286L یا LG2261vp یا SONY 600 تومانی یا روم به دیوار معذرت میخوام AOC در پیت بگیرم!؟ یا همون CRT بهترین کیفیت رو داره گور بابای چشم و مصرف انرژی و طبیعت و کیفیت!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا چنتا منجی خبره بیاند تکلیف ما رو روشن کنن و باقی دوستانی هم که دارن بیان بازم نظر بدن.

من کارم طراحی و برنامه نویسی است. هم طراحی وب هم کارهای چاپی. زیاد با مانیتور کار میکنم برای خوندن و نوشتن و طراحی.
    متن ریز با پس زمینه سفید و نوشتن همینجوری و طراحی گرافیکی با فتوشاپ و کورل و از این قبیل به غیر از 3D و انیمیشن و فیلم دیدن خیلی خیلی با کیفیت و باز کردن (من کلا با مانیتور تا حالا زیاد نه فیلم دیدم و نه بازی کردم) رنگها میخوام حداقل تو مانیتور خودم درست باشه و کالیبره. نور کنار صفحه هم زیاد نباشه میتونم تحمل کنم فقط ظایع نباشه. هر چی باشه بهتر از CRT است و تو بازار ایران هم جنس خوب و قیمت خوب نیست! چشام داره سیاهی میره از بس قیافه منحوس این CRT ها رو دیدم.

ببخشید خیلی حرف زدم.
    ممنون که میخواهید خیلی خوب و مبسوط توضیح بدید.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

واویلا!!!!!!!!!!!
    من که حسابی سردرگم شدم!!!!!!!!!!!!!
    بالاخره ML23H یا ML228H یا ASUS e2240vW یا ASUS ve 228H بگیرم یا SAMSUNG PX2370 یا PX23720plus مهندسی شده ایرانی یا LG W2286L یا LG2261vp یا SONY 600 تومانی یا روم به دیوار معذرت میخوام AOC در پیت بگیرم!؟ یا همون CRT بهترین کیفیت رو داره گور بابای چشم و مصرف انرژی و طبیعت و کیفیت!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا چنتا منجی خبره بیاند تکلیف ما رو روشن کنن و باقی دوستانی هم که دارن بیان بازم نظر بدن.

من کارم طراحی و برنامه نویسی است. هم طراحی وب هم کارهای چاپی. زیاد با مانیتور کار میکنم برای خوندن و نوشتن و طراحی.
    متن ریز با پس زمینه سفید و نوشتن همینجوری و طراحی گرافیکی با فتوشاپ و کورل و از این قبیل به غیر از 3D و انیمیشن و فیلم دیدن خیلی خیلی با کیفیت و باز کردن (من کلا با مانیتور تا حالا زیاد نه فیلم دیدم و نه بازی کردم) رنگها میخوام حداقل تو مانیتور خودم درست باشه و کالیبره. نور کنار صفحه هم زیاد نباشه میتونم تحمل کنم فقط ظایع نباشه. هر چی باشه بهتر از CRT است و تو بازار ایران هم جنس خوب و قیمت خوب نیست! چشام داره سیاهی میره از بس قیافه منحوس این CRT ها رو دیدم.

ببخشید خیلی حرف زدم.
    ممنون که میخواهید خیلی خوب و مبسوط توضیح بدید.
    پیشنهاد من تو مدل های ال ای دی اگه محدودیت بودجه ندارید :
    ml 238 h
    samsung 23720
    همون طور که می دونید سامسونگ مونتاژ داخل هستش ولی ایسوس وارداتی هست
    حالا دیگه تصمیم با خودتون هست کدوم رو انتخاب کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinskandari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شک نکن داداش و asus رو بگیر...اصلا قیافشم خداتره.......کیفیتشم عالللیه

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

شهر ما نمایندگی asus‌ نداره! اگه طوریش شد باید با کلی دردسر بفرستم گارانتی!

تازه مدلهای مورد نظر رو هم پیدا نکردم. شمابهش بود ولی قیمتش الکی بالا بود.

اول ها خیلی دلم میخواست asus بگیرم اما نظرهای مختلفی شنیدم
    یه عده میگفتن خوبه یه عده میگفتن خریدیم شانسیه خوب و بد در میاد! یه عده میگفتن دو سه برابر قیمت جهانیه اینجا! و مانیتور سام تو همین رنج قیمت هست خوبش!
    بعد دیگه قید asus رو موقتا زدم . الان اگه بتونم پیدا کنم با شرایط بالا میخرمش.

کلا فکر میکنم یه مافیایی شکل گرفته برای تعریف و تمجید از یه مارک و بد گفتن از مانیتور دیگه!

بعد از اون رفتم سراق SAM PX23720 که فهمیدم فقط نمونه وطنیش به مدل PX 23720 PLUS پیدا میشه! یه سری تحقیق کردم قیمت هم گرفتم رنجش بین 350 تا 370 بود.

همانطور که گفتم ملاکم برای مانیتور "بازی کردن" و "فیلم دیدن زیاد" نیست! بازی که زیاد اهلش نیستم ولی فیلم هم چرا سالی یه فیلم نه چندان با کیفیت میبینم!!!
    بیشتر با دو حالت کار دارم:
    1. صفحه سفید با نوشته های ریز سر و کار دارم
    2. فتوشاپ و برنامه های گرافیکی در این حد برای طراحی وب و سالی کمتر از 20 بار طراحی پوستر و کارهای چاپی و از این حرفها

این مشخصه ها هم خیلی مهم است:
    سالم بودن برای محیط و خودم (چشم و غیره)
    نداشتن اعوجاج و بیرون زدگی نور و نور بنفش و راحت الیبره شدن. سیاه رو هم تقریبا سیاه نشون بده (آدم با خاکستری اشتباه نگیره)
    رنگها رو واقعی نشون بده (رنگ سیاه رو آبی نشون نده یا قهوه ای رو بنفش نشون نده و ...)

از این ها گذشته دوستی من رو متوجه بحث تکنولوژی پنل مانیتور ها کرد که مدهای توی بازار همه TN هستن و به همین خاطر اختلاف رنگ توشون هست چون نمیتونن 16.7 میلیون رنگ رو نشون بدن.

من خیلی تحقیق کردم برای مانیتور اما یا جنس خوب نیست یا اگه هست تو ایران پیدا نمیشه به راحتی و با قیمت مناسب. مانیتور سونی و... رو میگم.

پنل IPS هم که فکر نکنم باشه با این بودجه ای که ما داریم! من اولش روی 250 بسته بودم حالا که اوضاع رو دیدم تا 370 اضافش کردم بازم انگار کافی نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

میگن هرچی سرعت پاسخگویی پایینتر بیاد کیفیت رنگ میریزه به هم و اون مانیتور بیشتر برای گیم خوبه تا کار کردن.

سامسونگ پنل IPS چی داره؟

همینا بود دیگه خلاصه و مختصر اینا منو سردرگم کردن!

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

پنل IPS هم که فکر نکنم باشه با این بودجه ای که ما داریم! من اولش روی 250 بسته بودم حالا که اوضاع رو دیدم تا 370 اضافش کردم بازم انگار کافی نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

میگن هرچی سرعت پاسخگویی پایینتر بیاد کیفیت رنگ میریزه به هم و اون مانیتور بیشتر برای گیم خوبه تا کار کردن.

سامسونگ پنل IPS چی داره؟
    !
    پنل IPS تو ایسوس وقتی من برای خرید رفتم همه رو پرسیدم و اون طور که نمایندگی میگفت مانیتور های پنل IPS قیمت بالایی دارند و طبق گفته فروشنده قیمتشون تو ایران بالای 1 تومان در میاد
    من دفترچه کاتالوگ روهم که مشاهده کردم اکثر مدل ها با پنل IPS تو اون کاتالوگ بود برای مثال ml228 IPS & ml238 IPS .... که همه تو کاتالوگی که من دیدم بودش
    اما من خودم تحقیق زیادی در موردش نداشتم و هر چی در موردش شنیده بودم رو گفتم
    در مورد IPS سامسونگ و ... هم اطلاعی ندارم متاسفانه

11. این کاربر از happyfeat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    middle of hourglass

پيش فرض

برای IPS ها HP و DELL مطرح هستند و قیمت دلاریشون هم از 310 $ شروع میشه و تا 3500 $ میره جلو
    ولی خب متاسفانه تو ایران نایاب هستند
    سامسونگ هم کلا ندیدم IPS بزنه

براتون خلاصه کنم 3 تکنولوژی ساخت پنل داریم
    tn که برای بازی و فیلم مناسبه و رنگ هاش حدود 60 درصد بازه رنگی ntsc هست و rt پایینی داره
    VA که از نظر تولید رنگ در حد میانه هست و بهترین کیفیت سیاهی رو در بین این 3 تکنولوژی داره
    IPS که بیشترین و دقیقترین رنگ ها رو داره از همه گرونتر هست و معمولا هم rt بالایی داره

در ایران مانیتور هایی که من به چشم دیدم و حتی در موردشون شنیدم تماما TN بودند

13. این کاربر از Cyber-PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    ممنون از همه دوستانی که راهنمایی کردن
    من فعلا گزینه مناسبتر از px23720 پیدا نکردم برای خودم. موقع خرید باید چه چیزهایی رو چک کنم؟ البته باید سفارش بدم بیارن.
    قیمت الان چنده؟ چشنواره ای چیزی نیست یه خورده تخفیف بگیریم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •