بوسیله نرم افزار نرم افزار navifirm_V0.4 میتونید به تمام ورژن های فلش های تمام گوشی های نوکیا دسترسی پیدا کنید و دانلودشون کنید.
لینک دانلود نرم افزار
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بوسیله نرم افزار نرم افزار navifirm_V0.4 میتونید به تمام ورژن های فلش های تمام گوشی های نوکیا دسترسی پیدا کنید و دانلودشون کنید.
لینک دانلود نرم افزار
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamed24; 09-05-2011 at 11:46.
چطوری میشه تلویزیون دیجیتال روی گوشی (c5-03 ) نگاه کرد(نه اینترننی)
یعنی چه نرم افزاری باید نصب کرد؟
اين چه حرفيه عزيز c5-03 تو gpsش مونده بياد ديجيتال tv نشون بده
تلوزيون ديجيتال سخت افزار ----t ميخواد كه c5-03 نداره
سلام ؛
دوست عزیز تا جایی که من میدونم ، برای همچین کاری ، گوشی باید دارای قطعه ی گیرنده ی دیجیتال ( فکر کنم : ----T ) باشه.
این گوشی این قطعه رو نداره ، پس قاعدتاً نمیشه باهاش بدون اینترنت تلویزیون دید.
تنها چیزیش که مربوط به تلویزیونه ، خروجی تلویزیون هست که فکر کنم میشه به تلویزیون وصلش کرد و از طریق نمایشگر تلویزیون با موبایل کار کرد.
دوستانی که با نسخه 12 فلش زدید به جز مشکل در ارسال sms فارسی چه مشکلاتی دارد؟
یعنی برنامه با فونت فارسی روی گوشی نصب می شود مثل دیکشنری ؟ Sms فارسی دریافت می کنید؟
منو برام مهم نیست؟
کلا توضیح بدید...!
مطمئن هستید که نداره چون جی پی اس هم همه می گفتند نداره (قطعه سخت افزاری) ولی برا من داره خیلی هم خوب کار می کنه
سپاس
نه مشکلی با نصب برنامه های فارسی نداره . فقط و فقط کیبورد فارسی نداره یعنی شما نمیتونی فارسی تایپ کنی یا مثلا دیکشنری فارسی به انگلیسی نمیتونی نصب کنی چون نمیتونی متن فارسی بهش بدی اما دیکشنری انگلیسی به فارسی رو مشکلی نداره . سایتای فارسی رو هم میتونی ببینی باهاش . من که راضیم و با 12 فلشزدم مشکلی ندارم . کیبوردشم تا یه مدت دیگه که نسخه ی فارسی این ورژن بیاد مشکلش حل میشه . پیشنهاد میکنم شماهم فلش بزنی و از نعمت جی پی اسش برخوردار بشی .
راهنمایی خواستی در خدمتیم .
یادم رفت بگم با دریافت مسیج فارسی هیچ مشکلی نداره فقط شمانمیتونی مسیج فارسی بفرستی . همین و بسسسس !
مرسی از راهنمایی خوبتان...!
سلام دوستان
من گوشیم رو امروز بردم نمایندگی نوکیا ،اون ها گوشیم رو فلش کردن و ورژن 12.0.23 رو نصب کردن
الان که میرم تو قسمت location-postion-popositioning methods گزینه های gps توش وجود نداره
کار منم با فلش حل نشد
کسی راه حل دیگه ای داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)