من 3 بازی ساختم انداختمشون تو اینترنت هر 3 تاش هوش منصوعی اش یکی بود! ولی این یکی را بهتر کردم شما هنوز دارید به گرافیک گیر میادن!دارم مدل سازی یاد می گیرم.
من 3 بازی ساختم انداختمشون تو اینترنت هر 3 تاش هوش منصوعی اش یکی بود! ولی این یکی را بهتر کردم شما هنوز دارید به گرافیک گیر میادن!دارم مدل سازی یاد می گیرم.
بازی از سر گرفته شده
مرحله اول:
داستان یک سرباز
علی سیلمانی -نیرو های ویژه واحد مقاومت
تابستان 2011
تنگک - بوشهر -ایران
پیشرفت کردی ولی تکسچر دیوارت افتضاحه و مثل همونه که تو بی باک بود بهت گفتم عوضش کن نه تنها عوض نکردی بلکه تو بازی های دیگه ات هم داری استفاده میکنی.
وقتی عکس میذاری از بازی هوش مصنوعی رو کسی نمیتونه ببینه پس باید کار از نظر گرافیکی خوب باشه.
انقدر ضعیف این تیکه رو کار کردی Draw callات رو 48 در صورتی که یه لول تا یکی دو هزار جا داره برای سیستم های معمولی.
جزئیات بده به محیط تکسچرهای بهتر استفاده کن,کلی Built in shader داره یونیتی از اونا بذار با یه نرمال مپ معمولی هم باشه بازم بهتر از این میشه.
اصلاً من موندم چرا به جای اینکه اینجا رو بیای Terrain بذاری با کوه دور محیط رو ببندی اومدی دیوار گذاشتی آدم احساس خوبی نداره تو چنین محیطی.
آقا یه سری کلاس دیزاین برو به نفعته کارت رو ارتقا میده.
Last edited by Hotsun; 07-02-2012 at 13:17.
قبول دارم .البته باید یه توضیح راجع draw calls اون چیزی که فکر می کنی نیست یعنی vertex نیست.چون من o..... culling کردم
یونیتی batached کرده و draw call اومده پایین.
Last edited by parvizamd; 07-02-2012 at 17:46.
مرحله دوم:
سرباز خوب راننده خوب
علی سیلمانی -واحد نیروی های ویژه مقاومت
تابستان 2011
تنگک -بوشهر - ایران
تو به چه حقی حرف گذاشتی تو دهن من,من کی گفتم Draw Call همون Vertex هست که میگی.قبول دارم .البته باید یه توضیح راجع draw calls اون چیزی که فکر می کنی نیست یعنی vertex نیست.چون من o..... culling کردم
خودت میدونی از وظیفه های اصلیه خودم هست که توی کار بیارم پایین,یاد هست که چه سمتی دارم.
برای اونایی که نمیدونن,برای رسم کردن هر شی توی محیط نیازه که یه بار نرم افزار یا انجین به VGA دستور پردازش بده که بهش میگن Draw Call .
در ضمن این محیط کوچولویی که تو داری در حد و اندازه OCC Culling نیست جاهایی که 2 تا باکس میندازی دیگه این حرفا رو نداره,مهم اینه که تو لول های بزرگ بزنی مثلاً خودم یه لول رو روی یه سیستم 3 فریم در ثانیه میگرفتم بعد از بهینه سازی رسوندمش به 40 فریم
در ضمن اون فلش هم که گذاشتی خیلی بد شده باید یجور درست کنی Vertex هاش معلوم باشه رنگ بندیش هم یجوری باشه قشنگ دیده بشه.
اون نیروی مثلاً ویژه مثلاً مقاومتتون هم ماشینشون بیشتر بدرد مسافر کشی توی شهر میخوره تا نبرد توی صحرا,یه ذره فکر کنی میبینی برای نیروی ویژه مقاومت یه ماشین کت و کلفت تر و با جذبه تر باید بذاری بیشتر هم روش کار کنی.
من به خاطر خودت میگم چون میشناسمت میدونم کد خوب میزنی اگه بقیه کارت بد باشه کدهات هم خودشون رو نشون نمیدن.
در ضمن تکسچر زمین Terrain رو 2 یا 4 برابر واحد تکرارش رو کوچک تر کن خیلی پیکسل پیکسل شده الان.
یه بامپ هم بذار روی Terrain بلدی بذاری که؟؟؟
همیشه بهت گفتم الان هم میگم از نظر بصری خیلی باید بیشتر کار کنی اینجوری مستقل به جایی نمیرسی حداقل تو یه شرکت برنامه نویس خالص باشی یه چیزی.
ببنینم من مگه با ات دعوا دارم...مرد حسابی![]()
دعوا نداریم عزیزم,فقط گفتی اون چیزی نیست که فکر میکنی یعنی فلان نیست که ترجمه اش میشه تو فکر کردی این 2 تا یکی هستن برای همینم بهم بر خورد یکم.ببنینم من مگه با ات دعوا دارم...مرد حسابی![]()
![]()
من از ترجمه اش نفهمیدم واقعا تست کردم. و نگفتم پیام جان شما هیچی از فنی سرت نمیشه.فکر کردم چون draw call اومده پایین می گی گرافیک پایینه.
برای ماشین هم درست می گی ولی این مرحله آموزشی هست مطممنا یک تانک یا ماشین جنگی رو به یک سرباز آموزشی نمی دن.
در کل خودمونیم چرا جوش آوردی
هیچ وقت نگفتم یکیه بزار یک مثال بزنم.
راستش بخواهی من خودم تا ماه پیش فکر می کردم همونه ...
به دوتا تصویر نگاه کنید در تصویر no bateched
draw Call پنچ تا ست که چرا که 5 mesh در فریم draw میشن.
در عوض batced 0 است چرا که میگه هیچ mesh توسط motor ترکیب نشده...
در تصویر batecd
draw call یکی هست که چون که کره ها تماما isStatis شده اند تک mesh شده به خاطر همین شده فقط یک draw Call
در عوض batced شده 5 تا.
پیام جان به شما قصد جسارت نداشتم.![]()
Last edited by parvizamd; 15-02-2012 at 13:56.
نه بابا منظورم این بود که حالا چون کمه جزئیاتشو زیاد کن بازیت بهتر بشه چون حتی چند برابر هم بشه بازم انقدر مناسب هست که هر سیستمی بکشهفکر کردم چون draw call اومده پایین می گی گرافیک پایینه.
راستی اگه خواستی تکسچر دیوارت رو عوض کنی بعدش بهم بده برات یه نرمال توپ بذارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)