LA40D550K7R دیجیتال اضافه میشه ولی هیچی پیدا نمیکنه
راهی برای حل مشکل هست؟
LA40D550K7R دیجیتال اضافه میشه ولی هیچی پیدا نمیکنه
راهی برای حل مشکل هست؟
من ال ای سامسونگ سری 6 دارم مدل ua40d6000 ولی متاسفانه به هیچ وجه تری دی نمیشه . نه ا÷گرید کردم . نه دستکاری منو . دو روزه هم خریدم . می شد به خوبی . اما حالا نمیشه
سلام میخواستم دو تا سوال برسم
1سیم اتصال tv به سینمای خانگی رو باید از خود نمایندگی بخریم یا تو خود بسته هست؟ چنده؟
2 ال ای دی d 5950 هم باید دیجیتال اش اینجوری فعال بشه؟
سلام مدل ua40c7000 3d رو میشه دیجیتالش رو فعال کرد؟
ما یه ال سی دی 46 سامسونگ داریم مدلش نمیدونم چیه ولی تو فاکتور یه n72 نوشته بود.آیا با این میتونم این کار رو بکنم؟
سلام
من ال جی مدل 5600 دارم ال ای دی 42 اینچ
اولش دیجیتالش فعال نبود اما توی قسمت نت کست 4تا گزینه داشت که یکیش مووی انلاین بود
اما بعد از اینکه اومدن و دیجیتالش رو فعال کردن دیگه اونا نبودن و فقط گزینه مربوط به اب و هوا رو داشت
چجوری میشه وارد منو مخفیش بشم؟
حتما باید ازون کنترل هایی که طرف داشت داشته باشم؟
ممنون میشم جوابم رو بدین
راستی میشه قابلیت ضبط روی فلش هم بهش اضافه کرد؟
سلام دوستان
من مدل 32C475 دارم که وقتي وارد منو مخفيش ميشي، مدل را C450 تعيين کرده (به طور پيشفرض) چون C450 ديجيتال داره، خيلي بهش ور رفتم ولي هيچيک از راههايي که در سايتهاي مختلف گفته را رو اين تلويزيون نميشه انجام داد يعني گزينشو داره ولي عبارتي که بايد تعيين بشه را ندارده (مثلاً Region داره ولي اولاً تو قسمت Option نيست و تو قسمت Sub... هست بعدم غير از EA_ATV چيز ديگهاي نداره و مابقي راهها هم به همين ترتيب) حالا کسي ميتونه راهنماييم کنه اين تلويزيون اصلاً ديجيتال داره يا نه و اگر داره چجوري ميشه فعالش کرد؟
سلام علیکم
دوست عزیز مدل سری 32C475 اصلا دستگاه دیجیتال نداره که بخوایی فعال کنی فقط سری 6 به بالای LED شامل دستگاه دیجیتال میشه.
قابل توجه بعضی از دوستان که با این کدهای مخفی وارد سیستم منوی مخفی شرکت سامسونگ میشن هیچ کسی نمیتونه با این کد بتونه دستگاه دیجیتال راه اندازی کنه شرکت سامسونگ خیلی زرنگتراز این حرفاست که بخواد با چندتا کد مخفی هرکسی وارد جزئیات سیستم بشه من خودم کارمند سام سرویس هستم و فقط با کنترلهای ویژه در اختیار ما قرار میدن وارد سیستم منوی مخفی سامسونگ میشیم که بعضی از آبشنهای این منو فقط با این کنترل ظاهر میشه نه با دکمه
info -->menu --> mute-->power
یاعلی
ببخشید من مدل la32c450 دارم اما فقط یکی از اون حالت ها رو تو رجیون دارن و قابل تغییر نیست
ما LAC46C585 رو داریم
Region نداره
اصلا این ساپورت میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)