تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا به پیشگویی اعتقاد دارید؟

راي دهنده
139. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

59 42.45%
  • خیر

80 57.55%
صفحه 12 از 28 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 276

نام تاپيک: پیشگویی، علم یا خرافات؟ (بررسی بزرگترین پیشگویی های تاریخ انسان و زمین)

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

پیشگویی دهکده جهانی
    بیماری های مسری از بین میروند، دنیا کوچک میشود!
    برای مدت زیادی مردم با صلح ساکن خواهند شد!
    مردم در امنیت، از طریق هوا، زمین و دریا و موج سفر میکنند.
    سپس جنگها دوباره شروع میشوند.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

به نظر من اتفاقات آینده و تلاش انسانها و آزادی اختیار و اعمالشون منافاتی با هم نداره و در تقابل نیست.
    یعنی انسانها میتونن آزادی عمل داشته باشند ولی پیشگویی آینده هم درست باشه.
    یعنی مثلا پیشگویی بشه که در فلان نقطه، در فلان تاریخ بمبی منفجر خواهد شد و هزاران نفر و خواهد کشت.
    شما میتونی با همکاری FBI و... بشینی بررسی کنی. در نهایت مکان بمب هم مشخص بشه، و تلاشهای زیادی در خنثی کردنش صورت بگیره. ولی اون بمب منفجر خواهد شد. این به این معنی نیست که شما تلاش نکردی، فقط بمب باید منفجر بشه و هیچی نمیتونه متوقفش کنه.
    چیزی که باید اتفاق بیوفته، اتفاق خواهد افتاد. این سرنوشته.
    همه میدونیم که بمب قابل خنثی شدنه. فرض کنید FBI بهترین خنثی کننده رو ببره سر بمب . اصلا خود سازنده رو ببره اونجا . زود هم برسن. وقت کافی داشته باشن.
    اگه جملات بالا رو فرض بگیریم (که می تونیم بگیریم چون اسنان ازاده. یوقوت دیدی سازنده بمب پشیمون شد).
    اونوقت شما داری بازم میگی بمب منفجر میشه . دیگه من چجوری بگم که این نتیجش جبـــره ؟!!!
    وقتی می گی شما هر کاری بکنی بازم بمب منفجره ، چون این سرونوشت ماست . پس جبر بر ما حاکمه دیگه ؟
    وقتی جبر باشه ، تلاش چه معنی پیدا میکنه ؟

خوب پس شما دارید رسما پیشگویی رو نفی می کنید.دقیقا هم جزو همون دسته ای قرار میگیرید که بنده گفتم

اگر من الان یک استاد باشم و ببینم دانشجوی من نه سر کلاس میاد نه امتحان میان ترمش نمرش بالا بوده نه اصلا پیگیر درسش باشه.راحت میگم این دانشجو درسش رو میفته
    خوب این پیشگویی بر اساس شواهد و متغیرهاست

بهتره به این نوع بگیم پیش بینی.مثل پیش بینی وضع هوا.با استفاده از نقشه های پیش یابی و متغیرهای مختلف میشه خیلی رخدادها رو پیش بینی کرد
    یا مثل نرم افزارهای شبیه سازی و ...

اما نهایتا پیش بینی درصد خطای خاص خودش رو داره

اما چیزی که من دارم راجع بهش حرف میزنم پیشگویی به معنای خاص است.یعنی الان بشینی وضعیت 500 سال بعد شهر نیویورک رو توصیف کنی
    مثلا جمعیتش نصف الان خواهد بود.دیگه آسمان خراش نداره و ...

بعد 500 سال دیگه این عینا رخ بده و بدون درصد خطا....

قبول دارم یکمی مفهوم پیچیده میشه ولی نوع دوم هم جبری درش نیست.دانستن دقیق اینکه چه مسائلی در آینده رخ خواهد داد هیچوقت نافی اصل ماجرا نخواهد بود

چون یه سری مثالها رو نمی تونم بزنم میرم سراغ فیلم هری پاتر.
    در فیلم هری پاتر و زندانی آزکابان هری در کنار دریاچه افتاده و در حال مرگه اما می بینه یه نفر میاد نجاتش میده.اونموقع فکر میکنه که پدرش بوده
    بعد چند ساعت برای ماله کشی به اتفاقات اون روز بوسیله ابزاری در زمان عقب میره و بر میگرده به صبح همون روز.وقتی که به صحنه کنار دریاچه میرسه ، خودش رو از دور می بینه که داره میمیره.
    اما با خیال راحت می ایسته و میگه الان پدرم میاد و منو نجات میده.اما هر چی صبر میکنه هیچکس نمیاد دیگه بیخیال میشه و خودش میره به نجات خودش

بعدا میفهمه آن کسی که در آینده بوده واقعا خودش بوده...

می دونم خوب توضیح ندادم.اگر اون قسمت رو ندیدید برید ببینید ولی اصلا از اون مورد هیچ نوع برداشت جبر نمیشه

ببینید شما داری از لفظ (جبر) استفاده میکنی!!! چه کسی طرف رو (مجبور) میکنه که بره خونه ی مادربزرگش؟ خوب نره
    اما شما چون پیشگویی رو قبول نداری فکر میکنی ، پیشگویی توسط افراد معمولی و بدون قدرت خاصی انجام میشه.پس مثالت با این فرض غلط که البته مستتر است به نتیجه نخواهد رسید

اما اگر یک شخص با قابلیت خاص رفتن شخصی رو به جایی پیشگویی کرد و شرایط طوری شد که اون شخص هم اونجا رفت ، جبر ماجرا کجاست؟ اینکه اون شخص خاص از یک واقعه ای باخبره ، چه جبری ایجاد میکنه؟

من رمسا پیش گویی رو نفی کردم از اول این تاپیک. این جوابم به دلیل شما بود که میخواستید ازادی و پیش گویی رو به هم ربط بدید .
    اون پیش بینی رو هم که گفتید منم گفتم بحثش جداست . بر اساس اصول علمی انجام میشه.

ولی پیشگویی ؛ من نگفتم کسی مجبورش کرده.
    فرض مسئله این بوده که یک نفر پیشگوی راست گو پیش شما میاد و میگه شما فردا می ری خونه مادر بزرگت.
    اونوقت اگه قبول کنیم که پیشگویی حقیقت داره. پس هر بلایی از اسمون و زمین بباره ، شما باید بری خونه مادر بزرگت. چه خودتم بخوای (از سر آزادیت اراده کنی) بازم میری خونه مادربزرگت. اون چیزی که داره مجبور میکنه حرف شماست که گفتید پیشگویی صد درصد درسته و خلیلی درش نیست.
    من میگم این آدم آزاده که بعد شنیدن این حرف از پیشگو بزنه خودشو بکشه !! نیست ؟؟؟!!
    پس اگه آزاده که اینکارو بکنه ، بنابراین نتیجه میگیریم پیشگویی صد درصد درست در نمیاد (حداقل). در واقع پیشگویی حقیقت نداره. اگه پیشگویی قراره حقیقت پیدا کنه ، پس این آدم نباید آزاد باشه که بزنه خودشو بکشه .
    ممکنه شرایط طوری بشه که فرد بره خونه مادربزرگش. بحثی در این نیست. ولی این خودش یه احتماله . خودتون این جمله رو با اگر شروع کردید. قرار نیست پیشگویی درش احتمال باشه. باید با قطع یقین حرف بزنه.
    من دیگه مخم داغ کرد خداییش. خشن ترین مسائلها رو میزنم تا منظورم رو دقیق برسونم. ولی هر بار شما مسئله رو پیچیده ترش می کنی. هنوز از جانب شما جوابی نگرفتم متاسفانه.
    مثالی هم که از هری پاتر زدید رو ربطش رو متوجه نشدم دقیقا.

خب ، مثل اينكه اينجا بحث بر سر پيشگوييهاي بزرگ تاريخ هستش.....

راستش در اين مورد نظري ندارم ...اما در مورد خود پيشگويي نظرمو ميگم....

ببينيد ، من يه آدم كاملا خردگرا هستم ، براي همه چيز دنبال علت و معلول هستم...به مسايل ماورايي اصلا اعتقادي ندارم....

اما سال گذشته به صورت اتفاقي و تفنني با يك فالگير آشنا شدم ، البته اينو بگم كه از اين فالگيرهاي دو زاري بغل خيابون نبود و خيلي ها قبولش داشتن....

چيزهايي از اتفاقات چند سال پيش زندگيم گفت كه همش درست بود ، بعدش هم اتفاقات سالهاي بعد رو برام پيش بيني كرد....

باورتون نميشه ، ولي مو به موي اتفاقاتي كه برام پيش بيني كرده بود ، برام دارن اتفاق ميافتن.....

چيزهايي كه برام پيش بيني كرده بود ، اون روز برام خنده دار بودن ، ولي حالا ميببينم كه دارن اتفاق ميافتن....

من اين مساله برام خيلي جالب توجه شد... به دو فالگير معتبر ديگه هم مراجعه كردم ، اونها هم همون اتفاقات رو در زندگيم پيش بيني كردن....

جالب اينه كه ميگفتن پاسور ، قهوه ، شمع و.... همش براي سرگرمي مشتري هستش. مساله انرژي ماورايي هستش كه اونها دارن استفاده ميكنن....

خلاصه سرتون رو درد نيارم ، من خودم منكر پيشگويي بودم ، اما نميتونم چيزهايي رو كه ديدم ناديده بگيرم و بايد بگم كه قدرت پيشگويي كاملا وجود داره....

تنها سوالي كه ذهنمو مشغول كرد همين قضيه جبر و اختيار بود ، اگه قراره زندگي من طبق روالي كه اينا پيش بيني كردن اتفاق بيافته ، پس من مثل يه عروسك خيمه شب بازي هستم كه فقط دارن منو تكون ميدن و هر چيزي كه بايد اتفاق بيافته ، اتفاق ميافته.

خودم هم موندم كه چي بگم...فقط ميتونم بگم كه به پيشگويي اعتقاد پيدا كردم.....
    شما که جزئیات رو نگفتید و مشخص نیست که قضیه چطور بوده.
    من هم ممکنه یه ادمی رو ببینم و کلیات زندگیش رو حدس بزنم و یا رفتارش رو پیش بینی کنم. احتمال درست در اومدنش هم هست .

بنابراین مبنای قضاوت ما نمیتونه قرار بگیره.

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

من رمسا پیش گویی رو نفی کردم از اول این تاپیک. این جوابم به دلیل شما بود که میخواستید ازادی و پیش گویی رو به هم ربط بدید .
    اون پیش بینی رو هم که گفتید منم گفتم بحثش جداست . بر اساس اصول علمی انجام میشه.

ولی پیشگویی ؛ من نگفتم کسی مجبورش کرده.
    فرض مسئله این بوده که یک نفر پیشگوی راست گو پیش شما میاد و میگه شما فردا می ری خونه مادر بزرگت.
    اونوقت اگه قبول کنیم که پیشگویی حقیقت داره. پس هر بلایی از اسمون و زمین بباره ، شما باید بری خونه مادر بزرگت. چه خودتم بخوای (از سر آزادیت اراده کنی) بازم میری خونه مادربزرگت. اون چیزی که داره مجبور میکنه حرف شماست که گفتید پیشگویی صد درصد درسته و خلیلی درش نیست.
    من میگم این آدم آزاده که بعد شنیدن این حرف از پیشگو بزنه خودشو بکشه !! نیست ؟؟؟!!
    پس اگه آزاده که اینکارو بکنه ، بنابراین نتیجه میگیریم پیشگویی صد درصد درست در نمیاد (حداقل). در واقع پیشگویی حقیقت نداره. اگه پیشگویی قراره حقیقت پیدا کنه ، پس این آدم نباید آزاد باشه که بزنه خودشو بکشه .
    ممکنه شرایط طوری بشه که فرد بره خونه مادربزرگش. بحثی در این نیست. ولی این خودش یه احتماله . خودتون این جمله رو با اگر شروع کردید. قرار نیست پیشگویی درش احتمال باشه. باید با قطع یقین حرف بزنه.
    من دیگه مخم داغ کرد خداییش. خشن ترین مسائلها رو میزنم تا منظورم رو دقیق برسونم. ولی هر بار شما مسئله رو پیچیده ترش می کنی. هنوز از جانب شما جوابی نگرفتم متاسفانه.
    مثالی هم که از هری پاتر زدید رو ربطش رو متوجه نشدم دقیقا.
    دوست عزیز این حرفهای شما منو یاد سریال (فلش فوروارد) انداخت.شما این سریال رو دیدی؟

ببینید بحث رو سر اصول انجام بدید نه فرعیات.من و سایر دوستانی که پیشگویی رو قبول دارن
    اصلا با حال کاری ندارن
    با احتمالات کاری ندارن
    با اتفاقات کاری ندارن
    با دلایل اصلی رخدادها کاری ندارن

چیزی که بعد از بررسی های فراوان من بهش رسیدم اینه. شما یک تصمیمی رو می بینی.یک حرکتی رو آخرش رو می بینی
    چرا الان شما هی از احتمالات حرف میزنی؟ چونکه میخوای از زمانی که درش هستیم بفهمی تصمیم نهایی فرد در آینده چیه

شکستن حصار زمان اصلا به آزادی عمل و اختیار ما لطمه ای نمی زنه.بازم همون مثال فیلم رو در ذهنتون مرور کنید.فیلمی رو یک نفر دیده و دیگری ندیده.هیچ جبری روی اتفاقات درون فیلم اتفاق نمیفته.فقط نفر اول چون از نظر زمانی یک چیزی رو زودتر دیده می تونه چیزی بگه که نفر دوم رو غافلگیر کنه

داره خودمونی میشه ParadoxPatriot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من پیشگویی وجود داره
    البته نه به شکل رمالی و این افراد فالگیر که در شهر فراوان هستند.
    جایی می خوندم این سنت از زمان مصر باستان به جای مونده.
    در هر صورت به نظرم وجود داره اما بهش اعتقاد ندارم !
    اعتقاد ندارم از این لحاظ که در تصمیم گیری هایم بنیان را بر آن
    قرار نمی دهم.هر چی پیش آمد از نظر من تقدیر الهی است.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

دوست عزیز این حرفهای شما منو یاد سریال (فلش فوروارد) انداخت.شما این سریال رو دیدی؟

ببینید بحث رو سر اصول انجام بدید نه فرعیات.من و سایر دوستانی که پیشگویی رو قبول دارن
    اصلا با حال کاری ندارن
    با احتمالات کاری ندارن
    با اتفاقات کاری ندارن
    با دلایل اصلی رخدادها کاری ندارن

چیزی که بعد از بررسی های فراوان من بهش رسیدم اینه. شما یک تصمیمی رو می بینی.یک حرکتی رو آخرش رو می بینی
    چرا الان شما هی از احتمالات حرف میزنی؟ چونکه میخوای از زمانی که درش هستیم بفهمی تصمیم نهایی فرد در آینده چیه

شکستن حصار زمان اصلا به آزادی عمل و اختیار ما لطمه ای نمی زنه.بازم همون مثال فیلم رو در ذهنتون مرور کنید.فیلمی رو یک نفر دیده و دیگری ندیده.هیچ جبری روی اتفاقات درون فیلم اتفاق نمیفته.فقط نفر اول چون از نظر زمانی یک چیزی رو زودتر دیده می تونه چیزی بگه که نفر دوم رو غافلگیر کنه
    نخیر ندیدم.
    ولی من به شما توصیه میکنم فیلم اثر پروانه ای (Butterfly effect) که یه فیلم با درون مایه علمی هست رو ببینید تا منظور منو درک کنید .
    من دارم اینهمه میگم منظورم هم اینه که اگه آزادی باشه ، شکافتن زمان معنی پیدا نمی کنه.
    اصلا با اعتقاد خودم کاری ندارم که آزادیم یا جبر داریم. یا سفر در زمان ممکنه یا نه .

بحثم سر اینه که شما خواستید آزادی با پیشگویی رو جمع ببنیدید.

وقتی انسان ها آزاد باشن ، اونوقت سفر به اینده معنی پیدا نمی کنه. چون آینده قراره که ساخته بشه. و بر اساس چیزی داره ساخته میشه که قابل پیش بینی نیست (عملی که منو شما انجام میدیم) .مثلا ، همسر آینده یک انسان تحت بی نهایت شرایط می تونه فردی متفاوت باشه. این شرایط کاملا بی نهایته. بنابراین قابلیت پیش بینی نداره.
    این حرفی که شما دارید از شکافتن زمانو ... میزنید ، اینو میطلبه که زمان مسیر مشخص خودش رو که از قبل تعیین شده رو طی خواهد کرد. در واقع مثل یک بعد مانند مکان فرضش کردید که میشه به راحتی درش حرکت کرد. ولی من میگم با در نظر گرفتن آزادی ، مسیر زمان هر لحظه داره ساخته میشه و زمان اینده وجود نخواهد داشت تا ما اونو بسازیم.

6. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

نخیر ندیدم.
    ولی من به شما توصیه میکنم فیلم اثر پروانه ای (Butterfly effect) که یه فیلم با درون مایه علمی هست رو ببینید تا منظور منو درک کنید .
    من دارم اینهمه میگم منظورم هم اینه که اگه آزادی باشه ، شکافتن زمان معنی پیدا نمی کنه.
    اصلا با اعتقاد خودم کاری ندارم که آزادیم یا جبر داریم. یا سفر در زمان ممکنه یا نه .

بحثم سر اینه که شما خواستید آزادی با پیشگویی رو جمع ببنیدید.

وقتی انسان ها آزاد باشن ، اونوقت سفر به اینده معنی پیدا نمی کنه. چون آینده قراره که ساخته بشه. و بر اساس چیزی داره ساخته میشه که قابل پیش بینی نیست (عملی که منو شما انجام میدیم) .مثلا ، همسر آینده یک انسان تحت بی نهایت شرایط می تونه فردی متفاوت باشه. این شرایط کاملا بی نهایته. بنابراین قابلیت پیش بینی نداره.
    این حرفی که شما دارید از شکافتن زمانو ... میزنید ، اینو میطلبه که زمان مسیر مشخص خودش رو که از قبل تعیین شده رو طی خواهد کرد. در واقع مثل یک بعد مانند مکان فرضش کردید که میشه به راحتی درش حرکت کرد. ولی من میگم با در نظر گرفتن آزادی ، مسیر زمان هر لحظه داره ساخته میشه و زمان اینده وجود نخواهد داشت تا ما اونو بسازیم.
    بله این فیلم رو دیدم.و اتفاقا این فیلم هم با حرفهای من تناقضی ندارد
    در این 3 گانه شما می بینید شخص دارای قدرت خاصی است.وقتی اشتباهی می کند یا اتفاق ناگواری رخ می دهد به گذشته بر می گردد و سعی می کند مسیر را عوض کند تا به آن اشتباه بر نخورد و نمی خورد.البته ممکن است اشتباهات دیگری نیز باز رخ دهد و ....

اما توجه کنید که در این فیلم آینده دیده نمی شود.بلکه این شخص از آینده به گذشته بر می گردد!!! که من شخصا هنوز در مورد رفت و آمد به گذشته و آینده چیزی نگفتم و خیلی نمی خوام واردش بشم

اما چیزی که ما میگیم فعلا در حد رویت اتفاقی ، در زمان پیش روست.نه شما به آن زمان می روی.نه از زمان حال به گذشته می روی.نه تغییری در آینده می دهی.بلکه فقط آن را می بینی

شما و سایر مردم دنیا و طبیعت در حال ساخت آینده هستید.بسیار عالی
    شخص خاصی به شما می گوید من محصول این ساخت و ساز را در 100 سال آینده دیدم. مثلا چیزی جز شهرهای صنعتی و آلوده نبود

اگر 100 سال بعد دقیقا این اتفاق افتاد ، آیا دیدن این اتفاق توسط اون شخص باعثش بوده؟
    لطفا فیزیکی پاسخ بدید.بالاخره باید بگید دیدن یک چیز چه نیرویی ایجاد کرده که آن اتفاق بیفتد؟
    Last edited by mahdy2021; 13-12-2010 at 01:25.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

اتفاقی که افتاده دیگه افتاده. این سرنوشت ه. حرف جان لاک توی لاست.
    زمان مثل یک خیابان دوطرفه است. ما میتونیم در طول این خیابان بالا پایین بریم. ولی نمیتونیم چیزی رو تغییر بدیم. حرف دانیل فارادی، فیزیکدونه توی لاست. به قول ساویر بچه درسخون.
    شما یه خط زمانی واسه انسانها تصور کن خب؟ هر انسانی یه خط زمانی داره. حالا، این خط زمانی رو به سه قسمت تقسیم کن. گذشته - حال - آینده.
    با گذشته کاری نداریم.
    ما توی حال ییم.
    حالا قسمت سوم خط که مربوط به آینده است. اتفاقاتی توشه. که مربوط به آینده ی ماست. این اتفاقات از بدو تولد ما نوشته نشده. اگه نوشته میشد اون میشد جبر(که تو میگی).
    حالا این اتفاقات چه جوری روی خط زمانی مربوط به آینده نوشته میشه؟ ما هر کاری رو که الان در حال میکنیم اتفاقات آینده بر طبق اونا نوشته میشه. وقتی ما یک عملی رو الان انجام میدیم، دیگه انجامش دادیم. خط زمانی آینده نوشته شد. حالا اگه اینجوری عمل نمیکردیم اونجوری عمل میکردیم آینده یه جور دیگه میشد بمونه.( که درسته ).
    حالا ما یه کاری رو در حال انجام دادیم و خط زمانی آینده نوشته شد.
    ما میتونیم در این خط زمانی حرکت کنیم. بریم آینده. اون اتفاقا رو ببینیم. دیگه نمیتونیم تغییرش بدیم. فقط مشاهده میکنیم. چون اتفاقات حال باعث شده اونا خلق بشن. دیگه نمیشه تغییرش داد.
    Last edited by shabe.saket; 13-12-2010 at 01:30.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

یک اتفاق موجود در آینده ی مخروط زمان یک رویداد ، به دلیل اینکه هنوز ایجاد نشده غیر قابل مشاهده هست و اگر قابل دیدن باشه یعنی اون رویداد باید مسیری مشخص (جبر) رو بپیماید (تا برای بیننده-ی-به-آینده-رفته ، تصویر شده و تغییر نکنه و مشاهده صحیح باشه) ؛ ولی یک رویداد در هر لحظه (در مخروط زمان شروع شده از لحظه رویداد) میتونه آینده ـش رو تغییر بده (سرنوشت و قدرت انتخاب و غیر قابل پیشبینی بودن تفکر) و بیننده ای که داره آینده رو میبینه بینهایت آینده تغییر یافته رو میبینه که پشت سر هم عوض میشن...!

با توجه به اینکه زمان یک رویداد از لحظه وقوعش تشکیل شده، با زمان حال پیش میره و آینده ـش هنوز تشکیل نشده پس مشاهده آینده ـش امری نشدنیه... ولی با بازگشت در سیر زمانی رویداد میشه تحولات حال تا گذشته ـش تا لحظه وقوعش رو دید...

البته پیش بینی بحثش جداس که دوستان گفتن...
    Last edited by Cleeev; 13-12-2010 at 01:54.

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

پس ما شب قدر برای چی بیدار می مانیم و قران بر سر می گیرم

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

پس ما شب قدر برای چی بیدار می مانیم و قران بر سر می گیرم
    این کارا هیچ تاثیری در زندگی انسانها نداره. مسیر زندگیشون و هم هیچ تغییری نمیده. وقتشون تلف میشه.

12. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •