![]()
اینکه همش خوبی شد!چرا پس آخرش یکدفعه ای کوبیدین به سر بازی؟Single Player:آخر بازی کمی کمدی به نظر اومد: د ی( نظر کاملا شخصی بنده هستش)
بازی خیلی سخت تر بود از نسخه های قبل ترش روی vetern،یعنی بعضی جاها،باید 10-11 بار یک کار رو با تاکتیک ها مختلف تکرار کنید،خیلی به محیط توجه کنید و فقط کاور نگیرید که دشمن rush میکنه عجیب!با این هوش مصنوعی فوق العاده تقریبا ضعیف یاراتون هم،دشمن از کنارشون میگذره و مثل عجل میاد بالا سرتون!: د ی
من نمیخوام همین اول از گرافیک و .... صحبت کنیم، اما به نظر من صداگذاریش عالی بود، بازی صحنه های جالبی داشت، و همینطور تنوع اسلحه هاش هم بیشتر از mw2 بود.داستان بازی هم فوق العاده جالب بود،و این کارش که وقتی سریع میدویی و B رو میزنی میپره و دراز میکشه هم جالب بود به نظر من. گیم پلی بازی هم جالب بود و خوب بود. گرافیک بازی طبق گفته دوستانمون جای تامل داره،ولی نباید رد کنیم گرافیک رو،باید به یک سری از موارد توجه داشت،به عنوان مثلا از Treyarch از این بیشتر انتظار نمیرفت دوستان. ولی به نظر من خیلی محیط جالب و زیبایی داشت،یعنی واقعا طبیعی تر و زیباتر بود محیطش نسبت به mw یا mw2،(اگر اینجوری نبود جای سوال داشت!)،اما باز هم میگم،هوش مصنوعی فوق العاده ضعیف بود،(اما من دارم به Halo: Reach این مقایسه هوش مصنوعی رو انجام میدم،که واقعا کار اشتباهی هستش،چون reach هوش مصنوعیش واقعا واقعا فوق العاده بود،اگر با سری cod مقایسه کنیم،تقریبا متوسط رو به بالا بود)،دوستان(تو مدرسه) بهم میگفتن اسحه ها خیلیییی پرش داره،ولی من که اینطور فکر نمیکنم،واقعا اینطور فکر نمیکنم،در کل نمیشه از داستان بازی هم زیاد گفت،چون برای خیلی از دوستان بی مزه میشه بازی،در کل دوستان انتظاری که حداقل من از یک بازی که قرار بود ادامه سری cod باشه داشتم،پوچ بود....(نظر کاملا شخصی) و به نظر من باید بیشتر کار میکردن،یک سری باگ خیلییییی مسخره هم داشت که از چندتاش فیلم گرفتم و توی گروهمون گذاشتم.
نمره گرافیک رو کم ندادین؟؟؟ نسبت به بازی های روز اگه مقایسه کنی گرافیکش خوبه!نمرات بخش تکنفره از نظر من:
-گرافیک: 7.5/10
-صداگذاری: 9.6/10
-داستان: 9/10
-گیم پلی: 8.8/10
-هوش مصنوعی: 6/10
میانگین: 8.18 (ولی به نظرم باید 8.5 بگیره)
اینقدر اصطلاحات توش بود که نفهمیدیم چی شد!Multi Player:
خب،من از این قسمت تنها از روی split screen دارم نظر میدم:
تنوع اسلحه ها خیلی بیشتر از 2 نسخه قبلی هستش و همینطور تنوع perk ها هم خیلی بیشتر هست.
equipment ها جالبی هم اضافه شده،از جمله دوربین و این چیزا،فکر کنم دوربین اولین equipment باشه،
همینطور جالبه که بدونید،اگر شما Blast Shield بردارید، یا مثلا Light weight بردارید و یا مثلا Cold blooded بردارید(یا ....) لباس شما هم تغیر میکنه و این به نظر من خیلی جالبه، همینطور تنوع تیم هاش،واقعا عالیه...واقعا عالی.(مثلا spestanz ها 2-3 نوع لباس دارن و ....). Kill steak هاش ماکزیممش 11 هست(بد هستش،nuke نداره دیگه،آخریش فکر کنم همین سگ ها هستش که تو WAW هم بود) ولی یه سری ks (مخفف Kill streak) جدید هم اومده مثل اون ماشین که توی نسخه limited اوریج وجود داره خود ماشین(چه حالی میده : د ی) و....
در مورد مپ ها،مپ های جالبی داره،2-1 تا Large size داره،7-8 تا Medium و بقیه Small هست،روی مپ هاش خیلی خوب کار کردن،
فکر کنم گیم اسپات هم توی همین حدود بهش نمره بده.میانگین کل: 8.78
چه اچیومنت مسخره ای! آخه آدم چطوری باید اینو کشفش می کرد؟در ضمن،دوستان نمیدونم این secret achievement رو خودتون پیدا کردید یانه، تو منو اول بازی،RT , LT رو با هم چندین بار بزنید،از جاش پا میشه و 15 game score میده،